Mede8er MED600X3D

Ειχα παρει εγω ενα απο εκει. Εβαλα πριν λιγο ενα στο καλαθι και μου βγαζει Ελλαδα κανονικα.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Ειχα παρει εγω ενα απο εκει. Εβαλα πριν λιγο ενα στο καλαθι και μου βγαζει Ελλαδα κανονικα.

να πάρει, τι κάνω λάθος. Στοιχεία αποστολής στα αγγλικά? Τ.Κ αθηνας, μήπως δεν στέλνει Πάτρα?
Μου βγάζει
Sorry, no quotes are available for this order at this time.

Last edited:
Εχει dropdown αφου κανεις checkout με το υλικο στο καλαθι. Επιλεγεις χωρα.

Εχει dropdown αφου κανεις checkout με το υλικο στο καλαθι. Επιλεγεις χωρα.
Ναι βάζω χώρα και Τ.Κ αλλά δεν μου βγάζει quote!
Πόσα μεταφορικά σου βγάζει?
Ελλάδα βάζεις η άλλη χώρα?

Πάλι πρόβλημα ...

Άλλαξα πακέτο σύνδεσης, και ζω τις απίστευτες ταχύτητες του vdsl, αλλά φαίνεται ότι αυτή η αλλαγή (νέο router) επηρέασε τη σύνδεση του med και δεν μπορώ να δω το δίσκο του docking station είτε με τη σύνδεση που είχα πριν την αλλαγή είτε με απ' ευθείας σύνδεση του usb πάνω στο med.
Έλεγξα τη σύνδεση του med με το (νέο) router από τις Ιδιότητες και το βρήκε αναγράφοντας τη διεύθυνση.

Κάποια ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει;

Πάλι πρόβλημα ...

Άλλαξα πακέτο σύνδεσης, και ζω τις απίστευτες ταχύτητες του vdsl, αλλά φαίνεται ότι αυτή η αλλαγή (νέο router) επηρέασε τη σύνδεση του med και δεν μπορώ να δω το δίσκο του docking station είτε με τη σύνδεση που είχα πριν την αλλαγή είτε με απ' ευθείας σύνδεση του usb πάνω στο med.
Έλεγξα τη σύνδεση του med με το (νέο) router από τις Ιδιότητες και το βρήκε αναγράφοντας τη διεύθυνση.

Κάποια ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει;

αφού οι αλλαγές δε σε θέλουν ... :)

βασικά δεν κατάλαβα ποιο είναι συνδεδεμένο που και ποιος δε βλέπει ποιον

Το ds ήταν και είναι συνδεδεμένο με usb στο pc μέσω ενός hub.
Το med συνδεδεμένο ενσύρματα με το προηγούμενο router και τώρα με το νέο. Βλέπει κανονικά ίντερνετ (μέσω του erouter προφανώς) γιατί δείχνει τον καιρό και την ώρα/ ημερομηνία.

Ξεκινώντας από τα Πολυμέσα για να δει το med το ds, δηλαδή το δίσκο που είναι πάνω του, μέσω Δικτύου φτάνει στο pc και ζητάει user/pass, τα βάζω, αν και είναι τα ίδια, αλλά δεν εμφανίζει το δίσκο. Αλλάζω τη σύνδεση του usb και το καρφώνω στο med και από τα Πολυμέσα εμφανίζει πλέον USB και όχι Δίκτυο, αλλά δεν πάλι δεν εμφανίζει το δίσκο.

έχει κανείς αλλάξει font στους υπότιτλους; να βάλει π.χ. arial.ttf
βασικά είχα αλλάξει εγώ και έβαλα arial νομίζω αλλά για κάποιο λόγο οι ελληνικοί υπότιτλοι δεν εμφανίζονται ή δεν υποστηρίζονται

...καποιο οφελος ειδες?

Πέρα από το γεγονός ότι κατεβάζει υποτίτλους;;;

Εμ.. είναι πιο γρήγορο... τις ταινίες των 24 frame τις παίζει με 35 frames, των 30 με 40 και κάτι κ.ο.κ. Το αποτέλεσμα είναι μια απίστευτη ταχύτητα. Μια ταινία 90 λεπτών τελειώνει σε περίπου μια ώρα...

Χεχε! φυσικά αστειεύομαι. Ο λόγος είναι ότι τα τελευταία fw βγήκαν για να φτιάξει κυρίως το κατέβασμα των υποτίτλων.

παιδιά, κάποιες φορές σε 3D οι υπότιτλοι, (είτε ενσωματωμένοι στο .iso είτε εξωτερικοί .srt), φαίνονται καθαροί και άλλες με είδωλο πίσω τους λίγο μετακινημένο δίνοντας ένα εφέ διπλών υπότιτλων. διορθώνεται ή είναι αποδεκτό?

Μου έτυχε με το hobbit αυτό , άλλαξα version ταινίας . Πλέον εάν δω θέμα με υπότιτλους , ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα , βάζω μια δυο ταινίες που ξέρω πως είναι εντάξει και αφού δω πως τις παίζει σωστά , delete την προβληματική και πάω για αλλού , δεν το κουράζω πλέον .

παιδιά, κάποιες φορές σε 3D οι υπότιτλοι, (είτε ενσωματωμένοι στο .iso είτε εξωτερικοί .srt), φαίνονται καθαροί και άλλες με είδωλο πίσω τους λίγο μετακινημένο δίνοντας ένα εφέ διπλών υπότιτλων. διορθώνεται ή είναι αποδεκτό?

Το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Μόνο οι υπότιτλοι που έχει το ISO από την μαμά του παίζουν σωστά. Όταν βάζεις SRT παράλληλα με το ISO, υπάρχει μια αστοχία του med στον υπολογισμό του βάθους ενώ υπάρχει και καθυστέρηση στον υπολογισμό του βάθους. Αποτέλεσμα είναι να βλέπεις τον υπότιτλο να αλλάζει βάθος καθυστερημένα ενώ ο αλγόριθμος μετατροπής δεν μου φαίνεται σωστός καθώς δίνει αυτή την αίσθηση διπλής εμφάνισης. Το είχα γράψει και στο forum της med αλλά απάντηση δεν πήρα. Αυτό που έχω κάνει είναι να παίξω με το 3D Depth από τις ρυθμίσεις ρίχνοντας το βάθος σε σημείο που να έχω αποδεκτούς υπότιτλους αλλά και να μην αλλοιώνει το βάθος του 3D για την ταινία.

Επανέρχομαι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, αφού έκανα πάρα πολλούς συνδυασμούς και προσπάθειες.

Σύνδεσα το med και με το παλιό router, δηλαδή όπως ήταν πριν το vdsl, και ενώ το βρήκε και εμφάνισε την ώρα και τον καιρό, εξακολουθεί να μην βλέπει το δίκτυο, δηλαδή το ds και το δίσκο, αλλά τον βλέπει μόνο αν συνδέσω το usb του ds πάνω στο med.

Μήπως φταίει το μηχανάκι, τελικά;