Mede8er MED600X3D

Να προβοκάρω λίγο? Το med600x3d είναι Α)καλύτερο από το xtreamer prodigy 1) σε εικονα 3d 2) σε 2d 3) σε ηχο 4) δικτυακα σε streaming 5) σε κινηση 6) σε εξοπλισμο και ρυθμισεις 7) σε uscaling της εικόνας των απλον DVD σε 1080p Β) χειροτερο ή Γ) ισότιμο ????:grinning-smiley-043

Last edited:
Να προβοκάρω λίγο? Το med600x3d είναι Α)καλύτερο από το xtreamer prodigy 1) σε εικονα 3d 2) σε 2d 3) σε ηχο 4) δικτυακα σε streaming 5) σε κινηση 6) σε εξοπλισμο και ρυθμισεις 7) σε uscaling της εικόνας των απλον DVD σε 1080p Β) χειροτερο ή Γ) ισότιμο ????:grinning-smiley-043

Είναι άλλη κατηγορία. ( χωρίς εσωτερικό δίσκο )
Εάν είναι να συγκρίνεις το Prodigy, θα το κάνεις με το 1000X3D
To 600X3D έχει τις ίδιες δυνατότητες αλλά λένε ότι σε ταχύτητα δικτύου το Mede8ter είναι καλύτερο.
Καλύτερο GUI
κίνηση στα 23.976
(όχι ότι καταλαβαίνεις την διαφορά σε 47' TV. Χρειάζεσαι προβολέα στις 120'' για να την εντοπίσεις...απλά όταν το λέμε εδώ ακούγεται πολύ αρνητικό....:D)
και έχει και 130 ευρώ.
Λίγα είναι ?

Νικο εχω και το xtreamer και το netgear. Δήλωσα συμμετοχή στο power buy του med γιατι θα το χρησιμοποιησω παραλληλα με το xtreamer για 3d & 2d εικονα.Απλα ρωτησα εσας που το εχετε κανει test για να μαθω ποιο θα βάλω πρωτο να παιζει 3d. Και όταν λεω πρωτο ενωω ποιο θα βαλω απευθειας στην τιβι για 3d και ποιο στον ενισχυτη για 2d μια και ο ενισχυτης είναι ο PIONEER LX-60 και δεν εχει εξοδο hdmi 1.4 αλλα hdmi version 1.3.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι θέμα support. Τα πάντα. Μπορείς με υποδεέστερο h/w να έχεις ένα 'φιλικό' μηχανάκι που κάνει δουλειά και δεν απογοητεύει. Εγώ στους τελευταίους μήνες τα έχω γευτεί όλα. Από την απογοήτευση του Sidewinder 2, στην αρχική ικανοποίηση του WDTV Live gen 3 (που εν καιρώ έγινε και απογοήτευση λόγω κακού support με f/w που έβγαιναν για να διορθώνουν λάθη προηγούμενων εκδόσεων) και τώρα στο med8ter. Τι να πω, ελπίζω αυτό να το κρατήσω για τα καλά. Αν ισχύει και τα περί 5 ετών εγγύηση που διάβασα σε άλλο forum, τότε μιλάμε για εταιρία που

α) Ακούει και διορθώνει αυτά που πρέπει
β) Έχει εμπιστοσύνη στο h/w που πουλάει
γ) Έχει δίψα να αναπτυχθεί και κρατάει κοντά ένα φανατικό κοινό

Για τα 5 χρόνια ισχύει!!!το πήρα πριν λίγες ημέρες,δήλωσα τα στοιχεία μου και το σειριακό αριθμό (προϋπόθεση να δηλωθεί μέσα σε ένα μήνα από την αγορά ) μου έστειλαν ένα λινκ ενεργοποίησης και αναγράφεται στη σελίδα υποστήριξης όταν κάνω είσοδο εγγύηση μέχρι το Φεβρουάριο του 2018!!!

Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι θέμα support. Τα πάντα. Μπορείς με υποδεέστερο h/w να έχεις ένα 'φιλικό' μηχανάκι που κάνει δουλειά και δεν απογοητεύει. Εγώ στους τελευταίους μήνες τα έχω γευτεί όλα. Από την απογοήτευση του Sidewinder 2, στην αρχική ικανοποίηση του WDTV Live gen 3 (που εν καιρώ έγινε και απογοήτευση λόγω κακού support με f/w που έβγαιναν για να διορθώνουν λάθη προηγούμενων εκδόσεων) και τώρα στο med8ter. Τι να πω, ελπίζω αυτό να το κρατήσω για τα καλά. Αν ισχύει και τα περί 5 ετών εγγύηση που διάβασα σε άλλο forum, τότε μιλάμε για εταιρία που

α) Ακούει και διορθώνει αυτά που πρέπει
β) Έχει εμπιστοσύνη στο h/w που πουλάει
γ) Έχει δίψα να αναπτυχθεί και κρατάει κοντά ένα φανατικό κοινό

Αυτό μπορείς να το καταλάβεις και από το forum τους....

Χρήστο ευχαριστούμε για το mini review.
Προσπάθησα να βγάλω κάποια συμπεράσματα σύμφωνα με αυτά που έγραψες και πάντα καλοπροαίρετα γιατί το μηχανάκι δεν το έχω δει.
Θα το δω μάλλον σήμερα :antlers:

Σου έχω και ερωτήσεις σε κάποια σημεία.

-bye-

Παμε παρακατω.

V 2.0.0

Πλεον κλειδωνει ΚΑΙ με το 12μ καλωδιο κανονικα.

Στα 60 αναφερει 59.93, στα 50 49.99 και στα 23.976 αναφερει κανονικα 23.97 . Οποτε κανονικα.

- Άρα το med παίζει καταπληκτικά μόνο μία συχνότητα σωστά. Την 23,976. Τις υπόλοιπες στο περίπου...

Το βηξιμο εχει φυγει.
Επισης περναει και deep colour 12 bit.
Συγκριτικα η κινηση και το judder του εχουν ομαλοποιηθει πολυ.
Συγκριτικα παλι με την κινηση απο το pc που ειναι κλειδωμενο μεχρι 3ου δεκαδικου, ειναι λιγο πισο.

- Είναι πίσο από το PC στην κίνηση. Το κρατάω κι αυτό

Ξαναλεω ομως, λιγο. Ειναι λιγο ποιο εμφανες το judder σε καποιες πολυ δυσκολες σκηνες που εχω και συγκρινω.

Σιγουρα το αρχικο firmware εχει θεματα, οποτε και καλο ειναι να φυγετε απο αυτο κατευθειαν.

Συνεχιζω να ρυθμισω παλι καποια πραγματα, να το βαλω και στο σερβερ κι επανερχομαι.

:grandpa:

Στο σερβερ συνδεθηκε πανευκολα με ενα username & password με τα αντιστοιχα διακιωματα δηλωμενα (whs v1).

BR iso και br απο bdmv folder κανονικα.
Μεγαλα bitrate σε βαριες mkv κανονικα.
Διαβαζει πολυ γρηγορα στο σερβερ. Φορτωνει πολυ γρηγορα.
Tα μπρος πισω ειναι εντυπωσιακα γρηγορα , καποιες φορες πιο γρηγορα κι αποτι τα κανω απο το pc . (το δικτυο ειναι 1.0gbps)
Μακαρι να ειχε επιλογη να εχω και τα μενου του στα 24 ωστε να μην αλλαζει αναλυση καθε φορα που αναπαραγω αρχειο. Το 90% αυτων που εχω ειναι 23.976.

To χειριστηριο πολυ βολικο.Ιδιαιτερα το πλαινο κουμπι που αναβει το φως στα πληκτρα.

Overall η εικονα του ειναι αρκετα εως πολυ καλη, παντα συγκρινοντας την με αυτην που βλεπω απο το pc.
Το καδρο του δεν ειναι ακριβως με το πατερν του overscan ως προς το κεντρο, αλλα ειναι λιγα pixel οποτε και δεν το πειραζω γιατι
θεωρω οτι αν το πειραξω απο το screen position που εχει, θα χαλασει το pixel mapping οποτε μενει ως εχει.

- Μας το εξηγείς λίγο αυτό? Δεν έχουμε δηλαδή 1:1? Πάει προς τα πλάγια η εικόνα λίγα pixels?

Οι υποτιτλοι εχουν πολυ ευχρηστο μενου οσον αφορα τη θεση, το μεγεθος και το συγχρονισμο τους.
Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν το περιγραμα τους που ειναι λιγο κακο και δεν μπορεις να το πειραξεις.
Γενικως η ποιοτητα του srt θεωρω οτι δεν ειναι αυτη που πρεπει. Ισως να πειραζετε με καποιον τροπο θα το ψαξω.

- Όχι καλή ποιότητα srt

Προς το παρον τελος οι δοκιμες. Εφοσον παιζει ετσι στον προβολεα, για την τηλεοραση που το πηρα ειναι δυο χαρες.

- Άρα δεν θα το έβαζες σαν κύριο Player στο σύστημά σου.

Μενουν να δοκιμασω 3d br iso και τα λοιπα περι 3d , αλλα αυτα μολις μαζεψω το καταλληλο υλικο για δοκιμες.

Προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενος για player σε αυτα τα χρηματα!!

- Άρα το player είναι καλό για τα λεφτά του. Μέχρι εκεί όμως από ότι καταλαβαίνω.

λοιπόν τέσταρα mkv με 24Hz, όχι 23,976Hz αλλά με 24Hz.
Το info του mp έγραφε 24Hz.
Δεν είδα κάποιο πρόβλημα, η κίνηση νεράκι.

Η σύνδεση είναι mp --> avr --> tv, δεν έχω κάποιο εργαλείο να κάνω μετρήσεις.
Με το μάτι λοιπόν δεν παρατήρησα κάτι.

Με το beta firmware?
Αφού λένε ότι δεν κλειδώνει στα 24 αλλά στα 23,976

ναι, με το τελευταίο firmware, 24 η ταινία, 24 έδειχνε το info, λόξιγκα ή κάτι άλλο δεν είδα, νεράκι.

Τελικά τι γράφει το info όταν παίζει 24hz με το νέο firmware? Γιατί κάποιοι, ονόματα δεν λέμε :p το αμφισβητούν το παραπάνω.

το info όπου και να κοιτάξεις 24,000 λέει, με το τελευταίο firmware.
Και παίζει μια χαρά, νεράκι σε εμένα τουλάχιστον.

το info όπου και να κοιτάξεις 24,000 λέει, με το τελευταίο firmware.
Και παίζει μια χαρά, νεράκι σε εμένα τουλάχιστον.

Thanks. Απλά για επιβεβαίωση το ήθελα.
Το αν παίζει νεράκι είναι εντελώς διαφορετικό θέμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα 24hz τα παίζει στα 23,976 και το info δείχνει 24hz.
Τώρα το τι βλέπει κάθε μάτι είναι άλλο καπέλο. Ποτέ δεν θα αγόραζα όμως κάτι σύμφωνα με το μάτι του άλλου. Πιο πολύ θα ένιωθα σίγουρος αν τα specs ήταν σωστά.
To med λοιπόν στο info του δείχνει μία συχνότητα ή δύο (Input/output) όπως τα dune?

Υ.Γ. Για να μην νομίζετε ότι πολεμάω το player, αρχές Ιανουαρίου πήγα να το πάρω από τον αντιπρόσωπο αλλά επειδή δεν μπορούσε να κόψει τιμολόγιο γιατί δεν ήξερε σε ποια εφορία θα είναι (lol), δεν το πήρα. Και μετά βγήκε το Dune και το προτίμησα. Ακόμη δεν τον έχω αποκλείσει για αγορά καθώς το dune έχει ακόμη σοβαρά προβλήματα. Απλά προσπαθώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα για το αν το MED κάνει για κύριο Player σε σύστημα με προβολέα στις 110' γιατί το htpc το έχω εγκαταλείψει εδώ και 2 χρόνια (για χάρη του Dune h1)

μία συχνότητα αναφέρει, τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ.

ποια specs δεν είναι σωστά; και ποιες μετρήσεις είναι σωστές;
μπορώ να πω και για τη δικτυακή απόδοση των προηγούμενων dune που τα ψιλοπροβλήματα τώρα αναφέρονται,
για τα προβλήματα του sigma 8647 που σίγουρα κανείς δε το λέει ή και κανείς εδώ μέσα δεν το έχει πάρει χαμπάρι.
από τέτοια όσα θες.

να πούμε για τη σαβούρα mkv που κυκλοφορεί στο net που κάποιοι πάνω σε αυτή συμπερένουν ότι το player δεν είναι καλό;
να πούμε για τα ISO υπήρχε πρόβλημα στην κωδικοποίηση όπως γινόταν από κάποια προγράμματα και κάποιοι έλεγαν ότι έφτεγαν τα players;

Last edited:
Nεκτάριε αν σε βολεύει να στο δώσω σήμερα να του σκίσεις και μου το επιστρέφεις στη κοπητηπίτα.

μία συχνότητα αναφέρει, τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ.

ποια specs δεν είναι σωστά; και ποιες μετρήσεις είναι σωστές;
μπορώ να πω και για τη δικτυακή απόδοση των προηγούμενων dune που τα ψιλοπροβλήματα τώρα αναφέρονται,
για τα προβλήματα του sigma 8647 που σίγουρα κανείς δε το λέει ή και κανείς εδώ μέσα δεν το έχει πάρει χαμπάρι.
από τέτοια όσα θες.

να πούμε για τη σαβούρα mkv που κυκλοφορεί στο net που κάποιοι πάνω σε αυτή συμπερένουν ότι το player δεν είναι καλό;
να πούμε για τα ISO υπήρχε πρόβλημα στην κωδικοποίηση όπως γινόταν από κάποια προγράμματα και κάποιοι έλεγαν ότι έφτεγαν τα players;

Κοίταξε να δεις. lol

Το να παίζει ένα Player τις συχνότητες που του δίνεις στις σωστές συχνότητες είναι βασικό spec. Τουλάχιστον τις βασικές (23,976, 24, 50 και 60)
To med μέχρι να βγει το beta firmware έπαιζε τα 23,976 και τα 24 στα 24.
Με το νέο firmware παίζει τα 23,976 και τα 24 στα 23,976. Πάλι λάθος δηλαδή.
Το ότι το 90% των ταινιών είναι 23,976 δεν μου λέει τίποτα αν θέλω να έχω ένα Player σαν βασικό Player.
Επίσης δεν μου λεει τίποτα ότι εσύ βλέπεις κίνηση νερό. Απολύτως τίποτα. Θυμάμαι από το πρώτο xtreamer που είχε βγει και είχε το κλασικό αυτό πρόβλημα των realtek που οι μισοί ορκίζονταν ότι η κίνηση ήταν νεράκι. Εγώ λοιπόν επειδή το είχα πάρει το xtreamer (κι ακόμη το έχω) έβλεπα για πλάκα το πρόβλημα.

Τα προβλήματα του καινούριου dune είναι γνωστά, δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε ξανά. Τους δίνω όμως λίγο χρόνο επειδή είναι το πρώτο firmware. Μέχρι τότε βλέπω από το Dune h1 το οποίο από τότε που το πήρα δεν έχει τύχει καμία ταινία που να μην παίξει σωστά. Και όλες τις ταινίες τις βλέπω σε full bluray.

Αν εσένα σε καλύπτει το Med καλά κάνει και σε καλύπτει. Μπορεί να μην έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις κι αυτό δεν είναι κακό.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους. Άλλωστε το avclub τεχνικό forum είναι κι αυτό πρέπει να κάνουμε.
Αν δεν σου κάνει κόπο διάβασε το mini review που έκανα στο dune base 3d να δεις θάψιμο που του έριξα. Επειδή δηλαδή το έχω αγοράσει πρέπει να υποστηρίξω την αγορά μου? Γιατί πολλές φορές νιώθω ότι πολλοί εδώ μέσα (και δεν το λεω για σένα) προσπαθούν να υποστηρίξουν την αγορά τους λες και είναι μέτοχοι.

Λοιπον, διευκρινυσεις γιατι καποιοι το εχουν παρει πολυ σοβαρα το θεμα :flipout:

- Άρα το med παίζει καταπληκτικά μόνο μία συχνότητα σωστά. Την 23,976. Τις υπόλοιπες στο περίπου...

Για να ακριβολογουμε τo τι παιζει ειναι αλλο θεμα με το τι κλειδωνει. Αυτα που ανεφερα ειναι το τι δειχνει στο ινφο του προβολεα.
Απο εκει και περα αν παιζει σωστα η κινηση ειναι αλλο καπελο.
Στα 50 και στα 60 δεν ασχοληθηκα καν, διοτι δεν με ενδιαφερει. Επισης δεν εκανα κανενα σχολιο για την κινηση
σε αυτες τις συχνοτητες.
Στα 23.976 ειπα το σχολιο μου και μενω σε αυτο.

- Είναι πίσο από το PC στην κίνηση. Το κρατάω κι αυτό

Κρατα το και κρατα το καλα :grinning-smiley-043.
Δεν περιμενω απο κανενα μα κανενα player να παρω την κινηση
που περνω απο το πισι. Ο λογος εχει γραφτει πολλες φορες εδω μεσα αλλα και σε φορα του εξωτερικου.
Κρινοντας απο τις δικες μου δοκιμες και τα δικα μου ματια, κι οταν κλειδωνω με custom resolution και βλεπω διαφορες
στην κινηση αλλαζοντας χρονισμο μετα απο το 3ο δεκαδικο θεωρω ουτοπια να μιλαμε για το οποιο player που δεν ξερεις
καν που εχει κλειδωσει ακριβως, αν "ακουει" το edid κτλ.

- Μας το εξηγείς λίγο αυτό? Δεν έχουμε δηλαδή 1:1? Πάει προς τα πλάγια η εικόνα λίγα pixels?

Βεβαιως. Αν θυμαμαι καλα η εικονα ηταν μετατοπισμενη σε σχεση με το καδρο 3-5 πιξελ δεξια και κατω.
Αυτο για να το φερεις θα πρεπει να πειραξεις την επιλογη του positioning της εικονας στο καδρο.
Η επιλογη αυτη δουλευει σαν overscan-underscan-positioning που εχουν και οι καρτες γραφικων.
Εαν πειραξεις την εικονα απο εκει χαλαει το pixel mapping, οποτε και την αφησα οπως ειναι.
Ουτως η αλλως καποια πιξελ γυρω γυρω τα εχω στο "μαυρο" του πανιου παντοτε.

- Όχι καλή ποιότητα srt

Για μενα κακη. Τουλαχιστον στις ιντσες που το ειδα. Μπορει στη τηλεοραση να μη φαινονται τοσο ασχημα, αλλα δεν το πιστευω.

- Άρα δεν θα το έβαζες σαν κύριο Player στο σύστημά σου.

Για μενα δεν εχει αλλαξει κατι εδω και χρονια. Ποτε δεν προκειται να βαλω σε προβολεα οτιδηποτα αλλο απο htpc :grandpa:

- Άρα το player είναι καλό για τα λεφτά του. Μέχρι εκεί όμως από ότι καταλαβαίνω.

Συμφωνω!

Οσον αφορα το info κτλ του player.

Δεν ασχοληθηκα ποτε τι εγραφε και δεν με ενδιεφερε, εφοσον το ενδιαφερον ειναι το τι κλειδωνει
οχι το τι δειχνει το info. Μπορει να δειχνει info του υλικου, μπορει του κλειδωματος. Εφοσον ημουν σιγουρος
για το τι υλικο του εδινα δεν υπηρχε κανενας ουσιαστικος λογος.

Τελος Νεκταριε, οπως πολυ σωστα ειπες οτι δεν θα αγοραζες με το ματι του αλλου, θα πρεπει να το δεις μονος σου.
Δεν νομιζω ομως οτι κανενα καταστημα που ξερει τι του γινεται, θα σου στησει player 130 ευρω σε αλυσιδα
5000ευρω (scaler & προβολεα) για να το δεις. Οποτε τουλαχιστον προσπαθησε να εισαι περισσοτερο "θετικος" απο "επιθετικος" στις αποψεις
που παραθετουμε -bye-

Last edited:
Βρε Χρήστο εμείς δηλαδή τόσα χρόνια με htpc δεν παίζαμε στον προβολέα?
Αφού με ξέρεις ότι είμαι τρίχας. Υπήρχε περίπτωση να ξηλώσω το htpc και να βάλω dune αν δεν έβλεπα τουλάχιστον το ίδιο?
Μην είσαι απόλυτος. Επειδή δοκίμασες 1 media player των 130 ευρώ μην βγάζεις το ίδιο συμπέρασμα για όλα τα Players.
Κοντός ψαλμός αλληλούια όμως. Θα τα δούμε και μαζί και σύντομα.

Το επιθετικός το δέχομαι. Ναι είμαι γιατί δεν μπορώ να διαβάζω κάποια πράγματα που γράφονται και να μην βγαίνω από τα ρούχα μου.
Δεν με ενδιαφέρει αν το player κάνει 130 ή 500 ευρώ. Αυτό που βλέπω θα το γράψω. Για μένα δεν υπάρχει "περίπου". Για άλλους υπάρχει και είναι κατανοητό.
Ο κόσμος όμως που διαβάζει πρέπει να ξέρει όλα τα δεδομένα ώστε να πάρει την απόφαση που ταιριάζει στα θέλω του.

........

Αν εσένα σε καλύπτει το Med καλά κάνει και σε καλύπτει. Μπορεί να μην έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις κι αυτό δεν είναι κακό.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους. Άλλωστε το avclub τεχνικό forum είναι κι αυτό πρέπει να κάνουμε.
Αν δεν σου κάνει κόπο διάβασε το mini review που έκανα στο dune base 3d να δεις θάψιμο που του έριξα. Επειδή δηλαδή το έχω αγοράσει πρέπει να υποστηρίξω την αγορά μου? Γιατί πολλές φορές νιώθω ότι πολλοί εδώ μέσα (και δεν το λεω για σένα) προσπαθούν να υποστηρίξουν την αγορά τους λες και είναι μέτοχοι.

Επειδη ειμαστε τεχνικο φορουμ οπως λες, να ακριβολογεις.
Γιατι αμα εννοεις εμενα σαν μεγαλομετοχο της med, επεσες εξω φιλος και τεχνικα εισαι παλι λαθος γιατι κανεις υποθεσεις :flipout:

Βρε Χρήστο εμείς δηλαδή τόσα χρόνια με htpc δεν παίζαμε στον προβολέα?
Αφού με ξέρεις ότι είμαι τρίχας. Υπήρχε περίπτωση να ξηλώσω το htpc και να βάλω dune αν δεν έβλεπα τουλάχιστον το ίδιο?
Μην είσαι απόλυτος. Επειδή δοκίμασες 1 media player των 130 ευρώ μην βγάζεις το ίδιο συμπέρασμα για όλα τα Players.
Κοντός ψαλμός αλληλούια όμως. Θα τα δούμε και μαζί και σύντομα.

Το επιθετικός το δέχομαι. Ναι είμαι γιατί δεν μπορώ να διαβάζω κάποια πράγματα που γράφονται και να μην βγαίνω από τα ρούχα μου.
Δεν με ενδιαφέρει αν το player κάνει 130 ή 500 ευρώ. Αυτό που βλέπω θα το γράψω. Για μένα δεν υπάρχει "περίπου". Για άλλους υπάρχει και είναι κατανοητό.
Ο κόσμος όμως που διαβάζει πρέπει να ξέρει όλα τα δεδομένα ώστε να πάρει την απόφαση που ταιριάζει στα θέλω του.

Τωρα το τραβας.

Θα ζητησω ταπεινα συγνωμη που ασχοληθηκα κι εγραψα 3 γραμμες παραπανω απο αυτες που επρεπε τελικα.
Κριμα που αναλωσα το χρονο μου να δοκιμασω και να πω τη γνωμη μου για κατι που ουτως η αλλως
προοριζα οχι για το "καλο μου συστημα" αλλα για την ταπεινη τηλεοραση.

Επισης για οσους πιστεψαν οτι ειχα "σκοπο", τους διαβεβαιωνω οτι δεν υπαρχει κανεις. Δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι αλλο για να το επιβεβαιωσω.
Δηλωνω επισης οτι δεν ειμαι ειδημων, ειμαι διαλακτικος, και το περιθωριο λαθους μου ειναι πολυ μεγαλο.

Νεκ , ελπιζω αυτα να σε καλυψαν γιατι με κουρασες.

οβερ & αουτ