Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή, όπως και για κάποια άλλα mp, προκειμένου να καταλήξω σε ένα που θα ικανοποιεί τις (λίγες) απαιτήσεις μου.
Πείστηκα, από όσα διάβασα, από τους ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί πολύ καιρό με τους mp και τους γνωρίζουν καλά, αφού μερικοί έχουν περισσότερους τους ενός και έτσι διαμορφώνουν εγκυρότερες απόψεις και, ευτυχώς, τις μοιράζονται στο forum, για να μαθαίνουν και οι νέοι (στο θέμα, όχι στην ηλικία, απαραίτητα).
Στις τελευταίες σελίδες αναπτύσσεται μια υπερβάλλουσα, κατά την ταπεινή μου άποψη, παράθεση στοιχείων και γνωμών, για το συγκεκριμένο mp, τα οποία μπορεί να βοηθάνε ορισμένους (λίγους νομίζω), με τελείως εξειδικευμένες απαιτήσεις από το μηχανάκι, και τραβάνε τα φώτα και τη συζήτηση σε άλλη κατεύθυνση, ενώ, αντίθετα, η πλειοψηφία αυτών που διαβάζουν το topic, και, κυρίως, αυτών που αγόρασαν τον mp με το pb, διψάνε για απλές οδηγίες και συμβουλές, ώστε να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές του με τον καλλίτερο και πιο ωφέλιμο τρόπο.
Έμαθα πολλά, και φαντάζομαι πολλοί άλλοι, από τις παρατηρήσεις των Browser, papdoux και άλλων, στις προσπάθειες που έκαναν για να δοκιμάσουν το μηχανάκι.
Παρακαλώ, λοιπόν, τους ειδήμονες να επικεντρωθούν στα βασικά θέματα που θα βοηθήσουν όλους εμάς τους μη γνώστες, να ανέβουμε μερικά επίπεδα παραπάνω, σε γνώση, όχι για να τους συναγωνιστούμε, αλλά για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε το μηχανάκι που ... ΘΑ παραλάβουμε ...
ΥΓ Ζητώ συγγνώμη, για το μακροσκελές post, αλλά ήθελα να επισημάνω ότι ... υπάρχουμε και εμείς ...
Τα πράγματα είναι απλά. Διαβάζεις και κρατάς αυτά που σε αφορούν και πιστεύεις ότι καταλαβαίνεις και σε επηρεάζουν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες επειδή υπάρχετε κι εσείς. Το ξέρουμε ότι υπάρχετε αλλά έχετε μπει σε ένα τεχνικό forum. Ούτε εγώ τα καταλαβαίνω όλα σε όλες τις κατηγορίες. Αν μπω στην φωτογραφία π.χ. δεν καταλαβαίνω γρι. Τι σημαίνει αυτό? Ότι θα πρέπει να γράφουν για τις φωτογραφικές πως πατάμε το κουμπί να βγει η φωτογραφία και όλα τα άλλα απαγορεύονται?
Αν θέλετε να ανέβετε επίπεδο μπορείτε να αρχίσετε να διαβάζετε τους οδηγούς και όλα τα θέματα που αφορούν στην κατηγορία media players όχι να ζητάτε να μην συζητάμε για τα framerates που είναι βασικότατο.
Επίσης υπάρχει και το manual κι ότι δεν καταλαβαίνετε κάποιος θα σας βοηθήσει σίγουρα στο forum.
Φιλικά.
Nektar