Mede8er MED600X3D

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Αγαπητέ.. τα βρίσκει σωστά... ναι 0,01% από τις φορές που ψάχνω για καμιά σπάνια ταινία ψαγμένη από το διάστημα... δεν τα βρίσκει σωστά.
Δεν ασχολούμαι πάνω από μερικά δευτερόλεπτα. Περισσότερο μου παίρνει να πάω μέχρι την κρεβατοκάμαρα παρά να βρω υποτίτλους... Τι λέμε τώρα μιλάμε για δευτερόλεπτα.

Άσε που το να βρω και να συγχρονίσω και να κατεβάσω και να περάσω τα ads κλπ κλπ κλπ για 10 ταινίες σίγουρα δεν είναι 5 λεπτά.

Δεν με απασχολεί... δεν πρόκειται να τα αφαιρέσω ποτέ... δηλαδή γιατί να το κάνω;

Δείτε παιδιά... μια ταινία κρατάει μιάμιση με δύο ώρες τις περισσότερες φορές. Το να χρειάζομαι κανά μισάωρο ακόμα για να βρω υποτίτλους, να αφαιρέσω τα χαζά και να τους συγχρονίσω... είναι τοοοοοοσο 2012!

γιατί; Αφού ξέρω ότι γίνεται απλά απλούστατα. Εδώ σκέφτομαι να ενεργοποιήσω το αυτόματο κατέβασμα υποτίτλων στο kodi για να μην χρειάζεται να κάνω ούτε αυτό το 10 sec για να κατεβάσω υποτίτλους... γιατί είναι καλύτερη η εποχή του χαλκού δεν καταλαβαίνω...

Προσωπικά δεν αφαιρώ τίποτα, δεν συγχρονίζω τίποτα. Διαλέγω απλά το σωστό group/rip. Αν δεν υπάρχει (γιατί προτιμώ την καλή ποιότητα σε αρχείο), απλά περιμένω να βγει (κατά 95% βγαίνουν το πολύ σε 2-3 μέρες).
Από το NUC όταν χρειαστεί, με ποντίκι μόνο, κάνω λιγότερο από λεπτό πριν κάνω διπλό κλικ το αρχείο.
´
Καταλαβαίνω την ευκολία του Kodi (ειδικά από το Android app δεν θες ούτε ποντίκι) αλλά μιας και έχεις ένα τόσο καλό εργαλείο σαν player μην το χαραμίσεις για μερικά δευτερόλεπτα. Το d/l που το κάνεις;

Προσωπικά δεν αφαιρώ τίποτα, δεν συγχρονίζω τίποτα. Διαλέγω απλά το σωστό group/rip. Αν δεν υπάρχει (γιατί προτιμώ την καλή ποιότητα σε αρχείο), απλά περιμένω να βγει (κατά 95% βγαίνουν το πολύ σε 2-3 μέρες).
Από το NUC όταν χρειαστεί, με ποντίκι μόνο, κάνω λιγότερο από λεπτό πριν κάνω διπλό κλικ το αρχείο.
´
Καταλαβαίνω την ευκολία του Kodi (ειδικά από το Android app δεν θες ούτε ποντίκι) αλλά μιας και έχεις ένα τόσο καλό εργαλείο σαν player μην το χαραμίσεις για μερικά δευτερόλεπτα. Το d/l που το κάνεις;

Στο kodi με το keymap editor είναι δυο κουμπιά που πρέπει να πατήσεις, ένα για να ξεκινήσει η αναζήτηση και ένα για να κατέβει

To kodi κάνει την όλη διαδικασία πολύ απλούστερη. Απλά αυτό που λέω είναι ότι είναι μια λειτουργία που είχαμε και δεν έχουμε πια...

ελα βρε τωρα.ενα κατεβασματακι και βλεπεις και επι τοπου εαν ειναι σωστοι.

να μου πεις για 4K,H265 οκ.δεν ειναι λογος παντως αυτος για να αλλαξεις το μηχανακι.

Εγώ πάντως τις προάλλες συνειδητοποίησα ότι πέρασαν 4 χρόνια από όταν πήραμε το Med με powerbuy. 4 χρόνια που κυριολεκτικά το έλιωσα. 4 χρόνια δεν είναι λίγα για media player δεδομένης και της άνθισης που είχαν (ελέω και των κινέζων) τα τελευταία χρόνια. Αν σκεφτεί κανείς ότι παίζει σχεδόν τα πάντα που κυκλοφορούν σήμερα εκτός 4k, τότε το μη κατέβασμα υποτίτλων είναι πταίσμα. Σημειώστε πως η Mede8er τίμησε το μηχανάκι με 3,5 περίπου χρόνια υποστήριξης κάτι που ελάχιστες εταιρείες κάνουν. Ακούγεται πως σύντομα θα ανακοινώσουν νέα players οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την κατεύθυνση που θα πάρουν.

´

Το d/l το κάνω από κάποιο από τα 2 media players. Είτε το android είτε το Med. Όποιο μου "κάτσει" και τα βάζει σε NAS.

Σε επόμενες απαντήσεις θέλω να πω ότι 4 χρόνια δεν είναι λίγα. Σωστά. Αλλά ακόμα και τώρα δεν θέλω τίποτα καινούργιο. Θέλω 1080p, 3D και να παίζει τα πάντα με ένα σωστό library.

Αυτό θέλω μόνο.
Σαφώς και αν πάρω ένα νέο android m/p θα είναι ωραία που θα παίζει Η.265 αλλά δεν με καίει κιόλας. Πραγματικά θέλω το living room experience και με ενόχλησε που σιγά σιγά το έχασα. Δεν με πείραζε όταν στο παρελθόν είχα αυτά τα θέματα και τα διόρθωναν μετά από μια εβδομάδα. Το Med είναι ένα current product - πωλείται ακόμα - και δεν παίρνει αναβαθμίσεις!!! Ε... δεν το συγχωρώ αυτό.

Πραγματικά μου χαλάει την αισθητική μου και το living room experience. Δεν θέλω να χαραμίσω τα δευτερόλεπτα γιατί απλά... μου επιβάλλεται και μου την δίνει. Ειδικά όταν στο δίπλα δωμάτιο έχω τον Κινέζο των 30 που είναι της ίδιας ηλικίας με το med (με κανα δυο μήνες διαφορά) και το κάνει μια χαρά!

Είμαι λίγο μυγιάγγιχτος ε;;;; ;)

εντάξει, μιλάμε για μηχάνημα που έχει σταματήσει το support μετά από τόσα χρόνια

εγώ το έχω παροπλίσει όπου παίζω με kodi & android αλλά κάνω το σταυρό μου να κατεβάσει ελληνικό υπότιτλο το kodi

Εγώ πάντως που κατεβάζω υπότιτλους μαζί με την ταινία, προχθές που είδα πως δεν ήταν συγχρονισμένοι έβαλα το med να ψάξει και κατέβασε τους σωστούς. Με δύο ταινίες την εβδομάδα δεν μου κάνει κόπο να κατεβάσω υπότιτλους και εξώφυλλο.

Μέσω Tapatalk

Εγώ πάντως τις προάλλες συνειδητοποίησα ότι πέρασαν 4 χρόνια από όταν πήραμε το Med με powerbuy. 4 χρόνια που κυριολεκτικά το έλιωσα. 4 χρόνια δεν είναι λίγα για media player δεδομένης και της άνθισης που είχαν (ελέω και των κινέζων) τα τελευταία χρόνια. Αν σκεφτεί κανείς ότι παίζει σχεδόν τα πάντα που κυκλοφορούν σήμερα εκτός 4k, τότε το μη κατέβασμα υποτίτλων είναι πταίσμα. Σημειώστε πως η Mede8er τίμησε το μηχανάκι με 3,5 περίπου χρόνια υποστήριξης κάτι που ελάχιστες εταιρείες κάνουν. Ακούγεται πως σύντομα θα ανακοινώσουν νέα players οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την κατεύθυνση που θα πάρουν.
συν ότι μεγένθυνε την εικόνα σε όλη την οθόνη συν ότι παίζει τα πάντα και στα23,κάτι άψογα. Δεν το αλλάζω με τίποτα και ας έχω και διάφορα άλλα media είτε android είτε xtreamer.

συν ότι μεγένθυνε την εικόνα σε όλη την οθόνη συν ότι παίζει τα πάντα και στα23,κάτι άψογα. Δεν το αλλάζω με τίποτα και ας έχω και διάφορα άλλα media είτε android είτε xtreamer.

το ειχα λιγες ημερες στην κατοχη μου.οντως την δουλεια του την κανει αψογα.
για εναν χρηστη που το θελει αποκλειστικα και μονο για ταινιες ειναι αψογο.
τα δεδομενα αλλαζουν μονο εαν καποιος δουλευει αρχεια h265 και 4K.

Και εγω ηταν να το δωσω αλλα ουτε 4K τηλεοραση εχω και με τα οικονομικα το βλεπω χλωμο για την επομενη 5 ετια αρκει να μην ψοφησει η αρχαια 50GT30 που εχω, ουτε απο ταινιες βλεπω τιποτα ουτε και λεφτα δεν περισσευουν για TB σε σκληρους.

Παει και το Youtube οχι μονο στο μηχανακι μας αλλα σε πολλα αλλα οπως το WD Live

Εχει βγαλει μηνυμα οτι καπουτ στις 30/6

Πως αλλιώς θα μας σπρώξουν στο android . Αν και δεν το χρησιμοποιώ μιας και το βρίσκω δύσχρηστο.

Σκεψου ομως οτι οι πελατες πληρωσαν τηλεορασεις και διαφορα αλλα οπως media players για να εχουν Youtube οπως εγω που εχω παρει το med και την πανυ 50GT30 και πλεον κανενα απο τα δυο δεν εχει.

Δεν τους δικαιολογώ φυσικά , απλά είμαι ρεαλιστής , πήρα pc πριν χρόνια με millenium και πετούσε , να αναβάθμιση το ένα πρόγραμμα , να το άλλο , γονάτισε το pc . Το ίδιο και με τα κινητά .
Ίσως τώρα να φταίνε κάποιες αλλαγές που λέγανε σχετικά με flash και html τα οποία δεν ξέρω τι ακριβώς είναι .
Έχω συνηθίσει πια και δεν πολυασχολούμαι , πήρα ένα πεντάμετρο hdmi , έβαλα και το laptop σε σημείο που να μην ενοχλεί το καλώδιο όταν είναι συνδεδεμένο με την tv και τέλος .

Πλεον το ηρωϊκο μου med600 ειναι σε αλλα χερια την θεση του πηρε το nuc που πηρα

Πλεον το ηρωϊκο μου med600 ειναι σε αλλα χερια την θεση του πηρε το nuc που πηρα

Αυτό το nuc που πηρες με το ποντίκι δεν το χειρίζεσαι ;
Θελω να πω πως πλέον δεν εχεις την ευκολία του τηλεκοντρόλ… Σωστά;