Mede8er MED600X3D

Πολύτιμες οι πληροφορίες σου και χάρη σ' αυτές διόρθωσα το πρόβλημα. Σ' ευχαριστώ και πάλι.

Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση, γνώριζα τη διαφορά χρόνου από το bsplayer και την έβαλα, όπως μου είπες αλλά, εάν δεν γνωρίζουμε, πάμε στα ψαχτά;

Και κάτι ακόμη.
Από τις πολλές προσπάθειες και το πάτημα κουμπιών, ίσως πάτησα κάποιο κατά λάθος και δεν λειτουργεί, σ' αυτή την ταινία και όχι σε άλλες, το resume που εμφανίζεται στην αρχή. Πώς διορθώνεται;

Ετσι βλεπεις τον χρονο το βαζεις να παιξει και βλεπεις αν την στιγμη που μιλανε ποσα δευτερα ειναι μπροστα η πισω ο συχρονισμος. Κατα 95% ειναι ολοι μαζι οι υποτιτλοι σε μια ταινια λαθος και ετσι του μετακινεις ολους μαζι (θα ειδες και την επιλογη) αλλα μου εχει τυχει ταινια που ενω στην αρχη ηταν ενταξει μετα εχανε στην πορεια και εκει ειναι παλουκι να τους φτιαξεις.

Παιζει ρολο αν ειναι και 24 η 23.976

Φαίνεται ότι στη βιβλιοθήκη που αντέγραψα από συμφορουμίτη είχε κάνει εκείνος το συγχρονισμό και έτσι δεν βρήκα πρόβλημα αλλά σε σειρές όπως το NCIS που έχω κατεβάει και πρόσθεσα υπότιτλους, δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα και η πρώτη μου ήταν χθες το βράδυ.

Μήπως έχεις απάντηση για το resume;

ΥΓ κατέβασα το beta 4 από το πρώτο που έβγαλε το google.

Στο #1303 έχω γράψει το πρόβλημα που εμφανίστηκε, ειδικά, σ' αυτή και όχι σε άλλες ταινίες.
Πατώντας το resume, η ταινία δεν πάει στο σημείο που την είχα σταματήσει αλλά ξεκινάει από την αρχή.
Μήπως έχω πατήσει κάποιο κουμπί από το πληκτρολόγιο, κατά λάθος;

Ναι αλλα δεν καταλαβα στον υπολογιστη η στο μηχανημα MED δεν μπορεις να επαναφερεις το resume?

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Πολύτιμες οι πληροφορίες σου και χάρη σ' αυτές διόρθωσα το πρόβλημα. Σ' ευχαριστώ και πάλι.

Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση, γνώριζα τη διαφορά χρόνου από το bsplayer και την έβαλα, όπως μου είπες αλλά, εάν δεν γνωρίζουμε, πάμε στα ψαχτά;

Για να τα συνοψήσω μιας και παιδεύομαι με τους υπότιτλους πολλά χρόνια τώρα το subtitle workshop και το Subtitle edit 3.3.4 είναι τα καλύτερα. Το πρώτο μου δημιουργεί μερικά προβλήματα σε windows 7 και 8 64άρια και έτσι χρησιμοποιώ το subtitle edit περισσότερο. Όχι οτι το subtitle workshop δε δουλεύει. Απλά βγάζει ένα error μερικές φορές και με ενοχλεί. Και τα 2 έχουν δυνατότητα "οπτικού συγχρονισμού" που σημαίνει οτι μπορείς να ορίσεις τον πρώτο υπότιτλο και τον τελευταίο και να συγχρονίσει όλους τους ενδιάμεσους. Μερικές φορές οι υπότιτλοι δεν έχουν μια σταθερή τιμή χρόνου που καθυστερού ή προηγούνται της εικόνας αλλά που να αυξάνεται. Οπότε βλέπεις υπότιτλους να καθυστερούν ή να προηγούνται κατά μερικά δευτερόλεπτα στην αρχή της ταινίας και προς το τέλος να έχουν αρκετά λεπτά διαφορά. Για να διορθωθεί αυτό κάνουμε τον οπτικό συγχρονισμό δίνοντας αναφορικά την θέση του πρώτου και του τελευταίου υπότιτλου και επιδιορθώνεται όλοι οι ενδιάμεσοι. Μάλιστα στο subtitle workshop μπορούμε να ορίσουμε και περισσότερα από 2 σημεία αναφοράς (στην μέση ή ανα μισάωρο) και να έχουμε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Στο subtitle edit έχω δοκιμάσει να κάνω τέτοιο συγχρονισμό δίνοντας για αναφορά υποτίτλους 10 λεπτά από την αρχή και 10 λεπτά από το τέλος. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό κι εκεί.

Θα πρότεινα να τα δοκιμάσεις και τα 2 και αν κάποια φορά δεν τα καταφέρνεις με το ένα πρόγραμμα το άλλο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Δυστυχώς και τα 2 είναι για windows και αρνούνται πεισματικά να δουλέψουν σε mac ότι και να προσπάθησα. Ούτε το winetricks ούτε crossover ούτε τίποτα. Και δεν υπάρχει και κάτι αντίστοιχο για τον mac. Είτε επί πληρωμή είτε δωρεάν. Οπότε πρέπει να τρέχω σε pc κάθε φορά που θέλω συγχρονισμό... :(

Εγω προσεξα στο Hobbit που ειναι δυο iso η 3D ταινια οτι ενω οι Ελληνικοι υποτιτλοι ειναι κανονικα μεσα στο iso και οχι srt στο δευτερο iso δεν δουλευουν σωστα εχει λαθος συχρονισμο.

@makfil δεν εχω MED για να ξερω.

ρε παιδια μια βοηθεια,ενω στην αρχη εβλεπα τον ενισχυτη να κλειδωνει σε DTS Master Audio,τωρα για καποιο περιεργο λογο,δεν το κανει.
Εχω δοκιμασει και στο auto και στο passthrue και δεν γινεται τιποτα.
Δεν μπορω να θυμηθω πως του βαζουμε σε ποια πολη ειμαστε,τωρα μου βγαζει μονο του το Χονγκ Κονγκ.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

ρε παιδια μια βοηθεια,ενω στην αρχη εβλεπα τον ενισχυτη να κλειδωνει σε DTS Master Audio,τωρα για καποιο περιεργο λογο,δεν το κανει.
Εχω δοκιμασει και στο auto και στο passthrue και δεν γινεται τιποτα.
Δεν μπορω να θυμηθω πως του βαζουμε σε ποια πολη ειμαστε,τωρα μου βγαζει μονο του το Χονγκ Κονγκ.

Για το πρώτο
όταν συνέβη αυτό ήσουν μόνος στο σπίτι?

για το δεύτερο
setup (το γαλλικό στο rc) και μετά κλικ στο time-> time zone

ps. Για το πρώτο τσέκαρες για παρεμβολές απο τις ρυθμίσεις του μπενκ?
ελπίζω να βοήθησα :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Για το πρώτο
όταν συνέβη αυτό ήσουν μόνος στο σπίτι?

για το δεύτερο
setup (το γαλλικό στο rc) και μετά κλικ στο time-> time zone

ps. Για το πρώτο τσέκαρες για παρεμβολές απο τις ρυθμίσεις του μπενκ?
ελπίζω να βοήθησα :flipout:

αμα σου πω καθολου,θα με πιστεψεις;:earmuffs:
τι εννοεις με το γαλλικο στο rc?

Έχει ένα γαλλικό κλειδί ρε συ το remote control.
Πάτα το (και θα βγει μια χοντρή).
Στο menu έχει επιλογή "time". απο εκεί θα αλλάξεις πόλη (μη πάς πολύ μακριά και σε χάσουμε)

όλα στο χέρι τα θέλεις...

Για το άλλο ρωτάω να δω ποίος είναι ο φταίχτης του προβλήματος :flipout:

στο ταιμ εχω βαλει Καιρο.
Καπου θυμαμαι βαζεις χειροκινητα το ονομα της πολης,πρεπει να ειναι το γαλλικο κλειδι που λες,θα το δοκιμασω,αλλα αν δεν δουλεψει θα σου στειλω τον Βας απο κει να σε επαναφερει στη ταξη,γιατι εχεις βγαλει πολυ γλωσσα τελευταια!
Τωρα ποιος ειναι ο φταιχτης για το αλλο,η ερευνα συνεχιζεται και αναμενεται το πορισμα.(βασικα εχω φρικαρει,μια φτιαχνω το ενα,μια χαλαει το αλλο).

Γιατί να μου τον στείλεις???
Νομίζεις ότι εδώ δουλεύει τίποτα? :flipout:

Έχεις φρικάρει γιατί αντί να βλέπεις καμια ταινία παίζεις με τα μηχανάκια μάνα'μ :ernaehrung004:

μια χαρα βλεπω,αλλα χαλιεμαι οταν θελω να εχω ολα αυτα που θεωρητικα ειναι εφικτα,αλλα στο τελος παιζουν οπως γουσταρουν.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Έχει ένα γαλλικό κλειδί ρε συ το remote control.
Πάτα το (και θα βγει μια χοντρή).
Στο menu έχει επιλογή "time". απο εκεί θα αλλάξεις πόλη (μη πάς πολύ μακριά και σε χάσουμε)

/QUOTE]

Νίκο,

Μήπως έχεις κάποια ιδέα για το πρόβλημα που περιγράφω στα #1303 και #1307;

Δεν το έχω συναντήσει Μάκη (για να είμαι ειλικρινής και να μου είχε συμβεί δεν θα το πρόσεχα)
Αφού δεν στο κάνει σε άλλες δεν μπορεί να είναι απο ρύθμιση. Μάλλον κάποιο κολληματάκι.

Δοκίμασες να παίξει η συγκεκριμένη λίγη ώρα(1-2 λεπτά), μετά να την ξανα σταματήσεις και να τσεκάρεις αν επανέρχεται το resume?
Ίσως έτσι να ξεκολλήσει.

:ernaehrung004: