'Εχω διαβάσει 45 σελίδες, δεν αντέχω άλλο.
Έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο αλλά;;;
Παραθέτω τις απορίες μου που μπορεί και να έχουν ξανατεθεί
Δεδομένα
Θα ήθελα να παίζει όλα τα αρχεία video χωρίς ασυμβατότητες οπουδήποτε τύπου και διακοπές και σπασίματα, (και mkv μεγέθους έως 40gb) καθώς και όλους τους υπότιτλους.
Δεν με ενδιαφέρει το 3d.
Δεν με ενδιαφέρει να παίζει ταινίες από υπολογιστή είτε ενσύρματα είτε ασύρματα. Όχι ότι δεν με ενδιαφέρει η σύνδεση, αλλά μόνο για μεταφορά υλικού στον συνδεμένο σκληρό δίσκο ή αναβάθμιση firmware.
Δεν με ενδιαφέρει να κατεβάζει εξώφυλλα κλπ.
Δεν με ενδιαφέρει torrent client κλπ
Να έχει υποστήριξη σε ήχο και DTS και Dolby Digital
Ερωτήσεις
Υποστηρίζει εξωτερικό σκληρό που δεν έχει δικό του τροφοδοτικό; Εάν δεν παίζει, υπάρχει μηχάνημα, το οποίο προτείνετε, με παρόμοιες δυνατότητες που να υποστηρίζει ;
Η αναβάθμιση firmware μπορεί να πραγματοποιηθεί και με το wi fi kit;
Υπάρχει περίπτωση, εφόσον οι περισσότεροι αποδέχονται την πληρότητά του σε αυτά τα χρήματα, να τεθεί και δεύτερο power buy;
Γενικό θέμα
Βλέπω ότι οι περισσότεροι, που είστε βέβαια και πιο εξιδεικευμένοι, (εγώ είμαι αρχάριος) προτιμάτε να παίζετε δικτυακά τις ταινίες από τον υπολογιστή. Εγω τον λυπάμαι να είναι συνέχεια σε λειτουργία 2 ώρες για να δώ μια ταινία. Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό; (και χαριτολογώντας "είναι σοβαρό γιατρέ μου;" Εγώ βλέπω το MP σαν σύγχρονο αντικαταστάτη των disc player και εργαλείο υποστήριξης του χώρου των υπολογιστών στην νέα ψηφιακή τηλεόραση χωρίς την απαραίτητη ύπαρξη συνεχώς υπολογιστή στο χώρο.