Mede8er MED600X3D

Στο site της Twindigital λειι οτι το εχει αλλα προσπαθησα να στειλω μηνυμα και ενω τα γραφω ολα σωστα μου γραφει οτι δεν σταλθηκε.

λοιπον το scraper πολυ καλο ειτε ο τιτλος της ταινιας ειναι ετσι xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.1080p.WEB-DL.H264-xxxxxx ειτε xxxxxxxxxxxxxxxx 1080p BluRay.x264-xxxxx βρισκει κανονικα τα εξωφυλλα,107 ταινιες εκανε στο περιπου 4-5 λεπτα, λιγακι αργο μου φανηκε αλλα οκ αυτο ας ειναι το προβλημα...οι υποτιτλοι οπως και το περιμενα φυσικα δεν δουλευουν,οποιαδηποτε αλλη γλωσσα και να βαλεις βρισκει υποτιτλο εκτος απο ελληνικο...
διαλεγετε το φακελο με τις ταινιες σας τον βαζετε στα αγαπημενα και απο τα αγαπημενα πατατε την επιλογη σαρωση φακελου και τα κανει ολα μονο του

αυτα προ το παρον

υγ.η καθε ταινια ξεχωριστα σε δικο της φακελο

Edit:Αναφορά σε πειρατικές εκδόσεις

Last edited by a moderator:
Στις ταινίες που έκανες το scraping, είχες ήδη εξώφυλλα από yadis/y2m ή ήταν 'καθαρές'; Αν ήταν καθαρές, 4-5 λεπτά έκανε γιατί κατέβασε αρκετά MB σε images.

For correct Scraper functionality all Movies, Documentaries and Music Concerts must be arranged in the
normal Mede8er folder structure ie one video file per folder. Sub folders within a movie folder named ‛Subs’
or ‛Sample’ will not be scraped and for other sub folders that you do not want scraped you can add a file
named ‛mjbignore.xml’ and it will be ignored. Any folder with a movie.name.xml will not be scraped and you
can use the edit facility to edit these movies. The App uses the folder name with a fallback to movie name for
scraping purposes. For best results we suggest you name your folders ‛Movie Name (Year)’

και στις σειρες θελει το καθε επεισοδιο σε ξεχωριστο φακελο αλλιως δεν μπορει να κανει scrap

Ρε παιδια ονομαζω τον φακελο της ταινιας Avatar (2009) κανω σαρωση φακελου και μου λεει no movie information found. Τι κανω λαθος;

δημιουργησε ενα φακελο πχ movies βαλε την ταινια μεσα σ αυτον (η ταινια σε δικο της φακελο) και πατα σαρωση φακελου...μετα αν θελεις μπορεις να επεξεργαστεις την καθε ταινια μεμονομενα

αν εχει καποιος την καλοσυνη να μου απαντησει σε οτι ξερει , γιατι μαλλον αυριο αν ανοιξει ο αντιπροσωπος θα παω να παρω ή το 600 ή το 1000.
Αν εχουμε σε εναν δισκο ταινιες , και σε εναν δευτερο παλι ταινιες , εννοειται σε εναν φακελο ξεχωριστα για καθε δισκο (movies 1 + movies 2), το jukebox το διαβαζει σαν μια βιβλιοθηκη?
Υπαρχει κανενα προβλημα με τους υποτιτλους γενικα μετα το τελευταιο fw? δεν με ενδιαφερει να τους κατεβαζει αυτοματα αν δεν μπορει...του το συγχωρω
Υπαρχει προβλημα στην κινηση (σπασιμο καθε 42sec)? μια τηλεοραση προς το παρων εχω 55" 3d samsung ,αν θυμαμαι καλα σειρα 7000.Θα προστεθει συντομος προβολεας.Αν δεν το παιρνω χαμπαρι στην τηλεοραση, τοτε κανενα προβλημα.Αργοτερα στον προβολεα βλεπουμε.
Στις σειρες απο οτι καταλαβα , δεν υπαρχει κανενα προβλημα, φτανει το καθε επεισοδιο να ειναι σε ξεχωριστο φακελο.Σωστα?
Και τελος...τι apps εχει εκτος απο youtube?εχει πχ explorer?
Υπερ ευχαριστω προκαταβολικα , αν μπορει καποιος σε οτι ξερει να απαντησει, για να ακυρωσω και ενα pc γιατι βλεπω θα μου παει ψηλα στην τιμη...
Υπαρχει νημα για templates ? να αλλαζει ετσι λιγο το GUI?

εαν μπορεις να πας για το 1000 χωρις δευτερη σκεψη.
οσους δισκους κι αν εχεις εχεις την επιλογη να τους διαβαζει σαν μια βιβλιοθηκη.για τους υποτιτλους,δεν εχω δει καποιο προβλημα μεχρι τωρα..
δεν κατεβαζει για την ωρα απο μονο του τους εχω ενημερωσει γι αυτο.
αυτο για το σπασιμο που λες αδερφε δεν εχω αποψη γιατι δεν το εχω συναντησει σε 37 και 46 ιντσες...και αντε και να χει,ποσο κακο μπορει να ειναι η ποσο ενοχλητικο μπορει να γινει δηλαδη ωστε να σου χαλασει την προβολη...
απο εφαρμογες εχει tunein vimeo google exfm

lord ,ευχαριστω φιλε για την απαντηση. Κοιτα,το 1000 μου αρεσει εμφανησιακα. Το μαυρο εχει 240. Αν συμπεριλαμβανει και το wifi γιατι δεν εχω καταλαβει ξεκαθαρα,αν ειναι εξτρα,τοτε το πηρα. Αν αρχισουμε εξτραδακια,θα παρω το 600. Ιδια δεν ειναι??
Τωρα για το σπασιμο που λες....εεεε αν ειναι καθε 42" ....σορυ αλλα ειναι εκνευριστικο. Στο htpc σπασιμο εβλεπα 2-3 φορες σε ολικληρη ταινια και αυτο οχι παντα

ολα τ αλλα ειναι ιδια,νομιζω εχει μια επιπλεvν θυρα usb,δεν ειμαι σιγουρος αλλα τσεκαρετο καποθ εχουν μια διαφορα. τι να σου πω,εχω το xtreamer exv to hd900 και ποτε δεν χρησιμοποιησα wifi για να στριμαρω κατι,αχρηστο τελειος για εμενα...τζαμπα λεφτα θα ελεγα.

γιατι δεν κοιτας και το 800 αντι για το 1000? Αυτο με το σπάσιμο στην εικόνα τι είναι τώρα? Με προβληματισες πάνω που ήμουν έτοιμος να το πάρω

το med κλειδώνει σωστά και σε 23,976, αυτό έγινε σε fw 2.0.x
δεν υπάρχει σπάσιμο κάθε 41+ δεύτερα

Για να κανετε scrape τις σειρες πρεπει να κανετε με τη σειρα τα εξης: δημιουργειτε ενα φακελο TV series (εδω θα βαζετε ολες τις σειρες σας) μετα δημιουργειτε κι αλλον φακελο ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΝ με το ονομα τησ σειρας πχ HOUSE M.D μεσα σ αυτον το φακελο θα δημιουργησετε υποφακελο με την ονομασια SEASON 1 (αυτο θα το κανετε για καθε σεζον και για καθε σειρα) και μεσα θα ειναι τα επεισοδια χυμα.τα επεισοδια να ειναι ετσι HOUSE M.D..S07E01.Babies & Bathwater ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΙ ΤΕΛΙΕΣ να το προσεξετε αυτο γιατι δεν θα σας δουλεψει σωστα,εκανα διαφορα πειραματα του τυπου HOUSE M.D.-S07E01-Babies & Bathwater με παυλες δηλαδη αλλα δεν δουλεψε....

Last edited:
Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

το med κλειδώνει σωστά και σε 23,976, αυτό έγινε σε fw 2.0.x
δεν υπάρχει σπάσιμο κάθε 41+ δεύτερα

να σαι καλα :D

το 800 με το 1000 εχει καποια διαφορα? εκτος απο το οτι το 1000 δεν εχει ανεμιστηρα

Ποτε ανοιγει ρε παιδια η αντιπροσωπεια?? Ουτε τηλεφωνο απαντανε,ουτε μνμ μεχρι ποτε θα ειναι κλειστα. Καπου αλλου παιζει για αγορα ?