Mede8er MED600X3D

Οκ. Βρηκα κ μιλησα. 600-800-1000 ειναι ολοιδια,με διαφορα μονο οτι τα 2 τελευταια παιρνουν εσωτερικο δισκο. Ηδη παραγγειλα το 600 με wifi

Πιστευω να με καλυψει...δυσκολη η μεταβαση απο htpc αλλα 180 ,που στοιχιζει ειναι η τιμη απο μητρικη και τροφοδοτικο ΜΟΝΟ, απο αυτα που ειχα παραγγειλει και φυσικα τα ακυρωνω....ειδωμεν

δε βλέπω κάτι σοβαρό, έβαλαν το γκρι.
το πρόβλημα για μένα είναι το περίβλημα συνεχίζει να είναι τόσο λεπτό ώστε σε άσπρο φόντο ο υπότιτλος να μην ξεχωρίζει

αλλη μια ερωτηση.
σε 3D iso με dts-hd ηχο, αμα το συνδεσω κατευθειαν με 3d projector, και στειλω τον ηχο στον ενισχυτη με οπτικη, θα τον κανει downgrade dts 5.1?

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

ναι hd-audio το ξερω οτι δεν περναει. αλλα αμα τον κανει downgrade σε dts περναει. Οπως το κανει και το ps3. To mede8er το κανει?

Ναι γίνεται downgrade. Υπάρχει σχετική επιλογή στον ήχο.

Το έχω συνδεδεμένο με οπτική σε dac και απο εκεί σε δικάναλο ενισχυτή και εικόνα κανονικά με hdmi.
αν δεν σου γράψει κάτι αντίθετο κάποιος άλλος ή αν έχεις αμφιβολία, πες μου να το βάλω στο άλλο σύστημα απευθείας στον πολυκάναλο και να σου ξαναπώ.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

οκ σ ευχαριστω. Απλα κάπου διάβαζα οτι κανει downgrade σε stereo και οχι σε dts 5.1.

Αρα τωρα μενει ο δίσκος. Εχει κανεις 4ΤΒ. Ειχα καταληξει στης Seagate αλλα λενε για προβληματα στο amazon.
Αλλα κρίμα να του βάλω 3 εσωτερικό αφού μπορει να παρει 4

Μια ερωτηση ρε παιδια
Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω υπαρχει application που να το χειριζεσαι απο το i phone? και αν ναι πως δουλευει; Ειναι καλο ;γρηγορο;

οι πρωτες μου εντυπωσεις :
κινηση..παιδια ωραια ειναι τα παραπονα και καλο να ακουγονται, αλλα αν πατε προς htpc μερια , δεν παιρνεις ευκολα τοσο καλη κινηση.Στα ++ του μηχανηματος.
θορυβος...τι ωραιο πραγμα η ησυχια !!!
ηχος..βαριομουν να συνδεσω ηχεια και ενισχυτη (εχω μετακομισει προσφατα) αλλα δεν νομιζω να με απογοητευσει
GUI ...επιτελους οχι αλλη κινεζιλα !! Κατι σαν XBMC (μοιαζει πολυ)
υποτιτλοι...ενα μικρουλι θεματακι σε UTF αλλα κατα τα αλλα μια χαρα..δεν μπορω να καταλαβω τι ζηταει κανεις απο περιγραμματα κτλ..τους μεγαλωνεις τους μικραινεις , αλλαζεις χρωμα..ενταξει ειναι ρε παιδια μην τρελλενομαστε (γνωμη μου)
scraper ....ναι μεν γρηγορος ΑΛΛΑ 1) δεν εχω βρει πως κανεις rescan και 2) και σημαντικοτερο: εχω 2 σκληρους με 2 φακελλους Movies ..scan το ενα και μετα το αλλο και μετα add to favourites αλλα παρουσιαζει 2 φακελους με ταινιες στην βιβλιοθηκη.Γινεται να γινει ενας???
template...γινεται να αλλαξει?γνωριζει κανεις?
δικτυο...δεν εχω δοκιμασει (βαριομουν επισης)
χειριστηριο...μεχρι να περασω τις λειτουργιες του στο πολυχειριστηριο δεν μπορω να πιανει σε ολες τις γωνιες
ποιοτητα κατασκευης...εεεε που να ξερω?φαινεται καλο, αν και μου φαινεται αστειο τοσο μικρουλι και κανει τοσα (πολλα δεν θα ελεγα , αλλα αρκετα)
Μενει ακομα να ρωτησω αν βαλω ενα hub και να εχω παραλληλα με τους 2 δισκους , ποντικι και πληκτρολογιο ...τοτε τα σπαει γιατι----->η μεγαλη διαφορα του με το XBMC ειναι το browsing.Δεν ξερω αν κολλαει ή οχι , αλλα ειναι αλλο πραγμα αν δουλευει , πραγμα που στο XBMC δεν γινεται
και
πως γινεται να κανω τις 300+ ταινιες μου, με απλες κινησεις να φαινεται οτι τις εχω δει (χωρις να κατσω να τις ξαναδω ε?)
Εντυπωση μου εκανε ακομα οτι εχει αλλη φιλοσοφια απο καρτα γραφικων (πισι) σε χρωματα και φωτεινοτητα..στο <κινηματογραφικη > που εβαζα την τηλεοραση , παιζει χαλια τωρα.Το γυρισα στο <φυσικο> και ειδα φοβερα χρωματα και ευκρινεια.
Αυτα για τωρα...αν γνωριζει καποιος αυτα που ρωτησα μου απαντα...
Γενικα , οχι απλα αξιζει τα λεφτα του, αλλα ειναι φοβερο για τα λεφτα του.Τωρα αυτο 3d και καλα...τι να πω...πολλη διαφημιση ρε παιδια..εγω ειχα καταλαβει οτι αναγνωριζει μονο του τα SBS και το γυρναει μονο του σε 3D.Απλα εχει ενα κουμπακι που του λες οτι ειναι SBS και γινεται η εικονα μια.Χαιρω πολυ.Αυτο το κανω και απευθειας στην τηλεοραση , το ιδιο εκανα και στο XBMC δηλαδη.Τελος παντων δεν το πηρα για αυτο , ετσι και αλλιως

Σχετικά με το 3D, μετονομάζεις το αρχείο σε xxxxxxxx.SBS.mkv. Και το παίζει αυτόματα σε 3D.

Στο δίκτυο έχεις καλύτερη απόδοση με NFS παρά με Samba.

Template αλλάζει. Σελίδα 19 του manual.

Σχετικά με το 3D, μετονομάζεις το αρχείο σε xxxxxxxx.SBS.mkv. Και το παίζει αυτόματα σε 3D.

Στο δίκτυο έχεις καλύτερη απόδοση με NFS παρά με Samba.

Template αλλάζει. Σελίδα 19 του manual.
ευχαριστω παρα πολυ!!
Γινεται ενιαιο jukebox με ταινιες απο 2 διαφορετικους δισκους?

Ερωτηση: ενω ειμαι οκ με το scrapper, στις ταινιες και σειρες μου βγαζει εικονα jpeg για καθε ταινια και διπλα του την ιδια εικονα που ειναι του αρχειου βιντεο. Γιατι το κανει αυτο; Εγω θελω να μου βγαζει εικονα μονο στο αρχειο βιντεο κι οχι την ιδια εικονα δίπλα σε jpeg. Τι κανω λαθος;

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

ευχαριστω παρα πολυ!!
Γινεται ενιαιο jukebox με ταινιες απο 2 διαφορετικους δισκους?

ναι γίνεται, βάζεις τους φακέλους που θες στα favorites και μετά κάνεις aggregation σε ένα jukebox. Ή κάπως έτσι, δεν το έχω κάνει αλλά ξέρω ότι το κάνει με το aggregation.

Μπορείς να ορίσεις ότι έχεις δει την ταινία από το μενού. Πας σε κάθε φάκελο, πατάς το μενού (κουμπί αριστερά κάτω από τα βελάκια) και σου δίνει την επιλογή να ορίσεις ότι έχει προβληθεί. Πρέπει να είναι η τελευταία ή προτελευταία επιλογή.

Το med καταλαβαίνει κατευθείαν και τα παίζει σε 3D τα ISO 3D. Τα mkv τα παίζει κατευθείαν σε 3D αν κάνεις τη μετονομασία όπως ειπώθηκε παραπάνω.

Και για να σου απαντήσω για το περίγραμμα στους υπότιτλους, το μαύρο που έχει είναι πολύ λεπτό. Αν ο υπότιτλος βρεθεί σε άσπρο φόντο ή ανοικτού χρώμματος δε διαβάζεται εύκολα.
Ναι έχει χρώμματα να αλλάξεις αλλά και πάλι αν πέσεις στο ίδιο χρώμα τότε δεν διαβάζεται εύκολα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Ερωτηση: ενω ειμαι οκ με το scrapper, στις ταινιες και σειρες μου βγαζει εικονα jpeg για καθε ταινια και διπλα του την ιδια εικονα που ειναι του αρχειου βιντεο. Γιατι το κανει αυτο; Εγω θελω να μου βγαζει εικονα μονο στο αρχειο βιντεο κι οχι την ιδια εικονα δίπλα σε jpeg. Τι κανω λαθος;

δεν ξέρω αν έχω καταλάβει τι λες αλλά λογικά δημιουργεί δύο εικόνες, μία για το wall και μία με τις πληροφορίες που εμφανίζεται όταν επιλέξεις το φάκελο.