Mede8er MED600X3D

Εβαλα στο Mede8er 1000 το GUI του WD . Εχει πλάκα ...καλούτσικο?:

ioo2.gif
[/URL]

Οποιος θέλει να το προσπαθήσει :http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,11882.30.html

Μολις παρελαβα το μηχανακι.Πρωτες οεντυπωσεις καλες.Εβαλα αβαταρ και κατεβασα sbs subs απο το player και δε μου παιζουν στη μεση σε 3d.Καμια ιδεα?
Δε χρειάζονται sbs subs, χρησιμοποίησε ένα srt, το med θα κάνει τη μετατροπή μόνο του σε 3d

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

οταν τους κατεβαζω απο το MP δεν τους παιζει σωστα σε 3d.Πρεπει να τους εχω απο πριν στο φακελο?

το ιδιο γινεται.Οταν απενεργοποιω το 3d τους δειχνει στη μεση και οταν ενεργοποιω σπασμενους.

Δοκίμασε στον τίτλο να γράψεις sbs π.χ:

Επίσης κατέβασε υπότιτλους από κάποιο site, και όχι μέσω του med και δώσε στους υπότιτλους το ίδιο όνομα με την ταινία:

Κάνε δοκιμή και πες μας.

Εβαλα στο Mede8er 1000 το GUI του WD . Εχει πλάκα ...καλούτσικο?:

ioo2.gif
[/URL]

Οποιος θέλει να το προσπαθήσει :http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,11882.30.html

Ειναι απλα τέλειο . Ποσα mp εχεις βρε??
Ειναι φοβερο το med και μαζευω τα μοναδικα του μικροελλατωματακια
1) αποκριση στο τηλ/ριο (τα ζωα μου αργα).Εδω μπορω να πω , οτι ενω εχω απενεργοποιησει τους σκληρους δισκους να <μπαινουν> σε αδρανεια , παλι το ιδιο φαινομενο παρατηρειται.Οταν παταω στοπ σε μια ταινια κατα την διαρκεια της θεασης ,προλαβαινω να αναψω και τσιγαρο....
2) σου βαζει στα wathced τις ταινιες με το που δεις το 10% και μετα την ψαχνεις
3)συνεχιση της ταινιας απο εκει που την αφησες.Παρατηρησα οτι μερικες φορες δεν δουλευει , αλλα επισης προλαβαινεις οριακα να πατησεις οκ για την συνεχιση αναπαραγωγης , οταν αλλαζουν τα hz (εννοω μεχρι να κλειδωσει απο τα 50hz στα 24hz η τηλεοραση μου μαυριζει και μετα μεχρι να εχω εικονα εχω 1 με 2 sec να πατησω οκ)

Εχω μια ερωτηση : μπορω το κλειδωμα που κανω σε φακελλους να το αλλαξω απο 0000 που εχει το μηχανακι και να βαλω εναν δικο μου κωδικο???

και ενα συμπερασμα : ειναι εκνευριστικα αψογο !!! :p .Πρωτη φορα που οτι και να δω , εχει φοβερη εικονα.Avi και λοιπα χαμηλης αναλυσης τα παιζει αψογα.1080p υποδειγματικα και δεν κολλαει πουθενα σε ΟΤΙ δομη ή αρχειο του βαζω (μεχρι full 3d iso ) .Σαν player το ξαναλεω και ας ειμαι κουραστικος, ειναι για αυτη την εποχη και με τα αρχεια ταινιων που εχουμε το 90% των χρηστων , ιδανικο...
αυτια

Ps : αν καθως κανουμε scan στον φακελο με τις ταινιες (για παραδειγμα εχουμε προσθεσει 3 ταινιες), 1 ταινια δεν την βρει για εξωφυλλα , και την προσθεσουμε στο jukebox++ , ειναι φυσικο να εμφανιστει στο jukebox++ σαν απλο αρχειο.Αν απο εκει την ξανακανουμε scan διορθωμενη και βρει τα εξωφυλλα κτλ κτλ , η ταινια ΔΕΝ παιζει.Εκει υπαρχει ενα μπερδεμα , που λυνεται καπως πολυπλοκα. Τελος , σε μια ταινια 131313 δεν βρισκει με τιποτα στην βαση δεδομενων κανενα στοιχειο

Ευχαριστω κυριοι δουλεψε μια χαρα!Οταν παιζεις srt σε 3d το βαθος των υποτιτλων ρυθμιζεται?

Αν δεν κάνω λάθος μέσα από τις ρυθμίσεις μπορείς. Δε είμαι τώρα σπίτι για να δω ακριβώς που είναι η ρύθμιση αυτή.

Καλησπέρα κι από εμένα,

Προσπαθώ από το μεσημέρι να δω την πρώτη μου ταινία σε 3D (αγόρασα την 65VT60 2 εβδομάδες πριν, btw πολύ καλή εικόνα 3d για όποιους ενδιαφέρονται), αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να δω 3d υπότιτλους!

Έχω δοκιμάσει όλες τις ταινίες 3d που κυκλοφορούν, και σε όλες οι υπότιτλοι εμφανίζονται δεξιά και αριστερά στην οθόνη, και όχι στη μέση.

Έχω κατεβάσει απλούς υπότιτλους από τα γνωστά sites. Επισης δοκίμασα να βαλω και .sbs. πριν την κατάληξη, αλλά τίποτα!

Καμιά ιδέα? Πάνω που χάρηκα ότι θα δω 3d....Ενημερωτικά, μόλις σήμερα έβαλα και το τελευταίο firmware.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

τι αρχείο είναι η ταινία και τι αρχείο είναι οι υπότιτλοι;

για srt πάντα μιλάμε, ονομάζεις το .srt όπως και το όνομα της ταινίας
π.χ.
αν είναι 3D mkv τότε onoma.arxeiou.sbs.mkv, onoma.arxeiou.sbs.srt
αν είναι 3D iso τότε onoma.arxeiou.iso, onoma.arxeiou.srt

επειδή πολλές φορές νομίζουμε ότι τα ονόματα είναι ίδια ενώ τελικά δεν είναι, το καλύτερο είναι copy το όνομα του αρχείου της ταινίας και paste στο όνομα του αρχείου των υποτιτλων
έτσι κάνουμε rename με επιτυχία

το med παίζει αυτόματα 3D και μετατρέπει αυτόματα του υπότιτλους σε 3D.

υπόψη από windows να έχεις ενεργοποιήσει την εμφάνιση του extension
μην δείχνει μόνο το όνομα του αρχείου onoma.arxeiou και εμφανίζεται έτσι ενώ εσωτερικά είναι onoma.arxeiou.srt και πηγαίνεις να βάζεις καταλήξεις και να γίνεται onoma.arxeiou.srt όπου εσωτερικά γίνεται onoma.arxeiou.srt.srt

Last edited:
Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

τι αρχείο είναι η ταινία και τι αρχείο είναι οι υπότιτλοι;

για srt πάντα μιλάμε, ονομάζεις το .srt όπως και το όνομα της ταινίας
π.χ.
αν είναι 3D mkv τότε onoma.arxeiou.sbs.mkv, onoma.arxeiou.sbs.srt
αν είναι 3D iso τότε onoma.arxeiou.iso, onoma.arxeiou.srt

επειδή πολλές φορές νομίζουμε ότι τα ονόματα είναι ίδια ενώ τελικά δεν είναι, το καλύτερο είναι copy το όνομα του αρχείου της ταινίας και paste στο όνομα του αρχείου των υποτιτλων
έτσι κάνουμε rename με επιτυχία

το med παίζει αυτόματα 3D και μετατρέπει αυτόματα του υπότιτλους σε 3D.

υπόψη από windows να έχεις ενεργοποιήσει την εμφάνιση του extension
μην δείχνει μόνο το όνομα του αρχείου onoma.arxeiou και εμφανίζεται έτσι ενώ εσωτερικά είναι onoma.arxeiou.srt και πηγαίνεις να βάζεις καταλήξεις και να γίνεται onoma.arxeiou.srt όπου εσωτερικά γίνεται onoma.arxeiou.srt.srt

Δυστυχώς τα γνωρίζω τα παραπάνω, εννοείται πάντα με copy-paste τα renames, και ναι για .srt μιλάω που τα κατέβασα από τα γνωστά sites που κατεβάζω εδώ και χρόνια και για τις 2D ταινίες χωρίς πρόβλημα. Κάποια ενδεικτικά names από ταινίες και υποτίτλους:

1) life.of.pi.3D.2012.1080p.bluray.half-sbs.dts.x264-public3d.mkv
life.of.pi.3D.2012.1080p.bluray.half-sbs.dts.x264-public3d.sbs.srt

2) World.War.Z.3D.2013.1080p.BluRay.Half-SBS.DTS.x264-PublicHD.mkv
World.War.Z.3D.2013.1080p.BluRay.Half-SBS.DTS.x264-PublicHD.sbs.srt

3) Iron.Man.3.2013.3D.BluRay.HSBS.1080p.DTS.x264-CHD3D.mkv
Iron.Man.3.2013.3D.BluRay.HSBS.1080p.DTS.x264-CHD3D.srt

Και αρκετές ακόμη. Έχω δοκιμάσει και όπως το 3) αλλά και όπως τα 1) και 2) δηλαδή με .sbs.srt.

Τι άλλο μπορώ να κάνω? Μήπως φταίει η τηλεόραση? Μήπως το νέο formare που έβαλα?

Σε κάποιες ταινίες οι υπότιτλοι δείχνουν άκρη αριστερά και άκρη δεξιά, ενώ σε κάποιες άλλες, δείχνουν μόνο από το δεξί μάτι (!), δηλαδή αν κλείνω το αριστερό, φαίνονται, αντίθετα όχι!
Ευχαριστώ και πάλι!

Τελικά το βρήκα...ήταν κάτι χαζό! Απλά έβαζα σε 3d την εικόνα απο την ΤV και όχι από το mede8er. Έπρεπε να πάω στις ρυθμίσεις την ώρα που παίζει η ταινία και να επιλέξω το 3d side by side.

Καλά, δεν το αναγνωρίζει αυτόματα? Anyway, το θέμα είναι ότι παίζουν. Δεν είμαι σίγουρος ότι βλέπω διαφορά βέβαια μεταξύ 2d and 3d subtitles. Θα 'παίξω' λίγο ακόμη με τις ονομασίες.

Ευχαριστώ!

Τελικά το βρήκα...ήταν κάτι χαζό! Απλά έβαζα σε 3d την εικόνα απο την ΤV και όχι από το mede8er. Έπρεπε να πάω στις ρυθμίσεις την ώρα που παίζει η ταινία και να επιλέξω το 3d side by side.

Καλά, δεν το αναγνωρίζει αυτόματα? Anyway, το θέμα είναι ότι παίζουν. Δεν είμαι σίγουρος ότι βλέπω διαφορά βέβαια μεταξύ 2d and 3d subtitles. Θα 'παίξω' λίγο ακόμη με τις ονομασίες.

Ευχαριστώ!

Μια φιλική συμβουλή: Το life.of.pi.3D.2012.1080p.bluray.half-sbs.dts.x264-public3d.mkv όπως κι άλλες ανάλογες ....κάντο Life of Pi .
Και το player θα ξεκουραστεί (διαβάζει πολλούς άσχετους χαρακτήρες) και εσύ θα έχει πιο τακτοποιημένη βιβλιοθήκη ταινιών ...:) και με το tmdb θα επικοινωνείς καλύτερα.

Ευχαριστώ!

Λοιπόν αυτή την βλακεία έκανα κι εγώ εχθές το βράδυ και αναρρωτιόμουνα γιατι δεν παίζει σωστά! Μετά κατάλαβα τι έκανα και σε θυμήθηκα! Απ' ότι φαίνεται είχαμε μια "ah-ha moment" και οι δυο μας εχθές!

Δοκίμασε να βάλεις το .sbs πριν το mkv , δηλαδή : life.of.pi.3D.2012.1080p.bluray.half-sbs.dts.x264-public3d.sbs.mkv , θα σου το αναγνωρίσει αυτόματα σαν 3d .

Καποιος φίλος που έγραψε ότι το θέλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους διορθώθηκε, αυτό έγινε με κάποιο firmware update ή με κάποια ρύθμιση από το player? διότι με τη version 2 δε μου κατεβάζει εμένα.