Mede8er MED600X3D

αυτό μία φορά μου έτυχε και δεν έτυχε ξανά.
Μάλιστα πρέπει να ήταν με το fw που είχε το med από τον αντιπρόσωπο.
Μετά που έκανα τα fw updates δεν το είδα να συμβαίνει ξανά.

Από την άλλη δεν κάνω συχνά scan, ίσως να μην το πετυχαίνω.

Ποιο firmware φοραει το μηχανακι σου ?

πολυ σιγη βλεπω τωρα τελευταια με τα φιρμγουερ απντειτ.
Εκει που εβγαιναν σωρηδον,τωρα εχουν περασει 2 βδομαδες και τιποτα.

το beta 28 μαρτίου

Θα τσεκαρω ποια εχουν τα δικα μου. Παντως αυτο που λεει ο Μπαμπης ισχυει. Και ισχυει οχι μονο με το scan. Αρκετες φορες δεν μπορει να μπει απο το Jukebox shortcut στη λιστα, αν πρωτα δεν εχεις μπει στο folder μεσω δικτυου.

Ερώτηση! Το συγκεκριμένο Player έχει επιλογή για audio sync? Αν ναι πως ακριβώς λειτουργεί;

Συγνώμη για το 2ο ποστ αλλά δεν βρίσκω το edit. Το συγκεκριμένο player έχει λόξιγκα σε 28fps?

28;;;;;;;;;; Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ 28fps. Στα 24 έχει σίγουρα, στα 23.976 όχι.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Με το yadis το κάνω..Ας πούμε πως έχουμε το παραπάνω εξώφυλλο,μόλις μπω στο inception θα το βλέπω σαν ζουμαρισμένο..Τα vc-1,1080,dts κλπ θα τα βλέπω μισά!

Μήπως δεν έχεις κάνει το screen calibration (σελ 6 στο manual);

Παιδιά στα λεφτά αυτά γύρω στα 150 αυτός είναι ο καλύτερος player που μπορω να πάρω για να βλέπω 3d αλλά κυρίως full hd ?όχι ασύρματα.θα κουμπωνω εξωτερικο σκληρό πανω...
Αν ναι που μπορω να τον προμηθευτω πιο φτηνά;

Τι άλλο προτεινετε στα λεφτά αυτά;

δε ξερω να σου πω αν ειναι ο καλυτερος,αλλα τα λεφτα του τ'αξιζει με το παραπανω.
Πιο φτηνα δεν νομιζω να μπορεις να τον παρεις,160 εχει και μπορεις να μιλησεις με τον αντιπροσωπο για τα περαιτερω.

Χθες αντιμετώπισα την πρώτη περίπτωση με ασυγχρόνιστο υπότιτλο.
Είχα κατεβάσει την ταινία The.Secret.in.Their.Eyes.2009.P.BDRip.1080p.IRONCLUB.mkv και στη συνέχεια τους υπότιτλους srt.
Πριν δω την ταινία, είχα δοκιμάσει τη μέθοδο ανεύρεσης και κατεβάσματος ελληνικών υπότιτλων με τον bsplayer που είχε αναρτήσει κάποιος σε άλλο forum και ο bsplayer βρήκε και κατέβασε και μια άλλη έκδοση.

Όταν ξεκίνησα το βράδυ να δω την ταινία, με τους πρώτους υπότιτλους, παρατήρησα ότι εμφανίζονταν με σημαντική καθυστέρηση.
Έπαιξα λίγο με τo up στο χρόνο που έχει το subtitle του med αλλά δεν είχα αποτέλεσμα.
Έτρεξα την ταινία με το bsplayer στο pc, είδα και μ' αυτόν την καθυστέρηση αλλά παίζοντας με το Ctrl + δεξί βελάκι κατάφερα να τους συντονίσω αυξάνοντας το χρόνο κατά 14 δεύτερα, όπως ανέγραφε το bsplayer.
Ξαναγύρισα στο med, προσπάθησα να αυξήσω το χρόνο όχι μόνο κατά εκατοντάδες, όπως έχει τη δυνατότητα, αλλά και κατά χιλιάδες, χωρίς όμως να καταφέρω να τους συντονίσω.

Φυσικά, το ίδιο αποτέλεσμα είχα και με την άλλη έκδοση που είχε βρει το το bsplayer.

Επειδή στο manual του med δεν αναγράφεται κάτι περισσότερο για το θέμα του συγχρονισμού, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος/οι να λύσω το πρόβλημα αυτό;

Γιατι δεν περνας τους υποτιτλους απο το subtitle workshop για να φτιαξεις τον χρονο; Υπαρχει και η εκδοση beta 4 που δεν θελει καν εγκατασταση.

Λευτέρη, ευχαριστώ για την πληροφορία.
Κατέβασα και έτρεξα το soft, άνοιξα τον υπότιτλο, αμέσως μου απάντησε ότι "άλλαξε" και ζήτησε να το σώσω, αλλά δεν βλέπω επιλογή srt πλέον και δεν ξέρω τι να κάνω.

Και πώς "άλλαξε" και συγχρονίστηκε ο υπότιτλος χωρίς να βλέπει την ταινία;

Οχι χρονο δεν μπορει να αλλαξε μονο του αλλα ισως καπου να ειδε οτι εχει προβλημα ο υποτιτλος και να τον εφτιαξε. Οταν πατας σκετο save το σωζει στο ιδιο αρχειο δηλαδη srt θα πρεπει να πατησεις save as για να το σωσεις σε κατι αλλο.

Θα πας πανω διπλα απο το file εχει το edit-timings-set delay εκει θα φτιαξεις τον χρονο και μετα θα πατησεις save οχι save as