Mede8er MED600X3D

Επιτέλους, .... λύθηκε το πρόβλημα !!!

Ο δίσκος έχει φακέλους με θεματικές ενότητες, άνοιξα μια μια και παρατήρησα ότι μόνο μια ήταν shared. Έκανα όλους τους φακέλους shared to everyone και τους άνοιξε όλους.

Σ' ευχαριστώ για την υπομονή και υπομονή σου να λυθεί το πρόβλημα.
Παραμένει, βέβαια, το ερώτημα, πως έβλεπε το δίσκο πριν από την αλλαγή και για ποιο λόγο δεν τον έβλεπε τώρα, αλλά αυτού του είδους οι απορίες θα παραμείνουν αναπάντητες γιατί δεν θέλω να ασχοληθώ (ούτε κανένας άλλος) πλέον με αυτό το θέμα.

Έμαθα αρκετά από αυτή την ιστορία και ελπίζω να φανεί χρήσιμη αυτή η διαδικασία και σε άλλους.

Προτείνω στο Νίκο να αφαιρέσει όσα posts θεωρεί άχρηστα (και είναι αρκετά, τουλάχιστον τα δικά μου) και να μείνουν τα ουσιαστικά.

Χτες Κυριακη και λογο καιρου , λεω δεν ξανακανω ακομα μια συγκριση με pc-Xbmc , μια που αναβαθμιστηκε σε 3GB Ram +ssD..Συνδεθηκε λοιπον , σκαναρισμα σε ταινιες και σειρες και αποφυγα το δικτυο , και γιατι βαριομουν αλλα και να εχω μια δικαιολογια παραπανω να αλλαξω απο med--> σε pc.Αλλη μια φορα , εντυπωσιατηκα με το GUI του XBMC (frodo 12.3) ...κινουμενες περιληψεις , BR cases , κτλ κτλ ...δινει ρεστα το XBMC και ειναι ετη φωτος μακρυα , και αυτο δεν αμφισβητειται.
Στοο διαταυτα ομως της ομαλοτητας της εικονας, την κινηση και την ανεση των BR rip /iso δεν την παιρνει κανενας απο το med . Αυτη η παρανοια του pc να κανει που και που σπασιμο , δεν την εχω καταλαβει ακομα, οτι και αν εχω κανει.
Αλλη μια φορα νικητης το med στην ουσια , αλλη μια φορα νικητης το pc σε εντυπωσιασμο interface.

Χτες Κυριακη και λογο καιρου , λεω δεν ξανακανω ακομα μια συγκριση με pc-Xbmc , μια που αναβαθμιστηκε σε 3GB Ram +ssD..Συνδεθηκε λοιπον , σκαναρισμα σε ταινιες και σειρες και αποφυγα το δικτυο , και γιατι βαριομουν αλλα και να εχω μια δικαιολογια παραπανω να αλλαξω απο med--> σε pc.Αλλη μια φορα , εντυπωσιατηκα με το GUI του XBMC (frodo 12.3) ...κινουμενες περιληψεις , BR cases , κτλ κτλ ...δινει ρεστα το XBMC και ειναι ετη φωτος μακρυα , και αυτο δεν αμφισβητειται.
Στοο διαταυτα ομως της ομαλοτητας της εικονας, την κινηση και την ανεση των BR rip /iso δεν την παιρνει κανενας απο το med . Αυτη η παρανοια του pc να κανει που και που σπασιμο , δεν την εχω καταλαβει ακομα, οτι και αν εχω κανει.
Αλλη μια φορα νικητης το med στην ουσια , αλλη μια φορα νικητης το pc σε εντυπωσιασμο interface.

Θέλει modify το pc για να παίξει ομαλά. Αν έχεις NVidia υπάρχει thread γι αυτό. Οπως και νάχει όμως στα 23,976 το Med παραμένει κορυφή.

Θέλει modify το pc για να παίξει ομαλά. Αν έχεις NVidia υπάρχει thread γι αυτό. Οπως και νάχει όμως στα 23,976 το Med παραμένει κορυφή.

ε ναι..τι να λεμε τωρα (προσθεσε και το απολυτως αθορυβο )

Απο ποιότητα εικόνας;
Επίσης navigation απο smartphone και αυτόματα scannarisma library πως παει το med;
Είμαι στα πρόθυρα αγοράς νέου player και δεν ξέρω τι. Med or nuc 2820?

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Απο ποιότητα εικόνας;
Επίσης navigation απο smartphone και αυτόματα scannarisma library πως παει το med;
Είμαι στα πρόθυρα αγοράς νέου player και δεν ξέρω τι. Med or nuc 2820?

από εικόνα τζάμι, navigation από smartphone δεν έχει, αυτόματο δεν έχει, manual έχει, manual κατέβασμα υποτίτλων κάνει.
αν θες κάτι έτοιμο τότε med αλλιώς nuc που του βάζεις xbmc και addons και plugins και δεν ξέρω τι άλλο κάνει.

Το βασικότερο αγκάθι για εμένα ειναι το αυτόματο σκαναρισμα επειδή ήδη έχει στηθεί NAS με sickbeard και couchpotato οποτε θα ήθελα η βιβλιοθήκη να ανανεώνεται αυτόματα η εστω να στέλνει ενημέρωση η κάθε εφαρμογή στο med. επίσης κάπου πήρε το ματι μου εφαρμογή για iPhone ισχυει; Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Το βασικότερο αγκάθι για εμένα ειναι το αυτόματο σκαναρισμα επειδή ήδη έχει στηθεί NAS με sickbeard και couchpotato οποτε θα ήθελα η βιβλιοθήκη να ανανεώνεται αυτόματα η εστω να στέλνει ενημέρωση η κάθε εφαρμογή στο med. επίσης κάπου πήρε το ματι μου εφαρμογή για iPhone ισχυει; Ευχαριστώ
έχει μία εφαρμογή για iphone και μία για android αλλά νομίζω είναι για τα libraries, αν αυτό εννοείς με navigation τότε λογικά το κάνει.
Για αυτόματο scanning, δεν κάνει από μόνο του από όσο γνωρίζω. το wdtvlive κάνει.

Εχω το med600x3d εδω κι ένα χρονο περιπου ,το έχω χρησιμοποιησει λιγο λογω του ότι παιζω περισσοτερο απο htpc. To εχω μονο για αναπαραγωγη 3d blue ray προς τον προβολεα αλλα θελοντας να παιζει μεσω δικτυου gigabit μεσω switch μου κανει απιστευτα σπασιματα .και τελικα αναγκαζομαι να αντιγραψω σε σκληρο και να παιξω απο εκει. Εστησα κι nfs server μηπως βελτιωθει η κατασταση και τιποτα. Αυτο που μου κανει εντυπωση οτι τα ιδια αρχεια μεσω δικτυου το nuc που απεκτησα προσφατα τα παιζει νερακι. Το λογικο συμπερασμα που βγαζω είναι οτι δε φταιει το στησιμο του δικτυου. Τι άλλη εξηγηση μπορει να υπαρχει;

Ναι τωρα που απεκτησα το nuc απο εκει θα παιζω,αλλα μου έχει μεινει η απορια: είναι λογικο να κανει αυτα τα σπασιματα;Δεν υποτιθεται απο αυτα που διαβαζω εδω οτι το med φημιζεται για καλη αναπαραγωγη μεσω δικτυου ή μηπως θέλει να είναι όλα τελεια στο δικτυο για να παιξει απροσκοπτα; Τοσο καιρο με παιδεψε κι απορω που πολλοι λετε ότι παιζει καλα μεσω δικτυου.

από NAS, παίζει μέσω NFS; έχεις ορίσει NFS shares;
στο med να έχεις ορίσει στα settings για NFS, protocol UDP και size 32786, επίσης το NAS να υποστηρίζει 32786 για UDP

Απο microserver win.8 kai haneWin nfs server. Tην έχω βαλει τη ρυθμιση udp size 32786 sto med. Το ιδιο αρχειο που παιζει απροσκοπτα στο nuc στο med κολλαει. Θα κανω κι αλλες δοκιμες ,θελω να βρω τι φταιει.

από το med, όταν είσαι σε φάκελο nfs τότε μπορείς να πατήσεις το f1 (νομίζω) και να σου δείξει κάποιες πληροφορίες, βασικά σε ενδιαφέρει να λέει για UDP και για size 32768.

Ναι τωρα που απεκτησα το nuc απο εκει θα παιζω,αλλα μου έχει μεινει η απορια: είναι λογικο να κανει αυτα τα σπασιματα;Δεν υποτιθεται απο αυτα που διαβαζω εδω οτι το med φημιζεται για καλη αναπαραγωγη μεσω δικτυου ή μηπως θέλει να είναι όλα τελεια στο δικτυο για να παιξει απροσκοπτα; Τοσο καιρο με παιδεψε κι απορω που πολλοι λετε ότι παιζει καλα μεσω δικτυου.

Καλο μεσημερι φιλε.Eγω βλεπω μεσω δικτυου και η κινηση ειναι αψογη με αρχεια εως 50giga με μεγαλο bitrate.(μεσω synology nas).Καποια στιγμιαια κολληματα μεσω πι-σι(σε μεγαλα αρχεια),τα εξaλειψα,οταν εβαλα ΝFS server.Επομενως δεν ευθυνεται το player αλλα κατι αλλο.

V3.0.4 - 12March 2014 X3D Series - Open Beta

ChangeLog V3.0.4 - 12March 2014 Beta
1. Movie Scraper - select image to match the Scraper Language and if not found use the English image.
2. Updated Movie Scraper App
3. Increased Movie Plot Area by 2 rows
4. New default Movie Scraper Skin
5. New default TV Series Skin
6. Added NanumBarunGothic.ttf as default font for Korean
7. Improved look for incorrect aspect ratio poster images on tmdb such as French/Italian

Ο build in scrapper του Med, πόσο περίπου ολοκληρώνει το νέο σκανάρισμα (όχι το πρώτο) μιας βιβλιοθήκης με 200 movies και 30 tv shows?
Επίσης είναι δυνατή η ρύθμισή του ώστε να κάνει scan every x hours?