Mede8er MED600X3D

Δεν υποστηριζει υποτιτλους που ειναι σε utf-8(Unicode mode) κωδικοποιηση?

διάβασε το μνμ #2375...

και επιτέλους σταμάτα να διαβάζεις επιλεκτικά τα μηνύματα...
επανειλημμένα κάνεις ερωτήσεις για ζητήματα που έχουν απαντηθεί ήδη και μάλιστα ακριβώς σε ένα-δύο μηνύματα πριν

Οκ και αν βαλει καποιος την επιλογη των ελληνικων υποτιτλων στη θεση utf-8 θα παιζει ΟΛΟΥΣ τους ελληνικους υποτιτλους?
Ακομα και τους ansi?

Σε κάποιους πρέπει να είναι η ρύθμιση "Ελληνικά" και σε κάποιους "utf" , δυστυχώς πρέπει να αλλάζεις μόνος σου την ρύθμιση .

έχεις κάποιος DLNA server που τρέχει στο pc; αν ναι έχεις ορίσει τους φακέλους που θα μοιράζει ο DLNA server στο pc;
αν έχεις κάνει share από τα windows κάποιους φακέλους, δε σημαίνει ότι θα τους μοιράζει και ο DLNA server.

από το Med προσπαθείς να κάνεις σύνδεση ή από την τηλεόραση;

Κατ' αρχάς, ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Όχι, δεν έχω DLNA server στο pc και δεν ήξερα ότι πρέπει να κάνω κάτι. Πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο software;
Το μόνο που έχω κάνει είναι share τους φακέλους με μουσική, ταινίες, φωτο που θέλω να βλέπω στην τηλεόραση. Για ταινίες, έχω το med που είναι συνδεδεμένο αφενός με την τηλεόραση με hdmi αφετέρου με το router με ethernet, και το router με το pc πάλι με ethernet.

Από την τηλεόραση προσπαθώ να συνδεθώ με το pc

Μετά το μήνυμά σου, βρήκα με αναζήτηση αυτό το θέμα, που είχες συμμετάσχει και εσύ, και κατάλαβα ότι πρέπει να εγκατασταθεί κάποιο από όλα αυτά που αναφέρονται στο topic. Αλλά όσοι έγραψαν εκεί μιλούν ότι έχουν το dlna για ταινίες και προβληματίζομαι αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με αυτό, μόνο για τα υπόλοιπα εκτός ταινιών.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Κατ' αρχάς, ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Όχι, δεν έχω DLNA server στο pc και δεν ήξερα ότι πρέπει να κάνω κάτι. Πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο software;
Το μόνο που έχω κάνει είναι share τους φακέλους με μουσική, ταινίες, φωτο που θέλω να βλέπω στην τηλεόραση. Για ταινίες, έχω το med που είναι συνδεδεμένο αφενός με την τηλεόραση με hdmi αφετέρου με το router με ethernet, και το router με το pc πάλι με ethernet.

Από την τηλεόραση προσπαθώ να συνδεθώ με το pc

Μετά το μήνυμά σου, βρήκα με αναζήτηση αυτό το θέμα, που είχες συμμετάσχει και εσύ, και κατάλαβα ότι πρέπει να εγκατασταθεί κάποιο από όλα αυτά που αναφέρονται στο topic. Αλλά όσοι έγραψαν εκεί μιλούν ότι έχουν το dlna για ταινίες και προβληματίζομαι αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με αυτό, μόνο για τα υπόλοιπα εκτός ταινιών.

H Panasonic συνιστά τον Twonky Media Server. Τον οποίο φυσικά πρέπει να εγκαταστήσεις και παραμετροποιήσεις στο PC σου . Δουλειά να έχουμε να παίζουμε δηλαδή....αφού έχεις τα πάντα connected σε ένα δίκτυο και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να καταφύγεις σε λύσεις DLNA. O Twonky υποστηρίζει .srt υπότιλους αλλά δεν θυμάμαι τι έχει κάνει με την Ελληνική κωδικοποίηση.

Παιδια λογικα το med600x3d βλεπει τους απλα κοινοχρηστους φακελους που εχει κανει καποιος απο τα windows ΧΩΡΙΣ να εχει εγκαταστησει καποιο dlna προγραμμα ετσι δεν ειναι?

Καλημέρα,αυτό που συμβαίνει με τους υπότιτλους είναι λιγάκι ΚΟΥΛΟ.Εντάξει με το UTF τα κινέζικα εξαφανίστηκαν( thanks OnlineN).Το 90% των αρχείων μου είναι mkv(1080p ή 720p) με ελληνικούς υπότιτλους σε αρχείο srt(ίδια ονομασία το mkv και το srt).Τα μισά αρχεία παίζουν ελληνικούς υπότιτλους και τα άλλα μισά παίζουν ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ υπότιτλους.Σε αυτά που παίζουν αγγλικούς ο μόνος τρόπος που μπόρεσα για να δω ελληνικούς είναι από κουμπί των υπότιτλων να πατήσω το search και να κάνω download ελληνικούς υπότιτλους.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???Έκανα και αυτό που πρότεινε και ο φίλος Panman με το αρχείο "ansi" αλλά δε μου δούλεψε,πάλι αγγλικούς υπότιτλους έπαιζε.Καμιά ιδέα κάποιος ρε παιδία????

Εκει ειναι φιλε οι υποτιτλοι το ιδιο επαθα κ εγω πηγαινε με το κουμπι κατω απο το αριστετο βελακι στους υποτιτλους και θα δεις την ονομασια τους μην περιμενεις να λενε greek αλλα το ονομα του αρχειου που εχεις δωσει ισως μπερδευτηκες οπως εγω που νομιζα οτι ειναι το ονομα της ταινιας...

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Καλημέρα,αυτό που συμβαίνει με τους υπότιτλους είναι λιγάκι ΚΟΥΛΟ.Εντάξει με το UTF τα κινέζικα εξαφανίστηκαν( thanks OnlineN).Το 90% των αρχείων μου είναι mkv(1080p ή 720p) με ελληνικούς υπότιτλους σε αρχείο srt(ίδια ονομασία το mkv και το srt).Τα μισά αρχεία παίζουν ελληνικούς υπότιτλους και τα άλλα μισά παίζουν ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ υπότιτλους.Σε αυτά που παίζουν αγγλικούς ο μόνος τρόπος που μπόρεσα για να δω ελληνικούς είναι από κουμπί των υπότιτλων να πατήσω το search και να κάνω download ελληνικούς υπότιτλους.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???Έκανα και αυτό που πρότεινε και ο φίλος Panman με το αρχείο "ansi" αλλά δε μου δούλεψε,πάλι αγγλικούς υπότιτλους έπαιζε.Καμιά ιδέα κάποιος ρε παιδία????
Οχι δεν ειναι κουλο γιατι αν το mkv αρχειο εχει μεσα κι αυτο υποτιτλους τοτε ειναι αυτοι που προηγουνται των εξωτερικων υποτιτλων οποτε η λυση ειναι ή να βγαλεις τους οποιους υποτιτλους εχει ενσωματομενους το οποιοδηποτε mkv αρχειο με προγραμματα οπως το mkvtoolnix και τοτε θα εμφανιζει αυτοματα τον εξωτερικο srt υποτιτλο.

Εντάξει τώρα, καταπληκτικό μηχανάκι το Med8ter αλλά αυτό είναι πρόβλημα, μην λέμε κι οτι δεν τρέχει τίποτε. Τι σημασία έχει αν υπάρχουν κι ενσωματωμένοι Αγγλικοί υπότιτλοι; Τα άλλα media players γιατί το κάνουν δηλαδή;
Είχαν προτείνει σαν λύση να γυρίσουμε τη γλώσσα του menu στα Ελληνικά, αλλά ούτε κι αυτό δουλεύει πάντα.

με ελληνικό μενού, πάντα φορτώνει τους εξωτ υπότιτλους πρώτα. αν έχεις δύο srt τότε φορτώνει αλφαβητικά.
αν δεν υπάρχει εξωτ υπότιτλος τότε πάει στους εσωτ. Αν υπάρχουν εσωτ υπότιτλοι, διάφοροι + ελληνικοί τότε νομίζω ότι φορτώνει τους ελληνικούς πρώτα.

Και εγώ νόμιζα ότι αυτό το αρχείο είναι η ταινία,μακάρι να είναι τόσο απλό,θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι,thanks Larry...

Και εγώ νόμιζα ότι αυτό το αρχείο είναι η ταινία,μακάρι να είναι τόσο απλό,θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι,thanks Larry...
Τοσο απλο ...τους ειχα τρελλανει εδω μεσα πριν κανα μηνα....

Καλησπέρα.
Το τελευταίο καιρό το χειριστήριο άρχισε να μου κάνει κόλπα. Μένει μόνιμα αναμμένο,(εννοώ το μπλε φως, που βοηθάει στο χειρισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας).
Όσο είναι αναμμένο δεν υπακούει σε καμία εντολή.
Στην αρχή εβγαζα και ξαναέβαζα τις μπαταρίες, και επανέρχονταν. Κάποια στιγμή πίστεψα ότι αιτία ήταν οι μπαταρίες, και ότι έφταναν στο τελείωμα τους.

Σήμερα έβαλα καινούριες και δυστυχώς τζίφος. Μένει μόνιμα ανοιχτό το μπλε φως, λες και πατάει κάποιος το κουμπί, και δε δέχεται άλλη εντολή.

Θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ

Γεια σου φίλε gde641 ,
Αλλαξε την επιλογή στους υποτίλους σου όταν τους δείχνει "κινέζικα" με το κουμπί των υποτίτλων και βάλε την κωδικοποίησή τους σε UTF8.
Οσο για την σύνδεση με το PC δοκίμασε αυτό ...: http://www.xtreamer.net/downloads/community-projects/windows-share-manager.aspx

εκανα οτι λεει το προγραμματακι,επιτελους ειδε το μεντ τα αρχεια μου στο λαπτοπ,επαιξα και ταινιες και φωτο,αλλα μετα ηρθαν οι μελισσες...
Οταν εκλεισα τα μηχανηματα και δοκιμασα να ξαναπαιξω,το ρημαδι δεν εβλεπε καν το λαπτοπ!
Στοιχιωμενο ειναι το δικτυο μου;

εκανα οτι λεει το προγραμματακι,επιτελους ειδε το μεντ τα αρχεια μου στο λαπτοπ,επαιξα και ταινιες και φωτο,αλλα μετα ηρθαν οι μελισσες...
Οταν εκλεισα τα μηχανηματα και δοκιμασα να ξαναπαιξω,το ρημαδι δεν εβλεπε καν το λαπτοπ!

έχουν όλα σταθερή IP διεύθυνση;

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Εκλεισες τα μηχανήματα και τα ξανα-άνοιξες πάλι όλα ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

έχουν όλα σταθερή IP διεύθυνση;

στο μεντ εχω σταθερη,στο λαπτοπ πρεπει να του ορισω;

Εκλεισες τα μηχανήματα και τα ξανα-άνοιξες πάλι όλα ?

ναι πολλες φορες.