papdoux
Supreme Member
- 14 December 2007
- 3,423
Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D
όχι :BDGBGDB55:
κουμπακι stop δεν εχει το τηλεκοντρολ ? :2thumb22sup:
όχι :BDGBGDB55:
κουμπακι stop δεν εχει το τηλεκοντρολ ? :2thumb22sup:
να δώσεις IP στο mede8er. Δεν έχω κοιτάξει αν πρέπει να ενεργοποιήσεις το DLNA στα settings. Ίσως να χρειάζεται.
Μετά θα πας στο media library και θα τα βρεις όλα εκεί.
Παιδια να αναφερω οτι το plasma mode δεν λειτουργει στο beta firmware. Υπαρχει θεμα...
Δεν κανει transparent το μενου σε καμια επιλογη του για εμας τους plasmaτακηδες...
ιντερνετικα καλουδια εχει οπως εχει το himedia? εχουν βγαλει custom fw?
ακόμα δεν το πήρες και θες να του περάσεις custom fw;
δεν ξέρω αν υπάρχει, για το άλλο έχει διάφορα, δεν ξέρω τι έχει το himedia
Επειδή έχω ένα που το έχω πάρει από τον αντιπρόσωπο και μάλιστα είχα πάει από εκεί να το παραλάβω, μου είπε να κάνει fw upgrade. Βασικά δε γούσταρα επειδή θα έβαζε πρώτος χέρι ο αντιπρόσωπος και όχι εγώ.
Επειδή όταν πήρα το netgear, το σύνδεσα, το έβαλα μπρος την πρώτη φορά, δεν είχε εικόνα και έπαθα σοκ και μέχρι να μου περάσουν οι κακές οι σκέψεις, και μέχρι να το καταφέρω να έρθει η εικόνα τα χρειάστηκα.
Το συναίσθημα με επηρέασε και άφησα τον αντιπρόσωπο να κάνει το upgrade ώστε αν υπάρξει ψυχρολουσία τότε να είμαι στον αντιπρόσωπο και να μην έχω τρεχάματα μετά.
Λογικά και τώρα θα ζητήσω από τον αντιπρόσωπο να μου περάσει το fw. Αλλά αυτό ισχύει για μένα λόγω πρότερης κακής εμπειρίας.
Επιπλέον ζητώντας από τον αντιπρόσωπο να κάνει την αναβάθμιση, κάποιος θα μπορούσε να πει στον αντιπρόσωπο που θα συνδεθεί και πως θα συνδεθεί ώστε να κάνει ο αντιπρόσωπος ένα πρώτο config και να παίξει κατευθείαν στο περιβάλλον σας.
Αυτό φυσικά αν θέλει ο αντιπρόσωπος να βοηθήσει επειδή πρόκειται για πολλά κομμάτια. Όταν το πήρα εγώ με ρώτησε που και πως θα το συνδέσω και αν χρειάζεται να αλλάξει κάτι.
α) όλα αυτά στα λέει ο αντιπρόσωπος
β) υπάρχουν αναρτημένα στον αντιπρόσωπο και στο forum
γ) οι οδηγίες είναι αναλυτικές αλλά ρωτάτε και εδώ
δ) ο αντιπρόσωπος σου βάζει τη beta που είναι πολύ σταθερή, τουλάχιστον σε μένα δεν έβγαλε προβλήματα
ε) μπορείς να κινηθείς μπρος - πίσω
ζ) στο φόρουμ γίνεται συζήτηση για τα fw, οπότε κρίνετε ποιο σας κάνει
ME 3 διαφορετικα email εκανα εγγραφη και σε κανενα δεν ηρθε τιποτα....μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.