Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

ευχαριστω μπαμπη μου, εγω εχω δει μονο half sbs/ou, εχει διαφορα στην ποιοτητα εικονας εσυ που εχεις μετρο συγκρισης ειδικα σε προβολεα?

Αν σου πώ οτι δεν ξέρω θα γελάσεις αλλά είναι γεγονός... Δεν ξέρω. :frown:
Ποτέ δεν έχω κάνει σύγκριση μιας καλής ματρόσκας με το Full πακέτο της ίδιας ταινίας. Παλιά αυτά τα είχαμε για ψωμοτύρι, ψάχναμε αφορμή για να βρεθούμε και ν´αρχίσουμε τα test και τις συγκρίσεις. Τελευταία δεν γίνεται αυτό, έχουμε "βαρύνει" πολύ.
Η λογική όμως λέει οτι, λιγότερο στην τηλεόραση και περισσότερο στον προβολέα, η διπλάσια ανάλυση θα είναι εμφανέστατη. Θεωρώ αδύνατον να μην υπάρχει διαφορά.
Μάλλον όμως επ´αυτού θα σου απαντήσει καλύτερα κάποιος που έχει κάνει τις σχετικές συγκρίσεις γιατί θεωρώ αδύνατον να μην υπάρχουν τέτοιοι με τόσους τρελαμένους εδω μέσα. ;)

Last edited:
χεχε, αυτό είναι γεγονός, ευχαριστω παντως για τις αμεσες απαντησεις κατι που δειχνει οτι το μερακι για την τεχνολογια ειναι ακομα εκει...

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

δεν χρειαζεται να κανεις φακελο,απλα ενα τχτ αρχειο θελεις και μετα αλλαζεις την καταληξη copy paste τα λινκ και εισαι οκ,προσοχη sto copy paste μην αφηνετε κενο η κενα γιατι μπορει να μην τα βλεπει to med και να σας βγαζει σφαλμα.

μια φορα ακομη τον οδηγο
κατεβαστε το notepad http://www.filehippo.com/ (κατω αριστερα)η οποιο αλλο θελετε εσεις

πινακας ελεγχου/εμφανιση εξατομικευση/επιλογες φακελων/
στο καρτελακι που θα σας ανοιξει πατατε το προβολη και στην δευτερη επιλογη ξετικαρετε το αποκρυψη επεκτασεων για γνωστους τυπους αρχειων,πατατε οκ και τα κλεινετε ολα δεν χρειαζονται αλλο.
για να μην τα εχετε χυμα τα αρχεια δημιουργηστε ενα φακελο iptv (εαν θελετε δεν ειναι απαραιτητο)
ανοιξτε ενα τχτ αρχειο και καντε αντιγραφη και επικολληση τα λινκ
κλειστε το αρχειο και πατηστε αποθηκευση
το αρχειο (παραδειγμα) εχει ονομασια avclub.τχτ , δεξι κλικ πανω στο αρχειο και πατηστε μετονομασια,και το τχτ καντε το iptv,δωστε οτι ονομα θελετε στο αρχειο αλλα η καταληξη,μετα την τελιτσα δηλαδη,πρεπει να ειναι iptv.
αποθηκευστε το οπου θελετε.
απο το med βρειτε το αρχειο που το αποθηκευσαατε και καντε κλικ πανω του,αν εχετε κανει σωστα τα βηματα θα σας γραψει επιτυχης πανω αριστερα στην οθονη σας.

μην ξεπερνατε τα 100 λινκ σε καθε αρχειο,μπορει να μην σας δουλεψει
μπορειτε με το notepad++ να κανετε επεξεργασια το αρχειο

οι διευθυνσεις των καναλιων αλλαζουν συνηθως ανα 2 με 4 μερες...δεν ειναι δικα μου τα λινκ, αντιγραφη τα κανω,συνηθως τα δοκιμαζω πριν τα ποσταρω

δυστυχως εχω κι αλλο προβλημα.
Οταν παω ν'ανοιξω μεσω μεντ ενα φακελο του πι σι,δεν μου εμφανιζει περιεχομενο.
Δειχνουν οι φακελοι να ειναι κενοι.

εχω επιλεξει να βλεπει τα παντα,αλλα αρνειται πισματικα.
Πριν κανω τις ρυθμισεις που εχει το pdf που μπηκε πριν μερικες σελιδες,εβλεπε ενα μερος των αρχειων,τωρα βλεπει τους φακελους,αλλα δεν βλεπει το περιεχομενο.

Παίδες καλές αυτές οι IPTV λίστες και δουλεύουν για κανα δυό μέρες, αλλά μετά από λίγο δεν παίζουν. Πως δουλεύει το σύστημα; Αλλάζουν IP για να μην τους πιάνουν οπότε για το κάθε stream βρίσκεις κάπου την ανανέωσή του και το βλέπεις ή πρέπει να φας τα μάτια σου να βρεις καινούργιο; Πριν λίγες μέρες ανέβηκαν κάτι τέλειες λίστες με όλο το skysports και eurosport στα αγγλικά μαλιστα και σήμερα που είπα να δω την Juve δεν παίζουν! Μέχρι χθες μια χαρά!

Από που τα βρίσκετε να βρούμε τα ανανεωμένα; Ή μήπως τα ξέρετε τα ανανεωμένα και μπορείτε να τα ποσταρετε; λέω γω τώρα!

Ρε παιδια αυτο το στιγμιαιο κολλημα στα bluray iso καθε μισο λεπτο περιπου δεν μπορουμε να το αποφυγουμε; Ειναι bug;

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Παίδες καλές αυτές οι IPTV λίστες και δουλεύουν για κανα δυό μέρες, αλλά μετά από λίγο δεν παίζουν. Πως δουλεύει το σύστημα; Αλλάζουν IP για να μην τους πιάνουν οπότε για το κάθε stream βρίσκεις κάπου την ανανέωσή του και το βλέπεις ή πρέπει να φας τα μάτια σου να βρεις καινούργιο; Πριν λίγες μέρες ανέβηκαν κάτι τέλειες λίστες με όλο το skysports και eurosport στα αγγλικά μαλιστα και σήμερα που είπα να δω την Juve δεν παίζουν! Μέχρι χθες μια χαρά!

Από που τα βρίσκετε να βρούμε τα ανανεωμένα; Ή μήπως τα ξέρετε τα ανανεωμένα και μπορείτε να τα ποσταρετε; λέω γω τώρα!

Συμπληρώνοντας τα παραπάνω, εκτός από μερικά links που ανοίγουν σταθερές αναρτήσεις, όπως ταινίες, adult, sites αθλητικών ομάδων μπάσκετ, αυτ/του, ποδοσφαίρου κλπ, σχεδόν όλα τα υπόλοιπα αλλάζουν διευθύνσεις και όλη η δουλειά αποθήκευσης κλπ είναι άχρηστη.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αλλάζουν οι διευθύνσεις μεγάλων ή και μικρών καναλιών, ποιός λόγος υπάρχει;
Αυτό είναι, κατά τη γνώμη μου, το σοβαρό αρνητικό αυτής της σημαντικής δυνατότητας που παρέχει το med.

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί νωρίτερα, το νήμα έχει γίνει τεράστιο και δεν είναι καθόλου εύκολο να ψάξεις, αλλά επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα αποφάσισα να το ρωτήσω. Στην εμφάνιση των folders θέλω να βλέπω μόνο τα video και γι´αυτό αντί για All Files επιλέγω Movies. Εκείνη τη στιγμή φτιάχνει αλλά δεν το κρατάει στη μνήμη. Θα πρέπει κάθε φορά να κάνω την ίδια δουλειά; Συμβαίνει και σε σας αυτό;

@babis_k σε μένα δεν συμβαίνει αυτό. Φτιάχνει μια και καλή.
@makfil ο lord θα μας απαντήσει. Αυτός ξέρει πως δουλεύουν αυτά. Χάσαμε την Ρεαλ εχθές σήμερα ίσως γλιτώσουμε τον Ελληνικό σχολιασμό για την barca :-)

ευτυχης κατοχος του μεντιετεριου 600...οπως λεει και ο Μπαμπης (super)K εχουμε χασει την μπαλα εδω μεσα :ADFADF1: πιο καλο παιδι θα μου πει γιατι δεν διαβαζει τους εξωτερικους υποτιλους που εχουν καταληξει.srt αλλα περιεργως τους ενσωματωμενους τους βλεπει?

την εχουν καλε μου φιλε...αλλιως δεν θα επαιζαν στο laptop...περιεργως δεν τους παιζει το 600αρι ουτε τους βλεπει σαν επιλογη τουναντιον το VLC και το WMP τους βλεπουν νερο..

Λάρρυ τους βλέπει κανονικά. Τσέκαρε στους υπότιτλους μήπως δεν είναι στη επιλογή greek
(εννοείται φυσικά ότι τους έχει με ακριβώς το ίδιο όνομα της ταινίας και εντός του folder της ταινίας)

εχουν την ιδια ονομασια και ενω παιζουν στο λαπ τοπ...στο μηχανακι παιζουν οι αγγλικοι που ειναι ενσωματωμενοι στην ταινια...και στους υποτιτλους δεν υπαρχουν οι (εξωτερικοι) Ελληνικοι μεσα

Tο κουμπί κάτω αριστερά απο τον κέρσορα, επιλογή υπότιτλου ή υπομονή για επίσκεψη/ξενάγηση.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει υπότιτλους, πάλεψέ το :-)

εχουν την ιδια ονομασια και ενω παιζουν στο λαπ τοπ...στο μηχανακι παιζουν οι αγγλικοι που ειναι ενσωματωμενοι στην ταινια...και στους υποτιτλους δεν υπαρχουν οι (εξωτερικοι) Ελληνικοι μεσα

Larry, κοίτα μπας κι έχει ξεμείνει καμμιά τελεία ή κανένα διάστημα στην ονομασία ενός εκ των 2 files. (mkv ή srt) Εν ανάγκη κάνε copy την ονομασία του ενός και κάν'τη paste στο άλλο. ( το διάστημα δε φαίνεται γι αυτό το λέω....)

Παιδιά οι υπότιτλοι είναι encoded σε greek windows και το med έχει default utf8 για κάποιο λογο. Πχ ειδες αλλη ταινία με αγγλικούς ή κάτι τέτοιο. Πήγαινε στο encoding των υποτίτλων και βρες το σωστό. Μπορεί να είναι utf και το med να είναι σε greek. Πάντως απο την εκδοση 3 και μετά όταν έχει λάθος encoding δεν εμφανίζει παντα ιερογλυφικά άλλα απλά τίποτα!

Τα μονα αρχεια που ΔΕΝ παιζει ειναι τα divx αλλα λογικα μετατρεπωντας τα σε mkv με το προγραμμα mkvtoolnix λογικα θα παιζουν.
ΑΑ και λογικα δεν θα παιζει και τα επερχομενα 4k video files που λογικα δεν θα τα παιζει κανενα παλιο ή μεχρι τωρα media player καθοτι θα θελουν πολυ δυνατοτερα μηχανηματα για να παιξουν σωστα αλλα αυτο ειναι μελλοντικο σκηνικο καθοτι μεχρι τωρα παιζει τα παντα εκτος απο divx.

Ο επισημος αντιπροσωπος στην ελλαδα ειναι εδω.

Επισης καλο ειναι οταν το αγορασεις και μεχρι 10 μερες μετα να κανεις ενα register στο επισημο site της εταιριας mede8er για να εχεις 5 αντι για 1 χρονο εγγυηση.