Mede8er MED600X3D

έχω ένα πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ του μηχανήματος κάποιες φορές μπλοκάρει και τρεμοσβήνει ο φωτισμός χωρίς να τον έχω ενεργοποίηση και για να φτιάξει πρέπει να βγάλω τις μπαταρίες εννοειτε ότι τότε δεν δίνει και εντολές

έχει κανείς τέτοιο θέμα

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Από τα settings, διαρρύθμιση scrapper

Pap αυτό σε μένα το είπες;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

έχω ένα πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ του μηχανήματος κάποιες φορές μπλοκάρει και τρεμοσβήνει ο φωτισμός χωρίς να τον έχω ενεργοποίηση και για να φτιάξει πρέπει να βγάλω τις μπαταρίες εννοειτε ότι τότε δεν δίνει και εντολές

έχει κανείς τέτοιο θέμα

Δεν έχω συναντήσει τέτοιο θέμα εγώ.

Μήπως έχουν... "λιγωθεί"; (έτσι γράφεται; )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Pap αυτό σε μένα το είπες;

Δεν έχω συναντήσει τέτοιο θέμα εγώ.

Μήπως έχουν... "λιγωθεί"; (έτσι γράφεται; )
Ναι, σε σένα, βασικά δεν κατάλαβα τι πρόβλημα έχεις αλλά είπα μήπως δεν έχεις δει την επιλογή στα settings

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Ναι, σε σένα, βασικά δεν κατάλαβα τι πρόβλημα έχεις αλλά είπα μήπως δεν έχεις δει την επιλογή στα settings

Εμ... βασικά στην εικόνα που είχα ποστάρει αν δεις είναι από το scraper. Αλλά τα γράμματα πατάνε όπου να 'ναι. Δεν είναι στον χώρο που πρέπει. Πατάνε πάνω στον χώρο για τον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς.

έχει κανείς τέτοιο θέμα

Και σε εμένα συμβαίνει, από την πρώτη ημέρα. Μια στο τόσο.

Μόλις το παράγγειλα και εγώ (δεν έχω παραλάβει ακόμα).

Να ρωτήσω κάτι που μπορει να έχει ειπωθεί, αλλά μόλις διάβασα τις πρώτες 40 σελίδες και τα μάτια μου κάνουν πουλάκια :)

Ποια η διαφορά του Movie Scraper (http://www.mede8er.com/mede8er_X3_movie_scraper_user_guide_V3.html) από το JukeBox+ (http://www.mede8er.com/mede8er_JukeBox_Plus_user_guide_V0.html) ?

Στο egreat μέχρι τώρα έπαιζα με το YAMJ.

Για να παιξουν θέλουν usb stick ή SD κάρτα ?

Μπορούν να μαζέψουν ταινίες από πολλά Shares ?

Υπάρχει κάτι άλλο σχετικό ή σχετικός οδηγός για το πως πρέπει να είνα τα ονόματα των φακέλων/αρχείων/εικόνων ? (για να δω τι πρέπει να πειράξω στα υπάρχοντα του YAMJ).

κάπου στην 280 σελίδα (μετά από απελπισμένα άλματα) πέτυχα κάτι σχετικό με την διαφορά των 2 (scraper/jukebox+).

To scraper φτιάχνει μόνο ένα share και το jukebox ενώνει πολλά ως ένα (όταν έχεις πολλά) ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Εμ... βασικά στην εικόνα που είχα ποστάρει αν δεις είναι από το scraper. Αλλά τα γράμματα πατάνε όπου να 'ναι. Δεν είναι στον χώρο που πρέπει. Πατάνε πάνω στον χώρο για τον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς.
Οκ, επειδή τελευταία μπαίνω μόνο από το κινητό, δε μπορούσα να δω καλά την εικόνα. Επίσης τώρα τελευταία δεν έχω κάνει ενημέρωση του μεντ για να δω αν συμβαίνει και σε μένα

κάπου στην 280 σελίδα (μετά από απελπισμένα άλματα) πέτυχα κάτι σχετικό με την διαφορά των 2 (scraper/jukebox+).

To scraper φτιάχνει μόνο ένα share και το jukebox ενώνει πολλά ως ένα (όταν έχεις πολλά) ?
Ναι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να οργανώσω τα αρχεία από σειρές, ταινίες και μουσική και ενώ στα πρώτα 2 το med τα έκανε όλα (υπότιτλους, metadata κτλ) στην μουσική τα έχω βρει σκούρα. Διάβασα το manual και δεν πολυκατάλαβα αν τελικά το med κάνει μόνο του το scanning (που το εύχομαι) για την προσθήκη εξώφυλλου και άλλων δεδομένων (έτος, είδος κτλ) η χρειάζεται να το περάσεις με προγράμματα στυλ tagscanner (που το προτείνει κιόλας). Τελικά τι ισχύει και πως γίνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

Καλησπέρα και απο εμένα, διάβασα αρκετές σελίδες αλλά η στροφή των περισσοτέρων σε 3d και πιο advanced audio/video με ξεπερνά την παρουσα στιγμή.

Έχω στο σπίτι ethernet παντου, με τον υπολογιστή στο δωμάτιο και θέλω ένα player στο σαλόνι που θα μπορεί:
1) να κάνει search shared folders για ταινίες/μουσική/σειρες και να μου φτιάχνει λίστες, κατάλαβα πως γίνεται αλλά θέλει να φτιάξεις σωστή δομή των folders-renaming, σωστά; Αν ναι, αυτό απαιτείται και στη μουσική;
2) να παίζω youtube/vimeo κλπ
3) να διαβάζει σωστά υπότιτλους srt από το φάκελο της ταινίας ή να τους βρίσκει αυτόματα
4) να μπορεί να συνδεθει σε facebook-games στυλ candy crush κλπ (wife feature :))
5) φυσικά να έχει καλή ποιότητα 2d
6) να παίζει personal videos (από gopro ή camera), αυτά θέλουν επίσης συγκεκριμένη δομή;
7) να μπορείς να κάνεις τα πάντα από το τηλεκοντρόλ (άντε και ένα μικρό ασύρματο keybord για κείμενο)

Πως πάει σε αυτά το med600?
Ευχαριστώ.

επίσης και για την περίπτωση πληκτρολογίου μάλλον έχει και συμβατότητα με κοινά ασύρματα πληκτρολόγια (εγώ που είχα ένα της σειράς το αναγνώρισε αμέσως).

To παρέλαβα χθες και έχει το 3.0.7 24/8/2014. Φρέσκο πράγμα :)

Υπάρχει κάπου manual με όλες τις ρυθμίσεις που να λέει τι κάνουν ?

Αυτό που είχε μέσα (και το αντίστοιχο pdf) δεν τα έχει όλα. πχ auto detect enconding. Φαντάζομαι τι κάνει όπως το egreat/popcorn, αλλά έχει και άλλα.

Με τον browser του στο ίδιο σημείο του www.e-go.gr, έκανε reboot το μηχάνημα 2 φορές συνεχόμενα.

Έχει παρατηρήσει κάνεις το ίδιο θέμα ?

Προσπαθώ να καταλάβω αν παίζει καλά ώστε να αγοράσω ή όχι πληκτρολόγιο.

To παρέλαβα χθες και έχει το 3.0.7 24/8/2014. Φρέσκο πράγμα :)

Υπάρχει κάπου manual με όλες τις ρυθμίσεις που να λέει τι κάνουν ?

Αυτό που είχε μέσα (και το αντίστοιχο pdf) δεν τα έχει όλα. πχ auto detect enconding. Φαντάζομαι τι κάνει όπως το egreat/popcorn, αλλά έχει και άλλα.

firm 3.0.7 24/10/2014

Το jukebox σε πρώτη εντύπωση είναι καλό. Για ότι δεν βρίσκει του δίνεις τον κωδικό του imdb και το ισιώνει αμέσως.

Μια απορία όμως. Αν σε ένα φάκελο έχεις μια ταινία και τα 2-3 extras πως τα βγάζεις στο jukebox ? Πως πρέπει να είναι τα ονόματα ? εμφανίζει πολλαπλά links όπως το Yamj ή πρέπει να τα βάλεις σε διαφορετικούς φακέλους (και τι θα κάνεις με τις πληροφορίες και τις εικόνες) ?

Το jukebox σε πρώτη εντύπωση είναι καλό. Για ότι δεν βρίσκει του δίνεις τον κωδικό του imdb και το ισιώνει αμέσως.

Μια απορία όμως. Αν σε ένα φάκελο έχεις μια ταινία και τα 2-3 extras πως τα βγάζεις στο jukebox ? Πως πρέπει να είναι τα ονόματα ? εμφανίζει πολλαπλά links όπως το Yamj ή πρέπει να τα βάλεις σε διαφορετικούς φακέλους (και τι θα κάνεις με τις πληροφορίες και τις εικόνες) ?

Κανείς ?

Παιδιά καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να προσθέσουμε σταθμούς στους ήδη υπάρχοντες eradio?