To κατέβασα και θα το περάσω το απόγευμα, αλλά έχει προσθέσει κάτι σε σχέση με τα beta (δεν εννοώ το changelog φυσικά);Παρα πολυ καλο το final firmware. Μπραβο στην εταιρεια για την υποστηριξη!
Ερώτηση...
Το folder έχει σημασία πως θα το έχεις ονομάσει ή το αρχείο της ταινίας???
εγώ μόνο τα folders προσέχω όσον αφορά τα ονόματα, τα αρχεία μένουν με την αρχική ονομασία
Ερώτηση κι απο μένα... Δεν ξέρω, μπορεί να έχει απαντηθεί νωρίτερα αλλά δεν το θυμάμαι.
Αν δεν κάνω το update με το Emergency Procedure αλλά από setup>update απο USB χάνω κάτι; Γιατί θα πρέπει κάθε φορά να ξανακάνω όλες τις ρυθμίσεις φτου κι απ´την αρχή; Εντάξει, δεν είναι και 40 ώρες δουλειά αλλά όπως και να το κάνουμε είναι σπαστικό.
Εκεί που λέει synopsis σου βγάζει την αγγλική περίληψη. Κάνεις copy-paste μία ελληνική περίληψη που θα βρεις στο διαδίκτυο και είσαι έτοιμος.
Αυτοματοποιημένος τρόπος να 'τσιμπήσεις' Ελληνικές περιγραφές και όνομα ταινίας υπάρχει; Γιατί αν έχει ο άλλος 100 ταινίες σε έναν σκληρό, μέχρι να πάει να κάνει copy paste τα πάντα θα βγει και Mede8er X4D.
Νομίζω οτι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός από το step 1 αν δεν είχες ήδη κάποιο beta του 2. Αν έχεις δηλαδή version < 2.
Όσο για το Avengers... μην κουράζεστε τόσο για αυτή τη συγκεκριμένη ταινία. Κάποιος που έχει κάνει την διαδικασία, ας κάνει ενα zipάκι με τα xml και jpg και ας τα ανεβάσει εδώ στο forum. Μιλάμε για την μια και μοναδική περίπτωση που φαίνεται να έχει θέμα σε μερικούς... στο κάτω κάτω η ταινία είναι χάλια!![]()
attached για avengers
το xls αλλαγή σε xml
μέσα στο xml υπάρχει το filelink όπου πρέπει να συμπληρώσετε το path για την ταινία, δείτε τι γράφει στα άλλα xml που έχετε στο jukebox
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.