Λοιπον, διευκρινυσεις γιατι καποιοι το εχουν παρει πολυ σοβαρα το θεμα
- Άρα το med παίζει καταπληκτικά μόνο μία συχνότητα σωστά. Την 23,976. Τις υπόλοιπες στο περίπου...
Για να ακριβολογουμε τo τι παιζει ειναι αλλο θεμα με το τι κλειδωνει. Αυτα που ανεφερα ειναι το τι δειχνει στο ινφο του προβολεα.
Απο εκει και περα αν παιζει σωστα η κινηση ειναι αλλο καπελο.
Στα 50 και στα 60 δεν ασχοληθηκα καν, διοτι δεν με ενδιαφερει. Επισης δεν εκανα κανενα σχολιο για την κινηση
σε αυτες τις συχνοτητες.
Στα 23.976 ειπα το σχολιο μου και μενω σε αυτο.
- Είναι πίσο από το PC στην κίνηση. Το κρατάω κι αυτό
Κρατα το και κρατα το καλα

.
Δεν περιμενω απο κανενα μα κανενα player να παρω την κινηση
που περνω απο το πισι. Ο λογος εχει γραφτει πολλες φορες εδω μεσα αλλα και σε φορα του εξωτερικου.
Κρινοντας απο τις δικες μου δοκιμες και τα δικα μου ματια, κι οταν κλειδωνω με custom resolution και βλεπω διαφορες
στην κινηση αλλαζοντας χρονισμο μετα απο το 3ο δεκαδικο θεωρω ουτοπια να μιλαμε για το οποιο player που δεν ξερεις
καν που εχει κλειδωσει ακριβως, αν "ακουει" το edid κτλ.
- Μας το εξηγείς λίγο αυτό? Δεν έχουμε δηλαδή 1:1? Πάει προς τα πλάγια η εικόνα λίγα pixels?
Βεβαιως. Αν θυμαμαι καλα η εικονα ηταν μετατοπισμενη σε σχεση με το καδρο 3-5 πιξελ δεξια και κατω.
Αυτο για να το φερεις θα πρεπει να πειραξεις την επιλογη του positioning της εικονας στο καδρο.
Η επιλογη αυτη δουλευει σαν overscan-underscan-positioning που εχουν και οι καρτες γραφικων.
Εαν πειραξεις την εικονα απο εκει χαλαει το pixel mapping, οποτε και την αφησα οπως ειναι.
Ουτως η αλλως καποια πιξελ γυρω γυρω τα εχω στο "μαυρο" του πανιου παντοτε.
- Όχι καλή ποιότητα srt
Για μενα κακη. Τουλαχιστον στις ιντσες που το ειδα. Μπορει στη τηλεοραση να μη φαινονται τοσο ασχημα, αλλα δεν το πιστευω.
- Άρα δεν θα το έβαζες σαν κύριο Player στο σύστημά σου.
Για μενα δεν εχει αλλαξει κατι εδω και χρονια. Ποτε δεν προκειται να βαλω σε προβολεα οτιδηποτα αλλο απο htpc :grandpa:
- Άρα το player είναι καλό για τα λεφτά του. Μέχρι εκεί όμως από ότι καταλαβαίνω.
Συμφωνω!
Οσον αφορα το info κτλ του player.
Δεν ασχοληθηκα ποτε τι εγραφε και δεν με ενδιεφερε, εφοσον το ενδιαφερον ειναι το τι κλειδωνει
οχι το τι δειχνει το info. Μπορει να δειχνει info του υλικου, μπορει του κλειδωματος. Εφοσον ημουν σιγουρος
για το τι υλικο του εδινα δεν υπηρχε κανενας ουσιαστικος λογος.
Τελος Νεκταριε, οπως πολυ σωστα ειπες οτι δεν θα αγοραζες με το ματι του αλλου, θα πρεπει να το δεις μονος σου.
Δεν νομιζω ομως οτι κανενα καταστημα που ξερει τι του γινεται, θα σου στησει player 130 ευρω σε αλυσιδα
5000ευρω (scaler & προβολεα) για να το δεις. Οποτε τουλαχιστον προσπαθησε να εισαι περισσοτερο "θετικος" απο "επιθετικος" στις αποψεις
που παραθετουμε