Mede8er MED600X3D

Την λύση για τα seamless branching την έχω δώσει πιο πριν. Πολλά από τα ISOs ή αρχεία σε δομή BD, σου δίνουν την επιλογή πατώντας το πλήκτρο Menu στο τηλεκοντρόλ να επιλέξεις τίτλο που δεν είναι seamless. Αυτό δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα δισκάκια, σε όσα έπεσαν στα χέρια μου έπαιξε.

Εναλλακτικά, MakeMKV και μετατροπή σε MKV. Ήδη έχω ξεκινήσει να κάνω αυτό σε όλα τα ISOs. Κερδίζω και χώρο στους σκληρούς καθώς ένα 20-30% είναι αχρείαστο.

Λευτέρη, εφόσον γίνουν MKV, μπορείς να τα ενώσεις με το MKVToolnix. Ανοίγεις την πρώτη ματρόσκα, κάνεις append τη δεύτερη και τέλος. Το έκανα με το hobbit. Απλά, θα χρειαστεί αναπροσαρμογή ο υπότιτλος στο δεύτερο μισό καθώς υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στην έναρξη του δεύτερου μέρους (έτσι είναι και στο δισκάκι).

μέχρι να το υποστηρίξει η dune πάρε ένα med.
Θα βλέπεις και 3D υπότιτλους.
Μετά πουλάς med :flipout:

Σιγα μην παρω και το Dune το ειχα πουλησει 140 και το πηρα πισω σαν ανταλλαγη για 100 ευρω και παλι το πηρα γιατι ειχε λυσσαξει η γυναικα μου.

ναι αλλά δεν έχει 3D υπότιτλους, δεν έχει swap left & right, δεν έχει mkv mvc, τα νέα beta fw βγαίνουν αραιά ... λύσσαξε η γυναίκα, μάλλον κάνει για καλό σουπλά/σουβέρ :flipout:

Παιδιά καλησπέρα,γνωρίζετε αν διαβαζεί εξωτερικούς υπότιτλους σε bdmv αρχεια το Mede8er?Και αν ναι,πως πρέπει να ονομάσω το αρχείο των εξωτερικών και σε ποιό φάκελο να το βάλω?Ευχαριστώ!

Αν κατάλαβα καλά τι ταινία είναι , το srt μπαίνει στον stream με όνομα ίδιο με το μεγαλύτερο σε μέγεθος αρχείο .

μπαίνει μέσα στο φάκελο από όσο γνωρίζω ως εξής:

papdoux (φάκελος με όνομα ταινία)
|
+-----> BDMV (φάκελος που έχει όλα τα streams)
+-----> δε θυμάμαι ποιοι άλλοι φάκελοι υπάρχουν και άλλα αρχεία
+-----> papdoux.srt (εξωτ υπότιτλοι ίδιο όνομα)

ελπίζω να είναι κατανοητό έτσι όπως το δείχνω.

Για πείτε λίγο, ποια είναι η διαδικασία για να δεί το Jukebox μια καινούρια ταινία που προσθέτεις;
1. Ενημερώνω το yaDIS
2. Τρέχω το y2M
3. Κάνω scan στο ΜΕD το folder που περιέχει την ταινία.
...τώρα πρέπει να κάνω scan και το Jukebox ή αυτό το βήμα δεν χρειάζεται;

το βήμα 3 είναι scan το Jukebox
να κάνεις scan το folder που περιέχει τις ταινίες δε χρειάζεται

και αν σβήσεις κάτι από το jukebox, πάλι κάνε scan

ΟΚ...

Κι επειδή μιλάμε για scan... Ένα άλλο bug-άκι που είδα στο μηχανάκι και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί....
Μερικές φορές για να σκανάρει πρέπει να μπείς στο folder και να ξαναβγείς...

αυτό μία φορά μου έτυχε και δεν έτυχε ξανά.
Μάλιστα πρέπει να ήταν με το fw που είχε το med από τον αντιπρόσωπο.
Μετά που έκανα τα fw updates δεν το είδα να συμβαίνει ξανά.

Από την άλλη δεν κάνω συχνά scan, ίσως να μην το πετυχαίνω.

kosmous και papadoux ευχαριστώ,νομίζω πως θα καταφέρω να βγάλω άκρη.Ενα άλλο πρόβλημα που παρατηρώ είναι πως τα εξώφυλλα των ταινιών δεν είναι προσαρμοσμένα στην οθόνη της τηλεόρασης,επομένως τα στοιχεία που υπάρχουν στα άκρα των εξωφύλλων δεν μπορώ να τα δω.Εχει ξαναναφερθεί κάτι τέτοιο?Υπάρχει κάποια λύση?Thnx again!

δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα.

πως φτιάχνεις το jukebox; με yadis; yamj;
ποια είναι τα στοιχεία στα εξώφυλλα που δεν φαίνονται στην εικόνα με τις πληροφορίες της ταινίας, σενάριο, ηθοποιοί κλπ;

π.χ αυτό
movie1_s.jpg

Με το yadis το κάνω..Ας πούμε πως έχουμε το παραπάνω εξώφυλλο,μόλις μπω στο inception θα το βλέπω σαν ζουμαρισμένο..Τα vc-1,1080,dts κλπ θα τα βλέπω μισά!

και εγώ το yadis δουλεύω και τις πληροφορίες τις βλέπω όπως παραπάνω στην εικόνα. Δεν παρατήρησα κάτι μισό στις πληροφορίες. Ίσως και να μην έδωσα σημασία.

αφού το κάνεις με yadis ανέβασε μία εικόνα να δούμε καλύτερα.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Με το yadis το κάνω..Ας πούμε πως έχουμε το παραπάνω εξώφυλλο,μόλις μπω στο inception θα το βλέπω σαν ζουμαρισμένο..Τα vc-1,1080,dts κλπ θα τα βλέπω μισά!

Είναι σίγουρο οτι η εικόνα σου δείχνει σαν ζουμαρισμένη αφού μπείς στο Inception και δεν είναι λάθος εξ αρχής;