οι πρωτες μου εντυπωσεις :
κινηση..παιδια ωραια ειναι τα παραπονα και καλο να ακουγονται, αλλα αν πατε προς htpc μερια , δεν παιρνεις ευκολα τοσο καλη κινηση.Στα ++ του μηχανηματος.
θορυβος...τι ωραιο πραγμα η ησυχια !!!
ηχος..βαριομουν να συνδεσω ηχεια και ενισχυτη (εχω μετακομισει προσφατα) αλλα δεν νομιζω να με απογοητευσει
GUI ...επιτελους οχι αλλη κινεζιλα !! Κατι σαν XBMC (μοιαζει πολυ)
υποτιτλοι...ενα μικρουλι θεματακι σε UTF αλλα κατα τα αλλα μια χαρα..δεν μπορω να καταλαβω τι ζηταει κανεις απο περιγραμματα κτλ..τους μεγαλωνεις τους μικραινεις , αλλαζεις χρωμα..ενταξει ειναι ρε παιδια μην τρελλενομαστε (γνωμη μου)
scraper ....ναι μεν γρηγορος ΑΛΛΑ 1) δεν εχω βρει πως κανεις rescan και 2) και σημαντικοτερο: εχω 2 σκληρους με 2 φακελλους Movies ..scan το ενα και μετα το αλλο και μετα add to favourites αλλα παρουσιαζει 2 φακελους με ταινιες στην βιβλιοθηκη.Γινεται να γινει ενας???
template...γινεται να αλλαξει?γνωριζει κανεις?
δικτυο...δεν εχω δοκιμασει (βαριομουν επισης)
χειριστηριο...μεχρι να περασω τις λειτουργιες του στο πολυχειριστηριο δεν μπορω να πιανει σε ολες τις γωνιες
ποιοτητα κατασκευης...εεεε που να ξερω?φαινεται καλο, αν και μου φαινεται αστειο τοσο μικρουλι και κανει τοσα (πολλα δεν θα ελεγα , αλλα αρκετα)
Μενει ακομα να ρωτησω αν βαλω ενα hub και να εχω παραλληλα με τους 2 δισκους , ποντικι και πληκτρολογιο ...τοτε τα σπαει γιατι----->η μεγαλη διαφορα του με το XBMC ειναι το browsing.Δεν ξερω αν κολλαει ή οχι , αλλα ειναι αλλο πραγμα αν δουλευει , πραγμα που στο XBMC δεν γινεται
και
πως γινεται να κανω τις 300+ ταινιες μου, με απλες κινησεις να φαινεται οτι τις εχω δει (χωρις να κατσω να τις ξαναδω ε?)
Εντυπωση μου εκανε ακομα οτι εχει αλλη φιλοσοφια απο καρτα γραφικων (πισι) σε χρωματα και φωτεινοτητα..στο <κινηματογραφικη > που εβαζα την τηλεοραση , παιζει χαλια τωρα.Το γυρισα στο <φυσικο> και ειδα φοβερα χρωματα και ευκρινεια.
Αυτα για τωρα...αν γνωριζει καποιος αυτα που ρωτησα μου απαντα...
Γενικα , οχι απλα αξιζει τα λεφτα του, αλλα ειναι φοβερο για τα λεφτα του.Τωρα αυτο 3d και καλα...τι να πω...πολλη διαφημιση ρε παιδια..εγω ειχα καταλαβει οτι αναγνωριζει μονο του τα SBS και το γυρναει μονο του σε 3D.Απλα εχει ενα κουμπακι που του λες οτι ειναι SBS και γινεται η εικονα μια.Χαιρω πολυ.Αυτο το κανω και απευθειας στην τηλεοραση , το ιδιο εκανα και στο XBMC δηλαδη.Τελος παντων δεν το πηρα για αυτο , ετσι και αλλιως