Mede8er MED600X3D

Εγώ έχω ήδη το 600άρι. Το 800άρι τι διαφορές έχει από το 600; Θα άξιζε να το έπαιρνα για 1ο και να κάνω το 600 δεύτερο;

Αν είναι καλή αναβάθμιση τότε ψήνομαι για powerbuy. Μπορεί κανείς να μας απαριθμήσει τις διαφορές του από το 600;
USB 3, θηκη για εσωτερικο σκληρο και ανεμιστηρακι απο πισω. Κατα τα αλλα το διο μου φαινεται.

med 600

καλημερα στο φορουμ

θα ηθελα να ρωτησω εαν το med 600 μεσω οπτικης εαν παιζει pcm ?

ευχαριστω

το 600αρη μπορει να δεχτει 2 δισκους? για να παρω τωρα εναν 2TB και οταν γεμισει να βαλω αλλον εναν ιδιο
ποιον προτεινετε? να παρω οτι πιο φθηνο βρω?

Γιατίιιιι;;

Δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω, αλλά ποιος θέλει ένα 600Χ3Δ με ανεμιστηράκι;
Τα power buy δεν τα κάνει το φόρουμ, αλλά μια ομάδα ενδιαφερομένων μελών. Πρέπει να βρεθεί και η ομάδα, και κάποιος να το "τρέξει"...

Δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω, αλλά ποιος θέλει ένα 600Χ3Δ με ανεμιστηράκι;
Τα power buy δεν τα κάνει το φόρουμ, αλλά μια ομάδα ενδιαφερομένων μελών. Πρέπει να βρεθεί και η ομάδα, και κάποιος να το "τρέξει"...

Σε ακούω. Όλα λογικά... Ειδικά αυτό με το ανεμιστηράκι.
Με κάλυψες.

10E ειναι τα μεταφορικα. μου βγαινει 130 χωρις το ΦΠΑ. Ο εδω αντιπροσωπος δεν κοιταει να ριξει τις τιμες..

Εδώ πόσο έχει δίχως ΦΠΑ ?
Γιατί αν κοπεί τιμολόγιο το πληρώνεις μεν , αλλά εκπίπτει δε .

Δεν νομίζω να ισχύει η εγγύηση εδώ αν το αγοράσεις από το άμαζον. Αν χαλάσει, μάλλον θα πρέπει να το στείλεις πίσω...

Mede8er devs have been working hard the last months.

On top of the Movie Scraper app that was announced earlier, the following will also be included in the new V3 X3D firmware that is coming soon:

* Movie Scraper App
* TV Series Scraper App
* Subtitle download Functionality
* IP Streaming Functionality
* HTML5 Browser with some new internet apps like exFM, TuneIN, Youtube Leanback

The release is currently in closed beta test and things are progressing nicely

αμα δεν ισχυει η εγγυηση θα το πάρω απο εδώ δεν αξίζει.
τωρα αυτο ομως η το 800? ελεγα οτι θα ειναι καλυτερα με εσωτερικο δισκο αλλα βλεπω ειναι πιο ακριβοι οι εσωτερικοι απο τους εξωτερικους στα 4τβ! Αυτος τι λεει? http://www.skroutz.gr/s/2506806/Western-Digital-My-Book-Essential-4TB-USB-3-0.html
εχετε να προτεινετε καποιον αλλον?