Mede8er MED600X3D

Διαβαζοντας αυτο μαλλον τελος η mede8er δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναδουμε player απο αυτη την εταιρια.

https://www.mede8erforum.com/index.php?topic=18293.0

Η δικαιολογια; Οτι οι καινουριες τηλεορασεις δεν θελουν εξωτερικο media player
Τι λες ρε μεγαλε ποια τηλεοραση παιζει iso ποια παιζει frame packing 3D ???

:rip:

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Διαβαζοντας αυτο μαλλον τελος η mede8er δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναδουμε player απο αυτη την εταιρια.

https://www.mede8erforum.com/index.php?topic=18293.0

Η δικαιολογια; Οτι οι καινουριες τηλεορασεις δεν θελουν εξωτερικο media player
Τι λες ρε μεγαλε ποια τηλεοραση παιζει iso ποια παιζει frame packing 3D ???

:rip:

ποιος έχει ISO, ποιος παίζει 3D εν έτη 2018;
:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

ποιος έχει ISO, ποιος παίζει 3D εν έτη 2018;
:p

Το οτι δεν εχεις εσυ και δεν βλεπεις εσυ δεν ειναι ολος ο κοσμος εσυ.

4 τηλεορασεις 4k δυο panasonic δικιες μου μια ks7000 και μια Sony δεν θυμαμαι μοντελο το L.O.T.R extended mkv που ειναι 65GB κολανε ολη την ωρα οταν τα ταπεινο med το παιζει μια χαρα.
Ταινια 4k 90gb mkv h265 10bit δεν καταφερα να δω απο σκληρο δισκο στις δυο τηλεορασεις που εχω. Ενω μικρα βιντεακια mkv h265 10 bit τα βλεπω οποτε ειναι θεμα gb και οχι format αρχειου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

4 τηλεορασεις 4k δυο panasonic δικιες μου μια ks7000 και μια Sony δεν θυμαμαι μοντελο το L.O.T.R extended mkv που ειναι 65GB κολανε ολη την ωρα οταν τα ταπεινο med το παιζει μια χαρα.
Ταινια 4k 90gb mkv h265 10bit δεν καταφερα να δω απο σκληρο δισκο στις δυο τηλεορασεις που εχω. Ενω μικρα βιντεακια mkv h265 10 bit τα βλεπω οποτε ειναι θεμα gb και οχι format αρχειου.

αυτό ακριβώς λέω.. ελάχιστοι πλέον βλέπουν 3D και ISO.

οι μισοί ειναι με streaming KODI και οι άλλοι μισοί με mkv, και λίγοι με remux και full bluray rip (BD FOLDER)

δεν λέω οτι τα mp των tv ειναι καλυτερα και οτι δεν χρειάζεται mp.

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

αυτό ακριβώς λέω..
ελάχιστοι πλέον βλέπουν 3D και ISO.
οι μισοί ειναι με KODI και οι άλλοι μισοί με mkv

-bye-

Οκ αστο το 3D και το ISO στα υπολοιπα ειναι οκ μια τηλεοραση;
Μια δεν μπορουν να αντεξουν το μεγεθος μια δεν υποστηριζουν τα format ηχου η εικονας.
:smash:
Για αυτο λεω δεν ειναι δικαιολογια της Med οτι δεν βγαζουμε νεα μηχανακια γιατι οι νεες τηλεορασεις εχουν δικο τος media player

Edit: Εγραφα οταν εκανε διορθωση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Οκ αστο το 3D και το ISO στα υπολοιπα ειναι οκ μια τηλεοραση;
Μια δεν μπορουν να αντεξουν το μεγεθος μια δεν υποστηριζουν τα format ηχου η εικονας.
:smash:
Για αυτο λεω δεν ειναι δικαιολογια της Med οτι δεν βγαζουμε νεα μηχανακια γιατι οι νεες τηλεορασεις εχουν δικο τος media player

Edit: Εγραφα οταν εκανε διορθωση.

:a0210:

Player τηλεορασης,που να μπορει να αντικαταστησει πληρως ενα media player,δεν νομιζω οτι υπαρχει αυτην την στιγμη στην αγορα.

Συν οτι επειδη δεν παιζω απο δικτυο αλλα απο δισκους καμια τηλεοραση δεν μπορει να δει 3 4tb διαφορετικους που εχω ενω ενα σαραβαλακι τουβλοχ που το εχω για τις διακοπες να βλεπουν τα παιδια τους βλεπει.
Ο ενας ειναι WD 2.5 usb 3 που τον ιδιο τον εχω και σε 2tb τον 2tb τον βλεπουν κανονικα οποτε ειναι θεμα μεγεθους και οχι κατι αλλο.

Na κανω λιγο μερικές ισως χαζες ερωτήσεις?
Πια η διαφορά σε ποιότητα iso με remux η και full blueray rip?
Εγω ειμαι με μια Samsung h6800 55". Μέχρι στιγμής οσα εχω βαλει απο mkv Που βλέπω 1080π και μερικά remux 1080p τα έχει παίξει ολα τζαμι!

Αλλα θελω να τεσταρω τις αντοχές και της τηλεόρασης και του med600 και του zidoo x8.
Οποτε τι ποιότητες ειναι για μαξ ποιότητα να τεσταρω?
Iso?remux;full blueray;
Και επίσης ολα αυτα με τα κανονικά ριπ σε δισκακι Blueray εχει διαφορές ως προς ποιότητα ανάλυση απο τα mkv/remux και τα σχετικα??

Και επισης ρυθμίσεις ειναι καλο να επιλέγουμε 24p η καλύτερα 60p να το αφηνω χωρις αλλαγή για καλύτερη ομαλότερη κίνηση??

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Na κανω λιγο μερικές ισως χαζες ερωτήσεις?
Πια η διαφορά σε ποιότητα iso με remux η και full blueray rip?
Εγω ειμαι με μια Samsung h6800 55". Μέχρι στιγμής οσα εχω βαλει απο mkv Που βλέπω 1080π και μερικά remux 1080p τα έχει παίξει ολα τζαμι!

Αλλα θελω να τεσταρω τις αντοχές και της τηλεόρασης και του med600 και του zidoo x8.
Οποτε τι ποιότητες ειναι για μαξ ποιότητα να τεσταρω?
Iso?remux;full blueray;
Και επίσης ολα αυτα με τα κανονικά ριπ σε δισκακι Blueray εχει διαφορές ως προς ποιότητα ανάλυση απο τα mkv/remux και τα σχετικα??

Και επισης ρυθμίσεις ειναι καλο να επιλέγουμε 24p η καλύτερα 60p να το αφηνω χωρις αλλαγή για καλύτερη ομαλότερη κίνηση??

Είναι απλά τα πράγματα. Τα remux συνήθως είναι μόνο η ταινία στο 100% της ποιότητας του blu-ray και ο ήχος στο 100% επίσης (συνήθως μόνο ο ήχος της ταινίας).
Στα full rip απλά έχει μέσα μενού, κάποιους παραπάνω ήχους (σχολιασμός του σκηνοθέτη η άλλες γλώσσες πέραν των αγγλικών), μερικές φορές μίνι ντοκιμαντέρ για το πως γυρίστηκε η ταινία κτλ.
Με άλλα λόγια δεν χάνεις ποιότητα με τα remux απλά γλυτώνεις κάποια παραπάνω (για εμένα περιττά) extra.
Όσον αφορά ταινίες θα σου πρότεινα να ρυθμίζεις το μηχάνημα για 24p.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι απλά τα πράγματα. Τα remux συνήθως είναι μόνο η ταινία στο 100% της ποιότητας του blu-ray και ο ήχος στο 100% επίσης (συνήθως μόνο ο ήχος της ταινίας).
Στα full rip απλά έχει μέσα μενού, κάποιους παραπάνω ήχους (σχολιασμός του σκηνοθέτη η άλλες γλώσσες πέραν των αγγλικών), μερικές φορές μίνι ντοκιμαντέρ για το πως γυρίστηκε η ταινία κτλ.
Με άλλα λόγια δεν χάνεις ποιότητα με τα remux απλά γλυτώνεις κάποια παραπάνω (για εμένα περιττά) extra.
Όσον αφορά ταινίες θα σου πρότεινα να ρυθμίζεις το μηχάνημα για 24p.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραια ! Ευχαριστώ. Οπότε σε remux είμαστε καλυμμένοι. Ναι για τα full rip τα θεωρώ και εγψ περιττά τα παραπάνω έξτρα!

Και κάτι τελευταίο χαζο.....Υπάρχει καμιά ρύθμιση ειτε απο media player ειτε απο τηλεόραση αλλα χωρίς να χάνεις εικονα....σε ταινίες 1920x1080p να ειναι σε full screen και χωρίς μαύρες μπάρες πάνω και κάτω?

κάθε mp που σέβεται τον εαυτό του έχει επιλογή για custom aspect ratio ώστε να μπορείς να εξαφανίσεις τις μαύρες μπάρες.
Όμως κάνοντας κάτι τέτοιο χαλάς την εικόνα,

το μεντ δεν παιζει 4Κ.

το μεντ δεν παιζει 4Κ.

Το ξερω αν ειχε και 4k και h265 δεν θα το ειχα πουλησει μια χαρα εκανε τοσα χρονια την δουλεια του.

παιδια εχω ενα medχ6003d το οποιο δεν χρησιμοποιω πια γνωριζει κανεις ποσα πιανει για πωληση γιατι ειδα τιμες απο 70εως100...... 6974726026(αν ενδιαφερετε καποιος)

Πολλα ειναι ο φιλος που του ειχα δωσει το δικο μου με το wifi το εδωσε 80 που εμενα μου το εδινε για 60 (μου τα χρωστουσε)'και δεν το πηρα.

Οταν πλεον με 80 βρισκεις σε αγγελια το zidoo x9s ποιος ο λογος να πας σε τοσο παλιο μηχανακι;

Το zidoo κατεβαζει εξώφυλλα;

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Το zidoo κατεβαζει εξώφυλλα;

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν ρωτας εμενα δεν εχω ασχοληθει ποτε με εξωφυλλα.