Mede8er MED600X3D

Παιδια πως μπορουμε να μαθουμρ αν το ρουτερ μας υποστηριζει nfs ή αν το pc μας υποστηριζει ωστε το media player που θα παρουμε να το ρυθμισουμε με βαση αυτο το nfs.

Εν ολιγης πως ακριβως δουλευει το nfs σε σχεση με τον απλο κοινοχρηστο φακελο των win7 sp1?

Και τι παραπανω προσφερει το nfs εναντι του ενσωματομενου win7 sp1 κοινοχρηστου φακελου?

Επισης το εν λογο media player υποστηριζει την αναπαραγωγη του αυτουσιου μενου ενος bd-iso αρχειου?

Εδω λεει οτι υποστηριζει bd profile 1 τι ακριβως σημαινει αυτο?

Last edited:
Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Θελω να ρωτησω κατι αλλο : αν μπω στην διαδικασια να δικτυωσω med με pc και router ολα ΕΝσυρματα , παλι μπαινω σε πολυπλοκη διαδικασια ? θα εχει αποτελεσμα?
Γιατι καλωδιο cat εχω.Παιρνω και καναλακι και εγινε ενσυρματο. Να αξιζει ομως.Να το κανω?

Το δοκιμάσαμε με φίλο στο σπίτι μου με 100άρι δίκτυο. 3D failed, 2D άψογα, εύκολα, τέλεια αναπαραγωγή.
Μάλιστα το pc ήταν με win XP...

Το ίδιο κάνει και στο σπίτι του άνετα και εύκολα, με win8.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αν τραβάς 2D απο pc. Για 3D δεν ξέρω - δεν δοκίμασα (δεν έχω γίγκαμπιτ).

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αν τραβάς 2D απο pc. Για 3D δεν ξέρω - δεν δοκίμασα (δεν έχω γίγκαμπιτ).
οχι οχι..ρωτησα απλα μονο και μονο απο το pc να στελνω αρχεια στους σκληρους που ειναι στο med. Οχι για αναπαραγωγη...με wifi επιασα καποια στιγμη 4mb/sec, αλλα συνηθως ειναι κατω απο 1mb/sec και τωρα που ποσταρω 0,60 :p . Απλα να στελνω τα αρχεια με αξιοπρεπεια , γιατι εχω μια ταινια τωρα 19GB και δεν τολμω να δω ποσο χρονο θα κανει. Ενσυρματα βελτιωνομαι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

οχι οχι..ρωτησα απλα μονο και μονο απο το pc να στελνω αρχεια στους σκληρους που ειναι στο med. Οχι για αναπαραγωγη...με wifi επιασα καποια στιγμη 4mb/sec, αλλα συνηθως ειναι κατω απο 1mb/sec και τωρα που ποσταρω 0,60 :p . Απλα να στελνω τα αρχεια με αξιοπρεπεια , γιατι εχω μια ταινια τωρα 19GB και δεν τολμω να δω ποσο χρονο θα κανει. Ενσυρματα βελτιωνομαι?

Αλλο κατάλαβα, γιατί δε βρίσκω λόγο να τα πηγαίνεις στους δίσκους του Μed... μου μοιάζει περιττό αφού μπορείς να τους έχεις στο pc...

για αυτό που λές δεν ξέρω, αλλα καλή ευκαιρία να πάρω το φίλο να μου πει τι transfer πετυχαίνει και αλλά και πως...
ή μάλλον να του πω να το γράψει εδώ, γιατί δεν θα τα πολυκατάλαβα... έχει εξαφανιστεί ο αφιλότιμος και τον πεθυμήσαμε!

απο pc σε νας dlink 320 η ταχυτητα κυμαίνεται απο 15 μεχρι 22 κουμπωμενο επανω σε switch 1000,οταν το συνδεσα στο ρουτερ η ταχυτητα δεν ξεπερασε τα 10

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

γιατί δε βρίσκω λόγο να τα πηγαίνεις στους δίσκους του Μed... μου μοιάζει περιττό αφού μπορείς να τους έχεις στο pc...
!
γιατι δεν μπορω με τιποτα να δω το pc. To αντιστροφο γινεται . Απο το med στο pc ή θα μου ζηταει pass + user name (βαζω το ονομα του υπολογιστη και το serial number του δικτυου-οχι του ρουτερ μην μπερδευομαστε-) , ή δεν βλεπει καθολου τους σκληρους . Με nfs δεν το συζηταμε δεν βρηκα ακρη. Να φανταστεις βαριεμαι που το εγραψα ολο αυτο ποσο μαλλον να το ψαξω :p . Kαι 10mps μια χαρα ειναι απο τα 0,770 που στελνω τωρα

αν έχεις κάνει share κάποιο folder τότε pass + user name είναι του account που έχεις στο PC.
Η εναλλακτική είναι να κάνεις share το folder για όλους οπότε πας στα properties του folder και δίνεις permissions (share & security) everyone

εννοειται τα εχω κανει..ευχαριστω παρα πολυ παντως..θα το ξαναψαξω αλλα τωρα θα δοκιμασω ethernet σε αρχειο 18GB...για να δουμε

5Mbps (Μbit/sec) ή 5ΜΒps (Μbyte/sec); Αν είναι το πρώτο είναι πάρα πολύ χαμηλό.
MBps και ειχες δικιο ..οταν κουμπωσουν και τα 2 στο ρουτερ σχεδον διπλασια. Εφτασε για λιγο 10ΜΒps και επεσε και σταθεροποιηθηκε στα 9~

ΥΓ..ρε παιδια θα τρελλαθω..ενω το εχω κανει free να μην ζητα κωδικους το pc , παω να μπω στον σκληρο (εναν δευτερο) και ζηταει user name & pass. Ως τωρα οταν το εκανα αυτο σε 2 pc εβαζα το ονομα του υπολογιστη και το pass που δινει τα windows για το δικτυο. Ολο fail μου λεει...τι κανω λαθος?

Last edited:
Δοκίμασε να βάλεις username guest ή Guest και password άστο κενό.

lessaros χαιρομαι που ξανασυναντιομαστε :-) ευχαριστω δεν δουλεψε

δοκιμασε και το admin,me to prodigy μπαινω με user admin χωρις pass

lord ευχαριστω δεν δουλεψε.
Να φανταστειτε το pass των windows το εχω παρει 2-3 φωτο για να ειμαι σιγουρος :p . Αν δεν θελει δεν επιμενουμε ποτε παιδια.Δεν γουσταρει να παιξει δικτυακα.Απλα τα πραγματα .

υπαρχει κι αλλος τροπος αν θελεις τοσο πολυ να το δουλεψεις ετσι....κανε ενα νεο λογαριασμο στο pc σου (χρηστη) δωστου πληρη δικαιωματα.πχ user zilmer και pass 123 η οτι αλλο θελεις εσυ

ρε παιδια θα τρελαθω δεν μπορω να κανω τις σειρες να δουλεψουν σωστα τα εχω βαλει σε εναν φολντερ που ονομασα Tv Series Μεσα εκει εχω εναν φακελο Tv Series Game Of Thrones μεσα εκει δυο φακελους Season 1 kai Season 2 και μεσα εκει τα επεισοδια ετσι Game.of.Thrones - S01E01 - winter.is.coming αλλα δεν λειτουργει σωστα πρωτον ο Φακελος Tv Series Game Of Thrones εμφανιζετε σαν απλος φακελος και μεσα στον φακελο Season 1(ο οποιος εχει κανονικο εξωφιλο) εχει ολες τις πληροφοριες φοντα και τα λοιπα αλλα τα επεισοδια τα εχει σαν απλα .Mkv arxeia root: H:\Downloads\Tv Series\Tv Series Game of Thrones\Season 1\Game.of.Thrones - S01E01 - winter.is.coming.Mkv

Last edited: