Mede8er MED600X3D

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Καλημέρα και ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ Papdoux! Διόρθωσα, όπως μου είπες, και το θέμα με το screen size. Με αρκετά κλικ προς τα δεξιά κι αρκετά προς τα κάτω, εμφανίστηκαν οι κοκκινες γραμμές, αριστερά και πάνω (κι ελάχιστα δεξιά και κάτω).
Όσον αφορά το Trumotion μάλλον θα το αφήσω οφ γιατί οι δοκιμές που έκανα σε ένα κομμάτι του Star Trek, με διάφορες τιμές του de-blur και του de-judder, δε μου άρεσαν. Ειδικά το de-judder μόνο αν με πληρώσουν θα το μετακινήσω απ'το μηδέν! Η εικόνα έμοιαζε σα να μη βλέπω σινεμά αλλά καμμιά κακομονταρισμένη σαπουνόπερα!

Αμφιβάλω αν πέτυχες με το μάτι τις σωστές διαστάσεις, φίλε μου
Κάνε restore default screen size για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Ακόμα καλύτερα να δοκιμάσεις το πάτερν sharpness & overscan του AVS ώστε να έχεις επαλήθευση ότι όλα βαίνουν καλώς.

Αμφιβάλω αν πέτυχες με το μάτι τις σωστές διαστάσεις, φίλε μου
Κάνε restore default screen size για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Ακόμα καλύτερα να δοκιμάσεις το πάτερν sharpness & overscan του AVS ώστε να έχεις επαλήθευση ότι όλα βαίνουν καλώς.

Καλά κάνεις και αμφιβάλλεις! Τελικά δεν ήταν όλα οκ... Τώρα έκανα restore to default και απέκτησα πάλι όλη την έκταση της οθόνης μου! Θενξ έι μπαντς!

Εγώ συνεχίζω το crash test με αρχεία. Δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με yadis κλπ. Πραγματικά ομαλότατο playback στα 23.976. 3D Ματρόσκες άψογα, κανονικές ματρόσκες άψογα, DTS-HD, DTS, AAC, σου'πα μου'πες άψογα. Χρόνο να τα οργανώσω πρέπει να βρω με το Yadis και είμαστε κομπλέ. Α, το μόνο που με χάλασε είναι ότι με το med, ελέω DTS-HD, είδα ότι το BD ISO που είχα από το Empire Strikes Back έχει DTS 768kbps. :furious3: Δεν άναψε στον Pioneer το λαμπάκι και τρόμαξα αλλά μετά είδα ότι το ISO είναι με Γερμανικό DTS-HD. Στα διάλα... Κατά τα άλλα, έχω κάνει convert όλα τα BD ISOs με το MakeMKV, όλα φαίνονται να παίζουν άριστα. Πολύ καλό πρόγραμμα.

Με yadis έχει ασχοληθεί κανένας;
Με τις ταινίες όλα ΟΚ σ´εμένα, με τις σειρές όμως έχουμε θέμα... Ξέρετε κάτι παραπάνω;

Με yadis έχει ασχοληθεί κανένας;
Με τις ταινίες όλα ΟΚ σ´εμένα, με τις σειρές όμως έχουμε θέμα... Ξέρετε κάτι παραπάνω;

Παντως εγω που εχω τις σειρες απο το media scout, ειναι 2 χαρες οχι μια. Δεν νομιζω να ασχοληθω με κατι παρπανω.

Τι θεμα εχεις ?

για να έχεις την περιγραφή από κάτω ορίζεις στο menu σε show movie info.

ΟΚ, σ´ευχαριστώ papdoux
Του έριξα μια ματιά την προηγούμενη φορά που το ανέφερες αλλά δεν προχώρησα παρακάτω μέχρι να λύσω κάποια ψιλοπροβληματάκια που αντιμετώπιζα με το yadis. Τώρα, μετά από μια βδομάδα απουσία, είπα να ρωτλησω μήπως, εν τω μεταξύ, έχει ήδη ασχοληθεί να μας πει εντυπώσεις.

για να έχεις την περιγραφή από κάτω ορίζεις στο menu σε show movie info.
To χω αυτο και δειχνει στις ταινιες κανονικα που εχω φτιαξει με το yadis και το yadis2med8ter . Στις σειρες κανονικα δεν το δειχνει γιατι τις εχω μονο με το mediascout.

Παντως εγω που εχω τις σειρες απο το media scout, ειναι 2 χαρες οχι μια. Δεν νομιζω να ασχοληθω με κατι παρπανω.

Τι θεμα εχεις ?

Αυτό που γράφεις πιο κάτω... Όχι οτι έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, μια χαρά ζω κι έτσι.

Κι εμενα φαινονται οπως το βιντεο. Το μονο που διαφερουν ειναι οτι δεν εχει την απο κατω περιγραφη, κι οτι τα εικονιδια των mkv

δεν είδα κάποια αλλαγή τελευταία με yadis2mede8er για σειρές.
To yadis υποστηρίζει σειρές αλλά το y2m όχι

Αυτό που γράφεις πιο κάτω... Όχι οτι έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, μια χαρά ζω κι έτσι.

Εγω παντως που ειδα λιγο το renamer ειδα οτι θα μου πειραξει και τα αρχεια που εχω στο σερβερ, οποτε προτιμησα να μην το κανω.Ετσι οπως τα εχω βολευεται και το xbmc στο htpc.

To χω αυτο και δειχνει στις ταινιες κανονικα που εχω φτιαξει με το yadis και το yadis2med8ter . Στις σειρες κανονικα δεν το δειχνει γιατι τις εχω μονο με το mediascout.

δεν το έχεις σε hide movie info για να έχεις 3 γραμμές στο jukebox;

δεν το έχεις σε hide movie info για να έχεις 3 γραμμές στο jukebox;

Οχι. Εδω κι ετσι που το εχω, με τα εξωφυλλα κτλ, μου λεει η γυναικα μου, "καλυτερα ηταν με τη λιστα" :flipout:

Εγω παντως που ειδα λιγο το renamer ειδα οτι θα μου πειραξει και τα αρχεια που εχω στο σερβερ, οποτε προτιμησα να μην το κανω.Ετσι οπως τα εχω βολευεται και το xbmc στο htpc.

ναι σου κάνει rename τα αρχεία.
νομίζω όμως ότι μπορείς να απενεργοποιήσεις την επιλογή rename ώστε να μην πειράζει τα αρχεία. Δεν το έψαξα παραπάνω.

http://www.mede8er.org/beta/Firmwares_Beta/MED1000X3D/2013/X3D_Series_V2BETA_26March2013.zip

Changelog V2.0.0 - 26March 2013
1. Fixed - net api, rc menu is not working correctly in favorites/ jukebox.
2. Fixed - BDMV folder would not be added to JukeBox +.
3. Fixed - ext subtitle when playing filelink of BDMV folder.
4. Dev - added setup option "Multiple Video Play".
5. Dev - separated the settings for "Show Movie Info" in FileManager and MovieJukebox.
6. Dev: added OSD language ENGLISH(US).
7. Dev: improved the subtitle outline display.
8. Dev: net api, added a thumb node in music jukebox json file for each folder.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

http://www.mede8er.org/beta/Firmwares_Beta/MED1000X3D/2013/X3D_Series_V2BETA_26March2013.zip

Changelog V2.0.0 - 26March 2013
1. Fixed - net api, rc menu is not working correctly in favorites/ jukebox.
2. Fixed - BDMV folder would not be added to JukeBox +.
3. Fixed - ext subtitle when playing filelink of BDMV folder.
4. Dev - added setup option "Multiple Video Play".
5. Dev - separated the settings for "Show Movie Info" in FileManager and MovieJukebox.
6. Dev: added OSD language ENGLISH(US).
7. Dev: improved the subtitle outline display.
8. Dev: net api, added a thumb node in music jukebox json file for each folder.

:music-smiley-005: