Ευχαριστώ. Λογικά μιλάμε αυτό με τα 2 δισκάκια, σωστά;
Nαι αυτό... 54GB και οι δύο.
για το menu όπως έχουμε πει ξανα λόγω cinavia, κανένα νέο mp δεν το υποστηρίζει.
για την ταινία δε πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά θα δοκιμάσω. Σε αυτό αναφερόμουν πριν.
δύο ISO;
τι έχει το καθένα;
έχεις άλλη εκδοση η δική μας είναι 54-55GB δεν θυμάμαι... ίσως oi επιπλέον γλώσσες?
έχει τουλάχιστον gr subs?
καλησπερα
δυο ερωτησεις εχω για το med600/1000.
1.εαν μπορουμε απο εξωτερικο σκληρο να εισαγουμε δεδομενα στον εσωτερικο σκληρο του med?
2.εχω εναν εξωτερικο σκληρο toshiba....θα ηθελα να μαw παει καποιοw εαν εχει συμβατοτητα με το med?
Εγώ θέλω να αποσαφηνίσω κάτι... Έχει αναφερθεί αρκετές σελίδες πριν για αναπαραγωγή srt υποτίτλων σαν 3d.
Αυτό ισχύει για τα iso και τα 3d sbs αρχεία; Η απλά στα sbs παίζεται σαν 2d;
Ευχαριστώ πολύ papdoux:2thumb22sup:...για 3D ISO οι εξωτ υπότιτλοι παίζουν 3D. Το ξέρω σίγουρα.
από ότι θυμάμαι και για 3D SBS γράφτηκε από άλλο μέλος ότι παίζουν 3D οι εξωτ υπότιτλοι.
Και τα δύο με srt.
Ρε παιδιά.....Εχουμε κανέναν expert στο photoshop ?
Να μας αλλάξει το skin και να βάλει background αυτά που θέλουμε εμείς ?
Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα thread επίσης για τα skins αυτά μιας και είμαστε πολλοί........
Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα thread επίσης για τα skins αυτά μιας και είμαστε πολλοί........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.