Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

2) α) Σκληρός: Αν όχι wifi, τότε ο εσωτερικός δίσκος δεν κάνει καμια διαφορά, σωστά? Ούτως ή άλλως πρεπει να τον βγάζεις κ να τον βάζεις συνέχεια (εκτός αν κάνεις απευθείας download εκεί)

β) Έξοδοι ήχου: Αυτό με αφορά ιδιαίτερα! Έχω ήδη κάποια καλώδια οπτικής, αρκετά καλά για τον Yamaha. Για μήκος δεν έχω πρόβλημα. Πέραν αυτών, και με δεδομένο ότι από απόδοση είναι το ίδιο, μελλοντικά βλέπεις να έχω κάποιο θέμα με την έλλειψη coaxial εξόδου?

γ) USB 3.0: Αυτό δεν το είχα προσέξει!! Μήπως τελικά είναι σημαντικό? Ούτως ή άλλως ήθελα να ρωτήσω το εξής: Όντως τρέχει απροβλημάτιστα ταινίες οποιουδήποτε μεγέθους και φορματ, από έναν απλό εξωτερικό δίσκο 2.0 ή USB stick? Μου φαίνεται περίεργο (δεν είχα ποτέ mp) καθώς ακόμη και στο PC μου (αξίας 2.4χιλ) αναγκάζομαι να τις γράψω στον SSD γιατι κάνουν σπασιματα από τον εξωτερικό!! Ακόμη και απροβλημάτιστα να παίζει, μήπως το USB 3.0 είναι πολύ χρήσιμο, ειδικά καθώς τα μεγέθη των αρχείων ολοένα και αυξάνονται??

2α. Αυτή ακριβώς ήταν και η δική μου σκέψη, μιας και δεν χρησιμοποιώ δίκτυο και το υλικό που αναπαράγω είναι σε περισσότερους απο ένα δίσκους.
Αν έχεις όμως μόνο ένα και βάλεις το 1000x3d στο δίκτυο, πιθανόν η usb3 να αποδειχθεί χρήσιμη για μεταφορές αρχείων.

2β. εφόσον τα pc και laptop, κατα κανόνα, δεν διαθέτων rca coaxial αλλά toslink δε βλέπω οι κατασκευαστές να κυκλοφορούν dac ή AV Receiver χωρίς toslink.

2γ) Το med600X3D (προφανώς και το 1000Χ3D μιας και είναι ίδια) αναπαράγει απροβλημάτιστα ότι το έχουμε ταΐσει ως τώρα. Χτες δοκιμάστηκε σε ιδιότροπα remux φίλου συμφορουμήτη και τα κατάφερε αβίαστα. Επίσης δοκιμασμένα αναπαράγει μέχρι 100MBps video (πχ jellyfish 100MBps, απο το hard test που ανέβασε ο Λευτέρης και η εταιρεία είναι δραστήρια στην ενημέρωση των fw με νέα codecs και ότι χρειάζεται για την αναπαραγωγή όλων των ταινιών σε άυλη μορφή.
Το μέγεθος του αρχείου ίσως να παίζει το μικρότερο ρόλο και σαφώς όπως σου είπε ο papdoux τα 480mbps της usb2 είναι υπεραρκετά. Δεν αναμένεται να έχεις πρόβλημα σε αυτό μιας και δεν υπάρχουν bd με τέτοιο bitrate... η θύρα usb3 είναι άσχετη με το θέμα αυτό, όπως επίσης προαναφέρθηκε.

Οντως, μετα τη χθεσινη συναντηση με φιλους απο εδω, και με το med, οφειλω να ομολογησω οτι μου αφησε τις καλυτερες των εντυπωσεων. Συμπεριλαβετε το τουλαχιστον σαν μια απο τις επιλογες σας.

Η δικη μου ερωτηση είναι αν παιζει τα μενου ενος bdrip bluray?Για παραδειγμα το xreamer παιζει κατευθείαν την ταινία αν και εχει γίνει το bluray rip μαζι με τα μενου. SORRY το ερωτημα το θετω στο σωστο νημα τωρα και όχι στο νημα του powerbuy απο λαθος.

δεν παίζει menu αν και έχει μία επιλογή στα settings για BD menu αλλά δεν ξέρω τι κάνει, την έχω στο off.
Όμως σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το stream που θέλεις, π.χ. αν στο BD έχει ένα stream με την κανονική ταινία, ένα stream της ταινίας με σχόλια τότε μπορείς να επιλέξεις πιο θέλεις να παίξει.

Σωστό pap, αλλά δεν κάνει τίποτα στο on.
H "οδηγία" είναι να παραμείνει στο off, γιατί μόνο προβλήματα δημιουργεί.

δεν παίζει menu αν και έχει μία επιλογή στα settings για BD menu αλλά δεν ξέρω τι κάνει, την έχω στο off.
Όμως σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το stream που θέλεις, π.χ. αν στο BD έχει ένα stream με την κανονική ταινία, ένα stream της ταινίας με σχόλια τότε μπορείς να επιλέξεις πιο θέλεις να παίξει.

Χμμμ.... Δεν παίζει menu έ; Κι όταν βλέπω μουσικά BR πως θα επιλέγω τραγούδια; Πρέπει να ξέρω τη σειρά μάλλον. :chinscratch:

Κανενα 3D media player δεν εχει full BD menu λογω Cinavia

Εγω πλεον στα iso που εχω βγαζω αυτα που δεν θελω με το dvdfab και κραταω την κυρια ταινια με τους Ελληνικους υποτιτλους αν εχει αλλιως εξωτερικοι και ηχο μονο dts hd

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Κανενα 3D media player δεν εχει full BD menu λογω Cinavia

Εγω πλεον στα iso που εχω βγαζω αυτα που δεν θελω με το dvdfab και κραταω την κυρια ταινια με τους Ελληνικους υποτιτλους αν εχει αλλιως εξωτερικοι και ηχο μονο dts hd

Αυτό το κάνω από την αρχή, με το tsmuxer. Κρατάω μόνο αυτό που θέλω συν Ελληνικούς υπότιτλους. Εδώ και πάρα πολύ καιρό σταμάτησα να τα κάνω και ISO, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το αφήνω απλά σε δομή Blu-Ray.
Τελευταία σταμάτησα και το TMT5, τα πάιζω όλα με το MPC-ΗC. Ρυθμίζεις έναν player και καθάρισες. ´Ασε που με madvr και LAV έχω και πολύ καλύτερη εικόνα.
Οταν όμως θες να μην δείς όλο το δισκάκι αλλά μέρος του, όπως πχ τα μουσικά BR που είπα παραπάνω, δεν βολεύει, χρειάζεσαι το menu.

όπως ειπώθηκε παραπάνω BD menu πλέον δεν υποστηρίζεται.
Όμως μπορείς να επιλέξεις stream μέσω playlists.

Σε όποιον είναι αναγκαίο το menu τότε μένει με παλιότερα media players της sigma

off το έχω απλά είναι μία απορία τι κάνει ακριβώς.

Πάντως τα streams τα επιλέγεις ανεξάρτητα, δε σε ενδιαφέρει το BD menu αν είναι off ή on.

Να μην ξέρω Photoshop ......
Θέλω να ξεχωρίσω 2 layers και να βάλω δικό μου background σε ένα skin και δεν μπορώ!!!!!!

Να μην ξέρω Photoshop ......
Θέλω να ξεχωρίσω 2 layers και να βάλω δικό μου background σε ένα skin και δεν μπορώ!!!!!!
Εάν δεν είναι locked τα layers δεν είναι δύσκολο...
Βρήκες άκρη ή να βοηθήσουμε;

Εάν δεν είναι locked τα layers δεν είναι δύσκολο...
Βρήκες άκρη ή να βοηθήσουμε;

Βοήθα ! Η στειλε λινκ how to ...( ακου δεν ειναι δύσκολο.. με σκότωσες τώρα . Δεν το βρισκω με τίποτα!!:D)

http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,8885.0.html

Αυτό το σκιν θέλω να δουλέψω. Εαν καταφέρω να χωρίσω το background απο το μενου αριστερά.. Βάζω ότι θέλω στη θέση του....
Αχ αχ... αν είχες το αρχείο στην αρχική του μορφή (εννοώ από την πηγή της επεξεργασίας του), κάτι θα μπορούσε να γίνει...
Φυσικά και έτσι δεν γίνεται να πάρουμε ολόκληρο το image με τα πέταλα και να διώξουμε το αριστερό menu...
Όμως...
Τι μπορεί να γίνει...
Ξεχωριστό menu, με fade όπως το βλέπεις, γραμματοσειρά όπως τη θέλεις, καθώς, και ότι καλούδι θέλεις να βλέπεις πάνω του...
Για το background image, αν επιμένεις σε αυτό, και δεν θέλεις κάτι άλλο, ψάξε ντε κανένα εφάμιλλο στον ιστό!
Πάντως είναι πολύ δύσκολο να τα χωρίσουμε, αν εννοείς ότι θα πάρουμε το αρχείο έτσι όπως είναι, save as an image από το site και μόνο...

Confirmed...
Δοκίμασα με τα png που βρήκα μέσα στο φάκελο, μετά που κατέβασα το συγκεκριμένο, και δυστυχώς δεν γίνεται φίλτατε...
Για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε, μην το σκέφτεσαι!

Last edited:
Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Αχ αχ... αν είχες το αρχείο στην αρχική του μορφή (εννοώ από την πηγή της επεξεργασίας του), κάτι θα μπορούσε να γίνει...
Φυσικά και έτσι δεν γίνεται να πάρουμε ολόκληρο το image με τα πέταλα και να διώξουμε το αριστερό menu...
Όμως...
Τι μπορεί να γίνει...
Ξεχωριστό menu, με fade όπως το βλέπεις, γραμματοσειρά όπως τη θέλεις, καθώς, και ότι καλούδι θέλεις να βλέπεις πάνω του...
Για το background image, αν επιμένεις σε αυτό, και δεν θέλεις κάτι άλλο, ψάξε ντε κανένα εφάμιλλο στον ιστό!
Πάντως είναι πολύ δύσκολο να τα χωρίσουμε, αν εννοείς ότι θα πάρουμε το αρχείο έτσι όπως είναι, save as an image από το site και μόνο...

Οχι βέβαια. Νόμιζα ότι το πρόσεξες.....Πάνω από την 1η εικόνα (αυτή με τα πέταλα) έχει λινκ για το downloading του skin. Μέσα στο zip που κάνει κάποιος download έχει τα αυτούσια images σε .png μορφή....