Από τα settings, διαρρύθμιση scrapper
έχω ένα πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ του μηχανήματος κάποιες φορές μπλοκάρει και τρεμοσβήνει ο φωτισμός χωρίς να τον έχω ενεργοποίηση και για να φτιάξει πρέπει να βγάλω τις μπαταρίες εννοειτε ότι τότε δεν δίνει και εντολές
έχει κανείς τέτοιο θέμα
Ναι, σε σένα, βασικά δεν κατάλαβα τι πρόβλημα έχεις αλλά είπα μήπως δεν έχεις δει την επιλογή στα settingsPap αυτό σε μένα το είπες;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν έχω συναντήσει τέτοιο θέμα εγώ.
Μήπως έχουν... "λιγωθεί"; (έτσι γράφεται; )
Ναι, σε σένα, βασικά δεν κατάλαβα τι πρόβλημα έχεις αλλά είπα μήπως δεν έχεις δει την επιλογή στα settings
έχω ένα πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ του μηχανήματος κάποιες φορές μπλοκάρει και τρεμοσβήνει ο φωτισμός χωρίς να τον έχω ενεργοποίηση και για να φτιάξει πρέπει να βγάλω τις μπαταρίες εννοειτε ότι τότε δεν δίνει και εντολές
έχει κανείς τέτοιο θέμα
Οκ, επειδή τελευταία μπαίνω μόνο από το κινητό, δε μπορούσα να δω καλά την εικόνα. Επίσης τώρα τελευταία δεν έχω κάνει ενημέρωση του μεντ για να δω αν συμβαίνει και σε μέναΕμ... βασικά στην εικόνα που είχα ποστάρει αν δεις είναι από το scraper. Αλλά τα γράμματα πατάνε όπου να 'ναι. Δεν είναι στον χώρο που πρέπει. Πατάνε πάνω στον χώρο για τον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς.
Ναικάπου στην 280 σελίδα (μετά από απελπισμένα άλματα) πέτυχα κάτι σχετικό με την διαφορά των 2 (scraper/jukebox+).
To scraper φτιάχνει μόνο ένα share και το jukebox ενώνει πολλά ως ένα (όταν έχεις πολλά) ?
To παρέλαβα χθες και έχει το 3.0.7 24/8/2014. Φρέσκο πράγμα
Υπάρχει κάπου manual με όλες τις ρυθμίσεις που να λέει τι κάνουν ?
Αυτό που είχε μέσα (και το αντίστοιχο pdf) δεν τα έχει όλα. πχ auto detect enconding. Φαντάζομαι τι κάνει όπως το egreat/popcorn, αλλά έχει και άλλα.
Το jukebox σε πρώτη εντύπωση είναι καλό. Για ότι δεν βρίσκει του δίνεις τον κωδικό του imdb και το ισιώνει αμέσως.
Μια απορία όμως. Αν σε ένα φάκελο έχεις μια ταινία και τα 2-3 extras πως τα βγάζεις στο jukebox ? Πως πρέπει να είναι τα ονόματα ? εμφανίζει πολλαπλά links όπως το Yamj ή πρέπει να τα βάλεις σε διαφορετικούς φακέλους (και τι θα κάνεις με τις πληροφορίες και τις εικόνες) ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.