Mede8er MED600X3D

Αν δεν κανω λαθος, το μονο υλικο που ειναι 24 ειναι αρκετα ευρωπαικα br :grandpa:

Σωστός είσαι νομίζω.
Αυτά λοιπόν το Player τα παίζει στα 23,976. Δεν πάει στα 24hz.
Θέλω να δω τι γίνεται και με τα Dune τα καινούρια. Δεν το έχω ψάξει. Αλλά στα Med είναι σίγουρα έτσι τα πράγματα και από ότι διάβασα δεν πρόκειται να το φτιάξουν (τουλάχιστον άμεσα, άρα ποτέ κατ' εμέ).

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Αλλαζει τη συχνοτητα εξοδου προς την τηλεοραση αναλογα με αυτην του υλικου που αναπαραγεις.
Για να την εχεις ον θα πρεπει η τηλεοραση σου να υποστηριζει ολες τις συχνοτητες, 50, 60 , 24 fps κτλ

Ευχαριστω. Εχω την samsung plasma ps64e8000. Λογικά τα υποστηρίζει, αρα πρέπει να το έχω on;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Ευχαριστω. Εχω την samsung plasma ps64e8000. Λογικά τα υποστηρίζει, αρα πρέπει να το έχω on;

Νομιζω ειναι το καλυτερο, το ενεργοποιεις και δεν ασχολεισαι. Απλα μερικες φορες θα σε ξενισει οταν επιλεγεις να δεις μια ταινια γιατι θα χανεις την εικονα
μεχρι να γυρισει η συχνοτητα.
Εγω παντως ξεχνιεμαι ...και μετα το θυμαμαι !

Βρήκα.

Killing them Softly.

Θα τεστάρω (στο dune βέβαια) και θα επανέλθω. Θα φάω πρώτα μην περιμένετε άμεσα :p
πρόσεχε μην σε πάρει ο ύπνος με αυτή την ταινία ... πολύ βαρετή ...

έχει zoom πλήκτρο στο rc, με το οποίο πατώντας το διαδοχικά έχεις τις ακόλουθες επιλογές
1) zoom width
2) zoom height
3) custom με βήμα 1% για κάθε άξονα ξεχωριστά...

εννοείται μετακινείς τους υπότιτλους πάνω κάτω, βάζεις το χρώμα που θέλεις και τους μεγαλώνεις μικραίνεις όπως θες...

χλίδα...:firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Ε καλά δεν είναι επιχείρημα τώρα αυτό...
Τι πάει να πει τα περισσότερα?
Θα σου πω ...αυτό που παραδέχτηκε και ο LongStrength πιο κάτω ....:D . Οτι ολο το θέμα κινείτο - και συνεχίζει για άλλα players - στην σωστή κίνηση στα 23.976. Γιατί? Γιατί οι περισσότερες ταινίες είναι έτσι clocked. Καλώς ή κακώς. Από το NTSC έρχεται αυτό αφού ταιριάζει στο 29.97/59.94 Ηz. Το 24 πάει στο Ευρωπαικό 30/60 Hz το οποίο εγκαταλείπεται.
Οταν λέμε τα περισσότερα εννούμε 85- 15 . Εκτός κι αν πάμε σε επίπεδο σινεφιλ.

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που συνεχίζω και ποστάρω σε αυτό το θέμα αλλά επειδή είναι γνωστό το θέμα με τα med είπα να δω τι γίνεται με τo dune base 3d γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ότι λένε ότι έχει κι αυτό το πρόβλημα.

Δοκίμασα λοιπόν μια ταινία που έχω σε 24hz (killing them softly) και το dune την παίζει κανονικά στα 24hz.
Επιβεβαίωσα και με Lumagen.

Οπότε αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει με med να δούμε τι παίζει.

1.gif

2.gif

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που συνεχίζω και ποστάρω σε αυτό το θέμα αλλά επειδή είναι γνωστό το θέμα με τα med είπα να δω τι γίνεται με τo dune base 3d γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ότι λένε ότι έχει κι αυτό το πρόβλημα.

Δοκίμασα λοιπόν μια ταινία που έχω σε 24hz (killing them softly) και το dune την παίζει κανονικά στα 24hz.
Επιβεβαίωσα και με Lumagen.

Οπότε αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει με med να δούμε τι παίζει.

View attachment 89292

View attachment 89293

Ο Dalanik !!!

spare me please...

κάναμε αμαν για τα 23,976 και τώρα θα κολλήσουμε στα 24?

Ναι παίζει και 24Ηz... γυρνάω στο fw 1.05 και... νερό... :afro:

Εντάξει παιδιά.

Το med είναι τέλειο. Πάρτε το όλοι. Έχετε 85% πιθανότητες να παίζει σωστά την συχνότητα του αρχείου.
Εγώ φταίω που ασχολήθηκα.

Bye

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Εντάξει παιδιά.

Το med είναι τέλειο. Πάρτε το όλοι. Έχετε 85% πιθανότητες να παίζει σωστά την συχνότητα του αρχείου.
Εγώ φταίω που ασχολήθηκα.

Bye

Καλά δεν είπαμε και τίποτα....Μην παρεξηγείσαι βρε....
Απλά όταν έχουν μανιάσει όλοι για το 23.976 , το καταλαβαίναμε όλοι και κανείς δεν παραπονιόταν για 24p natively .
Επειδή εκεί εντοπιζόταν ο λόξυγκας.
Προφανώς οι περισσότερες TV που υποστηρίζουν 23.976 , υποστηρίζουν και 24

Υ.Γ. Τέλειο δεν είναι . Απλά είναι το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις στην καλύτερη τιμή αυτήν την εποχή.

Βρε συ γιατί παρεξηγιέσαι? :ernaehrung004:
Ποιος είπε ότι είναι τέλειο?

Σε beta είναι δεν έχει ολοκληρωθεί το fw και το δουλεύουν. Η επίσημη είναι αυτή που παίζει 24 και με λόξιγκα 23,976.
Δεν έχω ιδέα αν στην τελική V2 θα υπάρχουν και τα δύο και πως θα παίζει τα 24, αυτό είναι όλο.

Αν βρω κάποια 24Ηz θα δοκιμάσω, αλλα τώρα είμαι στη δουλειά και το βραδάκι λόγω υποχρέωσης δε το βλέπω πιθανόν σύντομα.

Αν τα καταφέρει ο papdoux με το impossible θα του ήμουν υπόχρεος για να μην ψάχνω.