Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

χμμ..βλεπει τον φακελο δεν βλεπει την ταινια..?
αυτα μεσω δικτυου ή απο σκληρο δισκο?

Έχω ένα toshiba 2Tb με δυο παρτισιον, τα έχω ονομάσει με διαφορετικό όνομα, μέσα το ένα έχει φάκελο movies και αντίστοιχα το άλλο series. Λειτουργεί κανονικά η βιβλιοθήκη, με φωτογραφίες κτλ. Λοιπόν ενώ ας πούμε βλέπει 30 ταινίες κανονικά, κάποιες απλά δεν βλέπει το αρχείο μέσα στο φάκελο τους

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κάτι άσχετο με το πρόβλημα του φίλου.
Εδώ και μέρες δεν κατεβαίνουν υπότιτλοι. Έχει ξανασυμβεί και στο παρελθόν αλλά έστρωνε μετά από κάποιο διάστημα. Τώρα τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ λόγο μιας αλλαγής στο opensubs και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην μπορεί να ξανακατεβει υπότιτλος. Μάλλον κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα τρέιλερ που δεν παίζουν. Υπάρχει επεξήγηση του προβλήματος στο forum του mede8er.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τόσοι χρήστες εδώ και καμία λύση, μάλλον θα είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση μου

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπορεί κάποιος που έχει δοκιμάσει, να μου πει έως τι χωρητικότητας δίσκο << σηκώνει >>;

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Μπορεί κάποιος που έχει δοκιμάσει, να μου πει έως τι χωρητικότητας δίσκο << σηκώνει >>;

Εγω του εχω πανω εναν 4αρη και εναν 3αρη και τους βλεπει και τους δυο ταυτοχρονα.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Εγω του εχω πανω εναν 4αρη και εναν 3αρη και τους βλεπει και τους δυο ταυτοχρονα.

Του έχεις αλλάξει τροφοδοτικό για περισσότερα watt ή το ίδιο με τα 2A?

Κι εμενα δεν κατεβαινουν οι υποτιτλοι.Μαλλον μας τελειωσε η υποστηριξη.Το παρατησαν το μηχανακι.Οτι κανανε κανανε...Κριμα να τελειωσει ετσι, χωρις υποτιτλους

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Οι δίσκοι αυτοί είναι 2,5αρηδες ή 3,5αρηδες και επίσης έχουν δικό τους τροφοδοτικό;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε συνέχεια του παραπάνω ποστ μου:
Ίσως off topic αλλά η ερωτήσεις μου περί δίσκων, είναι γιατί έχω ένα 3,5αρη 1,5 GB εσωτερικό που με θήκη τον έκανα εξωτερικό.
Λειτουργεί άψογα, ταχύτατος αλλά σε ταινία που τον έβαλα να δω με το MED600X3D μετά από λιγότερο δυο ώρες λειτουργείας, ήταν πάρα πάρα πολύ ζεστός. Πριν τον είχα σε άλλο Media Player εσωτερικό που είχε και ανεμιστηράκι, εδώ τώρα χωρίς ψύξη ( αν και αλουμινένια η θήκη που τον έβαλα ) δεν είναι επικίνδυνο να τα << παίξει >>, μήπως πρέπει να τον χρησιμοποιώ μόνο για Back up και να βάλω άλλο για ταινίες;

Ναι όντως, κι εμένα μετά από 50 αναζητήσεις μου έβγαλε αποτέλεσμα. Σαν λαχείο είναι!

Πάντως δεν έχει εγκαταληφθει το μηχανάκι, γίνεται προσπάθεια να επανέλθουν οι υπότιτλοι καθώς το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο. Λεπτομέρειες παρακάτω:

http://www.mede8erforum.com/index.php?topic=18154.0

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aν και η ερώτηση αφορά το ´800αρι φαντάζομαι οτι η διαδικασία είναι η ίδια.

Μόλις το πήρα καινούργιο (ακομα δεν το σύνδεσα).Για να κάνω αναβάθμιση λογισμικού, η διαδικασία είναι η εξης ?

1.Βαζω στην μπρίζα το μηχάνημα.
2.Πατάω το on απο το μηχάνημα για 15-20 δευτερόλεπτα ?

Εννοείται οτι εχω βάλει το στικάκι με το αρχείο της αναβάθμισης.

Η αμφιβολία της διαδικασίας έχει να κάνει με το οτι ειναι του κουτιού ακόμα.
Η πρέπει να το βάλω στην πρίζα, μετά να το βγάλω απο τη μπρίζα και να ακολουθήσω τα παραπάνω ?

Όπως το περιέγραψες το κάνω και μόλις τελειώσει και κάνει επανεκκίνηση τότε το βγάζω από την πρίζα. Κατόπιν ξαναβάζω και ξεκινώ ρυθμίσεις.

From m2 note with Tapatalk

Να ρωτησω κατι και εγω. Μετα το τελευταιο firmware το pc δεν το βλεπει στο network (windows 10). Το κουφο ειναι οτι απο το med8ter το βλεπω το pc. Στο pc ακομη και οταν βαζω //X3D στο δικτυο μου λεει πως δεν υπαρχει. Δεν ειχα σωσει τις ρυθμισεις πριν το update και αν θυμαμαι καλα κατι ειχα αλλαξει στα network settings του med8ter για να παιξει. Αλλα δεν θυμαμαι τι. Για πειτε.

Να ρωτησω κατι και εγω. Μετα το τελευταιο firmware το pc δεν το βλεπει στο network (windows 10). Το κουφο ειναι οτι απο το med8ter το βλεπω το pc. Στο pc ακομη και οταν βαζω //X3D στο δικτυο μου λεει πως δεν υπαρχει. Δεν ειχα σωσει τις ρυθμισεις πριν το update και αν θυμαμαι καλα κατι ειχα αλλαξει στα network settings του med8ter για να παιξει. Αλλα δεν θυμαμαι τι. Για πειτε.
Τελικα επρεπε να ανοιξω το samba process απο το lan setup. Για οποιον συναντησει παρομοιο θεμα :-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Οι δίσκοι αυτοί είναι 2,5αρηδες ή 3,5αρηδες και επίσης έχουν δικό τους τροφοδοτικό;

3.5 με δικο τους τροφοδοτικο απο αυτα τα μικρα που πανε απευθειας στην μπριζα 1.5A το καθε ενα.

Ενα άλλο ερώτημα.

Εαν σβήσω κάποια ταινία απο το σκληρό ή προσθέσω κάποια άλλη, πρέπει να ξανακάνω scan ολόκληρο το σκληρό για να φτιάξει τη συλλογή ?
Που σημαίνει θα ξανακατεβάσει για όλες τις πληροφοριες, τις φωτό, κλπ ακόμα και για τις ταινίες που δεν άλλαξε κατι ?

Μιλάμε για το τελευταίο firmware 4.0.2

Eχει τύχει σε κανένα κατα τη διάρκεια προβολής μιας ταινίας, να διακοπεί προσωρινά η σύνδεση μεταξύ mede8er και προβολέα ?
Χάνεται προσωρινά το σήμα στην είσοδο του προβολέα.Η ταινία παίζει κανονικά, απλά χάνεται η σύνδεση
Σε 2 ταινίες που έχω δεί, το έχει κάνει και τις 2 φορές.