θα προσπαθήσω το απόγευμα
λοιπόν τέσταρα mkv με 24Hz, όχι 23,976Hz αλλά με 24Hz.
Το info του mp έγραφε 24Hz.
Δεν είδα κάποιο πρόβλημα, η κίνηση νεράκι.
Η σύνδεση είναι mp --> avr --> tv, δεν έχω κάποιο εργαλείο να κάνω μετρήσεις.
Με το μάτι λοιπόν δεν παρατήρησα κάτι.
Ευχαριστώ papdoux... Τώρα είμαι σε δίλημμα. Για το αν αξίζει να πάω από το WDTV Live gen3 σε MED600X3D. Αν υπάρχει κάτι που με κάνει να το σκέφτομαι είναι τα προβλήματα των τελευταίων εβδομάδων με τα dropped frames και το DTS-MA. Σπάω το κεφάλι μου γμτ...
To WD έχει dropped frames εννοείς ?
Με το beta firmware?
Αφού λένε ότι δεν κλειδώνει στα 24 αλλά στα 23,976
Γνωρίζει κάποιος να μου πει πώς γίνεται να μην αναγράφονται οι ελληνικοί τίτλοι στις πληροφορίες του fanart μέσα από το Y2M;
Προφανώς τις αντλεί από το imdb, και δη το ελληνικό (όπου και όταν φυσικά υπάρχουν διαθέσιμοι)...
Ωστόσο αποφεύγω με κάθε τρόπο να ενημερώνομαι για τις ταινίες μέσα από τις ελληνικές μεταφράσεις των τίτλων τους και το ίδιο θέλω να βλέπω για κάθε μια αντίστοιχα και για το jukebox μου...
Any ideas?
This firmware only has a 23.976 clock. It wasn't meant to replace the 24hz clock. So it's a bug that there is no support for 24hz in this beta. If 24hz media is stuttering every 42 seconds then it's because of that.
To minimize the risk of losing the 23.976 clock trying to get 24hz back..fixing it will probably be deferred to 2.0.1.
ναι, με το τελευταίο firmware, 24 η ταινία, 24 έδειχνε το info, λόξιγκα ή κάτι άλλο δεν είδα, νεράκι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.