Mede8er MED600X3D

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

how mr papdoux???

Με δεξί κλίκ στην ταινία έχεις manual creation και συμπληρώνεις τα στοιχεία. Θα το κάνεις αυτόο όμως σε κάθε μια ξεχωριστά;
Aν πατήσεις Change title δεν σου βγάζει κάποιους τίτλους απ´ όπου διαλέγεις τον σωστό;

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Όχι πως παίζει ρόλο :operator: αλλά βγάλανε και νέο firmware:drummer::
Changelog V2.0.0 - 29 May 2013
1. Dev: rebuild directfb and qtwebkit on newer SDK, to support keyboard input and transmission page in webkit.
Known Issues: Twitter not working / Picasso thumbnail images not showing
http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,11441.0.html

ΥΓ: όσο πάει και μικραίνει το changelog, σε λίγο θα βγάζουνε firmware χωρίς changelog απλά για να τηρούν το "έθιμο"!

Δεν ξέρω τι κάνω λάθος ακριβώς αλλά νομίζω το setup του yaDIS για med8er είναι απλό, 2 επιλογές και μετά προσθέτεις τους φακέλους σωστά; Έχω έναν εξωτερικό σκληρό και του πέρασα μια 10ριά ταινίες με παλαιότερη μια του 2009, όλες 1080p .mkv, και βρήκε πληροφορίες μόνο για 2. Βάζω φάκελο που έχω τις περισσότερες ταινίες μου, και μου έβγαλε ας πούμε τις 10 πρώτες όλες fast and furious 6, για το 70% δεν βρήκε info και τα υπόλοιπα σωστά.

Πείτε μου ότι παίζει κι άλλη λύση εκτός από το manual editing γιατί μιλάμε για πάνω από 400 τίτλους.

Πως το κάνετε αυτό ρε παιδιά; Σε εμένα, από τις 70 περίπου ταινίες, τις βρήκε σχεδόν όλες. Ή μάλλον όλες απλά κάποιες τις μπέρδεψε με άλλες λόγω συνωνυμίας ή remake. Μόνο εκεί έχω κάνει manual editing.

@Λάκης: Ναι το έχει βρει το Avengers σε εμένα. Χωρίς πρόβλημα.

δε θα επρεπε να το βρει με τον αγγλικο τιτλο;

Κάτι συμβαίνει μ´αυτή τη ταινία... Αν δεν κάνω λάθος, που μάλλον δεν κάνω, δεν την εύρισκε ούτε το media scout...
Θέλει αλχημείες..

Εγώ τώρα δοκίμασα για το avengers και κατέβασε κατευθείαν πληροφορίες και εικόνες

εγώ μόνο τα folders προσέχω όσον αφορά τα ονόματα, τα αρχεία μένουν με την αρχική ονομασία

Σε μένα το βγάζει:
fni25n49977o2y9fg.jpg

2013_05_29_01h59m40s_001.png

Εκεί που λέει synopsis σου βγάζει την αγγλική περίληψη. Κάνεις copy-paste μία ελληνική περίληψη που θα βρεις στο διαδίκτυο και είσαι έτοιμος.

Ερώτηση Βάζοντας το final fw χρειάζεται πριν να βάλεις και τα προηγούμενα ή το final τα περιλαμβάνει όλα?

Ερώτηση Βάζοντας το final fw χρειάζεται πριν να βάλεις και τα προηγούμενα ή το final τα περιλαμβάνει όλα?

Νομίζω οτι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός από το step 1 αν δεν είχες ήδη κάποιο beta του 2. Αν έχεις δηλαδή version < 2.

Όσο για το Avengers... μην κουράζεστε τόσο για αυτή τη συγκεκριμένη ταινία. Κάποιος που έχει κάνει την διαδικασία, ας κάνει ενα zipάκι με τα xml και jpg και ας τα ανεβάσει εδώ στο forum. Μιλάμε για την μια και μοναδική περίπτωση που φαίνεται να έχει θέμα σε μερικούς... στο κάτω κάτω η ταινία είναι χάλια! :P