Mede8er MED600X3D

Παιδια σορρυ κιολας αλλα υπαρχει app για το iphone? το εχει δοκιμασει κανεις; Μπορεις να δουλεψεις τον player με κλειστη τηλεοραση; Για μουσικη κυριως.

υπαρχει m8 νομιζω λεγεται. αμα γραψει mede8er στην αναζητηση στο βγαζει. πληρωνεις ομως

Τώρα η ερώτηση είναι μία. Για μας που έχουμε της παναγιάς τα μάτια από Σειρές με το TVRename και θέλουμε να βάλουμε όλα τα επεισόδια ανά ένα σε φάκελλο ώστε να μπορούν να γίνουν scraping και να μπούνε σε jukebox φάκελο, υπάρχει καμία εύκολη υπεραυτόματη λύση;

Γιατί τώρα τον φάκελο με τις σειρές δεν τον έχω κάνει σάρωση γιατί δεν δούλευε (δεν ήξερα μέχρι τώρα τον κανόνα επεισόδιο - φάκελλος!). Αλλά μιας και τώρα δουλεύει θέλω και τις σειρές μου να τις κάνω αναβάθμιση και να γίνουν superουάου με αναζητήσεις και τέτοια!

Online TV Series Scraper Guide

The root folder must have the words ‛TV Series’
in the folder name and its case sensitive.

Root Folder ----> TV Series
---> TV Series Name 1
---> Season 01
---> series.name - S01E01 - episode.name.mkv
---> series.name - S01E02 - episode.name.mkv
---> etc
---> Season 02
---> series.name - S02E01 - episode.name.mkv
---> series.name - S02E02 - episode.name.mkv
---> etc
---> TV Series Name 2
---> Season 01
---> series.name - S01E01 - episode.name.mkv
---> series.name - S01E02 - episode.name.mkv
---> etc
---> Season 02
---> series.name - S02E01 - episode.name.mkv
---> series.name - S02E02 - episode.name.mkv
---> etc

στο jukebox μην βαλεις τις σειρες αν θες να ακουσεις την φιλικη μου γνωμη.Αστο μονο για τις ταινιες ,και βαλε ενα δευτερο φακελο στα favourites με τις τηλεοπτικες σου σειρες.
Τωρα για το επεισοδιο και φακελος δεν ισχυει οπως και σου ειπε και με παραδειγμα ο papdoux.Eγω μαλιστα μετα το season τα εχω χυμα , με τελειες κτλ κτλ και τα βρισκει μια χαρα !

όποιος χρησιμοποιεί το tv scrapper, σε διπλά επεισόδια πως τα πάει; τα χειρίζεται;

Παιδια επειδη βλεπω να το προτεινουν πολυ αυτο το Media player απο εδω και επειδη η μονη εμπειρια απο media players που εχω ειναι απο wd hd tv & wd tv live gen2 μπορειτε να μου πειτε(Αναλυτικα αν γινεται) τα υπερ και τα κατα του συγκεκρημενου μοντελου?
Επισης οσοι το εχετε καιρο ειστε ευχαριστημενοι απο την αποδοση του ή σας κανει κολληματα κ.τ.λ.
Ποιος ο λογος να βαλεις τις σειρες με την διαδρομη που αναφερε ποιο πανω ο padoux? Τι κερδιζουμε και τι χανουμε με αυτον τον τροπο?

Τελος τι λειτουργικο συστημα εχει(Android?)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Τις σειρές τις βλέπεις όπως θες. Η δομή που αναφέρει ο papdoux είναι για να κάνεις κατεβάσεις τα εξώφυλλα με το scrapper. Οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι κι έχει έξοχο support.

Παιδια επειδη βλεπω να το προτεινουν πολυ αυτο το Media player απο εδω και επειδη η μονη εμπειρια απο media players που εχω ειναι απο wd hd tv & wd tv live gen2 μπορειτε να μου πειτε(Αναλυτικα αν γινεται) τα υπερ και τα κατα του συγκεκρημενου μοντελου?
Επισης οσοι το εχετε καιρο ειστε ευχαριστημενοι απο την αποδοση του ή σας κανει κολληματα κ.τ.λ.
Ποιος ο λογος να βαλεις τις σειρες με την διαδρομη που αναφερε ποιο πανω ο padoux? Τι κερδιζουμε και τι χανουμε με αυτον τον τροπο?

Τελος τι λειτουργικο συστημα εχει(Android?)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Ολα τα media player που ΔΕΝ γραφουν οτι εχουν Android εχουν λειτουργικο βασισμενο σε Linux

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Τις σειρές τις βλέπεις όπως θες. Η δομή που αναφέρει ο papdoux είναι για να κάνεις κατεβάσεις τα εξώφυλλα με το scrapper. Οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι κι έχει έξοχο support.
Μονο εξωφυλλο μπορεις να κατεβασεις με αυτο το scrapper ή και ελληνικους υποτιτλους?

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Καλησπέρα , θα ήθελα την γνώμη σας για την αγορά ενός 3d media player το οποίο με ενδιαφέρει να παίζει αρχεία με ξεχωριστούς υπότιτλους απο Synology Nas 413j+
Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω ειναι περίπου 300,00€

Αν δεν παίζεις μέσω DLNA, θα 'τραβάς' από τον NAS μέσω NFS. Και subs και όλα. Το 600X3D είναι ιδανικό για εσένα.

Τι ειναι το nfs ρε παιδια?
Ειναι απλα το οτι μπορει να δει τους κοινοχρηστους φακελους που εχεις στα windows χωρις την εγκατασταση καποιου προγραμματος?

Γιατι στο manual της επισημης αντιπροσωπείας για το εν λογο προιον λεει οτι πρεπει να εχουμε το bd-menu - off?
Ή απλα αυτες ειναι οι default ρυθμίσεις μετα την αναβαθμηση λογισμικου?

Επισης το MED600X3D μπορει να αναπαραγει bd-iso αρχεια με τα μενου τους κανονικα και οχι με το bd-menu light.

Οσο αφορα το ασυρματο wifi ειναι αξιοπιστο ετσι δεν ειναι?

Last edited: