Mede8er MED600X3D

Μιας και πιάσαμε τα 3D ας ρωτήσω και το δικό μου.

Αν κάνεις την κατάληξη ενός αρχείου xxxx.sbs.mp4 τότε αυτόματα ενεργοποιεί την 3D λειτουργία και παίζει αμέσως σε 3D. Η δική μου τηλεόραση είναι LG και προτίμησα αρκετές ταινίες σε Over Under. Δεν μπορώ να βρω όμως τι (προ)κατάληξη να βάλω. Δοκίμασα xxx.tab.mp4 και xxx.ou.mp4 αλλά τζίφος.

Πρέπει να υπάρχει μια σωστή αλλά σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να το βρω. Ξέρει κανείς;

βάζεις όνομα ταινίας.3DTAB

καλησπερα παιδες.
με τα trailers τελικα τι γινεται?
οταν παταω add trailers απο τις 100+ ταινιες μου βρισκει μονο καμμια 15αρια.
τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση?
πρεπει να τα βαλω χειροκινητα?

Χαιρετώ όλους πάλι ( έλειψα για λίγο καιρό και δεν ξέρω τι γίνεται) Ενημερώνομαι σιγά - σιγά . Έκανα ένα γρήγορο search για x265 και δεν μου έβγαλε κάτι. Ενημερώνω - με την επιφύλαξη ότι μπορεί να έχει κάπου ξαναγραφεί και δεν το εμφάνισε σε μένα - ότι το Mede8er παίζει HEVC (x265) άψογα και χωρίς σπάσιμο στην κίνηση.

Y.Γ. Διορθώνω! Δεν ισχύει !Λάθος του encoder πουτο ανέβασε. Μόλις το διάβασα. ( κι είχα μια ελπίδα για λίγο......:) )

Last edited:
ζητω συγνωμη αν εχουν απαντηθει αυτα που θα ρωτησω.... Σημερα παρελαβα το player, ολα καλα , αλλα δεν τα καταφερνω με το δυκτιο. ενεργοποιησα στον υπολογιστη την κοινη χρηση σε εναν δισκο που εχω τις ταινιες, και οταν παω στο med στην επιλογη δυκτιο , γραφει: workgroup--->PC και αταν παταω να συνδεθω βγαζει μηνυμα και ζηταει username και password, εβαλα αυτα που εχω στο pc αλλα βγαζει σφαλμα, οταν ενεργοποιησα ομως την κοινη χρηση στον υπολογιστη πουθενα δεν ορισα username η password.

Μια αλλη ερωτηση που εχω ειναι , στην επιλογη upnp , εμφανιζει τον plex server που τρεχει στο Pc , αλλα οι φακελοι ειναι σκετοι , χωρις φωτογραφιες , εξοφυλλα περιεχομενα κλπ, και οταν βαζω να παιξει κατι δεν εμφανιζει υποτιτλους.

Οποιος μπορει ας δωσει μια βοηθεια.

Ευχαριστω!

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

ζητω συγνωμη αν εχουν απαντηθει αυτα που θα ρωτησω.... Σημερα παρελαβα το player, ολα καλα , αλλα δεν τα καταφερνω με το δυκτιο. ενεργοποιησα στον υπολογιστη την κοινη χρηση σε εναν δισκο που εχω τις ταινιες, και οταν παω στο med στην επιλογη δυκτιο , γραφει: workgroup--->PC και αταν παταω να συνδεθω βγαζει μηνυμα και ζηταει username και password, εβαλα αυτα που εχω στο pc αλλα βγαζει σφαλμα, οταν ενεργοποιησα ομως την κοινη χρηση στον υπολογιστη πουθενα δεν ορισα username η password.

Μια αλλη ερωτηση που εχω ειναι , στην επιλογη upnp , εμφανιζει τον plex server που τρεχει στο Pc , αλλα οι φακελοι ειναι σκετοι , χωρις φωτογραφιες , εξοφυλλα περιεχομενα κλπ, και οταν βαζω να παιξει κατι δεν εμφανιζει υποτιτλους.

Οποιος μπορει ας δωσει μια βοηθεια.

Ευχαριστω!
Στην πρωτη ερωτηση.Δικτυο->Ανοιγμα δικτυου και κοινης χρησης->Αλλαγη ρυθμισεων κοινης χρησης για προχωρημενους->Απενεργοποιηση της κοινης χρησης με προστασια κωδικου προσβασης

Για τη δεύτερη ερώτηση, το med δεν παίζει εξωτερικούς υπότιτλους από upnp/dlna

Πάντως το μηχανάκι είναι φοβερό, έχει πολύ καλά features.

Το μόνο που έχω παρατηρήσει, αν το έχει δει άλλος, είναι πχ στις αλλαγές σκηνών, μαυρίζει η οθόνη, αλλάζει σκηνή και για 1-2 δευτερόλεπτα η κίνηση είναι μη ομαλή (όχι όμως χάλια), δείχνει σαν να χάνει frames. Δεν το κάνει κάθε φορά που αλλάζει σκηνή. Το κάνει ας πούμε 1 με 2 φορές στα 40 λεπτά (και ίσως και στην αρχή).

Μήπως φταίει η παρεμβολή που έχει η τηλεόρασή σου; Δεν το χρησιμοποιώ συχνά, αλλά αν είχε τέτοιο πρόβλημα θα είχε γίνει χαμός... :smile:

Όταν λες παρεμβολή της τηλεόρασης τι εννοείς;

Το MED είναι με HDMI σε 2.1 ηχοσύστημα και το 2.1 με HDMI ARC στην TV.
Ο δίσκος που παίζει τα αρχεία είναι ένας USB 2.0, 320GB 2,5άρης εξωτερικός.

Δεν το κάνει συχνά πάντως.

Πάντως το μηχανάκι είναι φοβερό, έχει πολύ καλά features.

Το μόνο που έχω παρατηρήσει, αν το έχει δει άλλος, είναι πχ στις αλλαγές σκηνών, μαυρίζει η οθόνη, αλλάζει σκηνή και για 1-2 δευτερόλεπτα η κίνηση είναι μη ομαλή (όχι όμως χάλια), δείχνει σαν να χάνει frames. Δεν το κάνει κάθε φορά που αλλάζει σκηνή. Το κάνει ας πούμε 1 με 2 φορές στα 40 λεπτά (και ίσως και στην αρχή).

Δοκίμασε άλλα καλώδια HDMI. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό.

Να αλλάξω καλώδια αλλά το HDMI που φεύγει από το 2.1 στην TV είναι HDMI ethernet (όχι φθηνό, όχι ακριβό) και από το MED στο 2.1 είναι το δικό του που έχει η συσκευασία.
Θα δοκιμάσω MED με TV απ' ευθείας και ο ήχος να πηγαίνει μέσω του ARC στο 2.1.

Ελπιζω να το φτιαξουν συντομα το θεμα με το youtube. Η επιλογη να στελνεις κατευθειαν απο το κινητο στην τηλεοραση youtube video ηταν τελεια!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Ευχαρηστω για την απαντηση ... κ ακομα μια το τυπου juke box που εχει ποσο καλο ειναι ? δλδ βρίσκει εξωφιλα κτλ?

Thnx
Μια χαρά είναι, κατεβάζει εξώφυλλο, υπόθεση φαναρτ. Υποστηρίζει ελληνικά στην υπόθεση, ηθοποιοί, κλπ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Μια χαρά είναι, κατεβάζει εξώφυλλο, υπόθεση φαναρτ. Υποστηρίζει ελληνικά στην υπόθεση, ηθοποιοί, κλπ

Youtube Δεν παίζει μόνο... >.<

Έξω από πλάκα όμως. Έχει κανένας σας το αποτέλεσμα του scraping όπως στην εικόνα που παραθέτω;
Με παλιότερο firmware δεν είχα πρόβλημα αλλά τώρα τελευταία, τις ταινίες τις κάνε scape και το about.jpg εμφανίζεται όπως το επισυναπτόμενο αρχείο.
Καμιά ιδέα; Επίσης να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ το skin red raindtrops από εδώ: http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,12995.0.html
about.jpg