Ειχα παρει εγω ενα απο εκει. Εβαλα πριν λιγο ενα στο καλαθι και μου βγαζει Ελλαδα κανονικα.
Ναι βάζω χώρα και Τ.Κ αλλά δεν μου βγάζει quote!Εχει dropdown αφου κανεις checkout με το υλικο στο καλαθι. Επιλεγεις χωρα.
Οντως, αμα προχωρησεις δεν δινει quote.
το δικό μου είχε το fw του Δεκεμβριού και αναγκάστηκα να το αλλάξω λόγω jukebox...καποιο οφελος ειδες?
Πάλι πρόβλημα ...
Άλλαξα πακέτο σύνδεσης, και ζω τις απίστευτες ταχύτητες του vdsl, αλλά φαίνεται ότι αυτή η αλλαγή (νέο router) επηρέασε τη σύνδεση του med και δεν μπορώ να δω το δίσκο του docking station είτε με τη σύνδεση που είχα πριν την αλλαγή είτε με απ' ευθείας σύνδεση του usb πάνω στο med.
Έλεγξα τη σύνδεση του med με το (νέο) router από τις Ιδιότητες και το βρήκε αναγράφοντας τη διεύθυνση.
Κάποια ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει;
...καποιο οφελος ειδες?
παιδιά, κάποιες φορές σε 3D οι υπότιτλοι, (είτε ενσωματωμένοι στο .iso είτε εξωτερικοί .srt), φαίνονται καθαροί και άλλες με είδωλο πίσω τους λίγο μετακινημένο δίνοντας ένα εφέ διπλών υπότιτλων. διορθώνεται ή είναι αποδεκτό?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.