προσπαθώ να φτιάξω το view mode (όπως τα λέει το manual). κατέβασα το thumbgen, σκάναρα τα αρχεία του εξωτερικού σκληρού, κάνω generate το metadata μέσα στο φάκελο των ταινιών και τελικά όταν μπαίνω στο med menu δεν μου δίνει καθόλου info ταινιών. υπάρχει κάποιο tutorial για να δω τι κάνω λάθος? ευχαριστώ.
το θέλεις μόνο με thumbgen;
γιατί το med έχει δικό του scrapper και δε χρειάζεσαι κάποιο εξωτερικό πρόγραμμα όπως το thumbgen.
έχω μπερδευτεί,papdoux. το manual γραφει για thumbgen και κάποιο άλλο πρόγραμμα, παραπέρα γράφει για ενσωματωμένο scrapper. δεν το κατέχω πολύ αλλά δεν θα είναι δύσκολο. απλά θέλω να βγουν πληροφοριες ταινίας στη συλλογή μου. τι πρέπει να κάνω?
εδώ έχει το τελευταίο firmware, το βάζεις αν δεν το έχει ήδη και βρίσκεις τα manuals για το med και το movie scrapper, tv show scrapper
http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,13654.0.html
για το movie scrapper βάζεις την κάθε ταινία σε δικό της φάκελος που φέρει το όνομα της ταινίας με έτος έκδοσης, όλοι οι φάκελοι των ταινιών σε ένα φάκελο. Από το movie library βρίσκεις τον φάκελο και τον βάζεις στα αγαπημένα (favorites).
μετά από την αρχική οθόνη μπαίνεις στα αγαπημένα, βλέπεις το φάκελο και κάνεις σάρωση.
στα settings να έχεις ενεργοποιήσεις το jukebox
Καμία ιδέα για το δικό μου θέμα; Δείχνει 3δ μενού για να διαλέξω υπότιτλους και να κάνω μπρος πίσω την ταινία σε SBS αρχεία με ενισχυτή hdmi 1.3;
εγώ έχω βάλει το τελευταίο, 14 φεβ, και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Η χρήση είναι μόνο δικτυακή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.