Mede8er MED600X3D

Οχι, όλες οι συσκευές στο σπίτι είναι συνδεδεμένες μεσω ethernet.Παρόλα αυτά τί είναι το NFS?

Είναι ένα τρόπος να έχεις πρόσβαση σε αρχεία μέσω δικτύου. Π.χ έχεις ένα σέρβερ με αρχεία βίντεο, Εικόνες, κειμένου, κλπ και τα διαμοιραζεις στο δίκτυο μέσω nfs και ο client έχει πρόσβαση μέσω nfs.

Για τα windows η ms έχει ένα αντίστοιχο τρόπο το smb.

Καλησπέρα , θα ήθελα την γνώμη σας για την αγορά ενός 3d media player το οποίο με ενδιαφέρει να παίζει αρχεία με ξεχωριστούς υπότιτλους απο Synology Nas 413j+
Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω ειναι περίπου 300,00€

Κοίτα Και το popcornhour a400 που είναι πολύ δυνατό, απλά δεν ξέρω με το firmware τι γίνεται, αν έφτιαξε

Ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες , η παραγγελεία δώθηκε λόγο αναμενόμενης εισαγωγής η παραλαβή θα γίνει μέσα στην εβδομάδα.
Μεγάλο ρόλο στην απόφαση αγοράς του εκτός απο τις χρήσιμες πληροφορίες που πήρα μέσα απο το forum σας ηταν και η πολυ καλή τηλεφωνική εξυπηρέτηση που είχα απο την εταιρία.

Μπορει καποιος που ΗΔΗ ΕΧΕΙ το προιον να μου πει τα υπερ και τα κατα του?
Και κυριως τα κατα του.

Κοίτα Και το popcornhour a400 που είναι πολύ δυνατό, απλά δεν ξέρω με το firmware τι γίνεται, αν έφτιαξε
Ναι πολυ δυνατο αλλα και πολυ ακριβο αφου στη τιμη που εχει μπορεις πολυ ανετα να αγορασεις ολοκληρη τηλεοραση φιλος.

Last edited:
Μπορει καποιος που ΗΔΗ ΕΧΕΙ το προιον να μου πει τα υπερ και τα κατα του?
Και κυριως τα κατα του.

Ναι πολυ δυνατο αλλα και πολυ ακριβο αφου στη τιμη που εχει μπορεις πολυ ανετα να αγορασεις ολοκληρη τηλεοραση φιλος.

για media player λέμε όχι για τηλεοράσεις, επίσης διέθεται μέχρι 300 ευρώ δηλαδή καλύπτει το a400.

για τα υπέρ και τα κατά διάβασε το νήμα, τόσα έχουν γράψει οι κάτοχοι, γι' αυτό υπάρχουν τα posts, για να διαβάζει όποιος ενδιαφέρεται, δε χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε απλά για να γεμίζει το νήμα.

για media player λέμε όχι για τηλεοράσεις, επίσης διέθεται μέχρι 300 ευρώ δηλαδή καλύπτει το a400.

για τα υπέρ και τα κατά διάβασε το νήμα, τόσα έχουν γράψει οι κάτοχοι, γι' αυτό υπάρχουν τα posts, για να διαβάζει όποιος ενδιαφέρεται, δε χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε απλά για να γεμίζει το νήμα.
Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι εσυ για να βρεις τα υπερ και τα κατα ενος προιοντως καθεσε και διαβαζεις 183 σελιδες με ποστ στο καθε τοπικ???
Σου ακουγετε λογικο κατι τετοιο?

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι εσυ για να βρεις τα υπερ και τα κατα ενος προιοντως καθεσε και διαβαζεις 183 σελιδες με ποστ στο καθε τοπικ???

Τόσες όχι
Τις τελευταίες 20-30 πολύ εύκολα.

Αν ΔΕΝ εχεις 300 ευρω για πεταμα ειναι λογικοτατο να διαβασεις και 999 σελιδες με ποστ.

στο jukebox+ κανει ενα bug και εμφανιζει ενα φακελο data και μετα τις ταινιες μεσα σε αυτον , με αποτελεσμα να ειναι ολα κουκουρουκου.Σβηνω τον φακελο jukebox , ξανα κανω τα ιδια απο την αρχη ( νεος φακελος χχχχ - προσθηκη στα αγαπημενα-ορισμος συγκεντρωτικα jukebox-επιστροφη στους φακελους με τις ταινιες και προσθηκη στο jukebox + ) , και φτου απο την αρχη ενας φακελος data και παλι οι ταινιες μεσα σε αυτον , και παλι δεν εχουν info κτλ κτλ..πανω που πηγα να γραψω διθυραμβους για το med , με τυρρανα. Ξερει κανεις τιποτα για αυτο?

ναι μου ακούγεται, όταν ενδιαφέρομαι για κάτι, το ψάχνω και διαβάζω όσο περισσότερο γίνεται

παιδια καλησπερα μια ερωτηση βλεπω σε ενα σιτε www.narutoget.com ενα παιδικο με streaming ολα παιζουν αψογα αλλα δεν μπορω να βρω τον τροπο να το βαλω full screen ξερει κανενας πως μπορει να γινει?

papdoux μηπως εχεις καμμια ιδεα?
- fits79 λογικο δεν ειναι? φαντασου καθε 4 σελιδες να καναμε ανακεφαλαιωση.
Υ.Γ θα σε καλυψει

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Υ.Γ θα σε καλυψει

όχι γιατί δεν έχω δουλέψει το jukebox+, αν μπορέσω λέω να το δοκιμάσω

λοιπόν από το μενού του med έφτιαξα ένα φάκελο test, τον έβαλα στα favorites και τον όρισα jukebox+.
από το media library έπιασα δύο φάκελους (test1, test2) να τους βάλει στο jukebox+ αλλά έφαγα πόρτα, έβγαλε μήνυμα ότι δεν περιέχει movies κανένας αν και υπήρχαν ταινίες.
Μέσα στο φάκελο test που είναι ορισμένος jukebox+ είχε μόνο ένα φάκελο data.
Μετά και τους δύο (test1, test2) τους έβαλα στα fravorites. Έκανα σάρωση και στους δύο, κατέβασε πληροφορίες, τους έβαλα μετά στο jukebox+ όπου μπήκαν επιτυχώς.
Μετά νομίζω έκανα μία σάρωση και στο jukebox+. Ύστερα μπήκα στο jukebox+ όπου ο φάκελος data έχει εξαφανιστεί και όλες οι ταινίες που είναι στους δύο φακέλους είναι τώρα μέσα στο jukebox+

Αυτό που δεν ξέρω και δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν έβαλε τους φακέλους στο jukebox+ με την πρώτη προσπάθεια αλλά τους έβαλε αφού πρώτα τους έβαλα στα favorites.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Τόσες όχι
Τις τελευταίες 20-30 πολύ εύκολα.
Δηλαδη για εσενα 20-30 σελιδες γεματες ποστ ειναι λιγες?
Οκ αν πιστευεις οτι 20-30 σελιδες γεματα ποστ ειναι λιγες και πρεπει να τις διαβαζεις για καθε media player που ΙΣΩΣ να θελεις να παρεις π.χ. για 4 media player που θελεις να αγορασεις τοτε το συνολο βγαινει σε 120 σελιδες οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι τρομερα δυσκολο να το κανεις.
Ενω θα ηταν πολυ δυσκολο σε καποιον απλα να δωσει το ποστ/λινκ στο οποιο αναφεωνται τα βασικα υπερ/κατα του εκαστοτε media player ωστε να τα δουν και ποιο νεοι χρηστες που ισως ψαχνουν κι αυτοι media player.

Αν ΔΕΝ εχεις 300 ευρω για πεταμα ειναι λογικοτατο να διαβασεις και 999 σελιδες με ποστ.
Ναι οκ με τη λογικη τη δικη σου τοτε πρεπει να κατσει να διαβασει καποιος ολο το φορουμ για να αποφασισει τελικα τι θελει να παρει και τι οχι...

Να με συγχωρει η χαρη σου που δεν συμφωνω με αυτη την αποψη γιατι θα επρεπε να περασεις πολλες μα παρα πολλες μερες διαβαζωντας απλα τοπικς.....

Υ.Γ θα σε καλυψει
Εννοειτε πως οχι.
Αλλα θα μπορουσε πολυ ευκολα σε καθε τοπικ στο 1 ποστ ή στην πρωτη σελιδα να αναφερωνται τα υπερ και τα κατα του καθε μηχανηματος ετσι πιστευω θα βοηθουσε πολυ καθε πιθανο αγοραστη του προιοντος ετσι δεν ειναι?

Last edited:
Έχω την εντύπωση ότι κάπου τρολάρεις όταν μέμφεσαι τον άλλο επειδή διαβάζει όσο πιστεύει ότι του χρειάζεται πριν αποφασίσει για μία αγορά, την ίδια στιγμή που κι εσύ ρωτάς για media player ταυτόχρονα σε 3-4 τόπικ και σε δύο φόρουμ...

λοιπόν από το μενού του med έφτιαξα ένα φάκελο test, τον έβαλα στα favorites και τον όρισα jukebox+.
από το media library έπιασα δύο φάκελους (test1, test2) να τους βάλει στο jukebox+ αλλά έφαγα πόρτα, έβγαλε μήνυμα ότι δεν περιέχει movies κανένας αν και υπήρχαν ταινίες.
Μέσα στο φάκελο test που είναι ορισμένος jukebox+ είχε μόνο ένα φάκελο data.
Μετά και τους δύο (test1, test2) τους έβαλα στα fravorites. Έκανα σάρωση και στους δύο, κατέβασε πληροφορίες, τους έβαλα μετά στο jukebox+ όπου μπήκαν επιτυχώς.
Μετά νομίζω έκανα μία σάρωση και στο jukebox+. Ύστερα μπήκα στο jukebox+ όπου ο φάκελος data έχει εξαφανιστεί και όλες οι ταινίες που είναι στους δύο φακέλους είναι τώρα μέσα στο jukebox+

Αυτό που δεν ξέρω και δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν έβαλε τους φακέλους στο jukebox+ με την πρώτη προσπάθεια αλλά τους έβαλε αφού πρώτα τους έβαλα στα favorites.

δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω πως απο τον φακελο τεστ,μπαινεις μεσα στον φακελο επιλεγεις την ταινια που θελεις και την βαζεις κατευθειαν στο jukebox.