Mede8er MED600X3D

Νομίζω η Samsung έχει βγάλει κάτι τέτοιο για τις SMART TV της; Movie IQ ή κάτι τέτοιο;
Έτσι θα δουλεύει; Απλά θα βάζουμε την ταινία στον Δίσκο και θα κατεβάζει εξώφυλλα, plot κλπ;

Είσαι σίγουρος για τις samsung tv;γιατι εγω έχω την 46es7000 και δεν έχω δει κατι τέτοιο , μόνο μέσω plex player.μηπως είναι στο νέο hub της σειράς f; Το έψαξα και στο Internet αλλα δεν βρήκα κατι. Αν μπορείς στείλε μου λεπτομέρειες μέσω pm για να μην χάλασουμε και το thread

Είσαι σίγουρος για τις samsung tv;γιατι εγω έχω την 46es7000 και δεν έχω δει κατι τέτοιο , μόνο μέσω plex player.μηπως είναι στο νέο hub της σειράς f; Το έψαξα και στο Internet αλλα δεν βρήκα κατι. Αν μπορείς στείλε μου λεπτομέρειες μέσω pm για να μην χάλασουμε και το thread

Το είδα σε διαφήμιση στην TV. δεν έχω samsung προσωπικά. Είμαι fan του passive 3D

παιδες καλησπερα...
αν εχει δοκιμασει καποιος το movie scrapper,να μας πει απο που κατεβασε τα αρχεια που χρειαζονται,
διοτι μιλησα με τον mod και δεν βγαζω ακρη.
τα αρχεια ειναι....
Firmware V2.0.0_Jul5
Scape_Test.rar
Scrape_Complete_Collection_Test.rar
Music_Concert_Scrape_Test.rar
Scraper Skin.rar

αναφερει οτι "You can find the following files on the Scrape_Test_Group FTP " (???)
ftp προγραμμα εχω το Flashfxp που ειναι αρκετα καλο.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

παιδες καλησπερα...
αν εχει δοκιμασει καποιος το movie scrapper,να μας πει απο που κατεβασε τα αρχεια που χρειαζονται,
διοτι μιλησα με τον mod και δεν βγαζω ακρη.
τα αρχεια ειναι....
Firmware V2.0.0_Jul5
Scape_Test.rar
Scrape_Complete_Collection_Test.rar
Music_Concert_Scrape_Test.rar
Scraper Skin.rar

αναφερει οτι "You can find the following files on the Scrape_Test_Group FTP " (???)
ftp προγραμμα εχω το Flashfxp που ειναι αρκετα καλο.
login στο site mede8erforum έκανες;
λογικά πρέπει να σου ανοίγει κάποιο κρυφό subforum να κατεβάσεις τα αρχεία

οκ μιλησα με admin του site και μου ειπε οτι μολις συνδεθω με ftp δινοντας τα αναλογα στοιχεια,
θα μου εμφανιστει ο φακελος με τα "καλουδια..."

το scraper ειναι μονο για υποτιτλων η κατεβαζη και εκσοφιλα.Υ.Γ Πως μπορω να βαλω εκσοφιλα σορυ αλλα τωρα προσπαθω να μαθω.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

το scraper ειναι μονο για υποτιτλων η κατεβαζη και εκσοφιλα.Υ.Γ Πως μπορω να βαλω εκσοφιλα σορυ αλλα τωρα προσπαθω να μαθω.
και εγω ενδιφερομαι μια και δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το παρων αθλημα. Εναν οδηγο μια βοήθεια παρακαλω απο τους ειδικους.

Παρακολούθησα το Σάββατο ταινία 3D μετά το τελευταίο stable 2.0.0. Έπαθα σοκ. Τρομερή βελτίωση. Πριν μου έδινε την εντύπωση ότι προσπαθούσε η ταινία να κάνει auto-adjust το depth και παρά την ύπαρξη ρύθμισης depth από το μενού, το αποτέλεσμα ήταν κακό ειδικά στους υπότιτλους. Τώρα, με default το 8, το πήγα στο 11 και ειλικρινά απόλαυσα την ταινία (G.I. Joe Retaliation). Δεν με κούρασε καθόλου ενώ πέτυχα και το σωστό δείκτη 3D που στην TV μου έδινε τη καλύτερη δυνατή αίσθηση τρισδιάστατης εικόνας. Τι να πω, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

και εγω ενδιφερομαι μια και δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το παρων αθλημα. Εναν οδηγο μια βοήθεια παρακαλω απο τους ειδικους.

το scrapper που θα μπει σε επόμενο firmware release θα φτιάχνει το jukebox με εξώφυλλα και πληροφορίες για τις ταινίες. Δεν ξέρω αν θα υποστηρίζει μόνο ταινίες ή και σειρές ή και μουσική.
Επίσης, θα μπει σε επόμενο firmware release ένα ακόμα feature που θα κατεβάζει υπότιτλους.

Με το τωρινό fw 2.0.0 υπάρχει η δυνατότητα jukebox (εξώφυλλα και πληροφορίες) με βοήθεια PC.
α) Y2M (YAMJ TO MEDE8ER) για ταινίες
β) Yadis for Mede8er, για ταινίες
γ) DuneX2Mede8er (DuneX to Mede8er) για apple
δ) TVrename, για σειρές

Υπότιτλους κατεβάζετε μόνοι σας

αν εχει χρονο καποιος να κανει μια ερωτηση στην med επειδη δεν ξερω καλα αγγλικα,αν θα εχουμε την δυνατοτητα να επιλεξουμε εμεις το σαιτ απ οπου θα κατεβαινουν οι υποτιτλοι η θα ειναι προκαθορισμενο απ αυτους
ας μας προσεξουν και εμας λιγακι καλο θα ηταν να εχουμε εμεις την επιλογη

Καλημέρα συνφορουμίτες...

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του συγκεκριμένου media player είναι οτι με το νέο firmware (2.0.0) δεν έχουμε DIVX υποστήριξη και παρότι δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε την mede8er γι'αυτό το πρόβλημα (δεν φταίει η ίδια) παραμένει ένα μεγάλο πρόβλημα.
Ως γνωστόν αν κάποιος προσπαθήσει να παίξει ενα βίντεο με "DIVX" header απλά θα πάρει το μήνυμα "unsupported format". Η λύση μέχρι τώρα ήταν η αλλαγή του header κάθε βίντεο ξεχωριστά με το "fourcc changer". Όμως υπάρχει και ένα εργαλείο (καιρό τώρα) που βρήκα μόλις χθες που κάνει αυτοματοποιημένη αναζήτηση και αλλαγή header σε κάθε "avi" βίντεο!
Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

Το manual του είναι ελλιπές (ως ανύπαρκτο) αλλά θα τα καταφέρετε, αν όχι ζητήστε υποστήριξη:tongue:. Εμένα μου έψαξε εξωτερικό δίσκο με 4000+ avi βρήκε καμιά διακοσαριά με divx header και τα άλλαξε και όλο αυτό σε λιγότερο απο 5 λεπτά (3 λεπτά περίπου αν δεν κάνω λάθος).

Καλημέρα συνφορουμίτες...

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του συγκεκριμένου media player είναι οτι με το νέο firmware (2.0.0) δεν έχουμε DIVX υποστήριξη και παρότι δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε την mede8er γι'αυτό το πρόβλημα (δεν φταίει η ίδια) παραμένει ένα μεγάλο πρόβλημα.
Ως γνωστόν αν κάποιος προσπαθήσει να παίξει ενα βίντεο με "DIVX" header απλά θα πάρει το μήνυμα "unsupported format". Η λύση μέχρι τώρα ήταν η αλλαγή του header κάθε βίντεο ξεχωριστά με το "fourcc changer". Όμως υπάρχει και ένα εργαλείο (καιρό τώρα) που βρήκα μόλις χθες που κάνει αυτοματοποιημένη αναζήτηση και αλλαγή header σε κάθε "avi" βίντεο!
Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

Το manual του είναι ελλιπές (ως ανύπαρκτο) αλλά θα τα καταφέρετε, αν όχι ζητήστε υποστήριξη:tongue:. Εμένα μου έψαξε εξωτερικό δίσκο με 4000+ avi βρήκε καμιά διακοσαριά με divx header και τα άλλαξε και όλο αυτό σε λιγότερο απο 5 λεπτά (3 λεπτά περίπου αν δεν κάνω λάθος).

Δεν πρέπει να λέμε την λέξη "γαμάτο" μέσα στο forum αλλά αυτό το tip ήταν τέτοιο...
Ξέρετε... η λέξη που δεν μπορούμε να λέμε... Ευχαριστώ πολύ:2thumb22sup:

Ρε παιδιά μια βοήθεια γιατί το έχασα. Το εργαλείο βρίσκεται στο site inmatrix και είναι ο zoom player;
Και κάτι ακόμη.
Μετά την εγκατάσταση του τελευταίου firmware οι υπότιτλοι είναι πιο "αχνοί" ή μου φαίνεται; Τώρα όταν έχεις λευκό background δεν διαβάζονται εύκολα.
Αυτό αλλάζει από κάπου ή θα περιμένουμε να διορθωθεί σε επόμενο firmware;
Ελπίζω να μην χρειαστεί να μπω στην διαδικασία να περάσω το προηγούμενο firmware που είχα, για να διορθωθούν οι υπότιτλοι....

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Αυτό με τους υπότιτλους ισχύει στα περισσότερα beta fw, δεν άλλαξε κάτι με το official fw

powerbuy για το 800αρη παιζει να γινει?

Εγώ έχω ήδη το 600άρι. Το 800άρι τι διαφορές έχει από το 600; Θα άξιζε να το έπαιρνα για 1ο και να κάνω το 600 δεύτερο;

Αν είναι καλή αναβάθμιση τότε ψήνομαι για powerbuy. Μπορεί κανείς να μας απαριθμήσει τις διαφορές του από το 600;