Mede8er MED600X3D

Changelog V2.0.0 - 6March 2013
1. Fixed - default Thumbnail / Devices images displayed with no transparency.
2. Fixed - folders with .t files inside not showing as watched.
3. Fixed - 3 Row Screen Corruption
4. Added Watched/Unwatched filter for Movie JukeBox searching - will try to improve search within these filters for next update.
5. Added Watched Indicator icon on Thumbnail.
6. Russian localization updated.
7. Change city of timezone -7 to Denver.
8. Disabled PhotoAlbum for screensaver, as it's based on realtek media library which has been disabled.
9. Display subtitle/torrent/font file in multi select.
10. In Media Library will try to read normal xml plot if 'episodeplot' not found in xml file when focused on movie file.
11. Enable Korean OSD language - Require translation for missing strings.
12. Use disc label for samba share name to X3D.

Ερώτησης

Τις ταινίες όπως ο προμυθεας που το δεξί με το αριστερό μάτι είναι ανάποδα, τις διαχειρίζεται σωστά το player?

δεν την έχω δει την ταινία σε 3d αλλά το med έχει επιλογή για αντιστροφή
ελπίζω και να δουλεύει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Τι ουσιαστικες διαφορες εχει το μηχανημα απο το Egreat R6S PLUS στην χρηση;
Θα προτιμουσα μια γνωμη απο καποιον που εχει και τα δυο ή το εχει ψαξει το θεμα αρκετα.
Π.χ το gigabit vs 100 δεν θα με ενδιεφερε, προσωπικα.

Παιδιά μια ερώτηση. Με το wifi μπορείς να δεις ταινία από τον υπολογιστή σου ή θα κολάει? Πρέπει να έχεις ή ethernet ή εξωτερικό σκληρό?

μπορεί και να δεις, μπορεί και όχι
όλα είναι σχετικά, πόσο βαριά είναι η ταινία, πόσα δίκτυα wifi υπάρχουν τριγύρω, πόσα αντικείμενα/εμπόδια θα υπάρχουν ανάμεσα, τι άλλο θα κάνει το router ...
μέσω καλωδίου είναι καλύτερα, εξωτερικό δίσκο αν θέλεις βάζεις αν όχι δε χρειάζαται

Τι ουσιαστικες διαφορες εχει το μηχανημα απο το Egreat R6S PLUS στην χρηση;
Θα προτιμουσα μια γνωμη απο καποιον που εχει και τα δυο ή το εχει ψαξει το θεμα αρκετα.
Π.χ το gigabit vs 100 δεν θα με ενδιεφερε, προσωπικα.

Θα σου πω για τις ουσιαστικές (για τις οποίες δεν χρειάζεται να το έχω )

1)Εγγύηση ( γιατί άμα σου πάθει τίποτα.....άντε να τον βρείς τον κινέζο....)
2) Υποστήριξη.

Κατά τα άλλα......δεν υπάρχει φθηνότερο 1186 και ακούω ότι παίζει καλά.

Ερώτησης

Τις ταινίες όπως ο προμυθεας που το δεξί με το αριστερό μάτι είναι ανάποδα, τις διαχειρίζεται σωστά το player?

Το προσεξα και εγω αυτο αλλη μια ταινια ειναι το χρονικο της ναρνιας.

Ερώτησης

Aυτο δεν ειναι θεμα κανενος player. Ειναι θεμα καθαρα τηλεορασης η προβολεα εαν εχει τετοια επιλογη. Το player οφειλει να αναπαραγει οτι ειναι γραμμενο στο αρχειο !

Aυτο δεν ειναι θεμα κανενος player. Ειναι θεμα καθαρα τηλεορασης η προβολεα εαν εχει τετοια επιλογη. Το player οφειλει να αναπαραγει οτι ειναι γραμμενο στο αρχειο !

Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο.

Π.χ. όταν έπαιζα από htpc με Powerdvd ή TMT αναλάμβανε το Player να στείλει σωστά την εικόνα.
Τον προμηθέα τον είδα κανονικά έτσι. Με το Dune πρέπει να γυρίσω τα γυαλιά ανάποδα.

Ο Epsonας έχει τέτοια επιλογή?

Πάντως κι εγώ στην TV την έχω αυτή τη ρύθμιση...Για ψάξτο το προβόλι...Δεν μπορεί να μην τόχει (καμμιά φορά αυτές οι ρυθμίσεις μπορεί να είναι στα submenus)

Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο.

Π.χ. όταν έπαιζα από htpc με Powerdvd ή TMT αναλάμβανε το Player να στείλει σωστά την εικόνα.
Τον προμηθέα τον είδα κανονικά έτσι. Με το Dune πρέπει να γυρίσω τα γυαλιά ανάποδα.

Ο Epsonας έχει τέτοια επιλογή?

Γιαπ. Κι ο επσον και η τηλεοραση .

Εχει επιλογη το tmt κτλ να στειλει αναποδα ?????

Γιαπ. Κι ο επσον και η τηλεοραση .

Εχει επιλογη το tmt κτλ να στειλει αναποδα ?????

Το κάνει αυτόματα.

Μόλις έψαξα πάλι τον jvc δεν έχει τέτοια επιλογή. Έψαξα όλα τα menu και κατά την διάρκεια αναπαραγωγής 3D.

Το κάνει αυτόματα.

Μόλις έψαξα πάλι τον jvc δεν έχει τέτοια επιλογή. Έψαξα όλα τα menu και κατά την διάρκεια αναπαραγωγής 3D.

Μηπως οταν κανεις on off τα γυαλια γυρνανε και βλεπεις κανονικα?

'Έπεσε' στα χέρια μου το 3D BD ISO του Hobbit. Παρατήρησα ότι το ISO είχε μέσα τη δομή ενός JAR αλλά και ένα folder Resources που ουσιαστικά είχε το περιεχόμενο του video + images κλπ. Να φανταστώ ότι είναι το menu; Επειδή δεν έχω ακόμη το med, να φανταστώ πάλι ότι θα το παίξει κομπλέ;

Το έχω προγραμματίσει για θέαση αύριο βραδάκι... θα σου πω...

Ευχαριστώ. Λογικά μιλάμε αυτό με τα 2 δισκάκια, σωστά;