Mede8er MED600X3D

Το Depth τι κάνει;
Αλλάζει το βάθος της ταινίας (parallax),
ή μονο των υποτιτλων και του user interface;

Έχω ενισχυτη που δεν υποστηρίζει 3d, τον onkyo 607. Αν παίζω sbs μπορεί να μου δείχνει 3d μενού; Γιατί τώρα με το wd tv live μου βγαίνουν τα μάτια με το μενού.

Μιλάω για το μενού του media player για να προχωρήσω τις ταινίες μπρος πίσω, να αλλάξω υποτιτλους κλπ. Και μιλάω για αρχεία side by side. Επίσης μιλάμε να περνάει η εικόνα απο τον ενισχυτη μου που δεν υποστηρίζει frame packing 3d.

προσπαθώ να φτιάξω το view mode (όπως τα λέει το manual). κατέβασα το thumbgen, σκάναρα τα αρχεία του εξωτερικού σκληρού, κάνω generate το metadata μέσα στο φάκελο των ταινιών και τελικά όταν μπαίνω στο med menu δεν μου δίνει καθόλου info ταινιών. υπάρχει κάποιο tutorial για να δω τι κάνω λάθος? ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

προσπαθώ να φτιάξω το view mode (όπως τα λέει το manual). κατέβασα το thumbgen, σκάναρα τα αρχεία του εξωτερικού σκληρού, κάνω generate το metadata μέσα στο φάκελο των ταινιών και τελικά όταν μπαίνω στο med menu δεν μου δίνει καθόλου info ταινιών. υπάρχει κάποιο tutorial για να δω τι κάνω λάθος? ευχαριστώ.

το θέλεις μόνο με thumbgen;
γιατί το med έχει δικό του scrapper και δε χρειάζεσαι κάποιο εξωτερικό πρόγραμμα όπως το thumbgen.

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

το θέλεις μόνο με thumbgen;
γιατί το med έχει δικό του scrapper και δε χρειάζεσαι κάποιο εξωτερικό πρόγραμμα όπως το thumbgen.

έχω μπερδευτεί,papdoux. το manual γραφει για thumbgen και κάποιο άλλο πρόγραμμα, παραπέρα γράφει για ενσωματωμένο scrapper. δεν το κατέχω πολύ αλλά δεν θα είναι δύσκολο. απλά θέλω να βγουν πληροφοριες ταινίας στη συλλογή μου. τι πρέπει να κάνω?

Εγω το thumbgen δουλευω, υπαρχει και ειδικο template.. (Ειμαι απο κινητο, θα το βρω later)

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

έχω μπερδευτεί,papdoux. το manual γραφει για thumbgen και κάποιο άλλο πρόγραμμα, παραπέρα γράφει για ενσωματωμένο scrapper. δεν το κατέχω πολύ αλλά δεν θα είναι δύσκολο. απλά θέλω να βγουν πληροφοριες ταινίας στη συλλογή μου. τι πρέπει να κάνω?

Καλό θα είναι να χρησιμοποιήσεις το manual που υπάρχει στο site της Med8er γιατί με την τελευταία έκδοση πολλά έχουν αλλάξει και αυτό που ήταν με την συσκευή σε έντυπη μορφή είναι πολύ outdated.

εδώ έχει το τελευταίο firmware, το βάζεις αν δεν το έχει ήδη και βρίσκεις τα manuals για το med και το movie scrapper, tv show scrapper
http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,13654.0.html

για το movie scrapper βάζεις την κάθε ταινία σε δικό της φάκελος που φέρει το όνομα της ταινίας με έτος έκδοσης, όλοι οι φάκελοι των ταινιών σε ένα φάκελο. Από το movie library βρίσκεις τον φάκελο και τον βάζεις στα αγαπημένα (favorites).
μετά από την αρχική οθόνη μπαίνεις στα αγαπημένα, βλέπεις το φάκελο και κάνεις σάρωση.

στα settings να έχεις ενεργοποιήσεις το jukebox

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

εδώ έχει το τελευταίο firmware, το βάζεις αν δεν το έχει ήδη και βρίσκεις τα manuals για το med και το movie scrapper, tv show scrapper
http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,13654.0.html

για το movie scrapper βάζεις την κάθε ταινία σε δικό της φάκελος που φέρει το όνομα της ταινίας με έτος έκδοσης, όλοι οι φάκελοι των ταινιών σε ένα φάκελο. Από το movie library βρίσκεις τον φάκελο και τον βάζεις στα αγαπημένα (favorites).
μετά από την αρχική οθόνη μπαίνεις στα αγαπημένα, βλέπεις το φάκελο και κάνεις σάρωση.

στα settings να έχεις ενεργοποιήσεις το jukebox

done. απλά και γρήγορα. δεν είχα κάνει προσθήκη στα αγαπημένα. είχα το τελευταίο firmware και manual οπότε δεν διάβασα σωστά εγώ. ευχαριστώ πολύ όλους σας!!!

Καμία ιδέα για το δικό μου θέμα; Δείχνει 3δ μενού για να διαλέξω υπότιτλους και να κάνω μπρος πίσω την ταινία σε SBS αρχεία με ενισχυτή hdmi 1.3;

Καμία ιδέα για το δικό μου θέμα; Δείχνει 3δ μενού για να διαλέξω υπότιτλους και να κάνω μπρος πίσω την ταινία σε SBS αρχεία με ενισχυτή hdmi 1.3;

Απ οσα ξερω, οχι.
Αν το SBS ή το OU το κανεις 3D απο το med, γυρναει σε framepacking (full3D) που χρειαζεται HDMI 1.4 για να περασει

Εδω μια λυση ειναι να δωσεις το HDMI κατευθειαν στην TV/προβολεα και τον ηχο με οπτικη στον ενισχυτη (θα παιζει DTS, οχι DTS HD MA)

Last edited:
Περασα χθες τη τελευταια αναβαθμιση στο med.και τωρα ξαφνικα δε μου διαβαζει το σκληρο.τι μπορει να φταιει?

εγώ έχω βάλει το τελευταίο, 14 φεβ, και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Η χρήση είναι μόνο δικτυακή.