Mede8er MED600X3D

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

να δώσεις IP στο mede8er. Δεν έχω κοιτάξει αν πρέπει να ενεργοποιήσεις το DLNA στα settings. Ίσως να χρειάζεται.
Μετά θα πας στο media library και θα τα βρεις όλα εκεί.

Ευχαριστώ! :smile:

Παιδια να αναφερω οτι το plasma mode δεν λειτουργει στο beta firmware. Υπαρχει θεμα...

Δεν κανει transparent το μενου σε καμια επιλογη του για εμας τους plasmaτακηδες...

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

ιντερνετικα καλουδια εχει οπως εχει το himedia? εχουν βγαλει custom fw?

ακόμα δεν το πήρες και θες να του περάσεις custom fw; :flipout:
δεν ξέρω αν υπάρχει, για το άλλο έχει διάφορα, δεν ξέρω τι έχει το himedia

Εν όψει του γεγονότος ότι προστίθενται 43 άτομα ακόμη στην ομάδα των κατόχων του συγκεκριμένου mp, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έχουν πολλές γνώσεις ή και καθόλου γι' αυτόν, μήπως θα ήταν εύκολο για κάποιον από τους ειδήμονες να αφιερώσει λίγες ώρες από τον πολύτιμο χρόνο του και να γράψει ένα σύντομο οδηγό για τις πρώτες ενέργειες, συνδέσεις και, γενικά, κινήσεις που πρέπει να κάνουμε ώστε, αρχικά, να παίξει το μηχανάκι (γιατί διάβασα και post ότι δεν είχε ήχο κάποιος όταν το σύνδεσε) και στη συνέχεια να μάθουμε να το λειτουργούμε και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές του;

Θα μου πείτε, διάβασε τις 49 σελίδες και ίσως έχετε δίκιο, σε ένα βαθμό, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι σε ένα topic που αφορά στη λειτουργία και, κυρίως, τις δυνατότητες και τα προβλήματα που παρουσιάζει ένα μηχάνημα, είναι πολύ χρήσιμος ένας οδηγός, έστω και απλός.

Το πρώτο που με απασχολεί, προσωπικά, και φαντάζομαι αρκετούς ακόμη, είναι το εάν πρέπει να ζητήσουμε να βάλει ο αντιπρόσωπος το τελευταίο fw ή όχι. Ομολογώ πως δεν ξέρω τι να αποφασίσω (και το έγραψα ήδη στον αντιπρόσωπο στο πρωινό μήνυμα μαζί με τη φόρμα και τα στοιχεία κατάθεσης του ποσού), όχι μόνο για το εάν "τελευταίο" σημαίνει τη beta έκδοση ή όχι αλλά και εάν υπάρχει η δυνατότητα επαναφοράς προηγούμενης ή μεταγενέστερης έκδοσης ή όχι. Αυτό είναι ένα από τα πολλά ερωτήματα που θα μπορούσα να παραθέσω και ο προβληματισμός και η αμηχανία πολλαπλασιάζονται όταν διαβαζει κανείς ερωτήματα, όπως τα τελευταία του (έμπειρου και υπομονετικού) papdoux, για το χειρισμό του med.

Επειδή έχω ένα που το έχω πάρει από τον αντιπρόσωπο και μάλιστα είχα πάει από εκεί να το παραλάβω, μου είπε να κάνει fw upgrade. Βασικά δε γούσταρα επειδή θα έβαζε πρώτος χέρι ο αντιπρόσωπος και όχι εγώ.
Επειδή όταν πήρα το netgear, το σύνδεσα, το έβαλα μπρος την πρώτη φορά, δεν είχε εικόνα και έπαθα σοκ και μέχρι να μου περάσουν οι κακές οι σκέψεις, και μέχρι να το καταφέρω να έρθει η εικόνα τα χρειάστηκα.
Το συναίσθημα με επηρέασε και άφησα τον αντιπρόσωπο να κάνει το upgrade ώστε αν υπάρξει ψυχρολουσία τότε να είμαι στον αντιπρόσωπο και να μην έχω τρεχάματα μετά.

Λογικά και τώρα θα ζητήσω από τον αντιπρόσωπο να μου περάσει το fw. Αλλά αυτό ισχύει για μένα λόγω πρότερης κακής εμπειρίας.

Επιπλέον ζητώντας από τον αντιπρόσωπο να κάνει την αναβάθμιση, κάποιος θα μπορούσε να πει στον αντιπρόσωπο που θα συνδεθεί και πως θα συνδεθεί ώστε να κάνει ο αντιπρόσωπος ένα πρώτο config και να παίξει κατευθείαν στο περιβάλλον σας.
Αυτό φυσικά αν θέλει ο αντιπρόσωπος να βοηθήσει επειδή πρόκειται για πολλά κομμάτια. Όταν το πήρα εγώ με ρώτησε που και πως θα το συνδέσω και αν χρειάζεται να αλλάξει κάτι.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

ακόμα δεν το πήρες και θες να του περάσεις custom fw; :flipout:
δεν ξέρω αν υπάρχει, για το άλλο έχει διάφορα, δεν ξέρω τι έχει το himedia

καλημερες

το himedia με βολεψε παρα πολυ με τις custom και ειδικα αυτη που φοραω τωρα γιατι δουλευουν σχεδον ολα αυτα που μ ενδιαφερουν,δεν ειμαι της τηλεορασης,δεν μπορω τις παπαριες που μασ πασαρουν δεν βλεπω ελληνικη τηλεοραση εκτος απο ποδοσφαιρο...
στο prodigy δεν δουλευουν γιατι ετσι θελουν αυτοι,μας περνανε για κινεζους :2thumb22sup:
δεν χρειαζομαι δορυφορικο box οσο εχω αυτο, nat geo channel one hd vtuner και καποια αλλα, αυτα με ενδιαφερουν γι αυτο ρωτησα gia custom

Επειδή έχω ένα που το έχω πάρει από τον αντιπρόσωπο και μάλιστα είχα πάει από εκεί να το παραλάβω, μου είπε να κάνει fw upgrade. Βασικά δε γούσταρα επειδή θα έβαζε πρώτος χέρι ο αντιπρόσωπος και όχι εγώ.
Επειδή όταν πήρα το netgear, το σύνδεσα, το έβαλα μπρος την πρώτη φορά, δεν είχε εικόνα και έπαθα σοκ και μέχρι να μου περάσουν οι κακές οι σκέψεις, και μέχρι να το καταφέρω να έρθει η εικόνα τα χρειάστηκα.
Το συναίσθημα με επηρέασε και άφησα τον αντιπρόσωπο να κάνει το upgrade ώστε αν υπάρξει ψυχρολουσία τότε να είμαι στον αντιπρόσωπο και να μην έχω τρεχάματα μετά.

Λογικά και τώρα θα ζητήσω από τον αντιπρόσωπο να μου περάσει το fw. Αλλά αυτό ισχύει για μένα λόγω πρότερης κακής εμπειρίας.

Επιπλέον ζητώντας από τον αντιπρόσωπο να κάνει την αναβάθμιση, κάποιος θα μπορούσε να πει στον αντιπρόσωπο που θα συνδεθεί και πως θα συνδεθεί ώστε να κάνει ο αντιπρόσωπος ένα πρώτο config και να παίξει κατευθείαν στο περιβάλλον σας.
Αυτό φυσικά αν θέλει ο αντιπρόσωπος να βοηθήσει επειδή πρόκειται για πολλά κομμάτια. Όταν το πήρα εγώ με ρώτησε που και πως θα το συνδέσω και αν χρειάζεται να αλλάξει κάτι.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση στο θέμα του fw αλλά δεν είπες 1) εάν το upgrade που κάνει είναι η beta έκδοση ή κάποια άλλη και πρέπει να βάλουμε εμείς την beta, εάν τη θέλουμε και 2) εάν μπορούμε να κινηθούμε μπρος πίσω σε fw. Επίσης, υπάρχουν κάπου αναρτημένα τα fw ή τα βρίσκουμε στο site της med;

Σε ότι αφορά στις ρυθμίσεις από τον αντιπρόσωπο, δεν ξέρω εάν μπορεί να ανταποκριθεί στα 43 κομμάτια με τις ρυθμίσεις που μπορεί να θέλει καθένας. Ένας οδηγός, από κάποιον πρόθυμο να βοηθήσει, πιστεύω ότι θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμος.

Last edited:
α) όλα αυτά στα λέει ο αντιπρόσωπος
β) υπάρχουν αναρτημένα στον αντιπρόσωπο και στο forum
γ) οι οδηγίες είναι αναλυτικές αλλά ρωτάτε και εδώ
δ) ο αντιπρόσωπος σου βάζει τη beta που είναι πολύ σταθερή, τουλάχιστον σε μένα δεν έβγαλε προβλήματα
ε) μπορείς να κινηθείς μπρος - πίσω
ζ) στο φόρουμ γίνεται συζήτηση για τα fw, οπότε κρίνετε ποιο σας κάνει

Καλημέρα σε όλους .
Την εβδομάδα αυτή θα αναρτήσω έναν μινι οδηγό start up για τον player.
Είναι σωστό αφού είμαστε πολλοί να έχουμε έναν μπουσουλα ρυθμίσεων με εικόνες.

Σπάνια δεν έχει υπάρξει η δυνατότητα upgrade-downgrade του ίδιου μηχανήματος ανάμεσα στα firmware που έχει βγάλει. Μόνο σε αλλαγή SDK συνήθως συμβαίνει αυτό.

Εγώ προτείνω να βάλετε μόνοι σας το νέο firmware για λόγους εξοικίωσης με την διαδικασία. Δεν παθαίνει τίποτα το μηχάνημα. Γι αυτό υπάρχουν και οι οδηγίες .
(Τι δηλαδή.....κάθε φορά που θα βγάινει νέο θα τρέχετε στον αντ/πο για εγκατάσταση? )

Στο φορουμ της Mede8ter βρίσκει κανείς πολύ ενημερωμένους οδηγούς.

α) όλα αυτά στα λέει ο αντιπρόσωπος
β) υπάρχουν αναρτημένα στον αντιπρόσωπο και στο forum
γ) οι οδηγίες είναι αναλυτικές αλλά ρωτάτε και εδώ
δ) ο αντιπρόσωπος σου βάζει τη beta που είναι πολύ σταθερή, τουλάχιστον σε μένα δεν έβγαλε προβλήματα
ε) μπορείς να κινηθείς μπρος - πίσω
ζ) στο φόρουμ γίνεται συζήτηση για τα fw, οπότε κρίνετε ποιο σας κάνει

Ευχαριστώ τόσο εσένα για τις εξηγήσεις όσο και τον onlineN για την υπόσχεση να ασχοληθεί με τον οδηγό, που πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολλούς.

Μπήκα στο site του αντιπροσώπου και κατέβασα το manual του mp αλλά στις σελίδες τους εμφανίζονται κάποια σύμβολα που δείχνουν πρόβλημα γραμματοσειράς ή κα´τι σχετικό. Προσπάθησα και από το site της εταιρείας και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς συμβαίνει;
Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει manual στη συσκευασία.

το manual είναι pdf, τώρα το βλέπω στο PC και δε βλέπω τίποτα περίεργα σύμβολα.
Επίσης είναι στα αγγλικά.

Πάντως, ναι έχει manual η συσκευασία

εχετε κανει εγγραφη στο forum της mede8er? εγω εχω κανει εδω και ποσο καιρο και ακομη δεν μου εχει ερθει email ενεργοποιησης....χρειαζεται να κανουμε κατι αλλο? ρωταω γιατι ξερω απταιστα αγγλικα και δεν εχω καταλαβει ακομη τι παιζει :fahne90:

χθες έκανα και μου ήρθε αμέσως email ενεργοποιησης.
Κοίτα μήπως κατέληξε στα σπαμ.

ME 3 διαφορετικα email εκανα εγγραφη και σε κανενα δεν ηρθε τιποτα....μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο?

ME 3 διαφορετικα email εκανα εγγραφη και σε κανενα δεν ηρθε τιποτα....μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο?

1 έφτασε...και η απάντηση ήρθε σε 5" (λογικό αφού έρχεται αυτόματα.)
Κάτι κάνεις λάθος......