Mede8er MED600X3D

με τους ήχους δεν έχω ακούσει ποτέ ούτε τσικ, ούτε τσάκ
Διευκρίνηση:
Χθές μετέφερα το MED στο κύριο σύστημά μου και το σύνδεσα πάνω στον ενισχυτή. Τώρα ο θόρυβος δεν υπάρχει. Μάλλον κάτι παίζει με την απ´ευθείας σύνδεση στην τηλεόραση.

Ερώτηση:
Τελικά το Agreegate ποτε το χρησιμοποιούμε, τι ακριβώς κάνει; :smile:

Διευκρίνηση:
Χθές μετέφερα το MED στο κύριο σύστημά μου και το σύνδεσα πάνω στον ενισχυτή. Τώρα ο θόρυβος δεν υπάρχει. Μάλλον κάτι παίζει με την απ´ευθείας σύνδεση στην τηλεόραση.

Ερώτηση:
Τελικά το Agreegate ποτε το χρησιμοποιούμε, τι ακριβώς κάνει; :smile:

και στο AVR που το έχω συνδέσει και στην τηλεόραση που το έχω συνδεδεμένο, τσικ και τσακ δεν ακούω.
Ίσως στην τηλεόραση δεν έχει κάτσει καλά το βύσμα ...

το aggregate jukebox το κάνεις όταν έχεις διάφορα jukeboxes και τα κάνεις ένα, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από το ονομα

Μετά από αναγκαστική πολυήμερη απουσία βλέπω εξελίξεις στο thread.....:a0210:
Εγώ κατέληξα τελικά να έχω...... 1 med600 και ένα med1000 (αφού ο πεθερός μου συμβιβάστηκε με άλλο player που του έδωσα...:D.
To 1000άρι το μαύρο .....είναι απίθανο!!!

Μετά από αναγκαστική πολυήμερη απουσία βλέπω εξελίξεις στο thread.....:a0210:
Εγώ κατέληξα τελικά να έχω...... 1 med600 και ένα med1000 (αφού ο πεθερός μου συμβιβάστηκε με άλλο player που του έδωσα...:D.
To 1000άρι το μαύρο .....είναι απίθανο!!!

Ε, τώρα βάζεις φωτιές......

το aggregate jukebox το κάνεις όταν έχεις διάφορα jukeboxes και τα κάνεις ένα, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από το ονομα

OK, θα δοκιμάσω το απόγευμα να ενώσω δυο folders (TV Series 1 & TV Series 2) σε ένα...
Νομίζω οτι σ´αυτή τη περίπτωση στο folder TV Series 1 θα πάει και θα ρίξει μέσα ένα folder "data" κι εκεί μέσα θα έχει βάλει τα xml του folder TV Series 2 κι αυτό, αν τα ίδια folders τα χρησιμοποιείς κι αλλού πχ Media Browser όπως εγώ, is not good :frown:
Μάλλον δεν πρέπει να κάνω τίποτε...

OK, θα δοκιμάσω το απόγευμα να ενώσω δυο folders (TV Series 1 & TV Series 2) σε ένα...
Νομίζω οτι σ´αυτή τη περίπτωση στο folder TV Series 1 θα πάει και θα ρίξει μέσα ένα folder "data" κι εκεί μέσα θα έχει βάλει τα xml του folder TV Series 2 κι αυτό, αν τα ίδια folders τα χρησιμοποιείς κι αλλού πχ Media Browser όπως εγώ, is not good :frown:
Μάλλον δεν πρέπει να κάνω τίποτε...

δεν ξέρω, δεν το έχω χρησιμοποιήσει

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Το depth και το swap L&R όταν παρακολουθείς 3d περιεχόμενο τι ακριβώς κάνουν;

το βάθος φτιάχνει, αν θα φαίνεται προς τα έξω ή προς τα μέσα

Το swap L&R για να φαίνεται καθαρά το 3D όταν έχει ανάποδα το left - right η ταινία

Swap L&R χρειάστηκε μόνο σε μια ταινία μέχρι στιγμή, στο Hobbit. Έτυχε να είναι και η πρώτη με frame packing που πήγα να δω και ψιλοτρόμαξα. Μετά έβαλα και άλλες και ηρέμησα.

Vertical ειναι πολλες εγω εχω τρεις αλλα παλι καλα που η τηλεοραση GT30 εχει στις ρυθμισεις 3D να αλλαξεις ματι.

Παντως το θεωρω epic fail το Powerdvd 12 αλλα και το 13 να παιζουν αυτοματα το σωστο ματι και ολοκληρα μηχανηματα να θελουν να το βαζεις εσυ.

Vertical ειναι πολλες εγω εχω τρεις αλλα παλι καλα που η τηλεοραση GT30 εχει στις ρυθμισεις 3D να αλλαξεις ματι.

Παντως το θεωρω epic fail το Powerdvd 12 αλλα και το 13 να παιζουν αυτοματα το σωστο ματι και ολοκληρα μηχανηματα να θελουν να το βαζεις εσυ.

Αν μπορεις ανέφερε ποιες είναι γιατί εγω που το δοκίμασα δεν έκανε τίποτα..

Το Hobbit, Το χρονικο της Ναρνια, Priest, Life of Pi και δεν θυμαμαι αν εχω και αλλες.

'Εχω διαβάσει 45 σελίδες, δεν αντέχω άλλο.
Έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο αλλά;;;

Παραθέτω τις απορίες μου που μπορεί και να έχουν ξανατεθεί

Δεδομένα
Θα ήθελα να παίζει όλα τα αρχεία video χωρίς ασυμβατότητες οπουδήποτε τύπου και διακοπές και σπασίματα, (και mkv μεγέθους έως 40gb) καθώς και όλους τους υπότιτλους.
Δεν με ενδιαφέρει το 3d.
Δεν με ενδιαφέρει να παίζει ταινίες από υπολογιστή είτε ενσύρματα είτε ασύρματα. Όχι ότι δεν με ενδιαφέρει η σύνδεση, αλλά μόνο για μεταφορά υλικού στον συνδεμένο σκληρό δίσκο ή αναβάθμιση firmware.
Δεν με ενδιαφέρει να κατεβάζει εξώφυλλα κλπ.
Δεν με ενδιαφέρει torrent client κλπ
Να έχει υποστήριξη σε ήχο και DTS και Dolby Digital

Ερωτήσεις
Υποστηρίζει εξωτερικό σκληρό που δεν έχει δικό του τροφοδοτικό; Εάν δεν παίζει, υπάρχει μηχάνημα, το οποίο προτείνετε, με παρόμοιες δυνατότητες που να υποστηρίζει ;
Η αναβάθμιση firmware μπορεί να πραγματοποιηθεί και με το wi fi kit;
Υπάρχει περίπτωση, εφόσον οι περισσότεροι αποδέχονται την πληρότητά του σε αυτά τα χρήματα, να τεθεί και δεύτερο power buy;

Γενικό θέμα
Βλέπω ότι οι περισσότεροι, που είστε βέβαια και πιο εξιδεικευμένοι, (εγώ είμαι αρχάριος) προτιμάτε να παίζετε δικτυακά τις ταινίες από τον υπολογιστή. Εγω τον λυπάμαι να είναι συνέχεια σε λειτουργία 2 ώρες για να δώ μια ταινία. Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό; (και χαριτολογώντας "είναι σοβαρό γιατρέ μου;" Εγώ βλέπω το MP σαν σύγχρονο αντικαταστάτη των disc player και εργαλείο υποστήριξης του χώρου των υπολογιστών στην νέα ψηφιακή τηλεόραση χωρίς την απαραίτητη ύπαρξη συνεχώς υπολογιστή στο χώρο.

Πράσινη οθονούλα είδε κανείς ή μόνο εγώ; Μετά κολλάει κι αναγκάζομαι να βγάλω την τροφοδοσία.

Pansel αρχικά καλωσήρθες. Θα στα πούνε οι ειδικοί καλύτερα αλλά , με μια γρήγορη ματιά που έριξα σ´ αυτά που ζητάς, τα κάνει όλα και εύκολα.

πράσινη σε αυτό που είναι συνδεδεμένο με AVR βλέπω αλλά δεν κολλάει.

όσοι το έχουν συνδεδεμένο με AVR με fw το 28 Μαρτίου, υπάρχει ερπιλογή HDMI downmix;
σε εμένα όχι.

συνδεδεμένο κατευθείαν στην τηλεόραση μου δίνει την επιλογή για HDMI downmix.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

'Εχω διαβάσει 45 σελίδες, δεν αντέχω άλλο.
Έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο αλλά;;;

Παραθέτω τις απορίες μου που μπορεί και να έχουν ξανατεθεί

Δεδομένα
Θα ήθελα να παίζει όλα τα αρχεία video χωρίς ασυμβατότητες οπουδήποτε τύπου και διακοπές και σπασίματα, (και mkv μεγέθους έως 40gb) καθώς και όλους τους υπότιτλους.
Δεν με ενδιαφέρει το 3d.
Δεν με ενδιαφέρει να παίζει ταινίες από υπολογιστή είτε ενσύρματα είτε ασύρματα. Όχι ότι δεν με ενδιαφέρει η σύνδεση, αλλά μόνο για μεταφορά υλικού στον συνδεμένο σκληρό δίσκο ή αναβάθμιση firmware.
Δεν με ενδιαφέρει να κατεβάζει εξώφυλλα κλπ.
Δεν με ενδιαφέρει torrent client κλπ
Να έχει υποστήριξη σε ήχο και DTS και Dolby Digital

Ερωτήσεις
Υποστηρίζει εξωτερικό σκληρό που δεν έχει δικό του τροφοδοτικό; Εάν δεν παίζει, υπάρχει μηχάνημα, το οποίο προτείνετε, με παρόμοιες δυνατότητες που να υποστηρίζει ;
Η αναβάθμιση firmware μπορεί να πραγματοποιηθεί και με το wi fi kit;
Υπάρχει περίπτωση, εφόσον οι περισσότεροι αποδέχονται την πληρότητά του σε αυτά τα χρήματα, να τεθεί και δεύτερο power buy;

Γενικό θέμα
Βλέπω ότι οι περισσότεροι, που είστε βέβαια και πιο εξιδεικευμένοι, (εγώ είμαι αρχάριος) προτιμάτε να παίζετε δικτυακά τις ταινίες από τον υπολογιστή. Εγω τον λυπάμαι να είναι συνέχεια σε λειτουργία 2 ώρες για να δώ μια ταινία. Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό; (και χαριτολογώντας "είναι σοβαρό γιατρέ μου;" Εγώ βλέπω το MP σαν σύγχρονο αντικαταστάτη των disc player και εργαλείο υποστήριξης του χώρου των υπολογιστών στην νέα ψηφιακή τηλεόραση χωρίς την απαραίτητη ύπαρξη συνεχώς υπολογιστή στο χώρο.

mkv τα παίζει όλα, δεν έχω δει κάποια άρνηση. mkv μέχρι 40GB δεν έχω βάλει αλλά έχω βάλει ISO μεγαλύτερα που τα παίζει μια χαρά. Χωρίς σπασίματα και μάλιστα δικτυακά.
όσα AVI και mp4 έχω τα παίζει όλα.
Στα DIVX υπάρχει θέμα και δεν τα παίζει, μπορείς να κάνεις κάποια γρήγορη μετατροπή και να το βλέπει σαν xvid οπότε και να παίζει ύστερα. Από ότι διαβάζω αν υπάρξει λύση με τα divx τότε θα είναι με την έλευση του fw 2.1
ISO και BR δομή παίζει μια χαρά. 3D παίζει μια χαρά. Αν είναι seamless branching (η ταινία αποτελείται από πολλά m2ts) τότε υπάρχει θέμα. Μάλλον δεν θα τα παίξει αν και αναφέρθηκε ότι σε κάποια 3D έπαιξε χωρίς πρόβλημα. Εγώ έκανα μία δοκιμή και τζίφος.
DTS και Dolby Digital υποστηρίζει. Κάνει και downmix σε στέρεο μια χαρά.

Για εξωτ σκληρό που ρωτάς δεν ξέρω. Λογικά πρέπει αλλά δεν έχω δοκιμάσει. Όλα τα κάνω δικτυακά.
Η αναβάθμιση του fw γίνεται τώρα από emergency procedure. Αυτό σημαίνει USB stick σε USB θύρα.
Για 2ο PB δεν ξέρω.

Για το δικτυακό παίξιμο, εγώ τα κάνω όλα δικτυακά. Ο Η/Υ δε χρησιμοποιείται μόνο για παίξιμο ταινίας αλλά και για άλλες δουλείες. Αφού είναι ήδη ανοικτός δε βλέπω το λόγο να χάνω το χρόνο μου να κάνω μεταφορές αρχείων από το H/Y σε εξωτ σκληρό.
Ότι έχω σε mkv και ISO είναι σε εσωτ δίσκους που μοιράζουν σε διάφορες δουλείες τα δεδομένα. Έτσι έχουν όλοι πρόσβαση άμεση και όχι ένας μόνο και οι υπόλοιποι στην ουρά.