Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Ακομα "τρωγεσαι"? Αφου μια χαρα τα δειχνει μονο με το mediascout.....

Για τις σειρές... Για τις ταινίες το yadis είναι πολύ πιο πλήρες και όμορφο.

Τι εννοείς "μόνο το yaDIS;" Μετά το yaDIS δεν χρησιμοποιείς το YADIS2MEDE8ER;

Όχι δεν το χρησιμοποιώ. Μέσα στο φάκελο της κάθε ταινίας μου βάζει τις φωτογραφίες. Όταν βάλω το σκληρό στο med, βλέπω σε thumbnails τις ταινίες, οπότε είναι πολύ εύκολο να επιλέξω ποια θέλω να δω.

photo.php
293074_633693019976725_1245602258_n.jpg

Όχι δεν το χρησιμοποιώ. Μέσα στο φάκελο της κάθε ταινίας μου βάζει τις φωτογραφίες. Όταν βάλω το σκληρό στο med, βλέπω σε thumbnails τις ταινίες, οπότε είναι πολύ εύκολο να επιλέξω ποια θέλω να δω.

Κατάλαβα... Αυτό που λέει κι ο Χρήστος με το mediascout...
Εγώ κάνω λίγο κόπο παραπάνω (μόνο για μια φορά δηλαδή, μετά ένα απλό "κλικ" ειναι αρκετό) αλλά είναι διαφορετικό να βλέπεις μόνο thumbnails και διαφορετικό να βλέπεις αυτό:

movie3.jpg
tv3.jpg

@ Babis K. πότε μπορείς να βρεθούμε να μου κάνεις σεμινάριο για το πως να το φτιάξω??? Διαβάζω και διαβάζω και διαβάζω και άκρη δεν βγάζω... :(

λοιπόν, πέρασα το DVDFab 9, το avatar 3DISO το έκανα 3D ISO αφαιρώντας τα περιττά, αφήνοντας μόνο το video, hd audio, κανένα από τους υπότιτλους που είχε και ενσωματώνοντας ελληνικούς υπότιτλους από srt.
Το med είδε το νέο 3D ISO, το παίζει (τουλάχιστον τα πρώτα λεπτά που δοκίμασα) και οι υπότιτλοι 3D.

καλυτερα που εχει ανεμιστηρακι,το 600 το εχω πανω σε γθαλι και αν βαλω πανω του ελληνικο καφε σε 5 λεπτα θα ειναι ετοιμος

καλυτερα που εχει ανεμιστηρακι,το 600 το εχω πανω σε γθαλι και αν βαλω πανω του ελληνικο καφε σε 5 λεπτα θα ειναι ετοιμος

Πραγματικά έχω εντελώς διαφορετική εμπειρία... Το δικό μου δεν ζεσταίνεται καθόλου. Όταν βάζεις το χέρι επάνω του απλά δεν είναι κρύο. Αυτό.

Έχω και το appstreamer TV στην κρεβατοκάμαρα. Είπα να δώσω 110 για να μην αγοράσω καινούργια τηλεόραση όταν άρχισαν τα ψηφιακά... Σε πληροφορώ οτι βλέπω τα πάντα εκεί. Δεν με παίρνει με τίποτα ο ύπνος από την φασαρία... Βρε τι σειρές έχω δει μέχρι να βγει ο ήλιος και να το κλείσω μπας και καταφέρω να κοιμηθώ... Καμιά φορά περνά και κανένα σκουπιδιάρικο απ' έξω και έχει λίγο περισσότερη φασαρία >.<

Τελικά μπορούσα να είχα πάρει καινούργια τηλεόραση για την κρεβατοκάμαρα με λίγα παραπάνω από 110 :/

Εγώ δεν καταλαβαίνω ποιά η διαφορά από το 1000 γενικώς. Το chip μήπως; (μήπως το 1000 δεν έχει ανεμιστηράκι; ;)) edit: το βρήκα! το 1000 δεν έχει ανεμιστηράκι... δώσε 30 ευρώ παραπάνω!

Και με εξαίρεση του εσωτερικού δίσκου, τι διαφορά έχει από το 600;

edit again: σε σχέση με το 600, έχει το USB 3.0.

Με την εξαίρεση λοιπόν του εσωτερικού δίσκου, που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανείς να θέλει οπωσδήποτε να έχει εσωτερικό δίσκο στο μηχάνημά του, δεν υπάρχει λόγος να πάρει κανείς το 800 ή το 1000. Το 600 καλύπτει πιστεύω κάθε σημερινή ανάγκη σε media.

Με το επόμενο chipάκι λοιπόν, θα πάρουμε μηχάνημα, να υποστηρίζει και flash 11, 12 και ότι έχει βγει στον web browser για να βλέπουμε και κανέναν αγώνα στη ζούλα ;) Ή να υποστηρίζει streaming της οθόνης του υπολογιστή τύπου appleTV για τον ίδιο λόγο. :)

Last edited:
http://www.mede8er.org/beta/Firmwares_Beta/MED1000X3D/2013/X3D_Series_V2BETA_21May2013.zip

η μερα των αναβαθμισεων....
Changelog V2.0.0 - 21 May 2013
Fix: samba security is not working.
Fix: If you set the Movie JukeBox to 2 Rows "Show Movie Info" and reboot and then opens in 3 row view.
Fix: When switching on the X3D it starts up normally then the disk shuts down for a few seconds then starts up again.
Fix: crash in some condition in File Manager.
Dev: Save 3D depth and LR settings.
Dev: will restore config file at the end, to avoid config file is saved again with current settings while rebooting.
Dev: updated some French strings.
Dev: added a reset option in setup/system menu, to remove JukeBox+ entry in the system.
Dev: will check the HDMI capability before switching frame rates to 50Hz. - Require USA users to check this - test with Auto fps 'on'
Remember to make the JukeBox+ an Aggregate JukeBox after firmware update as this is not done automati

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Έχεις δίκιο. Δεν το έκφρασα σωστά.
ΒΤ Client + es. HDD. Όπως το 1000άρι.

Το είχα υποψιαστεί απο την αρχή ότι θα συνέβαινε, απλά έκανα λάθος το όνομα.

H πρόσοψή του είναι ίδια με του 400 και 400Χ, λογικά δεν θα παίρνει δίσκο.
Λογικά είναι ο αντικαταστάτης του 400Χ και ίσως δούμε και "700Χ" ως αντικαταστάτη του "500Χ", με μόνες διαφορές σε σχέση με το 1000X3D την εμφάνιση και το swap τοων δίσκων.

καλοδεχούμενη και η coaxial

απλά συμπληρώνεται η γκάμα.

Λοιπόν, ύστερα από 2 ταινίες 3D που είδα με το med μπορώ να πω ότι το player ενώ εχει δυνατότητες, απέχει πολύ από το να θεωρηθεί σταθερό. Και εξηγούμαι.
2 χρόνια περίπου με το dune h1 δεν χρειάστηκε ποτέ να διακοψω προβολή ταινίας λόγω player.
Με το med ξεκινήσω να δώ ταινία. Δεν παίζει 3D τους υπότιτλους. Διαπιστώνω ότι αν γυρίσω την ταινία σε 2D και μετά πάλι 3d φτιάχνει. Αυτό όχι με όλες τις ταινίες. Σε άλλες το κάνει και σε άλλες όχι.
Παταω pause, πάω για κατουρημα, γυρναω παταω play, ήχος γιοκ. Pause και πάλι play στρώνει.
Μετά αρχίζει να κολλάει η ταινία ανα 30secs. Χάνεται η εικόνα και ξανάρχεται. Παταω stop και start μετά και όλα καλά.
Το player δείχνει για μένα μια αστάθεια που δεν την είχα συνηθίσει. Εχοντας πλέον και τα 2 3D players (dune base 3d, med), θεωρώ ότι αν η dune φτιάξει τα θέματα που εχει με το 3D δεν θα εχει αντίπαλο. Επειδή έχω ξανά περάσει από Realtek τσιπακια επιβεβαιωνομαι ότι ακόμη δεν μπορούν να φτάσουν την sigma ακόμη σε σταθερότητα. Σίγουρα έχουν καλύψει μεγάλο έδαφος αλλά για μένα είναι ακόμη backup player, εκτός βέβαια από τα 3D που ακόμη παίζουν χωρίς αντίπαλο. Σίγουρα αποτελεί μια πολύ καλή αγορά αλλά αν δεν έχεις δουλέψει dune δεν μπορείς να καταλάβεις ποιες είναι πραγματικά οι διάφορες. Και σίγουρα για κάποιον που θέλει 3D το med αυτή τη στιγμή είναι μονόδρομος και δεν θα πρότεινα την αγορά του dune.

Ενοχλείται κανείς άλλος με το περίγραμμα των υποτίτλων; Στην περασμένη (προ Μαΐου) έκδοση είχε χοντρό περίγραμμα και άκουσα πολλούς να διαμαρτύρονται για "άσχημους υπότιτλους". Δεν με ενοχλούσαν προσωπικά αλλά περίμενα "κάτι καλύτερο" μιας και υπήρχε γενική δυσαρέσκεια χωρίς να ξέρω τι θα μπορούσε να είναι αυτό το καλύτερο. Τώρα είδα! Ένα ανεπαίσθητο περίγραμμα σχεδόν αμελητέο... Και λέγοντας "σχεδόν" εννοώ αμελητέο! πλέον σε πολλές σκηνές οι υπότιτλοι δεν ξεχωρίζουν από την εικόνα πίσω τους κάνοντάς τους δυσανάγνωστους. Αυτό ήταν βελτίωση; Συμφωνεί κανείς μαζί μου;

@ Babis K. πότε μπορείς να βρεθούμε να μου κάνεις σεμινάριο για το πως να το φτιάξω??? Διαβάζω και διαβάζω και διαβάζω και άκρη δεν βγάζω... :(

Δεν χρειάζονται πολλά διαβάσματα... Αν κάνεις αυτά τελείωσες...
Δοκίμασε κι αν δεν τα καταφέρεις κανονίζουμε...

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι παίδες...
Έκανα λάθος ψάχνοντας ρυθμίσεις για το yadis και δημιούργησα δυο αρχεία για κάθε αρχείο-ταινία, το οποίο είναι πλέον εκνευριστικό για να το βλέπω κάθε φορά που ανοίγω το jukebox...
Πώς μπορώ να διαγράψω τα duplicates (εάν γίνεται κάτι τέτοιο) ή πώς μπορώ να διαγράψω όλη τη database του yadis και να ξαναφτιάξω μια νέα από την αρχή;

Λοιπόν, ύστερα από 2 ταινίες 3D που είδα με το med μπορώ να πω ότι το player ενώ εχει δυνατότητες, απέχει πολύ από το να θεωρηθεί σταθερό. Και εξηγούμαι.
2 χρόνια περίπου με το dune h1 δεν χρειάστηκε ποτέ να διακοψω προβολή ταινίας λόγω player.
Με το med ξεκινήσω να δώ ταινία. Δεν παίζει 3D τους υπότιτλους. Διαπιστώνω ότι αν γυρίσω την ταινία σε 2D και μετά πάλι 3d φτιάχνει. Αυτό όχι με όλες τις ταινίες. Σε άλλες το κάνει και σε άλλες όχι.
Παταω pause, πάω για κατουρημα, γυρναω παταω play, ήχος γιοκ. Pause και πάλι play στρώνει.
Μετά αρχίζει να κολλάει η ταινία ανα 30secs. Χάνεται η εικόνα και ξανάρχεται. Παταω stop και start μετά και όλα καλά.
Το player δείχνει για μένα μια αστάθεια που δεν την είχα συνηθίσει. Εχοντας πλέον και τα 2 3D players (dune base 3d, med), θεωρώ ότι αν η dune φτιάξει τα θέματα που εχει με το 3D δεν θα εχει αντίπαλο. Επειδή έχω ξανά περάσει από Realtek τσιπακια επιβεβαιωνομαι ότι ακόμη δεν μπορούν να φτάσουν την sigma ακόμη σε σταθερότητα. Σίγουρα έχουν καλύψει μεγάλο έδαφος αλλά για μένα είναι ακόμη backup player, εκτός βέβαια από τα 3D που ακόμη παίζουν χωρίς αντίπαλο. Σίγουρα αποτελεί μια πολύ καλή αγορά αλλά αν δεν έχεις δουλέψει dune δεν μπορείς να καταλάβεις ποιες είναι πραγματικά οι διάφορες. Και σίγουρα για κάποιον που θέλει 3D το med αυτή τη στιγμή είναι μονόδρομος και δεν θα πρότεινα την αγορά του dune.

για πιο γρηγορα πατας το pause,αντι για το stop και start.
Οχι οτι ειναι λυση αυτο,αλλα ειναι πιο γρηγορο.