Mede8er MED600X3D

Your registration request at Mede8er Forum has been received, LORD.
Before you can login and start using the forum, your request will be reviewed and approved. When this happens, you will receive another email from this address.

Regards,
The Mede8er Forum Team.

Χμμ. Αλλη διαδικασια αυτη. Σε ποιο site της Mede8er εχεις μπει; Εχει ανα continent μου φαινεται. Εγω απλα εκανα επιβεβαιωση του desired login identity στο 1ο mail

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

http://www.mede8erforum.com/index.php σ αυτο μπηκα,εσεις σε ποιο μπηκατε?

Προσπάθησα να κάνω εγγραφή με το gmail που χρησιμοποιώ και σ' αυτό το forum και μου λέει ότι δεν δέχεται gmail (!!!).
Πρώτη φορά αντιμετωπίζω αυτή την άρνηση.

το manual είναι pdf, τώρα το βλέπω στο PC και δε βλέπω τίποτα περίεργα σύμβολα.
Επίσης είναι στα αγγλικά.

Πάντως, ναι έχει manual η συσκευασία

Μετά το μήνυμά σου, κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με το Firefox, άνοιξα το site με τον Chrome και κατέβασα το manual σε σωστή μορφή.

Καλησπερα σε ολους! Μια και συμμετεχω στο power buy του med και συντομα θα ειμαι ευτυχης (ελπιζω) κατοχος εχω μια ερωτηση.Εχει καποιος δοκιμασει wifi dongle σε μια απο τις 2 usb θυρες του med?
Αν ναι ποιο μοντελο (σημειωση... δεν σκοπευω να stream-αρω ταινιες μονο για κανα youtube να χαζευω).
Με μια ματια στο google τα αποτελεσμετα ειναι λιγα μονο στο forum της med καποιος ανεφερε αυτα :D-Link DWA-131 Wireless N Nano και PlayOn!HD Dongle (αναφεροταν στο med500)
Ευχαριστω!

Last edited:
Καλημέρα,
σαν άλλος ένας σχεδόν κάτοχος (βλέπε powerbuy) του med600x3d ήθελα να ρωτήσω κάτι (ακόμα). Συγχωρέστε με που η ερώτηση είναι λίγο off topic (αφορά δίκτυα) αλλά θα την κάνω:
Πως μπορώ να συνδέσω το med600x3d (όταν έρθει) με το laptop ΧΩΡΙΣ καλώδιο; Θα συνδεθούν στο ίδιο router αλλά το laptop ΑΣΥΡΜΑΤΑ ενώ το media player ενσύρματα. Υπάρχει τρόπος;
Ποιο συγκεκριμένα θέλω να έχω εξωτερικό δίσκο (εκεί έχω ολες τις ταινίες) στον laptop που να μπορώ να δω και απο το media player.

Last edited:
Καλημέρα,
σαν άλλος ένας σχεδόν κάτοχος (βλέπε powerbuy) του med600x3d ήθελα να ρωτήσω κάτι (ακόμα). Συγχωρέστε με που η ερώτηση είναι λίγο off topic (αφορά δίκτυα) αλλά θα την κάνω:
Πως μπορώ να συνδέσω το med600x3d (όταν έρθει) με το laptop ΧΩΡΙΣ καλώδιο; Θα συνδεθούν στο ίδιο router αλλά το laptop ΑΣΥΡΜΑΤΑ ενώ το media player ενσύρματα. Υπάρχει τρόπος;
Ποιο συγκεκριμένα θέλω να έχω εξωτερικό δίσκο (εκεί έχω ολες τις ταινίες) στον laptop που να μπορώ να δω και απο το media player.

Εγώ σου συνιστώ τον δίσκο να τον έχεις επάνω στο MED600x3D και από το laptop να τον βλέπεις και να τον διαχειρίζεσαι.
Θα απογοητευτείς κάνοντας streaming τις ταινίες σου ασύρματα.

Αφού μιλάς για εξωτ δίσκο, υποθέτω USB, τότε παίρνεις το δίσκο και το συνδέεις πάνω στο med

edit: με πρόλαβε ο onlineN

OK, αυτό μπορεί να γίνει (να έχω το δίσκο πάνω στο media player) αλλά πως θα τον βλέπω απο το laptop;
Στην ουσία ίδια ερώτηση με ανάποδη συνδεσμολογία!

Αφού μιλάς για εξωτ δίσκο, υποθέτω USB, τότε παίρνεις το δίσκο και το συνδέεις πάνω στο med

edit: με πρόλαβε ο onlineN
Ναι, συμφωνώ, έλα όμως που χρειάζεται να βλέπω κάποια κοινά αρχεία απο το laptop (αν συνδεθεί o εξωτερικός στο med600x3d), π.χ. να βλέπει η γυναίκα καμιά τούρκικη σειρά (στο laptop) και εγώ καμιά ταινία στην τηλεόραση (πιθανό σενάριο:slapface:).

Last edited:
Συμβουλή δεκτή αν και laptop=full (320gb δίσκο έχει, τι να φτάσει;).
Πέραν των άλλων επειδή στον εξωτερικό δίσκο θα υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμη (έγγραφα, backup κλπ) υπάρχει τρόπος να μην χρειάζεται να τον τρέχω απο το ένα μέρος (π.χ. συνδεδεμένος στο med) στο άλλο (laptop); Δεν με ενδιαφέρει τόσο η ταχύτητα, αλλά το αν γίνεται...

Συμβουλή δεκτή αν και laptop=full (320gb δίσκο έχει, τι να φτάσει;).
Πέραν των άλλων επειδή στον εξωτερικό δίσκο θα υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμη (έγγραφα, backup κλπ) υπάρχει τρόπος να μην χρειάζεται να τον τρέχω απο το ένα μέρος (π.χ. συνδεδεμένος στο med) στο άλλο (laptop); Δεν με ενδιαφέρει τόσο η ταχύτητα, αλλά το αν γίνεται...

Ασύρματα μπορείς πολύ εύκολα να διαχειρίζεσαι τα αρχεία σου , έχοντας συνδεδεμένο τον δίσκο στο laptop. Ομως ασύρματη αναπαραγωγή αρχείων βίντεο ίσως σου δημιουργήσει προβλήματα απρόσκοπτης αναπαραγωγής . Ιδιαίτερα εάν γίνονται 2 παράλληλα.
Εάν είχες ενσύρματο δίκτυο ή δυνατότητα για ένα τέτοιο θα σου έλεγα να συνεδεες το laptop και το med ενσύρματα με ένα gigabit switch ώστε να έχεις την δυνατότητα να μην σε απασχολεί η παράλληλη αναπαραγωγή αρχείων . Κι όποτε θες το αποσυνδέεις από το σύρμα και πας όπου θέλεις ασύρματα να διαχειριστείς τα documents σου.

Μα ενσύρματα απλά τα συνδέω και τα 2 στο router (έχει 4 θύρες lan & Wifi) σε θύρες lan και λύνω το πρόβλημα μέσω κοινού δικτύου. Το θέμα μου είναι απλά να γίνεται, στις ταινίες ας πατάω και pause αν με ενοχλεί (οι περισσότερες ταινίες που έχω είναι dvdrips Divx των 700mb, HD έχω λίγες προς το παρόν- με την έλευση του med αυτό θα αλλάξει βεβαίως βεβαίως).
Έτσι όπως το σκέφτηκα θα είναι συνδεδεμένα στο ίδιο router (laptop με wifi, med με lan) οπότε θα παίρνουν ip's απο το ίδιο δίκτυο. Εκεί στηρίζομαι στο αν μπορεί να υπάρξει κοινή σύνδεση μεταξύ τους (και όχι απαραίτητα μόνο στον εξ. δίσκο).

Αυτά, είναι offtopic το θέμα οπότε αν χαλάει τη σειρά του thread παρακαλώ να μπει σε άλλο (σχετικό ή νέο).