Mede8er MED600X3D

ισως φταιει οτι το χω συνδεσει στην εισοδο του ενισχυτη blue ray; δε το χω ψαξει να πω την αληθεια, νομιζα οτι ηταν θεμα ΚΑΙ ενισχυτη ΚΑΙ πηγης....

Standby pass-through είναι δυνατότητα του ενισχυτή .
Ποιος είναι ο ενισχυτής σου να σου πω εάν μπορώ , εάν έχει dedicated Standby pass-through εισόδους ή όχι

Εάν κατά λάθος πατηθεί το κουμπί αρχικού μενού η κάποιο άλλο και σε πετάξει έξω , υπάρχει σύντομος τρόπος να επανέλθει στην ταινία που έπαιζε ώστε να μην την ψάχνεις ξανά από την βιβλιοθήκη ?

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Εάν κατά λάθος πατηθεί το κουμπί αρχικού μενού η κάποιο άλλο και σε πετάξει έξω , υπάρχει σύντομος τρόπος να επανέλθει στην ταινία που έπαιζε ώστε να μην την ψάχνεις ξανά από την βιβλιοθήκη ?

Δυστυχώς όχι και είναι κάτι και που εμένα με έχει εκνευρίσει (λάθος τοποθέτηση του "home" button). Έχει αναφερθεί πολλές φορές και στο mede8erforum και ευελπιστούμε σε διόρθωση.

H τιβι παιζει 29.970 απροβληματιστα και με wifi παρακαλω!Παλι καλα που εχουμε εναλλακτικες:2thumb22sup:

Last edited:
Λοιπον αφου λυθηκαν οι αποριες μου το πηρα αποφαση και εκανα την αγορα! Υπαρχει κανενα λινκ με τα πιο χρησιμα πραγματα που πρεπει να ξερω και που δεν αναφερει το manual ωστε να μη διαβαζω 200 κ βαλε σελιδες;

Ρε παιδια οταν παιζω bluray isos ή mkvs μου κανει καποια σπασιματα ανα καποια λεπτα. Πρεπει να προσεξω κατι να αλλαξω στις ρυθμισεις; Βλεπω στην 64F8500 και εχω αναλυση 1080p50HZ , 1080p 23.976Hz on, αυτοματο ρυθμο καρε on, deep color αυτοματα. πρεπει να αλλαξω τιποτα απο αυτα για να το εξομαλυνω;

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Ρε παιδια οταν παιζω bluray isos ή mkvs μου κανει καποια σπασιματα ανα καποια λεπτα. Πρεπει να προσεξω κατι να αλλαξω στις ρυθμισεις; Βλεπω στην 64F8500 και εχω αναλυση 1080p50HZ , 1080p 23.976Hz on, αυτοματο ρυθμο καρε on, deep color αυτοματα. πρεπει να αλλαξω τιποτα απο αυτα για να το εξομαλυνω;

έχεις το τελευταίο fw; αν ναι τότε βάλε ένα προηγούμενο να δεις αν στο κάνει ακόμα

Δοκίμασε να βάλεις την ανάλυση στο "Auto"

Να ρωτησω και εγω κατι μην πεταξω τσαμπα λεφτα?
Θελω να βαλω τους δισκους που εχω εξωτερικους και να τους συνδεσω στο pc μου. Αν κανω δικτυο ενσυρματο (με 1000αρι spliter και ας ειναι 100 το med ) και ολα ειναι καλωδιακα , παιζει τα παντα απο δικτυο ? υπαρχει αρχειο που θα κανει σπασιματα? Εννοειται οτι θα βαλω απο καλωδιο οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα