απενεργοποιησε την επιβραδυσνη σκληρου δισκου
θα τα φερω απο amazon med800+seagate4tb 300 χωρις φπα. Καλα ειναι νομιζω![]()
παγια εξοδα επιχειρισης. Δεν φορολογουνται. Αμα το πουλουσα θα επρεπε να κοψω απόδειξη για να αποδωσω το φπα.
torrent κατεβαζει καλα η εχει θέμα? σκεφτομαι να το εχω σαν κατεβαστηρι τωρα με 50αρη vdsl![]()
Όπως είπε και ο papdoux παραπάνω αρκεί να ενεργοποιήσεις τη ρύθμιση BT transmittion απο τις ρυθμίσεις δικτύου. Όταν γίνει ενεργή η σύνδεση θα εμφανίσει μια IP. Κράτα την, θα δεις παρακάτω πως να τη χρησιμοποιήσεις!τι πρεπει να κανεις για να ενεργοποιησεις το κατεβαστηρι;
μεχρις στιγμης μου το βγαζει συνεχεια οφ.
Νομίζω δεν έχει σχέση, τουλάχιστον σε εμένα δουλεύει ακόμη και έτσι!απενεργοποιησε την επιβραδυσνη σκληρου δισκου
Εγώ πλέον μόνο μέσω του med κατεβάζω torrent!!! Με έχει καταβολέψει καθώς δεν χρειάζεται να αφήνω υπολογιστή ανοιχτό το βράδυ (ή όταν θέλω να κατεβάζει), με το ρίσκο να το πειράξει και η κόρη (πιάνουν τα χέρια της όταν πρόκειται για καταστροφές!.), και επίσης με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση ρεύματος!
Επίσης το έχω συνδεδεμένο μέσω καλωδίου (το laptop είναι με wifi) και η ταχύτητα του αγγίζει τα όρια της γραμμής (24άρα dsl με πραγματικό bandwidth περι τα 12mbps)! Κατεβάζει ακόμη και όταν προβάλεις υλικό μέσω του media player απρόσκοπτα καλά και γρήγορα (σημ. ισχύει για μικρού bandwidth video, σε μεγάλα mkv και iso αναπόφεκτα έχεις σπασίματα).
Όπως είπε και ο papdoux παραπάνω αρκεί να ενεργοποιήσεις τη ρύθμιση BT transmittion απο τις ρυθμίσεις δικτύου. Όταν γίνει ενεργή η σύνδεση θα εμφανίσει μια IP. Κράτα την, θα δεις παρακάτω πως να τη χρησιμοποιήσεις!
Απο εκεί και πέρα το νέο manual (LINK, σελίδα 42) αναφέρει τον τρόπο χρήσης του BT client (μπαίνοντας στη διεύθυνση
http://xxx.xxx.xxx.xxx:9091/transmission/web/
ώπου xxx.xxx.xxx.xxx η παραπάνω IP.
Μεγάλο μειονεκτήμα του BT client είναι οτι δεν ορίζεις εσύ διαδρομή του δίσκου που θα σώσει (και είναι απο default :\Transmission\Download).
Νομίζω δεν έχει σχέση, τουλάχιστον σε εμένα δουλεύει ακόμη και έτσι!
ΥΓ: Δεν έχει σχέση, δείτε τι μου θυμίζει (αστέιο από Α.Μ.Α.Ν)
Εγώ πλέον μόνο μέσω του med κατεβάζω torrent!!! Με έχει καταβολέψει καθώς δεν χρειάζεται να αφήνω υπολογιστή ανοιχτό το βράδυ (ή όταν θέλω να κατεβάζει), με το ρίσκο να το πειράξει και η κόρη (πιάνουν τα χέρια της όταν πρόκειται για καταστροφές!.), και επίσης με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση ρεύματος!
Επίσης το έχω συνδεδεμένο μέσω καλωδίου (το laptop είναι με wifi) και η ταχύτητα του αγγίζει τα όρια της γραμμής (24άρα dsl με πραγματικό bandwidth περι τα 12mbps)! Κατεβάζει ακόμη και όταν προβάλεις υλικό μέσω του media player απρόσκοπτα καλά και γρήγορα (σημ. ισχύει για μικρού bandwidth video, σε μεγάλα mkv και iso αναπόφεκτα έχεις σπασίματα).
Όπως είπε και ο papdoux παραπάνω αρκεί να ενεργοποιήσεις τη ρύθμιση BT transmittion απο τις ρυθμίσεις δικτύου. Όταν γίνει ενεργή η σύνδεση θα εμφανίσει μια IP. Κράτα την, θα δεις παρακάτω πως να τη χρησιμοποιήσεις!
Απο εκεί και πέρα το νέο manual (LINK, σελίδα 42) αναφέρει τον τρόπο χρήσης του BT client (μπαίνοντας στη διεύθυνση
http://xxx.xxx.xxx.xxx:9091/transmission/web/
ώπου xxx.xxx.xxx.xxx η παραπάνω IP.
Μεγάλο μειονεκτήμα του BT client είναι οτι δεν ορίζεις εσύ διαδρομή του δίσκου που θα σώσει (και είναι απο default :\Transmission\Download).
ότι είπε ο escozulΤο jukebox με τι κριτήριο σε μερικές ταινίες κατεβάζει την περίληψη στα ελληνικά και σε άλλες στα αγγλικά;
Πάω μπρος πίσω στο thread αλλά δεν μπορώ να βρω αυτό που είχε πει κάποιος οτι αν βάλεις συγκεκριμένο τύπο ονόματος σε 3d ταινίες τις παίζει απευθείας σε 3d. κάτι τύπου .SBS και παίζουν. Πως ήταν ξέρει κανείς. Επίσης αν έχεις ταινία over under βάζεις .OU ή κάτι άλλο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.