Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Παιδιά κοιτάζω να παραγγείλω ένα νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο και ένα usb stick 16gb για να 'τρέχουν' στο med.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Από ότι έχω καταλάβει, όποιον δισκό και να πάρω θα τρέχει απροβλημάτιστα?

Κάποια πρόταση για usb stick που τσεκαρισμένα παίζει απροβλημάτιστα, γιατί τα περισσότερα δεν γράφουν τα χαρακτηριστικά τους!

Ευχαριστώ!

Στικάκια από γνωστές εταιρείες και σε καλές προσφορές θα βρεις στο www.mymemory.co.uk
Έχω αγοράσει πολλές φορές για μένα και για φίλους.
Εάν δεν βιάζεσαι, γράψου στο newsletter και μέσα στις επόμενες μέρες θα βρεις μια καλή προσφορά στις διάφορες κατηγορίες χωρητικότητας.

Στα 60 αναφερει 59.93, στα 50 49.99. Οποτε κανονικα.

Χμμμ. Γιατί είναι κανονικά αυτά τα νούμερα...?

Γιατι εχεις κοψει τη μιση μου φραση. Το κανονικα παει στο τελος , στα 23.976 που τα εκοψες :slapface:

Στο σερβερ συνδεθηκε πανευκολα με ενα username & password με τα αντιστοιχα διακιωματα δηλωμενα (whs v1).

BR iso και br απο bdmv folder κανονικα.
Μεγαλα bitrate σε βαριες mkv κανονικα.
Διαβαζει πολυ γρηγορα στο σερβερ. Φορτωνει πολυ γρηγορα.
Tα μπρος πισω ειναι εντυπωσιακα γρηγορα , καποιες φορες πιο γρηγορα κι αποτι τα κανω απο το pc . (το δικτυο ειναι 1.0gbps)
Μακαρι να ειχε επιλογη να εχω και τα μενου του στα 24 ωστε να μην αλλαζει αναλυση καθε φορα που αναπαραγω αρχειο. Το 90% αυτων που εχω ειναι 23.976.

To χειριστηριο πολυ βολικο.Ιδιαιτερα το πλαινο κουμπι που αναβει το φως στα πληκτρα.

Overall η εικονα του ειναι αρκετα εως πολυ καλη, παντα συγκρινοντας την με αυτην που βλεπω απο το pc.
Το καδρο του δεν ειναι ακριβως με το πατερν του overscan ως προς το κεντρο, αλλα ειναι λιγα pixel οποτε και δεν το πειραζω γιατι
θεωρω οτι αν το πειραξω απο το screen position που εχει, θα χαλασει το pixel mapping οποτε μενει ως εχει.

Οι υποτιτλοι εχουν πολυ ευχρηστο μενου οσον αφορα τη θεση, το μεγεθος και το συγχρονισμο τους.
Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν το περιγραμα τους που ειναι λιγο κακο και δεν μπορεις να το πειραξεις.
Γενικως η ποιοτητα του srt θεωρω οτι δεν ειναι αυτη που πρεπει. Ισως να πειραζετε με καποιον τροπο θα το ψαξω.

Προς το παρον τελος οι δοκιμες. Εφοσον παιζει ετσι στον προβολεα, για την τηλεοραση που το πηρα ειναι δυο χαρες.

Μενουν να δοκιμασω 3d br iso και τα λοιπα περι 3d , αλλα αυτα μολις μαζεψω το καταλληλο υλικο για δοκιμες.

Προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενος για player σε αυτα τα χρηματα!!

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια μκαι τον αναλυτικό τρόπο περιγραφής των συμπερασμάτων σου.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι και, κυρίως, αυτοί που θα πάρουν τον med, θα έχουν πλήθος πληροφοριών που θα τους διευκολύνουν στο χειρισμό του.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια μκαι τον αναλυτικό τρόπο περιγραφής των συμπερασμάτων σου.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι και, κυρίως, αυτοί που θα πάρουν τον med, θα έχουν πλήθος πληροφοριών που θα τους διευκολύνουν στο χειρισμό του.

Να σαι καλα φιλε. Περιμενουμε κι απο τα αλλα παιδια δοκιμες κι εντυπωσεις .

έχω δοκιμάσει 7 εσωτερικούς 3,5 WD απο 250GB έως 2ΤΒ, απο docking station και θήκες και Seagate και ένα 2,5 usb powered 1ΤΒ και 4-5 στικάκια απο 2-16GB όλα παίξαν με τη μία.

θα προσπαθήσεις πολύ για να βρεις κάτι που δεν θα διαβάσει. Για στικάκι είδα κάτι ωραίες τιμές στο eshop προσφατα, για 3,5άρι προτίμησε όσο μπορείς μεγαλύτερο.
Στα υπόψιν ότι η med λέει ότι υποστηρίζει μέχρι 3ΤΒ αλλά δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα τέτοιον.

Σε ευχαριστώ!

Γενικώς, δεν εννοούσα τόσο αν θα τα διαβάζει (αν και btw μου απάντησες και σε αυτό...), αλλά αν υπάρχει κάποιο θέμα με την ταχύτητα ανάγνωσης και ιδιαιτέρως με την ποιότητα εικόνας (δηλαδή να μην κάνει 'σπασίματα' κατά την αναπαραγωγή).

Θεωρώ πάντως πως μου απάντησες εμμέσως και σε αυτό, καθώς αν υπήρχε κάποιο θέμα, θα το είχες εντοπίσει ήδη!

Υ.Γ. Για να γίνω 100% σαφής και να μου φύγει η απορία:

Με το στικάκι αυτό http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/usb-flash/Transcend-JetFlash-330-16GB-USB-Flash-White-TS16GJF330.htm μπορώ να βλέπω πχ. 1080 mkv 12gb ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ?? Το ρωτώ γιατί αν ναι, σώθηκα καθώς έχω πολλά τέτοια απο τη δουλειά μου :)

Μα .....νάχω TV με HDMI ρυθμισμένο πάνω στο MED600 και να μην έχω μηχάνημα? Εχω μπει στην τσίτα τώρα.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Όντως...

αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει και αλλο μονοπάτι...

Νίκο στο νοικιάζω 3Ε την ημέρα! :grandpa:

Τα βράδυα το θέλω :p

Y.Γ. Σαν δεν ντρέπεστε βρε κι οι δυό σας. αμέσως να εκμεταλλευτείτε την αδυναμία μου .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Όντως...

αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει και αλλο μονοπάτι...

Νίκο στο νοικιάζω 3Ε την ημέρα! :grandpa:

ψιτ, φιλαράκι, "3Ε" είναι εταιρία παραγωγής αναψυκτικού :flipout:
πολύ ακριβός είσαι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Τα βράδυα το θέλω :p

Y.Γ. Σαν δεν ντρέπεστε βρε κι οι δυό σας. αμέσως να εκμεταλλευτείτε την αδυναμία μου .

επειδή είσαι καλός άνθρωπος σου κάνω τα μεταφορικά δώρο :flipout: