Εβαλα στο Mede8er 1000 το GUI του WD . Εχει πλάκα ...καλούτσικο?:
[/URL]
Οποιος θέλει να το προσπαθήσει :
http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,11882.30.html
Ειναι απλα τέλειο . Ποσα mp εχεις βρε??
Ειναι φοβερο το med και μαζευω τα μοναδικα του μικροελλατωματακια
1) αποκριση στο τηλ/ριο (τα ζωα μου αργα).Εδω μπορω να πω , οτι ενω εχω απενεργοποιησει τους σκληρους δισκους να <μπαινουν> σε αδρανεια , παλι το ιδιο φαινομενο παρατηρειται.Οταν παταω στοπ σε μια ταινια κατα την διαρκεια της θεασης ,προλαβαινω να αναψω και τσιγαρο....
2) σου βαζει στα wathced τις ταινιες με το που δεις το 10% και μετα την ψαχνεις
3)συνεχιση της ταινιας απο εκει που την αφησες.Παρατηρησα οτι μερικες φορες δεν δουλευει , αλλα επισης προλαβαινεις οριακα να πατησεις οκ για την συνεχιση αναπαραγωγης , οταν αλλαζουν τα hz (εννοω μεχρι να κλειδωσει απο τα 50hz στα 24hz η τηλεοραση μου μαυριζει και μετα μεχρι να εχω εικονα εχω 1 με 2 sec να πατησω οκ)
Εχω μια ερωτηση : μπορω το κλειδωμα που κανω σε φακελλους να το αλλαξω απο 0000 που εχει το μηχανακι και να βαλω εναν δικο μου κωδικο???
και ενα συμπερασμα : ειναι εκνευριστικα αψογο !!!

.Πρωτη φορα που οτι και να δω , εχει φοβερη εικονα.Avi και λοιπα χαμηλης αναλυσης τα παιζει αψογα.1080p υποδειγματικα και δεν κολλαει πουθενα σε ΟΤΙ δομη ή αρχειο του βαζω (μεχρι full 3d iso ) .Σαν player το ξαναλεω και ας ειμαι κουραστικος, ειναι για αυτη την εποχη και με τα αρχεια ταινιων που εχουμε το 90% των χρηστων , ιδανικο...
αυτια
Ps : αν καθως κανουμε scan στον φακελο με τις ταινιες (για παραδειγμα εχουμε προσθεσει 3 ταινιες), 1 ταινια δεν την βρει για εξωφυλλα , και την προσθεσουμε στο jukebox++ , ειναι φυσικο να εμφανιστει στο jukebox++ σαν απλο αρχειο.Αν απο εκει την ξανακανουμε scan διορθωμενη και βρει τα εξωφυλλα κτλ κτλ , η ταινια ΔΕΝ παιζει.Εκει υπαρχει ενα μπερδεμα , που λυνεται καπως πολυπλοκα. Τελος , σε μια ταινια 131313 δεν βρισκει με τιποτα στην βαση δεδομενων κανενα στοιχειο