Mede8er MED600X3D

σε 1000 switch smc εχω κουμπωμενα to med to pc το hd900 kai to prodigy και κουμπωσα ενα σκληρο με mkv στο med,ετσι τα mkv τα παιζει μια χαρα,τις ταινιες απο το prodigy δεν τις παιζει,χανετε ο ηχος εχει κολληματα,το prodigy ειναι ολα iso kai m2ts μετα του εδωσα χομπιτ απο το pc 1080 mkv h264 1920x800 και εκανε τα ιδια....ολα ειναι στο ιδιο δωματιο και για να επιβεβαιωσω οτι κατι συμβαινει τα εκανα ολα αντιστροφα,εβαλα τα ιδια αρχεια να τα τραβηξουν το prodigy και το himedia και αυτα δεν ειχαν κανενα προβλημα,επαιξαν μια χαρα...δεν ξερω αν ετσι μπορω να βγαλω συμπερασμα αλλα επαιξαν μια χαρα και τα 2

1)To smc αυτό είναι managed ? ποιο μοντέλο είναι ?
2) Τι καλώδιο έχει το Med?
3) Γενικά τι καλώδια έχεις ?
4) Αλλάξε όπως σου είπε ο papadoux τα καλώδια μεταξύ τους και τις θέσεις των μηχ. στα ports

papdoux και στο pc και στο med γραφει τα ιδια,workgroup αλλα δεν λεει να μπει με τιποτα,αυτα που αναγραφεις τα δοκιμασα απο την αρχη αλλα τζιφος.....3 φορες το εκλεισα το μηχανακι απο το ον-οφ της συσκευης....60 μηχανακια και πηρα το προβληματικο γμ την τρελα μου :)

Δεν το πιστεύω. Βγάλε το hd 900. Εάν κάνεις upload , seeding ,σταμάτησέ το . Ξαναδοκίμασε .

lord,
το med βλέπει τα shares στο PC αλλά το PC δε βλέπει το med που έχει σκληρό/στικ πάνω;
αυτό είναι το πρόβλημα;

Βάζοντας το Samba process ON, μπορώ πλέον να δω τον σκληρό στο docking station στο med και να αντιγράψω αρχεία. Γίνεται ολοένα και καλύτερο το θέμα...

+1 στην ερώτηση για το πως επιλέγεις title σε BD ISO αν αυτό έχει ταινία, extras, 2D, 3D κλπ

Βάζοντας το Samba process ON, μπορώ πλέον να δω τον σκληρό στο docking station στο med και να αντιγράψω αρχεία. Γίνεται ολοένα και καλύτερο το θέμα...

+1 στην ερώτηση για το πως επιλέγεις title σε BD ISO αν αυτό έχει ταινία, extras, 2D, 3D κλπ

Πατας μενου (αριστερα κατω απο τα βελακια) και επιλεγεις...

αν είναι 3D ISO και η τηλεόραση 3D τότε παίζει αυτόματα.
αν είναι 2D ISO τότε από το μενού επιλέγεις 3D.

κάτω από τα βελάκια, στα αριστερά έχει το μενού.
όταν βάλεις μπρος την ταινία και πατήσεις το μενού τότε εμφανίζονται κάποιες επιλογές στο δεξιό μέρος της οθόνης.

από το μενού μπορείς να επιλέξεις playlists όπου σου βγάζει όλα τα playlists του ISO και επιλέγεις.
playlists είναι τα διάφορα streams που έχει το ISO. π.χ. playlist για την ταινία, playlist για τα extra, playlist για την ταινία που σχολιάζει κάποιος και δείχνει διάφορα άσχετα κλπ

επίσης, το BD menu στα settings το έχουμε off αλλιώς η αναπαραγωγή ISO είναι προβληματική.
υποθέτω το ίδιο ισχύει και για BD δομή.

Παιδιά , όσοι ξέρετε Αγγλικά , ρίξτε μια ματιά στο User manual ( που σημειωτέον τόσο σωστά δομημένο και αναλυτικό δεν έχω ξαναδει σε media player)
Ειλικρινά δεν υπάρχει ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθεί μέσα από τις σελίδες του για το start up του Med.

Σε όσους έχουν προβλήματα με network,δοκιμάστε και με άλλο καλώδιο κατά προτίμηση 6,6e ή 5e αλλά καλής ποιότητος,θα δείτε μεγάλες διαφορές.Επαθα και έμαθα με το med1000x3d.
Αν κάποιος έχει το 600/1000x3d και δυσκολεύεται στα network shares και έχει mac computer ας το γράψει εδώ και θα προσπαθήσω να βοηθήσω.3D πηγή δεν έχω,οπότε μη ρωτάτε για 3d!
Μονο για mac!

Ερώτηση προς ναυτιλομένους...

yadis + yadis2mede8er
Εναν δίσκο με ταινίες τον έφτιαξα και παίζει σωστά...
Προσπαθώ να φτιαξω δεύτερο με TV Series αλλά δεν τα έχω καταφέρει...
Το yadis2mede8er μεταφέρει τα στοιχεία που βλέπει από την yadis db με αποτέλεσμα να γίνεται μια σαλάτα... μεταφέροντας και τα info με τις ταινίες του πρώτου δίσκου.

Ξέρει κανείς πως να φτιάξει διαφορετικα jukboxes ανα δίσκο?

yadis + yadis2mede8er για σειρές δεν δουλεύει.
υπάρχει τρόπος μέσω thumbgen νομίζω αλλά δεν το έχω ψάξει πολύ.

Εχει πρόβλημα με multiangle bluray..
Στο T3 παίζει την ταινία με το 2 angle και δεν βρήκαμε κανένα κουμπί να το μπορούμε να διαλεξουμε να παίζει μόνο το 1 angle.

Επίσης δεν κατάφερε να συνδεθεί με samba σε ενα synology. Με NFS δεν δοκιμάσαμε.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Ερώτηση προς ναυτιλομένους...

yadis + yadis2mede8er
Εναν δίσκο με ταινίες τον έφτιαξα και παίζει σωστά...
Προσπαθώ να φτιαξω δεύτερο με TV Series αλλά δεν τα έχω καταφέρει...
Το yadis2mede8er μεταφέρει τα στοιχεία που βλέπει από την yadis db με αποτέλεσμα να γίνεται μια σαλάτα... μεταφέροντας και τα info με τις ταινίες του πρώτου δίσκου.

Ξέρει κανείς πως να φτιάξει διαφορετικα jukboxes ανα δίσκο?

Εγώ δεν τα έχω καταφέρει ακόμα... Έφτιαξα ένα folder που το ονόμασα Jukebox και το έβαλα στο aggregated Lukebox, έκανα export από το Yadis και μετά με το yadis2mede8er έκανα Mede8erize στο folder Jukebox αλλά τζίφος.
Βλέπω εικόνες, posters κλπ αλλά όχι τις ταινίες. Τι κάνω λάθος;
Απο το player ορίζω σαν favorite; Το folder Jukebox η κάτι άλλο που δεν βλέπω; :nounder:

το switch ειναι αυτο...http://www.smc.com/index.cfm?event=viewProduct&cid=6&scid=24&localeCode=EN_GBR&pid=1437
ολα τα καλωδια ειναι cat 5e και ολα ειναι καινουργια
τα shared folders τα βλεπει ολα και το pc βλεπει κανονικα το med με τον δισκο επανω
UPnP εχω το serviio, με bubble απο κινητο δεν το βλεπει μου βγαζει σφαλμα η εφαρμογη (602) με browser δινω ip και μου βγαζει (A simple html+cgi example)

εγω πιστευω πως ειναι θεμα fw η δεν εκατσε καλα στο μηχανακι η υπαρχει ασυμβατοτητα οπως εχει ενα παληκαρι με το prodigy (επανεκινησεις συνεχεια) οπως ειχα και εγω με το prodigy και λυθηκανε σχεδον ολα με την 4

online , να υποθεσω πως δεν πιστηκες για το κολλημα που μου εκανε? οχι μια, αλλα 3 φορες, σε μια ωρα και αναγκαστηκα και το εκλεισα απο την συσκευη γιατι δεν δεχοταν εντολες απο το remote (παρεπιμπτωντος σε καποια πληκτρα υπαρχει συμβατοτητα με το prodigy) (μονο το med εχω συνδεμενο και παλι δεν λεει να μου κανει τη χαρη)

Εγώ δεν τα έχω καταφέρει ακόμα... Έφτιαξα ένα folder που το ονόμασα Jukebox και το έβαλα στο aggregated Lukebox, έκανα export από το Yadis και μετά με το yadis2mede8er έκανα Mede8erize στο folder Jukebox αλλά τζίφος.
Βλέπω εικόνες, posters κλπ αλλά όχι τις ταινίες. Τι κάνω λάθος;
Απο το player ορίζω σαν favorite; Το folder Jukebox η κάτι άλλο που δεν βλέπω; :nounder:

στα settings έχεις ενεργοποιήσει το jukebox.
σαν favorite το folder Jukebox.
μετά πας στα favorites, εκεί βλέπεις το folder Jukebox, πατάς μενού και επιλέγεις scan folder.
αφού τελειώσει, από το μενού επιλέγεις hide movie info (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και μετά μπαίνεις στο folder Jukebox

το switch ειναι αυτο...http://www.smc.com/index.cfm?event=viewProduct&cid=6&scid=24&localeCode=EN_GBR&pid=1437
ολα τα καλωδια ειναι cat 5e και ολα ειναι καινουργια
τα shared folders τα βλεπει ολα και το pc βλεπει κανονικα το med με τον δισκο επανω
UPnP εχω το serviio, με bubble απο κινητο δεν το βλεπει μου βγαζει σφαλμα η εφαρμογη (602) με browser δινω ip και μου βγαζει (A simple html+cgi example)

εγω πιστευω πως ειναι θεμα fw η δεν εκατσε καλα στο μηχανακι η υπαρχει ασυμβατοτητα οπως εχει ενα παληκαρι με το prodigy (επανεκινησεις συνεχεια) οπως ειχα και εγω με το prodigy και λυθηκανε σχεδον ολα με την 4

online , να υποθεσω πως δεν πιστηκες για το κολλημα που μου εκανε? οχι μια, αλλα 3 φορες, σε μια ωρα και αναγκαστηκα και το εκλεισα απο την συσκευη γιατι δεν δεχοταν εντολες απο το remote (παρεπιμπτωντος σε καποια πληκτρα υπαρχει συμβατοτητα με το prodigy) (μονο το med εχω συνδεμενο και παλι δεν λεει να μου κανει τη χαρη)
στο browser δώσε http://med600x3d-ip-address:1024
π.χ. αν έχει διεύθυνση 192.168.1.10 τότε στον browser δίνεις 192.168.1.10:1024
το (A simple html+cgi example) πρέπει να στο βγάζει επειδή δε δίνεις το :1024

Δοκίμασα στικάκι FAT και το έπαιξε κανονικά αλλά ένα άλλο σε eXFAT δεν το είδε και όταν το φορμάρισα σε NTFS το είδε.
Στο manual δεν βρήκα κάτι σχετικό με τα φορμά που δέχεται αλλά θυμάμαι να έχει αναφερθεί εδώ ότι βλέπει όλα τα φορμά.

Τι ισχύει τελικά;