Mede8er MED600X3D

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Ευχαριστώ παιδιά. Μάλλον (τι μάλλον, σίγουρο είναι αλλά βάζω το μάλλον για να μην με βρίσετε) δεν έχω Samba process ON. Δεν θα βάλω security. Το κάνω το απόγευμα,βράδυ κι ενημερώνω.

Επίσης, Νίκο, UPnP σε απαιτητικά αρχεία, έχει λίγο καλύτερο αποτέλεσμα σε δίκτυα που δεν σηκώνουν πολλά. Είδα να το γράφουν και στο forum της mede8er.

λοιπον,το στησα και γω χθες και δοκιμασα δικτυακα να παιξω φουλ μπλου ρει με μαστερ οντιο ηχο και ειχα προβλημα με τον ηχο,ενω επαιζε κοβοταν ο ηχος,ο ενισχυτης μου εδειχνε στερεο,αλλα δεν ακουγοταν τιποτα.
Σαν να μπουκωνε απ'τον ογκο του αρχειου.

Το ίδιο ακριβώς έκανε και σε εμένα. Ξεκίναγε και μετά από 1-2" ήχος πάπαλα. Ακόμη και σε κάτι μικρά αρχεία με test για DTS-HD.

αν ενεργοποιήσετε το web interface του med τότε δε χρειάζεται κάποιο app για remote.

και εγώ λέω για browser από το κινητό ασύρματα, όχι για explorer από το PC.

επίσης αναμένεται νέο beta fw σήμερα.

Από browser, σου δίνει πληκτρολόγιο (QWERTY); Για εμένα εκεί είναι το ψωμί. Αν και πολύ αμφιβάλω καθώς μετά κανένας δεν θα αγόραζε το πληκτρολόγιο.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Από browser, σου δίνει πληκτρολόγιο (QWERTY); Για εμένα εκεί είναι το ψωμί. Αν και πολύ αμφιβάλω καθώς μετά κανένας δεν θα αγόραζε το πληκτρολόγιο.

και εγώ ήλπιζα για κάτι τέτοιο αλλά δυστυχώς όχι.

Αλλο ένα Hint :
Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που έχω σκαλώματα στο navigation .
Για να μπορεί να λειτουργεί γρήγορα και σωστά η Media Library του Med600X3D πρέπει :
οι εικόνες για τα album folder - εξώφυλλα (μουσική ή ταινίες ) να μην υπερβαίνουν τα 230x230 pixels και τα fanart τα 1280x720 .

Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει στην δική μου βιβλιοθήκη όπου υπάρχει folder με τριπλάσια ανάλυση. Οπότε όποιος έχει κάτι ανάλογο ...resize για optimal navigation.

Αλλο ένα Hint :
Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που έχω σκαλώματα στο navigation .
Για να μπορεί να λειτουργεί γρήγορα και σωστά η Media Library του Med600X3D πρέπει :
οι εικόνες για τα album folder - εξώφυλλα (μουσική ή ταινίες ) να μην υπερβαίνουν τα 230x230 pixels και τα fanart τα 1280x720 .

Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει στην δική μου βιβλιοθήκη όπου υπάρχει folder με τριπλάσια ανάλυση. Οπότε όποιος έχει κάτι ανάλογο ...resize για optimal navigation.

Μη μου λές τώρα τέτοια.... Τι resize; Σε όλες τις ταινίες;

Γιατι ? Βιαζεσαι και θες να τις κανεις scroll γρηγορα??
Εμενα παντως σπιτι ειναι ικανοποιητικη η ταχυτητα που τις σκρολαρω. Και πιστευω οτι τις εχουμε με τον ιδιο τροπο φτιαγμενες.

Ηρεμισε, μη μου παθεις και τιποτα πριν παραλλαβω -bye-

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Ετσι λέει το User Manual .
Το οποίο είναι Φ α ν τ α σ τ ι κ ό !!!
Καλά δεν είναι και απαραίτητο ..... Εχεις κι σύ τα ίδια τα δικά μου ? Εγώ έχω αρκετά εξώφυλα που αντί να πιάνουν καμμιά 50 ΚΒ , πιάνουν 3,5 ΜΒ. Στην ουσία άχρηστες είναι τόσο ψηλές αναλύσεις.
Εάν πάλι δεις ότι είναι απαραίτητο , υπάρχει προγραμματάκι που τις παιρνει όλες μαζί και τις κάνει resize μόνο του.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

δε μπορώ, το iphone είναι ανεξήγητο :flipout:

Οχι δεν είναι αυτό. Οταν βάλεις την Ip+port στο iphone για να σου εμφανίσει το remote ....βγαίνει ένα πράγμα μια σταλιά. Αντε και το ζουμάρεις. Οταν όμως το πατήσεις 2 φορές κατά λάθος ......... ξαναγυρνάει μόνο του στην ίδια αρχική ανάλυση-μικρογραφία.....:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Εχεις κι σύ τα ίδια τα δικά μου ? Εγώ έχω αρκετά εξώφυλα που αντί να πιάνουν καμμιά 50 ΚΒ , πιάνουν 3,5 ΜΒ. Στην ουσία άχρηστες είναι τόσο ψηλές αναλύσεις.

Νίκο... κοίτα... επειδή εγώ χρησιμοποιώ σοβαρά προγράμματα (Μedia Browser:smile:) κι οχι τα δικά σας τα σαπάκια (ΧBMC :silly:) με ρωτάει τι θέλω για το background και σε τι ανάλυση. Συνήθως επιλέγω 1920 Χ 1080.

Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι... Ο Media Browser έχει δικό του database και δεν βάζει folders fanarts και background μέσα στο φάκελο της ταινίας...
Άρα τι θα δεί το Med; :nounder: Θα πρέπει να τις περάσω όλες από Media Center Master; :bang: