Mede8er MED600X3D

το plaisio που κοιταω τωρα εναν seagate εχει μονο στα 4tb. προτιμω wd

Δεχεται το πολυ 4tb συνολικα η σε καθε δίσκο? Μπορώ δηλαδή να του βάλω 2 των 3ΤΒ?

Last edited:
Last edited:
παιδες εχει συμβει σε κανεναν να κολλαει το μηχανημα σε youtube???
μου εχει τυχει 3 φορες.
αναγκαστηκα να βγαλω το καλωδιο ρευματος για να σβησει.
firm εχει 2.00
να βαλω το τελευταιο 30 μαιου μπας κ φτιαξει???

Δεχεται το πολυ 4tb συνολικα η 4tb σε καθε δίσκο? Μπορώ δηλαδή να του βάλω 2 των 3ΤΒ?

4tb σε κάθε δίσκο (εννοείται:guitarist:)! Δηλαδή μπορείς να βάλεις και 2 των 4tb (ή και 2 των 3τβ όπως αναφέρεις).

παιδες εχει συμβει σε κανεναν να κολλαει το μηχανημα σε youtube???
μου εχει τυχει 3 φορες.
αναγκαστηκα να βγαλω το καλωδιο ρευματος για να σβησει.
firm εχει 2.00
να βαλω το τελευταιο 30 μαιου μπας κ φτιαξει???
Έχω καιρό να δοκιμάσω το youtube. Και εμένα πάντως κολλάει σε κάποιες διεργασίες, π.χ. δεν τα πάει καλά με το άκουσμα μουσικής ενώ ψάχνεις φακέλους ενώ μου έχει κρασάρει ακόμα και σε απλό "browsing" στους καταλόγους με ταινίες (απο τελευταίο προς πρώτο και "πάγωσε").
Μπορείς να δοκιμάσεις το τελευταίο firmware (συνιστάται να το βάλεις ούτως η άλλως) αλλά μην αναμένεις και (μεγάλες; ) βελτιώσεις.

Αν και xbmcακιας,λογο οτι καηκε μια μητρικη,και μετακομισης,δεν εχω πια πισι στο σαλονι. Σιγουρα οι εποχες δεν ειναι οπως παλια :τα παιρνω ολα και βλεπω τι μου κανει. Τεσπα ,<μου την ειπε> συμφουριτης,καλοπροαιρετα παντα. Ειχα λοιπον ,ενα popcorn(200). Απο εικονα δεν το συζητω. Απο ευκολια ομως....τι προβλημα λοιπον ειχα και πες τε μου αν εχουν ξεπεραστει. Ειτε με yadis ειτε οχι,παντα για 2 χρονια + πισω μιλαω,το jukebox επαιζε τον ενα εξωτερικο δισκο και επρεπε να γυρισεις στο αρχικο μενου και αν ειχε ορεξη και τον αναγνωριζε εβλεπες και τον δευτερο. Ακομα και για να πας στον πρωτο δισκο ,περνουσες απο 2-3 σκαλοπατακια. Δευτερο που με ειχε κουρασει,ηταν τραβα στο πισι για εξωφυλλα,ξαναελα πισω...και τελος στις 300 ταινιες,ειναι σπαστικο να ψαχνω το ταδε εργο ή να πρεπει να θυμαμαι τα 5-6 που δεν εχω δει,γιατι θελω να τα δω μια εβδομαδα μετα π.χ. Συνοψιζοντας : απο μενου να μπαινω σε δυο κατηγοριες μονο : ταινιες κ σειρες γινεται? Δευτερον...απο οτι καταλαβα περιμενουμε καινουργιο fw για να κανει απευθειας ενημερωση εξωφυλλων κτλ...γινεται ομως,εστω και χειροκινητα να τσεκαρουμε ποια εργα εχουμε δει, και στο wall να φαινονται ΜΟΝΟ οσα δεν εχουμε δει? Και ξεχωριστα οι σειρες ε?
Μου εχει κατσει το 1000 λογο εμφανισης...ελπιζω να μην κουρασα

4tb σε κάθε δίσκο (εννοείται:guitarist:)! Δηλαδή μπορείς να βάλεις και 2 των 4tb (ή και 2 των 3τβ όπως αναφέρεις).

Έχω καιρό να δοκιμάσω το youtube. Και εμένα πάντως κολλάει σε κάποιες διεργασίες, π.χ. δεν τα πάει καλά με το άκουσμα μουσικής ενώ ψάχνεις φακέλους ενώ μου έχει κρασάρει ακόμα και σε απλό "browsing" στους καταλόγους με ταινίες (απο τελευταίο προς πρώτο και "πάγωσε").
Μπορείς να δοκιμάσεις το τελευταίο firmware (συνιστάται να το βάλεις ούτως η άλλως) αλλά μην αναμένεις και (μεγάλες; ) βελτιώσεις.

μυδια....
εκανα update αλλα κ παλι μου ετυχε στο browsing να κολλαει το μηχανημα....
εντω μεταξυ παρατηρησα οτι ζεσταινεται αρκετα,στο κατω μεταλλικο μερος.
ειναι φυσιολογικο???

και κατι αλλο. καποιο αλλο καταστημα εκτος απο την twindigital δεν το εχει???

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

κι ομως τωρα που το εψαχνα εχει dlna dmr που ειναι αυτο που χρειαζομαι αν καταλαβα καλα. Μπορω δηλαδη να βλεπωβ σε dlna clients (tv,kinita)

The DLNA Certified Device Classes are separated as follows:[SUP][9][/SUP]
[h=3]Home Network Devices[/h]
  • Digital Media Server (DMS): store content and make it available to networked digital media players (DMP) and digital media renderers (DMR). Examples include PCs and network-attached storage(NAS) devices.
  • Digital Media Player (DMP): find content on digital media servers (DMS) and provide playback and rendering capabilities. Examples include TVs, stereos and home theaters, wireless monitors and game consoles.
  • Digital Media Renderer (DMR): play content as instructed by a digital media controller (DMC), which will find content from a digital media server (DMS). Examples include TVs, audio/video receivers, video displays and remote speakers for music. It is possible for a single device (e.g. TV, A/V receiver, etc.) to function both as a DMR (receives "pushed" content from DMS) and DMP ("pulls" content from DMS)
  • Digital Media Controller (DMC): find content on digital media servers (DMS) and instruct digital media renderers (DMR) to play the content. Content doesn't stream from or through the DMC. Examples include Internet tablets, Wi-Fi enabled digital cameras and smartphones.
  • Digital Media Printer (DMPr): provide printing services to the DLNA home network. Generally, digital media players (DMP) and digital media controllers (DMC) with print capability can print to DMPr. Examples include networked photo printers and networked all-in-one printers

Last edited:
Εχει παρει κανεις το 800? απο θορυβο πως παει γιατι εχει ανεμιστηρα. Λεω να το παρω για την κρεβατοκαμαρα και θελω να περνει δισκο μεσα.

Πα πα πα! Τσακ μπαμ από 2.0 σε 3.0. Δεν υπάρχει καλοκαίρι στην mede8er. Θα με ενδιέφερε να ξέρω τι είναι το

11. General bug fixes

Όποιος παίξει πρώτος με scraper κλπ, ας δώσει feedback/οδηγίες.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

το οτι εχει ανεμιστηρα δεν σημαινει κατι. και το macbook 2 εχει αλλα ειναι αθυρυβο. ειχα διαβασει οτι δεν κανει πολυ θορυβο ο ανεμιστηρας στο 800. λογικα θα το εχω απο βδομαδα-αμα καταφερω να το βρω καπου