Mede8er MED600X3D

Καλησπερα παλικαρια.Σημερα δεν μπορουμε να κατεβασουμε τα εξωφυλλα σε ταινιες.Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.Τα φωτα σας παρακαλω.

Καλησπερα παλικαρια.Σημερα δεν μπορουμε να κατεβασουμε τα εξωφυλλα σε ταινιες.Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.Τα φωτα σας παρακαλω.
Για την ακριβεια βγαινει ενα σκετο μπλε φοντο,χωρις το εξωφυλλο και τις πληροφοριες για την ταινια.

Παιδες μια ερωτηση. Σε ποιο ονομα πρεπει να βαλω το hdmi στην τηλεοραση samsung plasma 64F8500 για να λειτουργω σωστα το med600x3d media player; Οι επιλογες είναι: τιποτα, vcr, dvd, καλωδιακο stb, δορυφορικο stb, pvr stb, δεκτης av, παιχνιδι, βιντεοκαμερα, pc, dvi pc, συσκευες dvi, tv, iptv, blu-ray, hd dvd, dma.

Ποια ειναι καταλληλη; Επηρεαζονται οι ρυθμισεις αν επιλεξω καποιο συγκεκριμενο;

Μάλλον στην blu-ray πρέπει να την βάλεις ....
Λογικά αφού έχει τόσες επιλογές πρέπει να έχει και την ανάλογη ρύθμιση

Μεγαλη ξενερα συναδελφοι.Μολις ξεκινησα τη 2η σεζον του game of thrones σε full hd.50 gb 10 επεισοδια και η 2η ειναι στα 29.970 fps και μου κανει κοληματα .Εχει θεμα το μηχανακι?Υπαρχει περιπτωση να στρωσει?

29.970 fps Δεν υποστηρίζει το μηχάνημα. Sorry to tell you that. Τα κολλήματα αυτά όμως δεν τα βρήκα ενοχλητικά εγώ. Μια ταινία που είχε τέτοιο frame rate σχεδόν δεν καταλάβαινα τα κολλήματα.

Εκτός κι αν εννοείς χοντρά κολλήματα του τύπου buffering. Τέτοιο δεν έχω συναντήσει ποτέ από το μηχάνημα. Το μόνο που είδα είναι το γνωστό "jump" που κάνει αν δεν υποστηρίζει το μηχάνημα το frame rate.

για jump μιλαω ναι.εγω στην 60αρα παντως το καταλαβαινω και οταν μιλαμε για αλλα 20 επεισοδια ειναι λιγο θεμα...:(

Δεν νομίζω να υπάρξει ποτέ λύση σ' αυτό. Αλλά απ' ότι ξέρω δεν υπάρχουν και πολλά μηχανήματα που να υποστηρίζουν το 29.976. Στην ευρωπαϊκή αγορά πάντα μιλάω.

το 29.976 το υποστηριζει αψογα.Για 29970 μιλουσα.ελπιζω να το παιξει η tv,θα δοκιμασω αυριο

αμ... δεν ήξερα οτι το έργο που είχα δει ήταν σε 29.970. Νόμιζα οτι ήταν 29.976
αν τόσο καιρό δεν είχα προσέξει εκείνο το τελευταίο 6άρι... θεέ μου είμαι για σκότωμα!

...καλά όχι και για σκότωμα... αλλά για βασανιστήρια τουλάχιστο!

Παιδες καλημερα. Μια βοηθεια γιατι ειμαι ενα βημα απο το να αγορασω το μηχανακι, και θελω να μαι σιγουρος.

1) hdmi passthrough υποστηριζει; θα το χω πανω σε ενισχυτη (pioneer vsx-2020), αλλα οπως και με το ps3, καμια φορα δε θελω να ανοιγω τον ενισχυτη αλλα να παιρνω ηχο απο την tv. γινεται;
2) αναπαραγωγη δικτυτακα ειναι ομαλη; μιλαω για mkv μεχρι 20 GB max που να εχουν dts-hd ma ηχο... 3D δε νομιζω να δω ποτε. απλα εχω ενα δικτυακο σκληρο και τα παιζω ολα απο κει. gigabit router, gigabit ethernet σκληρου οπως και το med. θα ειμαι οκ;

ευχαριστω εκ των προτερων

Υ.Γ sorry θυμηθηκα κατι ακομα... dts-hd ma υποστηριζει κανονικα και δε το κανει downmix σε DTS "απλο" ετσι;

Last edited:
Παιδες καλημερα. Μια βοηθεια γιατι ειμαι ενα βημα απο το να αγορασω το μηχανακι, και θελω να μαι σιγουρος.

1) hdmi passthrough υποστηριζει; θα το χω πανω σε ενισχυτη (pioneer vsx-2020), αλλα οπως και με το ps3, καμια φορα δε θελω να ανοιγω τον ενισχυτη αλλα να παιρνω ηχο απο την tv. γινεται;
2) αναπαραγωγη δικτυτακα ειναι ομαλη; μιλαω για mkv μεχρι 20 GB max που να εχουν dts-hd ma ηχο... 3D δε νομιζω να δω ποτε. απλα εχω ενα δικτυακο σκληρο και τα παιζω ολα απο κει. gigabit router, gigabit ethernet σκληρου οπως και το med. θα ειμαι οκ;

Υ.Γ sorry θυμηθηκα κατι ακομα... dts-hd ma υποστηριζει κανονικα και δε το κανει downmix σε DTS "απλο" ετσι;

(sorry παιδες ειναι πρωι και εγραψα μπουρδα, standby passthrough ηθελα να γραψω που το wd tv που εχω δεν υποστηριζει))

Σίγουρα:
1) Φυσικά και υποστηρίζει passthrough. Θα τον συνδέσεις και με την TV με οπτική ίνα και θα παίρνεις ήχο και από εκεί.
2) Δεν έχει πρόβλημα στο δίκτυο και υποστηρίζει όλα όσα θέλεις αρκεί να έχεις true gigabit network και να μην κόβεται πουθενά από 100άρι (switch κ.α.)
3) DTS-MA χωρίς πρόβλημα

Υ.Γ. Καλορίζικο! :)

ο Ενισχυτης το υποστηριζει. Αλλα επειδη στο ps3 το κανει, ενω στο wd tv live οχι, νομιζα οτι ειναι και θεμα πηγης...

Σίγουρα:
1) Φυσικά και υποστηρίζει passthrough. Θα τον συνδέσεις και με την TV με οπτική ίνα και θα παίρνεις ήχο και από εκεί.
2) Δεν έχει πρόβλημα στο δίκτυο και υποστηρίζει όλα όσα θέλεις αρκεί να έχεις true gigabit network και να μην κόβεται πουθενά από 100άρι (switch κ.α.)
3) DTS-MA χωρίς πρόβλημα

Υ.Γ. Καλορίζικο! :)

1) αν δε συνδεσω οπτικη, δε θα παρω ηχο με κλειστο ενισχυτη απο την TV μεσω standby passthrough; γιατι το ps3 ετσι το εχω και παιζει ηχο κανονικα (stereo βεβαια)

2) με gigabit switch ειμαι οκ ομως, ναι; αν και θα το χω απευθειας πανω στο router οπως εχω το δικτυακο σκληρο, αλλα να ξερω οτι δε θα χω θεμα αν αλλαξω συνδεσμολογια μετα.

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις και το χρονο σου!

ο Ενισχυτης το υποστηριζει. Αλλα επειδη στο ps3 το κανει, ενω στο wd tv live οχι, νομιζα οτι ειναι και θεμα πηγης...

Δεν είναι θέμα πηγής. Μήπως ο ενισχυτής το κάνει σε συγκεκριμένες εισόδους (και όχι σε όλες); Ή μήπως θέλει κάποια ενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις του ενισχυτή;

1) αν δε συνδεσω οπτικη, δε θα παρω ηχο με κλειστο ενισχυτη απο την TV μεσω standby passthrough; γιατι το ps3 ετσι το εχω και παιζει ηχο κανονικα (stereo βεβαια)

2) με gigabit switch ειμαι οκ ομως, ναι; αν και θα το χω απευθειας πανω στο router οπως εχω το δικτυακο σκληρο, αλλα να ξερω οτι δε θα χω θεμα αν αλλαξω συνδεσμολογια μετα.

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις και το χρονο σου!

1)Αφού το κάνεις με το PS3 προφανώς θα μπορείς και με το MED
2)Σε γιγαμπιτ δίκτυο το έχω τεστάρει εγώ. Δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα!!!

Ποιον ενισχυτή έχεις ?

ισως φταιει οτι το χω συνδεσει στην εισοδο του ενισχυτη blue ray; δε το χω ψαξει να πω την αληθεια, νομιζα οτι ηταν θεμα ΚΑΙ ενισχυτη ΚΑΙ πηγης....

1)Αφού το κάνεις με το PS3 προφανώς θα μπορείς και με το MED
2)Σε γιγαμπιτ δίκτυο το έχω τεστάρει εγώ. Δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα!!!

Ποιον ενισχυτή έχεις ?

τον PIONEER VSX-2020...

Παω για αγορα!!!