Mede8er MED600X3D

Καλημερα!
Βγαλανε νεο beta firmware που διορθονουν διαφορα πραγματακια. Αυτο που μου κανει καλη εντυπωση ειναι οτι δινουν σημασια και στην λεπτομερια. π.χ 4. Updated images for DLNA music playback to match the rest of the GUI. Επειδη ακουω πολυ μουσικη , εχω δοκιμασει να παιξω σε αλλους players μεσω upnp και βλεπεις ενα "ασχημο" αποτελεσμα απο ενα ονομα στυλ "abc%nfif &kkdk $mgjfkfk" και καθολου εξωφυλο. Και τα υπολοιπα που φτιαχνουν ειναι πολυ καλα. π.χ. 8. Fixed custom subtitle font

Ολο το changelog και το firmware εδω

Καλημερα!
Βγαλανε νεο beta firmware που διορθονουν διαφορα πραγματακια. Αυτο που μου κανει καλη εντυπωση ειναι οτι δινουν σημασια και στην λεπτομερια. π.χ 4. Updated images for DLNA music playback to match the rest of the GUI. Επειδη ακουω πολυ μουσικη , εχω δοκιμασει να παιξω σε αλλους players μεσω upnp και βλεπεις ενα "ασχημο" αποτελεσμα απο ενα ονομα στυλ "abc%nfif &kkdk $mgjfkfk" και καθολου εξωφυλο. Και τα υπολοιπα που φτιαχνουν ειναι πολυ καλα. π.χ. 8. Fixed custom subtitle font

Ολο το changelog και το firmware εδω

Επίσης έβγαλαν κι αυτό το ενοχλητικό hdd spin down που εβγαινε σε ασχετο χρονο..

Να κάνω μία ερώτηση σχετικά με 3d υπότιτλους σε ταινία SBS. Βάζοντας τους υπότιτλους σε μορφή srt, θα τους βλέπω 3D, ή θα πρέπει να τους μετατρέπω με το 3DSubtitler;

Να κάνω μία ερώτηση σχετικά με 3d υπότιτλους σε ταινία SBS. Βάζοντας τους υπότιτλους σε μορφή srt, θα τους βλέπω 3D, ή θα πρέπει να τους μετατρέπω με το 3DSubtitler;

Το δεύτερο φίλε μου .

Να προσθέσω γι όσους τους ενδιαφέρει ότι : Το Med600x3D δίνει από την οπτική 24/192 εάν βγάλουμε το HDMI

σε 3d frame packing δείχνει 3d εξωτ υπότιτλους πάντως χωρίς μετατροπή.
δεν έχω sbs 3d για να δοκιμάσω δυστυχώς, θέλω να πιστεύω ότι και σε sbs δε χρειάζεται

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

σε 3d frame packing δείχνει 3d εξωτ υπότιτλους πάντως χωρίς μετατροπή.
δεν έχω sbs 3d για να δοκιμάσω δυστυχώς, θέλω να πιστεύω ότι και σε sbs δε χρειάζεται

Σε 3d frame packing οι υπότιτλοι είναι σεταρισμένοι από την ίδια την ταινία. (εάν εννοείς αυτούς)
Οι εξωτερικοί .srt δεν είναι 3d. Πρέπει με κάποιο τρόπο να γίνουν στις SBS ταινίες . Να γίνουν και αυτοί ....SBS

Στο Dune 303D οταν βαζεις να παιξει μια ταινια SBS εχει να ρυθμισεις το 3D με τρεις επιλογες 2D SBS OU αν δεν μπεις καθολου σε αυτες τις ρυθμισεις και βαλεις μια ταινια SBS και βαλεις εξωτερικους srt τοτε οταν η τηλεοραση τα δυο καδρα τα κανει ενα οι υποτιτλοι ειναι κομμενοι στα δυο και ετσι επρεπε για να δειχνουν σωστα να τους κανεις 3D με το 3D-Subtitler

Αν ομως καθως παιζει η ταινια μπεις στο μενου 3D και βαλεις SBS τοτε οι srt υποτιτλοι ειναι μια χαρα χωρις να τους κοβει στην μεση. Μηπως εχει και το MED καποια επιλογη σαν αυτη;

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Σε προηγούμενο νήμα διάβασα ότι 3D iso με srt εξωτερικούς υπότιτλους, τους παίζει κανονικά 3D. Οπότε μου φαίνεται λίγο παράξενο, σε ταινία SBS, να μην μετατρέπει τους srt σε 3D.....:chinscratch:

μόλις το πήρα και γώ και έρχεται μέσα στη βδομαδά μαζί με την sony 46hx850. Έχει να πέσει πολύ τηλε - θέαση....

καλοθεατα φιλε να τα ευχαριστηθεις οσο μπορεις,αν επιτρεπετε, ποσο σου βγηκε η τιβι?

Αν κατάλαβα καλά, επειδή η σονυ το 3δ της ειναι active stereo μπορώ να παίζω μόνο 3d bdiso σωστα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Σε 3d frame packing οι υπότιτλοι είναι σεταρισμένοι από την ίδια την ταινία. (εάν εννοείς αυτούς)
Οι εξωτερικοί .srt δεν είναι 3d. Πρέπει με κάποιο τρόπο να γίνουν στις SBS ταινίες . Να γίνουν και αυτοί ....SBS

για εξωτερικούς μιλάω, όχι ενσωματωμένους, οι εξωτερικοί υπότιτλοι σε 3D ISO (frame packing) παίζουν 3D χωρίς να κάνω κάτι εγώ, srt είναι το αρχείο
οπότε θέλω να πιστεύω ότι και σε 3D SBS οι εξωτερικοί υπότιτλοι (από το srt) θα παίζουν 3D χωρίς μετατροπή

Last edited:
Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

μόλις το πήρα και γώ και έρχεται μέσα στη βδομαδά μαζί με την sony 46hx850. Έχει να πέσει πολύ τηλε - θέαση....

Δηλαδή, αγόρασες το med χωρίς να εκμεταλλευτείς την προσφορά με το power buy;

ε και τι εγινε βρε makfil αν αγορασε με την κανονικη τιμη,εδωσε 1300 για τιβι και θα κολησει στα 25....εσυ δηλαδη πιστευεις πως το power buy πηγε τοσο καλα λογω τιμης? τα 30 ευρω παραπανω ολοι θα τα διναμε απλα επισπευσαμε τη διαδικασια.....

το Med το πήρα 135 μαζί με τα έξοδα αποστολής λόγω ελέυθερου επαγγέλαματος συν ότι πάει στα έξοδα. Δηλαδή ανευ φαπας και μερικού φόρου.

για εξωτερικούς μιλάω, όχι ενσωματωμένους, οι εξωτερικοί υπότιτλοι σε 3D ISO (frame packing) παίζουν 3D χωρίς να κάνω κάτι εγώ, srt είναι το αρχείο
οπότε θέλω να πιστεύω ότι και σε 3D SBS οι εξωτερικοί υπότιτλοι (από το srt) θα παίζουν 3D χωρίς μετατροπή

Μακάρι ρε παιδιά. Δεν το έχω να το τεσταρω ..

δυστυχώς δε μπορώ να τεστάρω, είμαι εκτός. Αν μπορεί κάποιος άλλος