Mede8er MED600X3D

35 χιλιαδες κλικ και δεν μπορουμε να βρουμε αλλους 8 υποψηφιους μελλοντικους ευτυχισμενους

λοιπόν τέσταρα mkv με 24Hz, όχι 23,976Hz αλλά με 24Hz.
Το info του mp έγραφε 24Hz.
Δεν είδα κάποιο πρόβλημα, η κίνηση νεράκι.

Η σύνδεση είναι mp --> avr --> tv, δεν έχω κάποιο εργαλείο να κάνω μετρήσεις.
Με το μάτι λοιπόν δεν παρατήρησα κάτι.

Ευχαριστώ papdoux... Τώρα είμαι σε δίλημμα. Για το αν αξίζει να πάω από το WDTV Live gen3 σε MED600X3D. Αν υπάρχει κάτι που με κάνει να το σκέφτομαι είναι τα προβλήματα των τελευταίων εβδομάδων με τα dropped frames και το DTS-MA. Σπάω το κεφάλι μου γμτ...

Γνωρίζει κάποιος να μου πει πώς γίνεται να μην αναγράφονται οι ελληνικοί τίτλοι στις πληροφορίες του fanart μέσα από το Y2M;
Προφανώς τις αντλεί από το imdb, και δη το ελληνικό (όπου και όταν φυσικά υπάρχουν διαθέσιμοι)...
Ωστόσο αποφεύγω με κάθε τρόπο να ενημερώνομαι για τις ταινίες μέσα από τις ελληνικές μεταφράσεις των τίτλων τους και το ίδιο θέλω να βλέπω για κάθε μια αντίστοιχα και για το jukebox μου...
Any ideas?

λοιπόν τέσταρα mkv με 24Hz, όχι 23,976Hz αλλά με 24Hz.
Το info του mp έγραφε 24Hz.
Δεν είδα κάποιο πρόβλημα, η κίνηση νεράκι.

Η σύνδεση είναι mp --> avr --> tv, δεν έχω κάποιο εργαλείο να κάνω μετρήσεις.
Με το μάτι λοιπόν δεν παρατήρησα κάτι.

Με το beta firmware?
Αφού λένε ότι δεν κλειδώνει στα 24 αλλά στα 23,976

Ευχαριστώ papdoux... Τώρα είμαι σε δίλημμα. Για το αν αξίζει να πάω από το WDTV Live gen3 σε MED600X3D. Αν υπάρχει κάτι που με κάνει να το σκέφτομαι είναι τα προβλήματα των τελευταίων εβδομάδων με τα dropped frames και το DTS-MA. Σπάω το κεφάλι μου γμτ...

To WD έχει dropped frames εννοείς ?

Με το beta firmware?
Αφού λένε ότι δεν κλειδώνει στα 24 αλλά στα 23,976

ναι, με το τελευταίο firmware, 24 η ταινία, 24 έδειχνε το info, λόξιγκα ή κάτι άλλο δεν είδα, νεράκι.

Γνωρίζει κάποιος να μου πει πώς γίνεται να μην αναγράφονται οι ελληνικοί τίτλοι στις πληροφορίες του fanart μέσα από το Y2M;
Προφανώς τις αντλεί από το imdb, και δη το ελληνικό (όπου και όταν φυσικά υπάρχουν διαθέσιμοι)...
Ωστόσο αποφεύγω με κάθε τρόπο να ενημερώνομαι για τις ταινίες μέσα από τις ελληνικές μεταφράσεις των τίτλων τους και το ίδιο θέλω να βλέπω για κάθε μια αντίστοιχα και για το jukebox μου...
Any ideas?

δεν είναι το Y2M που αντλεί τις πληροφορίες από το imdb αλλά το yadis.
πρέπει κοιτάξεις το yadis, τις ρυθμίσεις του. Ίσως να τους λες να κάνει update την ταινία manually.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Καλημέρα,
θα ήθελα και εγώ ως μελλοντικός αγοραστής του MED600X3D (βλέπε powerbuy) να ρωτήσω 2 πράγματα (καλά, αργότερα θα έρθουν περισσότερες ερωτήσεις αλλά για αρχή φτάνουν 2:flipout:).

1) Έχει Ελληνικά (Μενού και π.χ. στον browser εισαγωγή ελληνικών χαρακτήρων);
2) Πολλές υλοποιήσεις του realtek 1186 έχουν dual boot με android μέσα. Αυτό δεν έχει (και θα με βόλευε να το έχω για torrent download π.χ. τα βράδια). Έχει μήπως torrent client δικό του;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:grinning-smiley-043.

1) ελληνικό μενού δεν έχει αλλά μπορείς να αλλάξεις το σκιν, ίσως έτσι να μπορείς να βάλεις ελληνικά. Browser δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω
2) torrent client έχει το transmission αν θυμάμαι καλά

Xθες μετρήθηκε με calman στη tv μου, με αναφορά το oppo93.

Λίγο πιο φωτεινά χρώματα (έρχονται εύκολα για κάποιον που ασχολείται με τη λεπτομέρεια) και flat gamma, verified by JL :SFGSFGSF:

24Ηz θα δοκιμάσω το ΣΚ, νωρίτερα δυστυχώς το βλέπω δύσκολο.

ps. thanx στον papadoux για τις δοκιμές! -bye-

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Ευχαριστώ,
για το 2 τώρα το πρόσεξα και εγώ στα χαρακτηριστικά (Transmission BT Bittorrent Client). Και το έψαχνα στα forum τόσο καιρό:slapface:.

EDIT: ψάχνοντας γενικώς για περισσότερα info για τον player βρήκα στη σελίδα του beta 2.0 firmware -σχετικά με τα 24hz- αυτό:
This firmware only has a 23.976 clock. It wasn't meant to replace the 24hz clock. So it's a bug that there is no support for 24hz in this beta. If 24hz media is stuttering every 42 seconds then it's because of that.

To minimize the risk of losing the 23.976 clock trying to get 24hz back..fixing it will probably be deferred to 2.0.1.

Last edited:
ναι, με το τελευταίο firmware, 24 η ταινία, 24 έδειχνε το info, λόξιγκα ή κάτι άλλο δεν είδα, νεράκι.

Σε ταινία 23,976 τι γράφει το info? Ίσως στο info γράφει απλά τι διαβάζει κι όχι τι παίζει γιατί και οι ίδιοι οι developers λένε ότι όλα τα παίζει στα 23,976 πλέον.

Σε 23,976 το info γράφει 23,976, Νεκτάριε.

Όντως οι developers λένε ότι δεν παίζει 24, αλλά θα το διορθώσουν.
Ίσως να μην είναι πολύ αισθητό στο σύστημα του pap και να μην το είδε.
Λίγο υπομονή να δοκιμάσουμε και άλλοι - πιο πολλά μάτια είναι πάντα καλύτερα.

-bye-

Last edited:
Παιδες, το τι γραφει το player λιγο ενδιαφερει. Η ουσια ειναι να δειτε στην tv η στον προβολεα τι πληροφορια δινει για τη συχνοτητα. Αν γραφει 23.976 η 24.
Το θεμα ειναι να μπορει και η τηλεοραση η ο προβολεας να δειξει το info σωστα, γιατι εχω συναντησει και μεσα προβολης που ειτε 23.976 τους δωσεις ειτε 24 , αυτα γραφουν 24.

το info δίνει το rate της ταινίας, όταν του βάζω 23,796 γράφει 23,976, με ταινία στα 24 γράφει 24,000

επειδή παλιά είχα ένα xtreamer, το λόξιγκα κάθε 42 δευτερόλεπτα για το 23,976 τον έβλεπα.
Τώρα για τα 24 δεν το βλέπω.

Από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο εξάρτημα να κάνει μετρήσεις, λέω ότι βλέπω με το μάτι.