Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

υπαρχει κι αλλος τροπος αν θελεις τοσο πολυ να το δουλεψεις ετσι....κανε ενα νεο λογαριασμο στο pc σου (χρηστη) δωστου πληρη δικαιωματα.πχ user zilmer και pass 123 η οτι αλλο θελεις εσυ

έτσι το έχω κάνει και δουλεύει μια χαρά, το συνιστώ μάλιστα σαν πιο safe.
Η άλλη περίπτωση είναι να δώσεις permissions στο χρήστη everyone (από το sharing και από το security).

ρε παιδια θα τρελαθω δεν μπορω να κανω τις σειρες να δουλεψουν σωστα τα εχω βαλει σε εναν φολντερ που ονομασα Tv Series Μεσα εκει εχω εναν φακελο Tv Series Game Of Thrones μεσα εκει δυο φακελους Season 1 kai Season 2 και μεσα εκει τα επεισοδια ετσι Game.of.Thrones - S01E01 - winter.is.coming αλλα δεν λειτουργει σωστα πρωτον ο Φακελος Tv Series Game Of Thrones εμφανιζετε σαν απλος φακελος και μεσα στον φακελο Season 1(ο οποιος εχει κανονικο εξωφιλο) εχει ολες τις πληροφοριες φοντα και τα λοιπα αλλα τα επεισοδια τα εχει σαν απλα .Mkv arxeia root: H:\Downloads\Tv Series\Tv Series Game of Thrones\Season 1\Game.of.Thrones - S01E01 - winter.is.coming.Mkv

ο αρχικός φάκελος πρέπει να λέγεται TV Series, όχι Tv Series
μετά υποφάκελος Game of Thrones, όχι Tv Series Game of Thrones
μετά υποφάκελος Season 01 ή Season 1

υπαρχει κι αλλος τροπος αν θελεις τοσο πολυ να το δουλεψεις ετσι....κανε ενα νεο λογαριασμο στο pc σου (χρηστη) δωστου πληρη δικαιωματα.πχ user zilmer και pass 123 η οτι αλλο θελεις εσυ

Θεος μιλαμε.Δεν το ειχα σκεφτει καθολου.Ναι φιλε δουλεψε. Τα 720p τα παιζει νερακι. Τα 1080 οχι με σπασιματα , αλλα απο wifi και τα δυο (pc-med).Προφανως καλωδιωμενα δεν νομιζω να εχει προβλημα, θα το διαπιστωσω αυριο.Tωρα εχει ταινια + πιτσα :p

ρε παιδια θα τρελαθω δεν μπορω να κανω τις σειρες να δουλεψουν σωστα τα εχω βαλει σε εναν φολντερ που ονομασα Tv Series Μεσα εκει εχω εναν φακελο Tv Series Game Of Thrones μεσα εκει δυο φακελους Season 1 kai Season 2 και μεσα εκει τα επεισοδια ετσι Game.of.Thrones - S01E01 - winter.is.coming αλλα δεν λειτουργει σωστα πρωτον ο Φακελος Tv Series Game Of Thrones εμφανιζετε σαν απλος φακελος και μεσα στον φακελο Season 1(ο οποιος εχει κανονικο εξωφιλο) εχει ολες τις πληροφοριες φοντα και τα λοιπα αλλα τα επεισοδια τα εχει σαν απλα .Mkv arxeia root: H:\Downloads\Tv Series\Tv Series Game of Thrones\Season 1\Game.of.Thrones - S01E01 - winter.is.coming.Mkv

Δεν καταλαβα τι ακριβως ρωτας. Τα επεισοδια τα εχει σαν απλα? Εμενα τα εχει μια μικρογραφια με μικρη περιληψη απο κατω.Τα εχω βαλει ομως οχι στο jukebox+ , απλα σκαν σε ενα φακελο που ειναι μεσα και μετα προσθηκη στα αγαπημενα

και εγω δεν εχω κανει ακομα jukebox+

εδω ομως λεει να κανεις φακελους μεσα στο TV Series----> TV Series Name 1 στην περιπτωση μου δηλαδη TV Series Game Of Thrones
http://www.mede8er.eu/guide/mede8er_X3_TV_Series_scraper_user_guide_V3.html

για το αλλο εχεις απολυτο δικιο μολις ειναι free η TV θα δοκιμασω και θα σας πω

επισης ειχα ρωτησει κατι πιο πανω και δεν απαντησε καποιος μπαινω σε ενα site www.narutoget.com εκει εχει βιντεο που παιζει κανονικα αλλα δεν μπορω να τα βαλω Full Screen ξερει κανενας ως

και εγω δεν εχω κανει ακομα jukebox+

εδω ομως λεει να κανεις φακελους μεσα στο TV Series----> TV Series Name 1 στην περιπτωση μου δηλαδη TV Series Game Of Thrones
http://www.mede8er.eu/guide/mede8er_X3_TV_Series_scraper_user_guide_V3.html

για το αλλο εχεις απολυτο δικιο μολις ειναι free η TV θα δοκιμασω και θα σας πω

επισης ειχα ρωτησει κατι πιο πανω και δεν απαντησε καποιος μπαινω σε ενα site www.narutoget.com εκει εχει βιντεο που παιζει κανονικα αλλα δεν μπορω να τα βαλω Full Screen ξερει κανενας ως
TV Series Name 1 δηάδη το όνομα της σειράς 1 δηλαδή Game Of Thrones, έτσι είναι το όνομα της σειράς :)
και εγώ σκέφτηκα να το ονομάσω TV Series Game Of Thrones αλλά τελικά το θεώρησα πλεονασμό οπότε το άφησα σκέτο Game Of Thrones και δουλεύει μια χαρά.
Όλες τις σειρές τις έχω σκέτες με το ονομά τους

lessaros χαιρομαι που ξανασυναντιομαστε :-) ευχαριστω δεν δουλεψε

Η χαρα ειναι δικη μου και ανταποδίδω!-bye-

Σε μένα κάτι άλλο γίνεται.Από smb στον υπολογιστή με τα ανάλογα δικαιώματα δε μου ζητάει τίποτα,μπάινω κανονικά.Σε nas μου ζητάει user & pass και λόγω του ότι έχω ανοίξει το guest account,βάζω μόνο στο user guest και pass κενό,δηλ. δε βάζω τίποτα…και δουλεύουν έτσι.
Μηχανήματα του διαβόλου που λέει και κάποιος φίλος μας!:AFADF0:

Μια ακομη ερωτηση κατεβασα το TVrename 2,2,4
Στο guide Που εχει εδω http://www.mede8er.org/Firmware_Final/TVrename/9May2013/TVrename Tutorial 09 May 2013.pdf
Στα πρωτα βηματα λεει να πας ρυθνισεις και να βαλεις στο Media Center tab στα Preset την επιλογη για το MEDE8er
αλλα στα options--->preferenses δεν εχω τετοιο tab ξερει κανεις τι παιζει

εαν πας 3-4 σελιδες πισω εχω γραψει το πως ακριβως πρεπει να ειναι ο φακελος για να δουλεψει το scrape στις σειρες,και μετα απο εμενα ο papdoux εγραψε ακριβως τα ιδια βηματα.
2 πραματα απλα ειναι

Πολύ καλό είναι και το FileBot που είναι και universal για μετονομασίες σειρών και όχι μόνο!Συμβατό με το Mede8er βεβαίως,βεβαίως!

τα διαβασα φιλε απο εκεινο το ποστ ξεκινησα να φτιαχνω τις σειρες μου ευχριστω παιδια

torrent κατεβαζει καλα η εχει θέμα? σκεφτομαι να το εχω σαν κατεβαστηρι τωρα με 50αρη vdsl :D

σαν κατεβαστηρι δουλευει μια χαρα απλα ανεβαζει θερμοκρασια το μηχανημα και δεν ξερω αν και ποσο αντεχει σε κατι τετοιο

θερμοκρασια γενικα ανεβαζει το μηχανημα ειτε σαν κατεβαστηρι ειτε απλα σαν player

εαν πας για τι 800 πας λογικα και για εσωτερικο δισκο εδω θα εχεις τον πιθανο θορυβο του μηχανηματος και επιπλεον την συνεχομενη λειτουργεια του σκληρου σου...

αγορασα ενα ανεμιστηρακι απο το puplic με 9 ευρω το κουμπωσα επανω και δεν εχει κανενα θεμα (υπερβολικα υψηλες θερμοκρασιες)