Λάκης
AVClub Fanatic
αφιονιζονται ωρες ωρες μου φαινεται ή που θα κανουν 40 μερες να βγαλουν νεο ή που θα βγαζουν καθε τρεις μερες.
Ίσως διορθώσανε και τα 24.
στο τελευταίο fps chart πάντως άλλα λένε.
Αυτά δεν τα έκανα , πρέπει να το ξαναπεράσω ?
Νικόλα, εδώ τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε;
Remember to make the JukeBox+ an Aggregate JukeBox after firmware update as this is not done automatically
Στρατηγέ μου το μόνο jukebox που γνωρίζω είναι ένα παλιό στο καφενείο του χωριού μου με Γαβαλά, Πάνου, Ζαγοραίο κλπ
papdoux κλπ αλάνια πιστεύω θα ξέρουν.
![]()
9) Όταν τελειώσει, το mede8er κάνει μόνο του reboot και μας βγάζει τη βασική οθόνη του Setup.
10) Όπως είμαστε στο setup, βγάζουμε το καλώδιο τροφοδοσίας
11) Βγάζουμε το στικάκι
12) Βάζουμε ξανά το καλώδιο τροφοδοσίας.
13) Ανοίγουμε το mede8er.
Έτοιμοι!
Ή μάλλον σχεδόν έτοιμοι γιατί έχουν χαθεί κάποιες απο τις ρυθμίσεις, οπότε πρέπει να τις επαναεισάγουμε (1-2 λεπτά max).
Μερικές βασικές ρυθμίσεις:
πάμε στο Setup και από εκεί¨στο:
- System
Language: English
Text Encoding: Greek
Resume Paly: on
BD Menu: Off
- Audio:
HDMI output, SPDIF output: Αν συνδεθούμε μόνο σε τηλεόραση επιλέγουμε το Downmix (2ch). Αν συνδεθούμε με ενισχυτή, επιλέγουμε το Passthrough.
- Video:
TV System: HDMI auto, η μια από τις άλλες επιλογές (ότι θέλετε ανάλογα το μέσο προβολής σας).
1080p 23,976Hz: On
Auto Frame Rate: On
Screen Size: δεν πειράζουμε τη προρυθμισμένη επιλογή ακόμη και αν δεν φαίνεται όλη η κόκκινη γραμμή! Αν το πειράξετε say bye-bye to 1:1 pixel mapping
Αυτά τα ολίγα.
![]()
Νίκο,
Και εγώ δεν ακολούθησα τα βήματα 9-13 αλλά νομίζω ότι λειτουργεί σωστά.
Πιθανόν Μάκη. Απλά περιέγραψα αυτό που προτείνει ο αντιπρόσωπος έχοντας εμπειρία σε fw update που δεν θα αποκτήσουμε εμείς σε ολόκληρη ζωή.
Στις ρυθμίσεις System, νομίζω ότι πρέπει να τις μεταφράσεις και στα ελληνικά γιατί ήδη αρκετοί θα έχουν επιλέξει αυτή τη γλώσσα ως βασική.
Ε δεν είναι δα και κάτι δύσκολο. Αντί για Αγγλικά βάζουμε Ελληνικά στη γλώσσα, επίσης να παίζει από το σημείο που σταμάτησε η ταινία και το BD menu κλειστό.
Στο Audio, νομίζω ότι παρέλειψες το Auto στο HDMI Output
Σωστά! υπάρχει και αυτή η επιλογή. Όμως καλύπτεσαι πλήρως με τις άλλες δύο και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πως λειτουργεί το auto. Προσωπικά θα το απόφευγα.
Στο Video, πολύ χρήσιμες οι υποδείξεις σου για τα δύο On και το Screen size το είχα ρυθμίσει πριν και τώρα (πριν από τις οδηγίες σου) στο να φαίνονται οι κόκκινες γραμμές δεξιά και κάτω, που δεν φαινόντουσαν. Νομίζεις ότι δεν πρέπει και αν ΝΑΙ. πρέπει να γίνει επανεγκατάσταση ή να το ρυθμίσω με το επόμενο fw;
Ειδικά εσύ με VT, είτε κάνεις άμεσα reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, είτε δεν το πειράζεις στο επόμενο πέρασμα firmware. Αν πειράξεις το screen size και έχοντας στην tv σου το overscan off, έχεις σίγουρα πρόβλημα με την εικόνα!
Ευχαριστώ
Μάκης
Changelog V2.0.0 - 15 May 2013
1. Fix: HDD with more than 1 partitions are not all mounted.
2. Fix: NTFS partition has wrong label. - Should fix Win8 HDD related issues - Needs to be confirmed
3. Fix: view mode in Devices Screen is not working after set AutoView to 'on'.
4. Dev: updated IMAGE_MEDIA_LIBRARY_WATCHED_FOCUS.png.
5. Dev: Added exFAT basic support for USB Drives - Can play up to and including 2DBDISO (3DBDISO not supported)
6. Dev: to support jukebox+ on exFAT.
7. Dev: will reboot after formatting the HDD in the Mede8er Setup GUI.
8. Dev: move "Aggregate Jukebox" to the bottom of list in Favorite menu.
9. Dev: updated CZECH and GREEK strings.
Remember to make the JukeBox+ an Aggregate JukeBox after firmware update as this is not done automatically.
Changelog V2.0.0 - 10 May 2013
1. Dev: use more spaces for string PLAYLIST in BD playlist menu.
2. Dev: adjust the text color to white in wireless settings, before it's not readable.
3. Dev: adjusted the subtitle menu text size to avoid being cut.
4. Dev: adjust the size of filename of video infobar, to avoid being cut.
5. Dev: add space character between string and version in usb upgrade menu.
6. Dev: to support BD playlist when playing with DVDROM.
7. Dev: fix hungarain OSD issues.
Remember to make the JukeBox+ an Aggregate JukeBox after firmware update as this is not done automatically.
Changelog V2.0.0 - 9 May 2013
1. Major NET API changes and fixes - Now complete and locked.
2. Fix: label of device in Eject Menu has an incorrect character showing.
3. Fix: Plasma Mode
4. Fix: In Video Play Menu Transparency
5. Fix: Could not set JukeBox+ as 'Aggregate JukeBox' after firmware update. Remember to make the JukeBox+ an Aggregate JukeBox after firmware update as this is not done automatically.
6. Fix: blinking the POWER LED while installing firmware.
7. Dev: disable WIFI AP mode to avoid udhcpd.
8. Dev: Eject function for USB DVD Drive - Home Page and press 'F2' Button or Devices Page and Press 'F2' button on rc.
9. Fix: add to network folder to Favourite problem.
10. Fix: sometimes failed to scan network folders in Favourites.
11. Dev: when discreet off, GUI will stay on the current screen.
12. Dev: support for TVRename Episode Images - Require to update TVRename to TVRename2.2.4 and read release notes.
13. Dev: Auto fps optimization
14. Dev: enable osd language for GREEK and CZECH. - Feedback would be very welcome.
fps chart
Διαβάζω στο med8er forum ότι έφτιαξαν τα 24hz. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει?
Η ταινία είναι στα 29,970. Οχι στα 23,976. Και ναι, είναι σαν να χάνει 1-2 frames το δευτερόλεπτο. Αυτό με το να χάνει frames δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ πριν σε κανένα media player που είχα (WD-TV 1st gen with custom firmware και LG ST600)
Όταν πήρα το med και μου έλεγαν οτι υποστηρίζει 23,976 δεν είχα υπόψιν μου αν είναι κάτι που θα καταλάβαινα. Σκέφτηκα "ακόμη ένα feature".
Τώρα η ερώτηση είναι: "υποστηρίζει 29,970";
...JukeBox+ an Aggregate JukeBox...
δεν ξέρω τι γίνεται, δεν έχω ασχοληθεί με αυτό
Κι εγω το ιδιο. Κατηργησα και το jukebox τελειως. Βλεπω τα παντα φτιαγμενα απο το mediascout και ειναι 3 χαρες, οχι μια !
imdb rating, σεναριο, πρωταγωνιστες, κλπ οχι;Οταν τα folder που διαβαζει το med ειναι "περασμενα" απο το mediascout, δειχνει κανονικα εξωφυλλα και backround. Το ιδιο και για τις σειρες.
Για μενα αρκει αυτο και δεν χρειαζεται να κανω τη διαδικασια που θελει το jukebox.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.