Mede8er MED600X3D

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

στο φακελο που εχεις την ταινια,εκει θ'αποθηκευτουν και οι υποτιτλοι που κατεβαζεις.
δεν γίνεται αυτό μήπω πρέπει να ορίσω κάτι στον υπολογιστή μου για να αποθηκευόνται όπως λέτε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

δεν γίνεται αυτό μήπω πρέπει να ορίσω κάτι στον υπολογιστή μου για να αποθηκευόνται όπως λέτε

δεν εχει καμμια σχεση ο υπολογιστης,ουτε μπορεις να ορισεις εσυ κατι απο το μηχανακι,για να σου αποθηκευει τους υποτιτλους καπου αλλου και οχι στο φακελο με την ταινια.
Αλλωστε δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως θες να κανεις.

Οταν επιλέγω ελληνικούς υπότιτλους μέσω του med600 σε μερικές ταινίες μου εμφανίζονται κάπως έτσι
( ΞΟ+ΞΟ-ΞΩ+ )
Δοκίμασα να κατεβάσω καινούριους και πάλι μου εμφανίζονται έτσι
( ΞΟ+ΞΟ-ΞΩ+ )

Το WDTV LIVE gen2 τους αναγνώριζει κανονικά

Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο με το ( Firmware το v.3.0.2 Beta Release - 14 December 2013 .)

Ευχαριστώ πολύ . . .

makfil για μενα παει αυτο? στις σελιδες αθτες δεν ειδα να γινετε αναφορα γι αυτη την εφαρμογη....οπως και να χει οκ αλλα μου ειναι δυσκολο να παρακολουθω ολο το νημα την χρειαστηκα τωρα γι αυτο και το ποσταρα.

Φυσικά, και όχι.
Φαίνεται ότι την ώρα ου έγραφα ανάρτησες το δικό σου post.
Εν πάση περιπτώσει, διόρθωσα το δικό μου, για αποφυγή όποιας παρεξήγησης.

δεν ξερω αν εχει γραφτει πιο παλια...με το 7θεσιο hub του Πλαισιου (που εχει τροφοδοτικο ρευματος) αξιας 17 ευρω ειδε χωρις προβλημα 5 εξωτερικους σκληρους χωρητικοτητας εναν 2ΤΒ,δυο 500ρηδες, ενα 300αρι, εναν 400αρι και ενα stick usb 4g θα δοκιμασω αργοτερα και ενα εξωτερικο Samsung 1,5 ΤΒ..με την εν λογω εγκατασταση ειδα απροβληματιστα 2 ταινιες 1080p 35 GB εκαστη και επισης δεν διαπιστωσα καμια αργοπορια ουτε στο μενου ουτε στα ψαξιματα μεσα στους σκληρους..

Last edited:
Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Έχει γίνει σχετική συζήτηση για το θέμα στις σελίδες 248-249
Επειδή διαβάζω όλες τις σελίδες από την στιγμή που ξεκίνησε το νήμα , εκφράστηκαν κάποιες απορίες σχετικά με το υπόψη splitter και συγκεκριμένα :
1) αν ο διαχωρισμός είναι εικόνα και ήχο και στα δύο hdmi ή εικόνα στο ένα και ήχο στο άλλο. (Eki 13 post 2483)
2) αν υποβαθμίζεται η εικόνα σε ποιότητα λόγω του διαχωρισμού; (δική μου ερώτηση)
3) Εξάλλου ο onlineN είχε αναφέρει στο post 2448 ότι : άλλο απλό splitter κι άλλο 3D....Γιατί εκείνο που έχει σημασία είναι να διαχωρίζει τον ήχο και την εικόνα, ώστε να στέλνει κανείς την εικόνα στην TV και να βλέπει 3D (άρα 1.4a support) και ο ήχος (DTS-MA κτλπ.) να πηγαίνει στον ενισχυτή ο οποίος δεν υποστηρίζει 1.4a.
4) Επίσης ο ίδιος είχε αναφέρει στο post 2445 ότι : μάλλον η λύση ( HDMI splitter γνωστής και ποιοτικής εταιρείας) θα τεσταριστεί ότι ανταποκρίνεται σε αυτά που υπόσχεται και τότε φαντάζομαι ότι θα ανακοινωθεί.

1)Λογικά θα δινει full σημα και στις δύο εξοδους (ηχο και εικονα)
2)Προφανώς οχι.Το σήμα ειναι ψηφιακό.Η θα παιζει καλά , η θα το καταλάβεις κατευθείαν οτι εχει προβλημα
3)Θεωρω (χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι ειναι το ιδιο.Αν ενας μη 3d ενισχυτης παρει 3d σημα με ήχο , δεν θα παιξει τίποτα?Δεν νομιζω.
4)Κυκλοφορούν μιλούνια splitters εξω.Το θεμα δεν ειναι απλα να περναει σωστα 3d.Τα πιο πολλά εχουν θέματα με τo 23.976

Code:
#EXTINF:-1,Animal Planet (EN)
http://31.14.180.28:8000/adnet22031
#EXTINF:-1,Discovery Science (EN)
http://31.14.180.28:8000/adnet22033
#EXTINF:-1,Discovery World (EN)
http://31.14.180.28:8000/adnet22034
#EXTINF:-1,ID (EN)
http://31.14.180.28:8000/adnet22035
#EXTINF:-1,TCM (EN)
http://31.14.180.28:8000/adnet22050

στο καινουριο φιρμγουερ τα κανανε μανταρα με τους υποτιτλους.
Σε αλλες ταινιες ''βλεπει'' κανονικα οτι υποτιτλο εχει ο φακελος,σε αλλες ομως οχι.
Και το περιεργο ειναι,οτι το κανει και σε υποτιτλους που εχει κατεβασει το ιδιο.
Σε αυτη τη περιπτωση ο υποτιτλος πρεπει να ειναι ακριβως ο ιδιος με το ονομα του αρχειου και τοτε τον ''βλεπει''.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Επειδή διαβάζω όλες τις σελίδες από την στιγμή που ξεκίνησε το νήμα , εκφράστηκαν κάποιες απορίες σχετικά με το υπόψη splitter και συγκεκριμένα :
1) αν ο διαχωρισμός είναι εικόνα και ήχο και στα δύο hdmi ή εικόνα στο ένα και ήχο στο άλλο. (Eki 13 post 2483)
2) αν υποβαθμίζεται η εικόνα σε ποιότητα λόγω του διαχωρισμού; (δική μου ερώτηση)
3) Εξάλλου ο onlineN είχε αναφέρει στο post 2448 ότι : άλλο απλό splitter κι άλλο 3D....Γιατί εκείνο που έχει σημασία είναι να διαχωρίζει τον ήχο και την εικόνα, ώστε να στέλνει κανείς την εικόνα στην TV και να βλέπει 3D (άρα 1.4a support) και ο ήχος (DTS-MA κτλπ.) να πηγαίνει στον ενισχυτή ο οποίος δεν υποστηρίζει 1.4a.
4) Επίσης ο ίδιος είχε αναφέρει στο post 2445 ότι : μάλλον η λύση ( HDMI splitter γνωστής και ποιοτικής εταιρείας) θα τεσταριστεί ότι ανταποκρίνεται σε αυτά που υπόσχεται και τότε φαντάζομαι ότι θα ανακοινωθεί.

Κατανοητός ο προβληματισμός σου αλλά αναφερόμουν στη συζήτηση που έγινε τότε και, ειδικά, στα splitters που παρέθεσε ο Λευτέρης (2480), τα οποία έχουν την ίδια περιγραφή και δυνατότητες και το τελευταίο και το logo, με αυτό του αντιπροσώπου.

1)Λογικά θα δινει full σημα και στις δύο εξοδους (ηχο και εικονα)
2)Προφανώς οχι.Το σήμα ειναι ψηφιακό.Η θα παιζει καλά , η θα το καταλάβεις κατευθείαν οτι εχει προβλημα
3)Θεωρω (χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι ειναι το ιδιο.Αν ενας μη 3d ενισχυτης παρει 3d σημα με ήχο , δεν θα παιξει τίποτα?Δεν νομιζω.
4)Κυκλοφορούν μιλούνια splitters εξω.Το θεμα δεν ειναι απλα να περναει σωστα 3d.Τα πιο πολλά εχουν θέματα με τo 23.976

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σου. Στην τέταρτη γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο έχει θέμα με το 23.976; και επίσης κάποιος που επικοινωνεί με το forum της med αν μπορεί να ρωτήσει αν πρόκειτε στο μέλλον να βγεί έκδοση με 2 Hdmi ?