Mede8er MED600X3D

Νομίζω η Samsung έχει βγάλει κάτι τέτοιο για τις SMART TV της; Movie IQ ή κάτι τέτοιο;
Έτσι θα δουλεύει; Απλά θα βάζουμε την ταινία στον Δίσκο και θα κατεβάζει εξώφυλλα, plot κλπ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Δηλαδή;;;

Δηλαδή έχεις την ταινία στο δίσκο και το WD ψάχνει μόνο του και σου βρίσκει πληροφορίες και εξώφυλλα. Αρκεί το όνομα να είναι σωστά γραμένο,πχ The Great Escape (1963)

Αν υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού στους υπότιτλους τι κάνουμε; Υπάρχει κανένα κουμπάκι για +/- στο τηλεκοντρόλ;

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Αν υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού στους υπότιτλους τι κάνουμε; Υπάρχει κανένα κουμπάκι για +/- στο τηλεκοντρόλ;

Καλημέρα Μπάμπη!
Στους υπότιτλους, δεξια απο τις επιλογές Θέση (Position), μέγεθος (Size) και πριν της επιλογής γλώσσας, γραμματοσειράς έχει Subtitle Time Sync επιλογή για αυτόν το λόγο.

(Σελίδα 35 του user manual της V2.0.0).

EDIT: με το παραπάνω manual βρήκα τρόπο να χειρίζομαι και τα torrents και πλέον έχω το med600 ΚΑΙ για κατεβαστήρι (και είναι άψογο και σε αυτό)!
Ιδίως δε με την κατανάλωση ρεύματος που έχει
Now measured for 600X3D

PCBA consumption 4.64W
Standby Consumption 0.51W
δεν αξίζει να αφήνω την δουλειά στον υπολογιστή!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Καλημέρα Μπάμπη!
Στους υπότιτλους, δεξια απο τις επιλογές Θέση (Position), μέγεθος (Size) και πριν της επιλογής γλώσσας, γραμματοσειράς έχει Subtitle Time Sync επιλογή για αυτόν το λόγο.

(Σελίδα 35 του user manual της V2.0.0).

EDIT: με το παραπάνω manual βρήκα τρόπο να χειρίζομαι και τα torrents και πλέον έχω το med600 ΚΑΙ για κατεβαστήρι (και είναι άψογο και σε αυτό)!
Ιδίως δε με την κατανάλωση ρεύματος που έχει

δεν αξίζει να αφήνω την δουλειά στον υπολογιστή!!!

Βασίλη σ´ευχαριστώ πολύ. Έλεγα μήπως υπήρχε κάποιο κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ ώστε να γίνεται on the fly στο τσάκα-τσάκα χωρίνα να μπαίνεις στα menu. Πολλές φορές οι ασυγχρόνιστοι υπότιτλοι χάνουν πχ 2 δευτερόλεπτα στην αρχή, μετά 3 κι αργότερα μπορεί 1. Με τα κουμπιά αυτό διορθώνεται εύκολα, αν χρειάζεται κάθε φορά να μπαίνεις στο menu είναι μανούρα.

## movie scraper.. το τιμημένοο.. δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένωωω ### :Banane0:

παιδες να ρωτησω κατι?
εδω κ πολυ καιρο βαζω internet radio και βαζω εναν σταθμο ελληνικο(χαλκιδα μερια) και μου λεει unavailable...
με το wd που ειχα παλιοτερα επαιζε κανονικα.
μιλησα με τον ανθρωπο του σταθμου κ μου λεει να κανω clear cookies στον player...(!!!) διοτι ειχαν προβλημα κ αυτοι στην αναπαραγωγη.
γινεται αυτο?

τρέχω με το firmware του powerbuy (1.05?) και δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα.
Χάνω κάτι αν πάω σε v2.00 final; έχει θέματα;

επίσης, αν έχει κάτι που με χαλάσει, μπορώ να το γυρίσω ξανά σε 1.05;
thanx

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

thanx

δεν στο έκανε upgrade o αντιπρόσωπος τότε;

thanx

Μπορείς να γυρίσεις σε παλαιότερη έκδοση χωρίς πρόβλημα... Αλλά ο αντιπρόσωπος τα είχε αναβαθμίσει σε V2.0.0 (beta) , όπως είπε και ο papdoux, εκτός και κάποιος ζήταγε διαφορετικά. Μπορείς να κοιτάξεις τι έκδοση έχεις;
Αν έχεις 1.05 και θέλεις να πας στην 2 πρέπει να αλλάξεις και bootloader πρώτα (το οποίο δεν χρειάζεται αν γυρίσεις πάλι στο παλιό).

Στα των firmware το μόνο που έχει το 1.0.5 (που λείπει απο το V2.0.0) είναι η υποστήριξη DIVX βίντεο, ειδάλλως η 2.0.0 είναι καλύτερη (και με 23.976 πραγματικά)!

ok.. δεν έχω DIVX υποστήριξη, άρα τρέχω κάποια beta (αυτή που έβαζε ο Απόστολος/twindigital)
ευχαριστώ που το επισημάνατε, καθώς για κάποιο λόγο είχα ως δεδομένο το 1.05
και ήμουν έτοιμος να κάνω τη διαδικασία αναβάθμισης και του bootloader

παιδες να ρωτησω κατι?
εδω κ πολυ καιρο βαζω internet radio και βαζω εναν σταθμο ελληνικο(χαλκιδα μερια) και μου λεει unavailable...
με το wd που ειχα παλιοτερα επαιζε κανονικα.
μιλησα με τον ανθρωπο του σταθμου κ μου λεει να κανω clear cookies στον player...(!!!) διοτι ειχαν προβλημα κ αυτοι στην αναπαραγωγη.
γινεται αυτο?

καποιος να βοηθησει???

Παιδια καλησπερα,

Πήρα νεο NAS και έχω μεταφέρει τις ταινίες μου εκεί.
Προσπαθώ να φτιάξω τον νέο μου jukebox φάκελο στο NAS, αλλά για κάποιο λόγο το Med δεν μου αναγνωρίζει τον φάκελο αυτό σαν Jukebox (mete8er.db δεν φτιάχνει δηλαδή όταν του επιλέξεις Scan Folder) με αποτέλεσμα να μην έχω σωστή βιβλιοθήκη (Yadis + yaDIS2mete8er).
Εάν δηλώσω το Jukebox folder στον εσωτερικό δίσκο (έχω MED1000X3D) παίζει κανονικά.
Εσείς που έχετε MED600X3D - χωρίς δίσκο - αντιμετωπίζετε τέτοιο θέμα?

EDIT: Το βρήκα. Πρέπει να είναι στο root directory o φάκελος...

Last edited: