Μήπως ξέρει κανείς ;IP Streaming Functionality αυτο τι ακριβως κανει?
Ολοι κανουν ...
Δεχεται το πολυ 4tb συνολικα η 4tb σε καθε δίσκο? Μπορώ δηλαδή να του βάλω 2 των 3ΤΒ?
Έχω καιρό να δοκιμάσω το youtube. Και εμένα πάντως κολλάει σε κάποιες διεργασίες, π.χ. δεν τα πάει καλά με το άκουσμα μουσικής ενώ ψάχνεις φακέλους ενώ μου έχει κρασάρει ακόμα και σε απλό "browsing" στους καταλόγους με ταινίες (απο τελευταίο προς πρώτο και "πάγωσε").παιδες εχει συμβει σε κανεναν να κολλαει το μηχανημα σε youtube???
μου εχει τυχει 3 φορες.
αναγκαστηκα να βγαλω το καλωδιο ρευματος για να σβησει.
firm εχει 2.00
να βαλω το τελευταιο 30 μαιου μπας κ φτιαξει???
4tb σε κάθε δίσκο (εννοείται:guitarist! Δηλαδή μπορείς να βάλεις και 2 των 4tb (ή και 2 των 3τβ όπως αναφέρεις).
Έχω καιρό να δοκιμάσω το youtube. Και εμένα πάντως κολλάει σε κάποιες διεργασίες, π.χ. δεν τα πάει καλά με το άκουσμα μουσικής ενώ ψάχνεις φακέλους ενώ μου έχει κρασάρει ακόμα και σε απλό "browsing" στους καταλόγους με ταινίες (απο τελευταίο προς πρώτο και "πάγωσε").
Μπορείς να δοκιμάσεις το τελευταίο firmware (συνιστάται να το βάλεις ούτως η άλλως) αλλά μην αναμένεις και (μεγάλες; ) βελτιώσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.